جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • azad.
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 962

پاسخ : جــــو بــــازار

گروه پالایشگاهی که تعلیق شدن تا ۱۱ شهریور
    الان دولت چه جوری هفته اول شهریور میخواد دارا دوم رو بفروشه؟؟؟؟؟

نظر

• CHESTER.2020
      عضو فعال
      • Apr 2020
      • 1255

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      واقعا نظرتون اینه که خساپا بالا نمیره؟؟؟
      اگر در این ماه محرک قوی نداشته باشند رنج میشود(کوتاه مدت) و گرنه تاکتیک فیروز کریمی اجرا میشود(که حتما اجرا میشود در میان مدت). اون پول هوشمند از یک ماه پیش میدانست چه خبر شده...
      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5633

حقوقی دارویی ها اصلا توی بازار نیستند انگار مرفین زدن و بی خیال بی خیال بازار شدن ،حقوقی های زراعی ها هم انگار دنبال چرای گوسفندان و گاوهاشون هستند.:D
        خاک عالم!!!!

نظر

• جان اسنو.
          ستاره دار (1)
          • Jul 2020
          • 1992

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
          در واقع خروج پول هوشمند داره اتفاق میافته اون نسبتای خریدو فروش داره میگه اینها در اصلاح زمانی گیر میکنند. پالایشی ها تا 11 شهریور بسته است و در واقع نجاتشان دادند برای عرضه دارا 2. اعتماد تنها چیزیه که برگشتش به این آسونیا نیست ولی از دست دادنش کاره 2 روزه... هرچند بزودی از تاکتیک بکش زیرش فیروز کریمی استفاده میکنند...
          بله اینکه هست متاسفانه بدجوری به بی اعتمادی دامن زدن و .... گرچه اب رفته باز اید به جوی ماهی بیچاره اما مرده بود =((

ولی با همه اینا بنظر من افت مقطعی هست چون میل به خرید بیشتر از فروشه این امروز کاملا نمایان بود میتونستن امروزم بزارن مثل دیروز 5 درصد افت کنه ولی نزاشتن یا نشد که بنظر من دلیلش جذابیت خرید تو خیلی از سهم های افت کرده بود فروش باید خیلی وقت پیش انجام میشد تو قیمته های بالاتر نه الان ، الان دیگه برای خرید خوبه نه فروش
          خیلی از شرکت های بزرگم که هنوز تجدید ارزیابی نکردن و تو مرحله کارشناسیه و به محض اینکه خبرش بیاد و بشینه رو کدال خب قضیه خیلی خیلی فرق میکنه
          ضمن اینکه با خط نشانی که از دیروز داریم به امارت برای توافقش با اسرایل میکشیم همین روزاست که باز دلار افسار پاره کنه
          @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5633

بعضی از قیمت ها جوری شدن که برای نخریدنشون ،خیلی باید با نفست مبارزه کنی،لامذهب از جهاد اکبر هم سخت تر شدن.یکی از این سهم ها بموتو هستش
            9ماهه 300 ساخته فروش تیرماهش 123میلیارد تومن بوده و شهریور هم پایان سال مالیشه.احتمالا حدود500 تومن سود بسازه .از 7700 تا اینجا (5758) تومن هم سقوط آزاد داشته.الان هم 100هزار تا صف فروش براش چیدن
            :D

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4716

به نظر میاد بازار ارز به پیشواز مکانیزم ماشه رفته است ! اگر آمریکا موفق بشود مکانیزم ماشه را فعال کند دلار را باید بالای سی هزار تومان ملاقات کرد !/.:blinksmiley.:/

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

وپویا بعد از 330 درصد باز شد ... اینجا خریدش فایده داره ؟
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5585

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                  به نظر میاد بازار ارز به پیشواز مکانیزم ماشه رفته است ! اگر آمریکا موفق بشود مکانیزم ماشه را فعال کند دلار را باید بالای سی هزار تومان ملاقات کرد !/.:blinksmiley.:/
                  جناب رادین تو رو خدا از بالا رفتن دلار نگید که دل من بدجوری میلرزه.
                  دلار که بالا میره سریع خونه میره بالا...
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

صبوری کن خونه هم میخری رویا خانم!
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

بعد یکی دو ماه باز پول از دلار و طلا خروج میزنه میاد سمت بورس

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4716

من از بالا رفتن نرخ ارز خوشحال نیستم ! اما چه میشه کرد کاری از دست ماها برنمیاد متاسفانه . شکست دادن آمریکا هزینه دارد دیگه ! و هزینه اش را هم ماها باید بدهیم لابد

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                          من از بالا رفتن نرخ ارز خوشحال نیستم ! اما چه میشه کرد کاری از دست ماها برنمیاد متاسفانه . شکست دادن آمریکا هزینه دارد دیگه ! و هزینه اش را هم ماها باید بدهیم لابد
                          شوروی بنده خدا چقدر هزینه کرد، چقدر فضانورد فرستاد ماه

آخرش چی شد

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5585

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                            صبوری کن خونه هم میخری رویا خانم!
                            جناب زوربا تو لیست هدفم 99/5/10 باید خونه میخریدم.
                            اما اونقدر خونه رفت بالا که نتونستم.:(
                            گفتم تو این شش ماه باقیمونده تا پایان سال اگه خونه ثابت بمونه و منم بتونم پولم و زیاد کنم به هدفم میرسم.
                            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2904

گفتم تو این شش ماه باقیمونده تا پایان سال اگه خونه ثابت بمونه و منم بتونم پولم و زیاد کنم به هدفم میرسم.
                              جناب امیر محمد 3 ماه پیش به شما گفتند که الان زمان خرید خانه هست.....خانه را بخرید و دل پدرتان را شاد کنید.....کاش به حرفش گوش میکردید....البته ایشان یک چیزی میدانستند که گفتند....از ماوراء
                              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

وضعیت کشور جوری نیست که شما هدف گذاری روز و ساعتی داشته باشید.اما من به شما میگم با همین وضع بورس!و اندکی دقت و فراست و انرژی گذاشتن،اگر سرمایه ای نصف و یا نزدیک به خانه ی مد نظرتون دارید، نه تنها بازار مسکن که هیچ بازاری شما را نخواهد گرفت!
                                هم به خانه خواهید رسید و هم امیدوارم به چیزهای بهتر از خانه....
                                اگر بخواین زمان برای خرید خانه و کشیدن پول از بازار بدین مرتب استرس خواهید داشت و این روی معاملات و تحلیل شما هم تاثیر ناگواری میذاره....
                                البته خانه را باید داشت...و بعد به این بازار مکاره آمد...منتها چون شما پولتون جور نیست و همین مقدار هم از اینجا فراهم کردید و الان بهتر از گذشته عمل میکنید به نظرم با اندکی ممارست و دقت می تونین پول خونه رو دربیارین....
                                این صرفا نظر شخصیه منه....
                                تک سهم نشین...
                                اصول و قواعد رو رعایت کنید....
                                و بیاین تا ببینیم چی میشه
                                موفق باشید
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X