کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حسم بهم می گه امروز صف پالایش و فولاد و شستا جمع میشه ! ببینم حسم چقدر قابل اعتماده !/:.rolleyessmileyani
حس من بهم میگه جمع نمیشه.
بازار امروز جمع نمیشه.
اگه بخواد جمع بشه دیگه همون هفته دیگه.
شاخص حمایت 1800 و داد....
میریم واسه حمایت بعدی
امید بیخودی نباید داشته باشیم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
حس من بهم میگه جمع نمیشه.
بازار امروز جمع نمیشه.
اگه بخواد جمع بشه دیگه همون هفته دیگه.
شاخص حمایت 1800 و داد....
میریم واسه حمایت بعدی
امید بیخودی نباید داشته باشیم.
موافقم منم رویا خانم خوبکاری کردی خساپا فروختی چون از دیگران تقلید کنی ضرر به نضر من منم از اقای خرید کردم ۲۰ میلیون ضرر تو دو هفته شد فروختم واقعا باید بدونی از رو دست کی خرید میکنی
میبینم حتی اینجا هم کسی دست و دلش به نوشتن نمیره
اینهم بازار ی که قرار بود دیروز و امروز جمع بشه تا شنبه خبری نیست
حالا باز از عصری شروع میشه اون میگه فلان حقوقی باید جمع میکرد یا فلان حقوقی کرد
به نظرم دولت سعی داره همه حقوقی را گوش به فرمان کنه تا همه سود بازار را خودش جمع کنه و بقیه نهادهای قدرت سهمشون کم بشه و قدرت دولت بیشتر بشه
بازار در ایام روی وحشی و خشن خود را نشان داد و بسیاری از معامله گرانی که بدون فکر و برنامه وارد شده بودند اکنون در ضررهای سنگین هستند.
در اطراف خود زیاد دیده ایم کسانی را که حاضر نیستند مبلغ ناچیزی هزینه آموزش کنند.
شرکت در کلاس که سهل است حتی فایل های ویدیویی را دانلود نمی کنند تا هزینه اینترنتشان زیاد نشود!!
اکنون همین ها ضررهای چند ده میلیونی کرده اند و دست و پا زنان در انتظار قایق نجاتی هستند که حرفه ای ها می دانند ممکن است هیچ گاه از راه نرسد.
کسانی که سرمایه های کلان وارد بازار کرده اند. پول قرض کرده اند. خانه و ماشینشان را فروخته اند!!!
واقعا از چه کسی توقع کمک دارند؟؟
دولت؟
مجلس؟
قوه قضائیه؟
رهبری؟
بگذارید خیالتان را راحت کنم.
اصل دوم تکنیکال می گوید قیمت ها در قالب روندها حرکت می کنند و روندها همچنان به مسیر خود ادامه می دهند. مگر ا ین که اتفاق خاصی بیافتد و جهت عوض شود.
تمام افرادی که در بالا نام بردم اگر تمام توان خود را هم به کار گیرند نخواهند توانست جهت روند را عوض کنند.
روند بازار اکنون نزولی است. ولو این که این نزول صرفا یک اصلاح در درجه بزرگ تر باشد. که این استثنا را نمی توان فهمید حتی الیوت هم قطعیت ندارد.
بنا بر نزولی بودن روند است. قله زیر قله و حفره زیر حفره.
آن جوجه تحلیل گرانی که احتمالا امروز سر جلسه کنکور سراسری بوده اند و با تبلیغات و پر و پاگاندا در فضای مجازی و حقیقی بدون داشتن ذره ای علم و دانش واقعی جمعیتی نادان تر از خود را به دنبال خود روانه کرده و عصا کش آنان شده بودند اکنون چه دارند بگویند؟
مدیریت سرمایه یعنی چه؟
حد ضرر چیست؟
ارزندگی و نسبت ریسک به ریوارد چگونه تعیین می شود؟
و ....
باور می کنید که خیلی ها این موارد را چرت و پرت می دانستند.
روند نزولی است و بنا بر این است که همچنان نزولی بماند. من شرایط بازار را اکنون مشابه مهر 98 می دانم. اما هیچ تضمینی وجود ندارد که شبیه مهر 97 نشود و بدتر از آن شاید شبیه دی ماه 92!!
یک حرفه ای مدیریت ریسک و سرمایه را رعایت کرده و در منطقه ای مناسب وارد شده و حد ضرر را تریل کرده و با مشاهده آن از معامله خارج شده و اکنون نه تنها هراسی ندارد بلکه از ریزش بیشتر بازار استقبال هم می کند.
چون می داند هر چه پایین تر خرید کند در بازگشت بازار سود بیشتری می برد.
اما غیر حرفه ای ها هر چقدر هم که ادعا داشته باشند اکنون مانند درازگوش در گل مانده اند و فریاد رسی ندارند.
من خود را تا ابد شاگرد بازار می دانم و ادعایی ندارم. اما خواهش می کنم دوستانی که مثل بنده این بازار را به عنوان شغل اصلی خود انتخاب کرده اند این موارد را مد نظر داشته باشند.
دانش همواره قدرت است. به خصوص در بازارهای مالی.
موافقم منم رویا خانم خوبکاری کردی خساپا فروختی چون از دیگران تقلید کنی ضرر به نضر من منم از اقای خرید کردم ۲۰ میلیون ضرر تو دو هفته شد فروختم واقعا باید بدونی از رو دست کی خرید میکنی
البته از رو دست شادی خانم خریدن قطعا خیال آدم آسودست
از قدیمی های بازار هستن ایشون.
اما خب زمانی که یه نفر یه سهمی رو معرفی می کنه آدم خودش هم باید یه بررسی کنه
که از درون به سهم اعتقاد پیدا کنه و بعد بخره.
من اون روز خساپا رو از رو دست کسی هم نخریدم. یهویی دیدم صفش داره جمع میشه خریدم.
بدون تحلیل و بررسی
یه نفر تو سایت گفت می ریزه همون روز ترسیدم فروختم
بعدش متوجه شدم که شادی خانم نظرشون اینه که خوب میشه.
مطمئن هم هستم سهم خوبی هست.
در رابطه با اون 20 تومن ضرر هم نگران نباشید خانم الیکا...
بازار کلا منفیه.
همه سهام اینجورین.
ایشالا بازار برگرده ضررتون جبران میشه.
من پارسال شهریور که بازار ریخت همه ی سودام رفت. و رفتم تو ضرر
اما نیمه دوم سال حسابی برام جبران شد.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
اکثریت نمادهایی که دید کوتاه مدت و روزانه داشتم حد ضررشون خورده و خارج شدم.
تعدادی نماد هم به صورت میان مدت دارم و حد ضررشون نخورده و دارم.
درود....
جناب عبدالحسین عزیز برای سهام میان مدتی حد ضررتان تا چند درصد هست؟
چون کمترین ریزشها در سهام 20 درصد هم بوده....
4 روز پیش خواستم پوزیشن فروش بگیرم در زعفران...متاسفانه بورس بدجور ضد حال زد....بی خیال آن هم شدم....الان 5 روزی میشه صف فروش هست....خوش بحال خریداران
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
امیدوارم صندوق ها حمایت نکنند و بگذارند شاخص کل به اندازه کافی اصلاح کند! این حمایت ها اکثرا به ضرر سهام داران تمام می شود. کار که باید انجام می دانند این بود که با کم فکری اخبار منفی به بازار تزریق نکنند! و بعدا تکذیب کنند.
هر چقدر شاخص کل کمتر اصلاح کند ، به لحاظ زمانی بیشتر باید منتظر شروع روند بعدی شویم. اواسط هفته ی بعد به احتمال بسیار زیاد شاخه نزولی خاتمه خواهد یافت. امیدوارم به محدوده ی 1.5-1.6 میلیون واحد برسیم............
آخر هفته خوبی داشته باشید?
دوستان يك چيزي ميخوام بگم اينو جدا از مسايل بورسي بدونيد ما قبل از اينكه بورسي باشيم انسانيم يك انسان مثل همه خيلي ها از جمله دوست و آشنا و غريبه اين روزها حال خوبي ندارند اعصاب ها ضعيف تر است برخي در مرز سكته هستند خيلي ها ضرر ديده هستند به نظرم اصلا و قت منم منم كردن نيست الان اصلا و قت ژست خفن گرفتن نيست الان وقت گفته بودم و گفته بودي نيست الان وقت رژه رفتن روي مخ ها نيست الان وقت انسانيت به خرج دادن است الان عين زلزله است الان دكتر و مهندس و پولدار و فقير و استاد و تازه كار نمي شناسه الان دستت ميرسه كمك كن براي آرام كردن فشار رواني دستمون نمي رسه سكوت كردن بهتر است اين روز ها ميگذره اما انسان بودن هميشگيست (نقل قول از جناب مهدي ساساني)
نظر