جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1585

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
    به "شرکتی 10 روز مثبت بخورد باید شک کرد" ولی اگر مثلا یک گوشی موبایل یک شبه 100 درصد رشد قیمت داشت هیچ شک و شبهه ای نیست و به علت نوسانات ارزی و غیره است! خود ارز هم اگر چند صد درصد رشد کرد نباید بهش شکی به دل راه داد چرا که تحریمیم!
    این مدت یک عده--با اغماض--کم دانش میگن که چرا بورس در حالیکه اقتصاد یک چنین وضعیت داره رشد کرده!
    خب برادر یا خواهر دانشمند!،
    اولا سلامُ علیکم و رحمت الله!
    ثانیا مگر نمیبینی چه خبره؟ همه چیز افزایش قیمت داشته!از ارز بگیر تا تا ملک و کالا و خدمات!
    چطوری توقع داری بورس رشد نکنه؟!توقع دارین ملت سهامشون رو در سبد اخلاص و به نرخ سال 92 تقدیم خریدار کنن؟!
    مگر یک بار شما گفتین با این وضعیت اقتصاد چرا ملک گرون میشه؟! مگرهزینه های این شرکت ها افزایش پیدا نکرده؟!مگر همین شرکت های حلبی فروش خودرو رو به چنند برابر قیمت چند سال قبل نمیدن؟مگر آجر نسوز!،سفال،فولاد،شیر و گوشت و مرغ که از غذا شرکت هایی در بورس دارن کالاشون رو به نرخ سال 92 به مردم میفروشن که شما میگی در این وضعیت اقتصادی چرا بورس رشد کرده؟!مگر این شرکت های پذیرفته شده در بورس املاک و دارایی ندارن؟! مگر با این وضع دلار و ارز و به قول شما وضعیت اقتصادی،هزینه ی واردات تجهیزات و تاسیس کارخانه ها و شرکتهای تولید سر به فلک نمیگذاره؟!
    مگر چشم نداشتین ببینین در ایام گشایش اقتصادی! برجام شاخص چند سال در جا میزد؟!
    بدبختی اینه که گوینده این حرف یعنی آقای پور ابراهیمی خودش یه آدم بورسیه.
    به قول معروف از ماست که بر ماست.

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

هر روزی اینا اومدن بازار را برگردونن--بخونید سهمای بزرگ و شاخص ساز رو-- سبد ما بیشتر ضرر کرد:D
      سهمای کوچیک و متوسط--دستکم اونایی که من می بینم--به طور کلی صف های فروش حجیم ساختگی دارن تا کسی به اندازه ی حجم برنداره! منتهای روزهای "ال می کنیم و بل می کنیم" به پشتوانه ی سهام بزرگ به اندازه ی حجم بر میدارن و ما هم مهمون منفی کامل میکنند:D

پ.ن:
      پست قبلی خودم رو نگاه می کردم صبح...دیدم قضا را غذا نوشتم! علتش آتوکارتکتر کیبورده ....قابل اصلاح هم نبود دیگه...دوستان عفو کنند
      :D
      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5633

متاسفانه بازهم خرید و حمایت فقط در شاخص سازها صورت می گیره.زراعی ها تقریبا همه صف فروشند و دارویی ها هم همین طور.
        کلا سهام کوچیک همه تو جوب!!!

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4716

اگر امروز بتوانند فروش در خساپا و خودرو را شکست دهند از فردا میشه امیدوار بود روند بازار برای دو سه روزی تغییر جهت دهد !

نظر

• sooroosh1315
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2019
            • 5358

بازار خوب بنظر میاد حداقل اینجا اینو نشون میده

زمان:
            11:40:00
            ارزش معاملات:11568ميليارد تومان
            درصد اميد 1 :61
            درصد اميد 2 :16
            ريز موج1 :edame ravand ghabl
            ريز موج2 :afzayeshi
            درصد اصلاح1 :23
            درصد اصلاح2 :47
            سرانه خريد چند درصد سرانه فروش هست :254
            چند درصد اردر هاي خريد را دادن :-243
            حقوقي چند درصد حمايت کرده :21
            :چند درصد معاملات کندل سبز دادن :28

فکر کنم سهامی که قرار بود راهشونو عوض کنن عوض کردن
            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5633

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
              اگر امروز بتوانند فروش در خساپا و خودرو را شکست دهند از فردا میشه امیدوار بود روند بازار برای دو سه روزی تغییر جهت دهد !
              جناب رادین-با سلام
              هر روز که بازار مثبت بشه ،باز سر و کله فروشنده های بیشتری پیدا میشه.این حمایتی که فقط از چند تا سهم گنده داره میشه ،به نظرم ترس رو در سهام داران بیشتر می کنه.سهام کوچک بازار در صف فروش قفلند و اصلا نقد نمیشن.این یعنی بازار دستوری قراره جمع بشه.بازار دستوری هم وضعیتش معلومه.امروز با این که همه پالایشی ها رو بستن باز شاخص حال تکون خوردن نداره

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4716

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                جناب رادین-با سلام
                هر روز که بازار مثبت بشه ،باز سر و کله فروشنده های بیشتری پیدا میشه.این حمایتی که فقط از چند تا سهم گنده داره میشه ،به نظرم ترس رو در سهام داران بیشتر می کنه.سهام کوچک بازار در صف فروش قفلند و اصلا نقد نمیشن.این یعنی بازار دستوری قراره جمع بشه.بازار دستوری هم وضعیتش معلومه.امروز با این که همه پالایشی ها رو بستن باز شاخص حال تکون خوردن نداره
                با سلام
                به قول جناب نوام چامسکی بازار برای برگشت قوی نیاز به محرک دارد فعلا همچین محرکی نیست! لیکن بازار بعد این همه اصلاح احتمالا با بی اعتمادی مواجه است و لذا منبعد با نوسانات 10 تا 15 درصدی مواجه خواهیم بود! حالا اگه به مرور قدرت خریدار بیشتر بشه کم کم خریدار جدید تر میاد و فروشندگان پا پس می کشند! اما سهام کوچک و متوسط ! به نظرم بخشی از صفهای فروش تعمدا سنگین گذاشتن تا کسی نخرد و قیمت پایانی پایین تر نرود . اگر امروز اجازه صف فروش شدن خودرو و خساپا را ندهند فردا احتمالا با مثبت شدن این دو ، بقیه گروه خودرو هم جمع میشه و احتمالا اکثرشون مثبت خواهند شد . احتمالا فردا در خیلی از سهام صفهای فروش کنونی را نخواهیم داشت .

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4716

فردا احتمالا تو پیش کشایش از این صفهای فروش خبری نخواهد بود! احتمالا بعضی ها می خواهند فردا را در منفی 5 خرید کنند اما با مثبت شدن بانکها و خودرو و خساپا ، فولاد و شستا .. احتمالا بقیه صفها ناپدید خواهند شد .

نظر

• rahnama
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 770

دولت امروز پالایشیها را حمایت کرد و بست.
                    اگر پالایشیها امروز منفی میخوردند رو شاخص اثر میگذاشتند.و دارا دوم هم چنذان خریداری نداشت.
                    اینستاگرام من :
                    منتظر شما عزیزان هستم.
                    www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      با رسیدن شاخص به عدد اعلامی واعظی از فردا انتظار برگشت شاخص رو میشه داشت. مقدمات برگشت رو بصورت جدی امروز با جلسات و خریدهای دستوری شروع کردن و البته همین سهم هارو حقوقی ها بعد از مدتی با سود خواهند فروخت.
                      ========================================

امروز مبلغ خرید حقوقی ها به حدود 8932 میلیارد تومان رسید و در مقابل مبلغ فروش نیز 1693 میلیارد تومان بوده است.
                      مبلغ خرید امروز حقوقی ها در سال 1399 بی سابقه بوده است./کانال تحلیلی پارسیس
                      این پست مربوط به 4 شهریور که اجازه ندادن شاخص به زیر 1/6 م بره و اینبار هم تا اینجای کار به عدد اعلامی قبلی بصورت خود جوش واکنش نشان داد!
                      بنظر فعلا کف شاخص مدنظرشان همین عدد فوق است مگر تصمیم عوض شود.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5633

من که می ترسم توی این بازار چیزی بخرم،شما هم مثل من هستید یا من سندروم ترس از خرید گرفتم؟:D
                        هر کی هم از من می پرسه چه کار کنم ،فقط می گم نمی دونم

نظر

• rahnama
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 770

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                          من که می ترسم توی این بازار چیزی بخرم،شما هم مثل من هستید یا من سندروم ترس از خرید گرفتم؟:D
                          هر کی هم از من می پرسه چه کار کنم ،فقط می گم نمی دونم
                          بهترین کار میانگیر کردن سهمایی است که به رشد ان ایمان دارید.و در نهایت نظاره گر بودن است.
                          شنبه و چهارشنبه را نباید زیاد جدی گرفت .{ نظر شخصی} .
                          اینستاگرام من :
                          منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 770

متنی را در { چگونه به اهداف خود برسیم } نوشتم
                            حیفم امد در این تایپیک { جو بازار قرار ندهم} :

فرق افراد موفق با دیگران در این است که :

افراد موفق سماجت و پافشاری و اشتیاق سوزان دارند.
                            پیگیر هستند
                            نا امید نمیشوند
                            دست نمیکشند
                            صیور هستند.
                            موفقیت خود را باور دارند
                            زندگی میکنند و نه اینکه فقط زنده بمانند.
                            در این بازار من هم ضرر دادم
                            ولی با لبخند سهمهایم را نظاره میکنم.
                            ما به امید فردا زنده ایم و هر فردایی بی فردا است تا جاییکه فردایی وجود ندارد
                            قدر گذر این فردا و فرداها را بدانیم.

http://forums.boursy.com/showthread....d=1#post831546
                            اینستاگرام من :
                            منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

باز دوباره عده ای هنوز هیچی نشده داد و بیداد راه انداختن که پول پشت سهام بزرگ و دولتی هست ! و اینا فقط بالا میرن !!

یک بار نتیجه عدم تعادل اینها را در بازار دیدند ! هنوز هم دست بردار نیستن !

همانهایی که روزها و سالها منتقد شاخص سازی بودن ! الان مدام میگن بزن زیر شاخص ساز ! فقط شاخص ساز باید بره بالا !!!

گزارش های اینها را ببنید اغلب در تولید و فروش مقداری ! با کاهش مواجه شدن ! و فقط از نظر فروش ریالی رشد دارن که اونم بخاطر دلار هست !

از این طرف چیزی که من تو بازار دارم میبینیم اینه که حقوقی هایی که در اغلب نمادهای بزرگ به زور و اجبار دارن میخرن !! همش با اعتبار هست !!

بخشی از سهام کوچک رو باز همون حقیقی ها اغلب خریدن ! که اعتبار درش زیاد نیست !

نمونه بارز خرید اعتباری امروز خریدهای تامین اجتماعی در شستا بود ! که همش اعتباری هست و همونم با دستور اینور و اونور ! و ... انجام شده !

مشکلات سیاسی و مدیریتی آقایون به مراتب بیشتر از قبل شده ! و هر عدم هماهنگی ساده ای به راحتی به یه بحران تبدیل میشه !

فعلا هم بهترین جا برای هر طرفی که میخواد امتیاز بگیره از طرف مقابلش بازار سرمایه و بورس هست !!!

چون مدیرانش اینقدر بی عرضه هستن که از این بازار به همه گروهها سواری میدن ! الا فعالانی که همیشه تو این بازار بودن ! به راحتی از روی اینها رد میشن !

نظر

• aminian
                                كاربر فعال
                                • Oct 2012
                                • 663

المانهای ذهنی من برا خرید دوباره
                                قیمت دلار
                                سود بانکی
                                قیمت دلار

نظر

در حال کار...