جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • noori
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 206

پاسخ : جــــو بــــازار

متاسفانه رفتار تازه واردان بازار اذیت کننده نیست و این رفتار بازار خراب کن برای حقوقیها و قدیمیهای بازار است که دارند از آب کره میگیرند و میخوان با نوسانی کردن بازار سریع به سود برسند

نظر

• shadi
      کاربر فعال
      • Jul 2011
      • 914

شپنا و شبندر منفي باز كردن و حقوقي داره خودش جمع مي كنه

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

تو سهم وتوکا 20 دقیقه قبل حقوقی ها چه در طرف خرید و چه فروش 3 میلیون معامله کرده بود و یک صف کم حجم 1 میلیونی نیم هم داشت یک دفعه حجم صف شد 14 میلیون !!! و الان برید ببینید که حقوقی های رذل چطور خودشون با خودشون دارند کد به کد میکنند در جهت -5 اونوقت هر کی میرسه میگه حقیقی های تازه وارد حقشون هست !!! سوال ؟ الان بجز دولت و متولیان صندوق ها و حقوقی ها کی باعث این وضعیت بازار هست چرا ادرس غلط میدید .باور کنید دخالت این چند ماه در بورس بی سابقه هست
        ....لعنت به حسن فریدون صدام ایران زمین

نظر

• noori
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 206

اگر بازار اینجوری ببنده فردا صبح قرمزها دیدنیه
          البته رفتار یک ربع آخر بازار صبح معلوم بود قراره بازار نیمه دوم را چی کار کنند و خیلیها خبر داشتند پالایشیها باز میشوند

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

بنظرتون شیطان رجیم کی میگه دیگه گشایش ملت بسه ؟ الان چرا گشایش تو هیچ چیزی جز تیشه به ریشه ملت زدن نیست؟

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11247

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
              پول از گروه های بزرگ به صورت مشهود درحال خروج
              همچنان خروج پول را شاهد هستیم ازنمادهای بزرگ بازار

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

بعضی ها از جمله مدیر سابق ایرنا خبر از وقوع یک جنگ در مهرماه در ایران میدن و احتمالا با خود امریکا !

نظر

• azad.
                  عضو فعال
                  • Jun 2019
                  • 962

مهرماه؟؟؟؟؟ نزدیک انتخابات آمریکا؟؟؟؟آمریکا هم مثل اکثرا کشورها اوضاع اقتصادیش ریخته به هم..

نظر

• رستا
                    عضو فعال
                    • Jan 2018
                    • 481

در اصل توسط wxy4u پست شده است View Post
                    الله اکبر چه نوسانگیری بازارگدان ها و حقوقی ها راه انداختن، شستا رو توی سقف با صف کذایی دادن به خورد ملت و الان توی کف دارن جمع می کنن!

من مدت هاست دارم وال استریت رو چشمی دنبال میکنم یکبار همچنین کثافت کاری هایی ندیدم، الحق که دزدخونه راه انداختن 40 ساله...

برای همینم برکت نداره پول های دراوردشون و همه همیشه ازشون ناراضی هستن، وقتی شما درآمدی کسب کنی روی ضرر دیگران قطعا بر هفت نسل شما اثرگذاره

امروز کلاس درس هست فقط چند سهم رو باز کنید و ببیند لجن بازی رو، هیچکدوم هم دخلی به سهامدار خرد بیچاره نداره
                    با سلام و درود.به نظرتون بازی روی ولصنم کی تموم بشه...چقدر طول میکشه سقف قیمتیشو پس بگیره؟
                    حیییف این سهم واقعا دیگه یک سهم از بنیاد و خبر چی میخواد آخه...دو تا افشا الف تو بدترین شرایط بازار...

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

با سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز سایت بورسی

اگر دید بلند مدتی دارید که این همه بحث و متشنج کردن تاپیک و به هم ریختن اعصاب و روان خودتان و دیگران چه دلیلی دارد؟!!

اگر هم بر اساس نمودار و چارت خرید و فروش میکنید حتما به استراتژی خودتان پایبند نیستین و طمع میکنید!!!

با همدیگر مهربانتر باشیم و سعی نکنیم با توهین به دیگران دق دلی و اشتباه خودمان رو به گردن آنها بیاندازیم!!!

خودم رو مثال میزنم تا کسی ناراحت نشه ،هیچ وقت سعی نکنید فصل 15 زندگی شخصی و مالی یک فرد موفق را با خودتون که تو فصل 3و4 یا اوایل اون هستین مقایسه کنید!!!

بنده هم تو این روزای منفی بازار از سودهایم کم میشود ولی خب صبر میکنم و دیدگاهم رو بلند مدتی گذاشته ام!!!

همین شپنا،شبندر،فولاد و شستا و .... که نزدیک 20-25 درصد اصلاح کردن دوباره صعودی خواهند شد و کام سهامداران را شیرین خواهند کرد!!!
                      با قدرت پول افراد حقیقی و حقوقی نمیشود جنگید و مبارزه کرد بهترین راه صبر و بالا بردن قدرت تحمل هست!!!

یه نگاهی به شبندر در قیمت 1900 بیاندازید تا 1500 اصلاح کرد و سپس راند صعودی و شروع موج 3 خب اگر بدانیم که این موج 4 هست وروزای اواخر اصلاح هستیم پس دلیل نداره نگران باشیم و خیلی سهام دیگر به مانند شبندر!!!

همه دوستان رو به آرامش و یادگیری و مرور مواردی که آموزش دیدن توصیه میکنم!!!

موفق و سربلند باشید/:.Heart.:/
                      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• wxy4u
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 330

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                        با سلام و درود.به نظرتون بازی روی ولصنم کی تموم بشه...چقدر طول میکشه سقف قیمتیشو پس بگیره؟
                        حیییف این سهم واقعا دیگه یک سهم از بنیاد و خبر چی میخواد آخه...دو تا افشا الف تو بدترین شرایط بازار...
                        سلام بنیاد سهم درحال انفجاره و سام بنیادی محکوم به صعوده دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نه، دارن سهم رو خشک میکنن و با p/e 8 این سهم و ارزش ذاتیش قطعا زیر 5000 براش مثل جوک میمونه.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5583

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                          با سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز سایت بورسی

اگر دید بلند مدتی دارید که این همه بحث و متشنج کردن تاپیک و به هم ریختن اعصاب و روان خودتان و دیگران چه دلیلی دارد؟!!

اگر هم بر اساس نمودار و چارت خرید و فروش میکنید حتما به استراتژی خودتان پایبند نیستین و طمع میکنید!!!

با همدیگر مهربانتر باشیم و سعی نکنیم با توهین به دیگران دق دلی و اشتباه خودمان رو به گردن آنها بیاندازیم!!!

خودم رو مثال میزنم تا کسی ناراحت نشه ،هیچ وقت سعی نکنید فصل 15 زندگی شخصی و مالی یک فرد موفق را با خودتون که تو فصل 3و4 یا اوایل اون هستین مقایسه کنید!!!

بنده هم تو این روزای منفی بازار از سودهایم کم میشود ولی خب صبر میکنم و دیدگاهم رو بلند مدتی گذاشته ام!!!

همین شپنا،شبندر،فولاد و شستا و .... که نزدیک 20-25 درصد اصلاح کردن دوباره صعودی خواهند شد و کام سهامداران را شیرین خواهند کرد!!!
                          با قدرت پول افراد حقیقی و حقوقی نمیشود جنگید و مبارزه کرد بهترین راه صبر و بالا بردن قدرت تحمل هست!!!

یه نگاهی به شبندر در قیمت 1900 بیاندازید تا 1500 اصلاح کرد و سپس راند صعودی و شروع موج 3 خب اگر بدانیم که این موج 4 هست وروزای اواخر اصلاح هستیم پس دلیل نداره نگران باشیم و خیلی سهام دیگر به مانند شبندر!!!

همه دوستان رو به آرامش و یادگیری و مرور مواردی که آموزش دیدن توصیه میکنم!!!

موفق و سربلند باشید/:.Heart.:/
                          جناب ایلیگال اتفاقا سهم رو بر اساس چارت و نمودار خریدیم.
                          ولی تمام حمایت هاش و داره دونه دونه از دست میده (علیرغم حمایت شدید حقوقی)
                          و اینه که بیشتر آدم و ناراحت می کنه.
                          کل بازار هم شبندر نبود که شما مثال زدید.
                          با عرض پوزش
                          قصد جسارت نداشتم.
                          ولی حس کردم متنی که نوشتید نیش و کنایه به پست های من بود.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• shadi
                            کاربر فعال
                            • Jul 2011
                            • 914

اين قسمت حرفتون زياد با بقيه مطالبتون همخواني نداره و عصبانيت عزيزان بيشتر بخاطر اين قسمت بولد شده خرف شماست كه هيچ منطقي نداره اين همه اصلاح در بعضي از سهام هر چند اگر در موج 4 باشيم و بيشتر دستوري هست و همين باعث خشم و عصبانيت سهامدار شده

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              جناب ایلیگال اتفاقا سهم رو بر اساس چارت و نمودار خریدیم.
                              ولی تمام حمایت هاش و داره دونه دونه از دست میده (علیرغم حمایت شدید حقوقی)
                              و اینه که بیشتر آدم و ناراحت می کنه.
                              کل بازار هم شبندر نبود که شما مثال زدید.
                              با عرض پوزش
                              قصد جسارت نداشتم.
                              ولی حس کردم متنی که نوشتید نیش و کنایه به پست های من بود.

سلام مجدد

خیر کاربر محترم

بحثم کلی بود و عادتی به نیش کنایه زدن ندارم!!!

در صحبتم گفتم که خودم رو مثال میزنم تا کسی ناراحت نشه مثلا من قرار نیس درصد سود و زیانم با فردی با تجربه تر و قدیمی تر امثال
                              وحید20 یا جناب جمالی یا دیگر دوستان مقایسه کنم و باید سعی کنم یاد بگیرم و تجربه کسب کنم!!!

کلیت بازار اصلاح داشته این چن وقته اخیر ولی خب بعضا بعضی از تک سهمها هم بودن که بتای منفی داشتن و یا خبر مهمی داشتن که پرقدرت ادامه دادن!!!
                              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5583

در اصل توسط iligal پست شده است View Post

سلام مجدد

خیر کاربر محترم

بحثم کلی بود و عادتی به نیش کنایه زدن ندارم!!!

در صحبتم گفتم که خودم رو مثال میزنم تا کسی ناراحت نشه مثلا من قرار نیس درصد سود و زیانم با فردی با تجربه تر و قدیمی تر امثال
                                وحید20 یا جناب جمالی یا دیگر دوستان مقایسه کنم و باید سعی کنم یاد بگیرم و تجربه کسب کنم!!!

کلیت بازار اصلاح داشته این چن وقته اخیر ولی خب بعضا بعضی از تک سهمها هم بودن که بتای منفی داشتن و یا خبر مهمی داشتن که پرقدرت ادامه دادن!!!
                                موفق باشید مدیر محترم.
                                امیدوارم شما در آرامش باشید و شاد
                                کسی هم خودش رو با جناب وحید20 و جناب جمالی مقایسه نکرد اینجا
                                بحث چیز دیگری بود.
                                به هر حال
                                بگذریم
                                دیگه حرفی نزنیم خیلی بهتره

موفق و پرسود باشید.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X