جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

با دروغ در بی آرزوئی آرزوهاست
    با راستی بالاترین آرزو ترک آرزوهاست.
    این جمله رو نوشتم خطاب به اونایی میدونن اما نمیدونن
    این جمله رو نوشتم خطاب به اونایی که تو قیمت خودرو 750 به دروغ وعده خودرو 1500 میدادن
    و این جمله رو نوشتم خطاب به اونایی که دل پاکی دارن و منتظر خودرو 1500 بودند

نظر

• noori
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 206

یک عزیزی چند روز پیش مطلبی در پیجش نوشت که جالب بود نوشته بود بعد از چند روز منفی خوردن بازار رفتم کارگزاری دیدم همه میخندند و میگن اصلا صفحه ات را باز نکن کلا قرمزه ،فهمیدم دوستان وقتی عصبانی هستند که فقط خودشون ضرر کنند وقتی همه با هم سقوط کنیم شرایط چیز دیگری است . دوست عزیز آن کسی که خودرو و خگستر خریده هیچ فرقی با من و شما نداره به جز نوع نگاه و بررسی و انتخابش پس بهتره نه از سود کردنش ناراحت بشیم و نه مثل امروز از ضررکردنشون خوشحال
      چند روز پیش هم گفتن باز هم میگم اگر همه بازار برگشت که برگشت اما اینکه ما فکر کنیم بازار بدون خودروییها جایی میرود اشتباه است و واقعیت هم همین است بازار باید ابتدا به تعادل واقعی برسد و بعد سهمهایی که ازرنده نیستند از بازار جدا شوند راهی جز این نیست
      فعلا که سهام بیشتر من در ریزش بالای چهل درصدی است و امیدوارم همه بازار با هم برگرد تا راه سهمها بعد از آن از هم جدا شود

نظر

• azad.
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 962

واقعا قراره چه اتفاقی بیوفته؟؟؟؟؟
        هر روز بدتر از دیروز

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

در اصل توسط noori پست شده است View Post
          یک عزیزی چند روز پیش مطلبی در پیجش نوشت که جالب بود نوشته بود بعد از چند روز منفی خوردن بازار رفتم کارگزاری دیدم همه میخندند و میگن اصلا صفحه ات را باز نکن کلا قرمزه ،فهمیدم دوستان وقتی عصبانی هستند که فقط خودشون ضرر کنند وقتی همه با هم سقوط کنیم شرایط چیز دیگری است . دوست عزیز آن کسی که خودرو و خگستر خریده هیچ فرقی با من و شما نداره به جز نوع نگاه و بررسی و انتخابش پس بهتره نه از سود کردنش ناراحت بشیم و نه مثل امروز از ضررکردنشون خوشحال
          چند روز پیش هم گفتن باز هم میگم اگر همه بازار برگشت که برگشت اما اینکه ما فکر کنیم بازار بدون خودروییها جایی میرود اشتباه است و واقعیت هم همین است بازار باید ابتدا به تعادل واقعی برسد و بعد سهمهایی که ازرنده نیستند از بازار جدا شوند راهی جز این نیست
          فعلا که سهام بیشتر من در ریزش بالای چهل درصدی است و امیدوارم همه بازار با هم برگرد تا راه سهمها بعد از آن از هم جدا شود
          دوست عزیز،
          چند روز پیش هم به یاد دارم مطلبی نوشتید(نقل به مضمون) که چرا راجع به سهام شاخص ساز دوستان اوطور قضاوت می کنند؛امروز هم این مطلب رو نوشتید....
          دستکم بحث مورد اشاره من و دوستانی که اینجا میشناسم "سهامدار خرد خودرو و فولاد" و غیره نبود....اینجا راجع به خوشحالی و یا ناراحتی بحث نمیکنیم و با خوشحالی یا ناراحتی هم بازار اوضاعش آرام و طوفانی نمیشه!
          بحث سر شاخص سازی و بالا بردن اینها بود!
          در اینکه این دست شرکتها را باد کردند و به خلق الله انداختند و عده ای دعوت به پریدن در صف اینها کردنذ شکی نیست! در اینکه رشد بی رویه اینها موجب حساسیت نسبت به رشد بازار شد هم شکی نیست!
          این هم که می فرمایید بازار بدون خودرویی ها جایی نمیره نظر ثاقبی نیست...پارسال سهام خودرویی کجا بودند؟!بازار هم یک رشد معقولی داشت....همین فولاد و غیره هم در 400 500 دست و پایی می زدند و خبری هم از این صف های خرید و فروش نبود!

زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• تیدی آلفا
            Banned
            • Jul 2013
            • 2540

متاسفانه روحانی و اصلاح طلبان آینده بورس و اقتصاد ب انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گره زدند

و از تورم شدید و صعود دلار و ریزش بورس هیچ ابایی ندارند که هیچ ، استقبال هم میکنند

اصلا فرض کنیم ترامپ رای نیاره و رقیب این شخص رئیس جمهور بشه و به برجام برگرده

در صورت برگشت ب برجام چقدر میتونه باعث گشایش اقتصادی بشه ؟

ما که هر وقت شنیدیم قراره گشایش اقتصادی اتفاق بیفته مو ب تنمون سیخ شد

مثلا قراره با حذف ترامپ چ اتفاق و گشایشی رخ بده

قراره دلار بیاد پایین ؟

دلار 3 هزار تومان میشه ؟

پراید بیاد پایین ؟

19 میلیون تومان ؟

و ب همین ترتیب طلا و املاک و ...

تو ایران هرچی بره بالا دیگه پایین نمیاد ، همتی هم شکر خورده این مثل قبول نداره

خلاصه قرار نیست اتفاق خاصی بیفته و انتخابات آمریکا هم فقط بهانه است

فقط اتلاف وقت ب ضرر مردم و پر شدن بیشتر چند درصد سرمایه دار رانتخوار

روحانی گفت قرار نیست آینده شاخص بورس مثل خط صاف بره بالا و وزیر اقتصاد ب نشانه تایید مثل بز سرش تکون داد

پس بیجا کردید اونوقت که کد های خودتون و فک فامیلای گوشت کوبتون پر بود فکر خط صاف نکردید

چرا اجازه دادید بازار ب .. کشیده بشه که حالا بهانه انتخابات و سهام عدالت و ... بیارید ؟

نظر

• abdolhossein
              عضو فعال
              • Feb 2019
              • 1585

"قبلا هم‌گفتم . فقط فرض کنیم.....فرض....که مثلا شتران ۷۰ هزار یا شپنا ۵۵ هزار در برنامه ی کاری اش باشد.

آنگاه ایا ، مسایل این روزها و منفی ها و و و پیش آن هدفهای قیمتی ، چه ارزشی دارد ؟؟

اگر ما توصیه بصبوری داریم و سهامداری یکی از دلایلش همین است . ✋?"

متن بالا را از یکی از کانال های تلگرامی که تعداد زیادی هم عضو دارد عینا کپی پیست کردم و الان به همان سبک پاسخش را می دهم:
              فرض کنید ... فقط فرض ... که شتران هدف 2 ریالی و شپنا هدف 1 ریالی را در ادامه داشته باشد.
              آنگاه آیا این امید واهی دادن شما و توصیه به نگهداری سهام که از شاخص 2100 بر آن تاکید داشته اید و سرمایه ملت را بر باد داده اید چه ارزشی دارد؟؟
              اگر ما توصیه به داشتن استراتژی و و خروج در صورت عبور از حد ضرر داریم یکی از دلایلش همین است.

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1585

در اصل توسط noori پست شده است View Post
                در این بازار برای هیچ کس دلسوزی نکنید.
                همچنان که اگر شما ضرر کنید هیچ یک از کسانی که برایشان دلسوزی کرده اید نه تنها ناراحت نمی شوند بلکه بر احوال شما خواهند خندید.

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4718

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
                  متاسفانه روحانی و اصلاح طلبان آینده بورس و اقتصاد ب انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گره زدند

و از تورم شدید و صعود دلار و ریزش بورس هیچ ابایی ندارند که هیچ ، استقبال هم میکنند

اصلا فرض کنیم ترامپ رای نیاره و رقیب این شخص رئیس جمهور بشه و به برجام برگرده

در صورت برگشت ب برجام چقدر میتونه باعث گشایش اقتصادی بشه ؟

ما که هر وقت شنیدیم قراره گشایش اقتصادی اتفاق بیفته مو ب تنمون سیخ شد

مثلا قراره با حذف ترامپ چ اتفاق و گشایشی رخ بده

قراره دلار بیاد پایین ؟

دلار 3 هزار تومان میشه ؟

پراید بیاد پایین ؟

19 میلیون تومان ؟

و ب همین ترتیب طلا و املاک و ...

تو ایران هرچی بره بالا دیگه پایین نمیاد ، همتی هم شکر خورده این مثل قبول نداره

خلاصه قرار نیست اتفاق خاصی بیفته و انتخابات آمریکا هم فقط بهانه است

فقط اتلاف وقت ب ضرر مردم و پر شدن بیشتر چند درصد سرمایه دار رانتخوار

روحانی گفت قرار نیست آینده شاخص بورس مثل خط صاف بره بالا و وزیر اقتصاد ب نشانه تایید مثل بز سرش تکون داد

پس بیجا کردید اونوقت که کد های خودتون و فک فامیلای گوشت کوبتون پر بود فکر خط صاف نکردید

چرا اجازه دادید بازار ب .. کشیده بشه که حالا بهانه انتخابات و سهام عدالت و ... بیارید ؟
                  خانه از پای بست ویران است خواجه در بند نقش ایوان است!/.:blinksmiley.:/

ماشالله به این همت ! واقعا خسته نشدید شما! انگار شما مسئولیت دارید به همه بقبولانید که وضعیت کنونی مملکت دستپخت اصلاح طلبان است و اگر اونها نبودند مملکت گل و بلبل بود ! دوست عزیز کمی چشماتون را باز کنید زمان این حرفها گذشته ، اصلاح طلب و اصولگرا کیلویی چنده؟! برادر من این تقسیمات فقط کلاهی است برای سر من و شما!

نظر

• تیدی آلفا
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2540

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                    خانه از پای بست ویران است خواجه در بند نقش ایوان است!/.:blinksmiley.:/

ماشالله به این همت ! واقعا خسته نشدید شما! انگار شما مسئولیت دارید به همه بقبولانید که وضعیت کنونی مملکت دستپخت اصلاح طلبان است و اگر اونها نبودند مملکت گل و بلبل بود ! دوست عزیز کمی چشماتون را باز کنید زمان این حرفها گذشته ، اصلاح طلب و اصولگرا کیلویی چنده؟! برادر من این تقسیمات فقط کلاهی است برای سر من و شما!

من مثل شما همه چیز سیاه و سفید نمیبینم

من حرف دلم میزنم میخواد شما خوشت بیاد میخواد نیاد

ب جز دوره احمدی نژاد مملکت ب کل دست اصلاح طلبان بوده و هست

حالا اسمش عوض میشه

مثل کارگزاران و اصولگرایان احمق که باز همشون زیر مجموعه همین اصلاح طلبان هستند

شما ببین همه کسانی که مثلا در ظاهر مخالف این دولت هستند میان از ثبات دو 3 هفته ای دلار اونم بعد 7 سال تعریف و تمجید میکنند و شما هم که در ظاهر میگی خانه از پای بست ویران است زیر خیلی از پست هاشون لایک میکنی

بله برادر من ، من اگر تقسیم بندی کردم با دید و تجربه ای که دارم این کار کردم نه با دو رویی و روباه صفتی که بعضی ها دارند

خیلی بعیده صحبت من و شما ب نتیجه برسه

پس عیسی ب دین خویش موسی ب را خویش

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5633

جو بازار به نظرم الان این جوریه(البته تا حدود زیادی)
                      1-تشکیل صف فروش به عهده حقیقی
                      2-خرید از صف فروش به عهده حقوقی
                      3-تشکیل صف خرید به عهده حقیقی
                      4-فروش به صف خرید به عهده حقوقی
                      علی برکت الله

نظر

• rahnama
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 770

مشکل ما اعتیار به بازار سهام است و مجبوریم هر روز رصد کنیم.

افرادیکه چون ما ضرر کرده اند اگر اجباری در نقد شوندگی ندارند و از سود روزانه و حداکثر کوتاه مدت نتیجه نگرفته اند , سهامشان را نگهدارند.
                        تا زمانیکه نفروخته ایم , ضرر نکرده ایم.

رصد روزانه جز اینکه انسان را پریشان کند , نتیجه ای ندارد.
                        اینستاگرام من :
                        منتظر شما عزیزان هستم.
                        www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• رامین حیاتی
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1321

جا داره یادی کنیم از اون 25 پشکل دان (اقتصاد دان) که نامه زده بودن بازار بورس رشدش باعث تورم در بازارهای موازی میشه
                          هرکس از ریزش بورس داره شادی میکنه مثال همونایی هستن که توی کشتی تایتانیک داشتن میرقصیدن درحالی که کشتی در حال غرق شدن بود
                          زین پس گرانی دلار گرانی شدید خودرو مسکن ودر نهایت پوکیدن اقتصاد کشور رو تحویل بگیرید
                          همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• arman36
                            ستاره دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 962

در اصل توسط rahnama پست شده است View Post
                            مشکل ما اعتیار به بازار سهام است و مجبوریم هر روز رصد کنیم.

افرادیکه چون ما ضرر کرده اند اگر اجباری در نقد شوندگی ندارند و از سود روزانه و حداکثر کوتاه مدت نتیجه نگرفته اند , سهامشان را نگهدارند.
                            تا زمانیکه نفروخته ایم , ضرر نکرده ایم.

رصد روزانه جز اینکه انسان را پریشان کند , نتیجه ای ندارد.
                            متاسفانه همین طرز فکر غلط و رعایت نکردن حد ضرر و ازدواج با سهم عامل اصلی بدبختیه هر تریدر در بورس هستش...ادم موفق کسی هست که جلوی ضرر و پوچ شدن سرمایه رو بگیره و با روند دوست باشه ...هروقت روند صعودی شد راحت میشه خرید و ضرر ها هم جبران کرد...

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5633

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                              وقتی بازار دستوری منفی می شود باید دستوری هم مثبت شود چیز عجیبی نیست !
                              چرا بعضی‌ها با دستوری منفی شدن بازار مشکلی ندارند ولی با دستوری مثبت شدن بازار مشکل دارند . احتمالا شاید نقد شده باشند مثل بعضی از دوستان و نتوانسته اند به موقع ورود کنند و هنوز در انتظار اصلاح بیشتری نشسته اند !
                              متاسفانه حال بازار دستوری هم خوب نشد.

نظر

• rahnama
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 770

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                                متاسفانه همین طرز فکر غلط و رعایت نکردن حد ضرر و ازدواج با سهم عامل اصلی بدبختیه هر تریدر در بورس هستش...ادم موفق کسی هست که جلوی ضرر و پوچ شدن سرمایه رو بگیره و با روند دوست باشه ...هروقت روند صعودی شد راحت میشه خرید و ضرر ها هم جبران کرد...
                                خدا را شکر شما راضی هستید
                                کاش نگاهی به دور و برت میکردی
                                سری به کانالهای تلگرامی میزدی
                                مطالب خیلی از افراد را در این فروم میدیدی
                                بنده خدا تا بخودش امده حداقل 40 تا 50 درصد ضرر کرده صد تومانش شده 60 تومان . 50 تومان
                                همه چون شما دانا در بورس نیستند.
                                5 میلیون کد بورسی صادر شده .
                                این افراد اموزش دیده اند؟
                                همین افراد وقتی در ضرر قرار میگیرند , به صف فروش هجوم اورده و بازار را بجایی میبرند که دیگر افراد اگاه هم نمیتوانند پیش بینی روز بعد را داشته باشند.
                                حرف بدی زدم که گفتم بلند مدت فکر کنید؟
                                افراد موفق افرادی هستند که ضمن اینکه خود رشد میکنند , کمکی برای دیگران هم باشند.

موفقتر باشید.
                                آخرین ویرایش توسط rahnama؛ 2020/09/06, 17:02.
                                اینستاگرام من :
                                منتظر شما عزیزان هستم.
                                www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

در حال کار...
                                X