کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بله: #شستا ❇️ اطلاعیه مهم در خصوص زمان انجام معامله در نماد معاملاتی ▪️ به اطلاع می رساند،نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی(شستا)با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشد. زمان انجام معاملات در نماد مذکوراز ساعت 12:50الی 13:50 و دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت 12:50 الی 13:20 می باشد. ✔️ مدیریت عملیات بازار بورس
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
واای خداای من.../:.sadsmiley.:/
بیشتر شبیه جوک میمونه تا واقعیت آدم نمیدونه از حرص بخنده یا گریه کنه...
دقیقا بازار سبز اخیر خیلیا رو بد عادت کرده این روی بورسم ببینن بد نییست...
حضور این افراد بی دانش باعث هم ضرر به خودشون میشه هم بقیه کاش قبل کد بورسی یه دوره آموزش اولیه اجباری بود این جا رو سرزمین رویاها نبینن قراره یک شبه میلیاردر بشن...
سلام جناب راستا
من برعکس اصلا اعتقادی ندارم که این اوضاع حاصل ورود بی تجربه ها به بازار هستش من مصمئن هستم اگر همه پرتفوهاشون را منتشر کنند تازه واردها بیشترین سهم را الان دارند و در این اوضاع نه تونستند بفروشند و نه به موقع خارج شدند اما خیلی از قدیمیهای بازار و بورس بازها الان فول سرمایه هستند و سه هفته پیش خالی شدند و منتظر نشستند همین جا هم در این سایت خیلی از دوستان ساختند که به احتمال زیاد نشان از عدم نگرانیشون از بازاره چون دوباره در جای مناسب ورود میکنند
سهامدار تازه وارد نه اونقدر زبله و آشنا داره که سیگنال خروج را گرفته باشه و به موقع فروش زده باشه پس نشسته و فقط داره حرص میخوره و اطلاعات نداشته آش را به رخ میکشه
پس به نظر من بیشترین ضرر را همین گوشتهای قربانی حکومت کردند که پولشون را آوردند و حالا دستشون خالیه
سلام جناب راستا
من برعکس اصلا اعتقادی ندارم که این اوضاع حاصل ورود بی تجربه ها به بازار هستش من مصمئن هستم اگر همه پرتفوهاشون را منتشر کنند تازه واردها بیشترین سهم را الان دارند و در این اوضاع نه تونستند بفروشند و نه به موقع خارج شدند اما خیلی از قدیمیهای بازار و بورس بازها الان فول سرمایه هستند و سه هفته پیش خالی شدند و منتظر نشستند همین جا هم در این سایت خیلی از دوستان ساختند که به احتمال زیاد نشان از عدم نگرانیشون از بازاره چون دوباره در جای مناسب ورود میکنند
سهامدار تازه وارد نه اونقدر زبله و آشنا داره که سیگنال خروج را گرفته باشه و به موقع فروش زده باشه پس نشسته و فقط داره حرص میخوره و اطلاعات نداشته آش را به رخ میکشه
پس به نظر من بیشترین ضرر را همین گوشتهای قربانی حکومت کردند که پولشون را آوردند و حالا دستشون خالیه
بله: #شستا ❇️ اطلاعیه مهم در خصوص زمان انجام معامله در نماد معاملاتی ▪️ به اطلاع می رساند،نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی(شستا)با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشد. زمان انجام معاملات در نماد مذکوراز ساعت 12:50الی 13:50 و دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت 12:50 الی 13:20 می باشد. ✔️ مدیریت عملیات بازار بورس
نکته مثبت این دو روز بازار رو اگر در نظر بگیریم اجازه اصلاح شدید به شاخص بود
روزهای قبلش هرچند بازار منفی بود اما هر روز با برخی نمادها سرعت افت رو کم میکردن
احتمالا اگر شستا هم تایید بشه افت تاریخی در شاخص داریم.... که میتونه به تسریع در برگشت بازار کمک کنه
نکته مثبت این دو روز بازار رو اگر در نظر بگیریم اجازه اصلاح شدید به شاخص بود
روزهای قبلش هرچند بازار منفی بود اما هر روز با برخی نمادها سرعت افت رو کم میکردن
احتمالا اگر شستا هم تایید بشه افت تاریخی در شاخص داریم.... که میتونه به تسریع در برگشت بازار کمک کنه
شستا رو از روی 4 هزار آوردن بالا!
نمی ذارن به اصلاح شاخص کمک کنه!
این کار عین دستکاریه
باید بذارن بره پایین!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
سلام جناب راستا
حجم عظیم نقدینگی با ورود تازه واردین با کد های بورسی جدید شکل گرفت و همین افراد از همه جا بی خبر شدن ابزار دست دولت و قربانی....به نظر نمیاد یه قدیمی و کاربلد بازار و که سرد و گرم بازار و چشیده باشه تو صف میلیونی سهامی چند برابر بیشتر از ارزشش داره معامله میشه بشینه یا این روزا بره تو صف فروش سهام بنیادی ای که ۴۰ درصد اصلاح خورده و دونه دونه حمایت هاشو داره از دست میده...این هیجانات از افرادی ناشی میشه که آگاهی کافی و صبر و حوصله ندارن....افراد وابسته به حکومت و با خبر از اخبار رانتی هم حداکثر استفاده رو از این افراد میکنن....
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
قبلا دوستان گفتن همگی سوار یه کشتی هستیم....کدوم کشتی و چه دریایی... چه جوری میشه یه تعداد سهام خاص از عید چند برابر بشن و بقیه سهام روی عرشه کشتی مشغول بازی./:.coolsmiley02:./
الانم که همه داریم با هم غرق میشیم.
کشتی تایتانیک هم با اون عظمت بر اثر سهل انگاری غرق شد دیگه چه برسه به بازار بورس ایران.
ببینیم فردا قایق نجات به تعداد کافی در کشتی هست یا قراره در اقیانوس بورس یخ بزنیم/:.negaran.:/
کامران ندری، کارشناس پولی و بانکی تاکید میکند که نرخ ۲۲ درصد اعلام شده نرخ سود سپرده نیست و فقط رقمی است که بانک مرکزی برای سقف نرخ بهره بانکی تغیی کرده است. این دو باهم فرق دارند. نرخ سود سپرده را خود باتکها زیر نظر بانک مرکزی اعلام خواهند کرد و با این نرخ متفاوت است.
================================================== =============
خبر مهم معاون اقتصادی و مالی پالایشگاه اصفهان:
طبق مصوبه وزارت نفت که امروز ابلاغ شده است، مبنای محاسبه نرخ نفت خام از میانگین محمولههای صادراتی منطقه به میانگین ماهانه محمولههای صادراتی خود ایران تغییر یافته است
?با توجه به شرایط تحریم این تغییر فرمول آثار مثبتی روی عملکرد پالایشگاهها دارد
پالایشگاه اصفهان ۸ میلیون متر مربع زمین دارد که کارهای کارشناسی برای افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی انجام میشود.
/بورس 24
قبلا دوستان گفتن همگی سوار یه کشتی هستیم....کدوم کشتی و چه دریایی... چه جوری میشه یه تعداد سهام خاص از عید چند برابر بشن و بقیه سهام روی عرشه کشتی مشغول بازی./:.coolsmiley02:./
کشتی تایتانیک هم با اون عظمت بر اثر سهل انگاری غرق شد دیگه چه برسه به بازار بورس ایران.
ببینیم فردا قایق نجات به تعداد کافی در کشتی هست یا قراره در اقیانوس بورس یخ بزنیم/:.negaran.:/
داستان سر تضاد منافع هست و بس. همه ی افراد دچار Cognitive Bias
می شوند و در همین نیم ساعت هم بسیار مشهود بود از پست های دوستان. مثلا من با اینکه توی یک ساعت گذشته N تومن ارزش پرتفوم دراپ کرد اما چون اعتقاد دارم که این قیمت ها خاطره خواهد شد قضاوتی نمیکنم.(اما دیگری که این اعتقاد را ندارد قضاوت دیگری میکند چه بسا جهت دار و غیر معقول از دید من) اما در بهترین شرایط هم دچار سو گیری میشویم برای همین هست که در سازمان های بزرگ تیم تحلیل و ترید و مدیریت ریسک جداگونه کار میکنند. اینجا شما سه تیم در قالب یک شخص هستید که کار را دشوار میکند.
این تضاد منافع اساس بازار مارا تشکیل میدهد که مشاهده میکنید این وضعیت را... در نهایت برایند به سمت و سوی تیم قوی تر (که منفعت بیشتری میبرد) خواهد بود...
آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2020/08/16, 13:23.
چه تشبیهی ... :)) افرین .... خوشمان آمد :p
حالا اول شستایی ها رو نجات میدن. :p
ماها می مونیم.
یه جک هم نداریم زنده نگهمون بداره :))
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر