جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
طیب نیا آب پاکی را روی دست موسسات غیر مجاز ریخت
به گزارش خبرنگار ایسنا، علی طیبنیا درباره فعالیت موسسههای مالی غیرمجاز اظهار کرد: اولویت بانک مرکزی ساماندهی به موسسات غیرمجاز است. متاسفانه این موسسهها در گذشته بدون نظارت شکل گرفته است و عموما فاقد مجوز نهادهای غیر از بانک مرکزی هستند .
وی افزود: طبیعی است که براساس قوانین کشور هرگونه موسسهای که میخواهد در زمینهی مسائل مالی اقدام کند باید صلاحیتها و تواناییهای مالی لازم را داشته باشد و مجوز خود را از بانک مرکزی بگیرد .
طیبنیا ادامه داد: بانک مرکزی طی یک سال گذشته تمرکز خود را بر ساماندهی این موسسات قرار داده است و خوشبختانه سایر قوا از جمله قوه قضاییه قول همکاریهای لازم را در این زمینه دادهاند و در حال حاضر چندین موسسه که برابر ضوابط بانک مرکزی ایستادگی میکردند، پروندهشان در قوه قضاییه مطرح است .
وزیر اقتصاد عنوان کرد: فکر میکنم با اقدامات موثر و سختگیری بانک مرکزی این موسسات مجبور خواهند بود به ضوابط بانک مرکزی تمکین کنند. از مردم خوب کشورمان میخواهم که به این موسسات اعتماد نکنند. اگر سپردهگذاری در این موسسات نرخ سود بالاتری برای آنها دارد ولی قطعا این نرخ سود بالاتر بهای ریسک بالاتری هم دارد .
طیبنیا افزود: در ماههای گذشته شاهد ورشکستگی برخی از این موسسات بودیم. ورشکستگی آنها باعث شد اصل منابع مردم به خطر بیفتد. طبیعی است وقتی موسسهای فاقد مجوز از بانک مرکزی است، بانک مرکزی و دولت هیچگونه تعهدی نسبت به جبران زیان و خسارت این موسسات نخواهند داشت و بنابراین اصل دارایی مردم در این موسسات با مشکل مواجه میشود .
وی اضافه کرد: بنابراین خواهش میکنم مردم منابع خود را در موسسات مجاز سرمایهگذاری کنند. نرخ سودی که در حال حاضر موسسات مجاز پرداخت میکنند از نرخ تورم به نحو معناداری بالاتر است. این اولین بار است که در تاریخ اقتصادی ایران شاهد نرخ سود واقعی مثبت هستیم. بنابراین مردم میتوانند پاداش لازم را از سپردهگذاری در بانکهای مجاز داشته باشند و در عین حال ریسک سپردهگذاری در بانکها و موسسات مجاز صفر خواهد بود.
======================
خودش گفته تو بورس خبری نیست برید پولتون رو بزارید بانکلا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
این چیزی که من میبینم،اینِ که عملا پولای مردم رو "بلاک" کردن و خرید و فروشی در کار نیست!
من دوستانِ دیگه رو نمیدونم اوضاعشون چطوریِ،ولی از پورتفوی خودم هنوز سهمی به صورت تعداد قابل فروش نیست!
........
حجم معاملات به صورتِ مفتضحی پایینِ و تا اطلاع ثانوی خبری نیست که نیست!زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
این ماه اعتبار خاصی استفاده نشده بود پس فشار فروش خاصی نیست. خرید خاصی هم انجام نمیشه بازار همچنان در انتظاره. شخصا به صورت نقد فقط تماشاچی هستم. شاید بازار یه حرکتی به خودش بده شاید الان بتونم با بی طرفی بیشتری بازار را تحلیل کنم.Honesty is the best policy
نظر
-
در اصل توسط boeing پست شده است View Postجناب بهرامی
شما فکر می کنید ما کی هستیم؟ معامله گران امروز و دیروز!
ما خیلی خوب میدونیم که مدیریت سرمایه و ریسکمون چطور و چقدر باشه اما
شما حمایت از هرمز به صورت غیر قانونی و چیدن صفهای بالای 200 میلیونی جهت فریب افکار عمومی و زهر چشم گرفتن از بازار و مردم رو چطور توجیه می کنید؟
عرضه های بی حد و حصر با دستورات دولتی بعد از توافق اولیه لوزان رو چطور توجیه می کنید؟
فروش سهام مبین به عده ای خاص رو چی؟
اون گزارش وحشتناک پالایشگاهی ها رو چی؟
این درسته که حد ضرر باید در هر معامله مشخص باشه و بهش پایبند بود
اما با این شرایط دائما حد ضررها داره فعال میشه شما چرا قبول نمی کنید این دست اندازی در بازار رو
این معنی بازار آزاده که اون رو از تحلیل خارج کنی و ببری به سمت چیزی که دلت می خواد؟!!
واقعا عجیبه از دوستانی که تجربه معامله در بازار رو دارن این حرفها رو بشنویم
در کجای دنیا این همه فساد برای سرکیسه کردن مردم وجود داره اونهم علیرغم وجود قانون
نکنه فکر می کنید هرمز تکنیکال پذیر بود؟ یا مبین؟
من بحثی ندارم و نمی خوام چیزی رو به شما اثبات کنم
ولی دلم به درد اومد وقتی این نوشته های شما رو خوندم به همین خاطر نوشتم
موفق باشید
منفی که میشه باند بازی ها کارای غیر قانونی رو می بینید
هرمز مبین یا هر سهم دیگه ای...برادر من تو بازار نزولی که معامله ننیکنند چه قانونی اش چه غیر قانونی
هی اسرار دارید که الان باید سود کنم...بر هر وقت یک ماه مثبت خورد برگرد
نظر
-
پرتفو من هر روز منفی هست و شاخص مثبت
این روزها هیچ موقع از یادم نمیره .
نظر
-
در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Posthttp://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...27029014085707
نمونه دیگری از تخلف:
سهم سخزر امروز توسط ناظربازار صرفا با معامله 8000سهم - یعنی معادل 4میلیون تومان - به اندازه 70درصد رشد کرد!!
و سپس حدود 500هزار سهم صف فروش شد!
این معاملات بایست باطل بشوند. تمام ������✊
دوستان اطلاع رسانی کنید تا فکر نکنن با دسته کورا طرف هستن
/ما نمیخواهیم از بازار حمایت کنید
فقط شفاف و صادق باشید همین
اگر به قوانين بازگشايي با استفاده روش حراج تك قيمتي نگاه كنيد كاري خلاف قانون رخ نداده.
مقصر سهامدارهايي هستند كه استراتژي معاملاتيشون اينه كه هر چي قيمت بالاتر ميره كمتر ميفروشن و بيشتر ميخرن و هر چي قيمت پايين مياد بيشتر ميفروشن!!!
البته حقوقي سهم هم كه پايينتر عرضه نكرده نامردي كرده! ولي كار غير قانوني هم نكرده.
نظر
-
در اصل توسط boeing پست شده است View Postبله بازار بی رحمه و باید حواس جمع بود اما بازاری که با فریب مردم و دست اندازی در اون دائم در حال فعال کردن حد ضرر سهامداران است برای مهار نقدینگی و نهایتا کنترل تورم به درد لای جرز میخوره
وقتی با دروغ عده ای رو به سرمایه گذاری در بورس دعوت می کنیم ولی در حقیقت می خواهیم پولهای اونها رو بلوکه کنیم این یعنی "هدف ، وسیله را توجیه میکنه"
هدف : مهار تورم
روش رسیدن به هدف: کنترل نقدینگی
وسیله: دروغ گویی برای جلب اعتماد مردم جهت حبس نقدینگی و سوزاندن پول نقد و یا هر روش متعارف یا غیر متعارف دیگه!
من تعجب می کنم چطور این واگرایی بنیادی بازار رو با این اشتباه بزرگ تحلیلی که انجام دادید اینطور توجیه می کنید!
قیمت فلزات اساسی رو به بالا
قیمت نفت رو به بالا
توافقات اولیه لوزان
دلار در حدی معقول و قابل قبول
اما روند بازار برعکس!!!
با رفتن اعتماد از بازار ، عمق اون کم شده و بنیاد بازار به هم میریزه
تو این بازار تحلیل بی معنی میشه
و مسبب اون کسی نیست جز دولت جز وزیر اقتصاد جز رییس بورس
اونها هستند که دارن سر مردم رو زیر آب می کنند....حال شما هی تحلیل کن!
این بازار ، بازار تحلیل نیست دوست عزیز...بازار رانته!
منطق وقتی از بازار برچیده میشه دیگه هر چیزی از اون رو میشه انتظار داشت
والسلام
تمام نشانه های تکنیکال میگه نزولی (به عبارتی اصلاحی از موج اصلی و بلند مدت صعودی)
چرا در روند نزولی خرید انجام میدید؟ وقتی مدام در یک بازار حد ضرر میخوره یعنی چی؟ یعنی (خوب فکر کنید) به هر علتی بازار قدرت رشد نداره ( نمی خواهند ممکنه؛ دارند پولهای مردم رو
بلوکه می کنند؟ ممکنه؛ فریب میدهند و می دزدند؟ بله) چرا شما اجازه این کار رو می دید؟؟؟؟ آیا اسلحه بیخ گوشتون گذاشتند؟؟؟ چه اجباری دارید با روند بجنگید؟؟؟ اگر قدرت ندارید
تا جهت بازار رو برگردونید.پول تون رو در معرض دست اندازی مقامات قرار ندید.چه اجباری دارید مدام تو بازار باشید؟ زمانی که تمام اخبار مثبت هست ولی قیمتها بجای رشد افت می کنند
حتما" یکجای کار لنگ میزنه. پس بازاری که به قول شما تحلیل پذیر نیست و رانتی هست اگر رانت ندارید چرا خرید می کنید؟؟؟؟!!!
[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
جناب بهرامی
از آواتارتون معلومه که آدم مذهبی هستید.پس باید طبق مذهب به این اصل پایبند باشید که در مورد انسانها زود قضاوت نکنید
من گفتم به شما که معامله گر امروز و دیروز نیستم اما عجیبه که شما هنوز اصرار دارید من رو یک معامله گر احساساتی فرض کنید
از کجا به این نتیجه رسیدید نمی دونم
میتونم جوابتون رو بدم ولی ترجیح میدم در برابر شما سکوت کنم!
نظر
-
جناب بهرامی تازه با بورس و فارکس اشنا شدند و در حالت کلی فلسفه ایشون در مواجه با اتفاقات بنیادی اینگونه است که در بازه باز پرنده است پس در پرنده است ..........بطور کلی ایشون در تکنیکال ذوب گشته اند و همه چیز را فقط و فقط از منظر و دید نموداری و موجی میبینند
نظر
-
جناب رامین
من چه در بازار صعودی و چه در بازار نزولی معامله می کنم منتها با استراتژی خودم
گین خودم رو هم کم یا زیاد میبرم بعضی وقتها هم ضرر می کنم...اما اینجا بحث من و شما نیست
من حرفم این هست که در شرایطی که بازار نزولی هست چرا دعوت به سرمایه گذاری در بورس میشه؟این یه دروغ بزرگ و بازی کردن با جیب مردم هست برای اهدافی که ذکر شد به نظر من...شما وقتی جناب روحانی و طیب نیا دعوت به بورس می کردند چه حسی داشتید؟
آیا طبق همون شواهد تکنیکال به این نتیجه نرسیدید که بازار نزولی هست؟آیا براتون سوال پیش نیامد که چرا این دعوت داره انجام میشه
آیا فساد چند روز گذشته که به عمق بی اعتمادی نسبت به بازار دامن زد رو فراموش کردید؟
باز هم تاکید می کنم من بحث خودم و شما رو نمی کنم...بحث سیاستهای کلی حاکم بر اقتصاد و نگاه مدیریتی دولت بر اون رو می کنم
متوجه هستید چی میگم یا نه؟
من میگم یا شما در قامت یک تحلیلگر به این نتیجه رسیدید که بازار نزولی است و فرصت خرید مناسب کم پیش میاد پس بهتره پول به بانک بره برای گرفتن یه سود معقول کم ریسک یا خریدهای محدودی در بعضی از نمادهای خاص صورت بگیره در فرصت مناسب البته با توجه به جو بازار با ریسک بالا.....که در این صورت دعوت رئیس جمهور برای سرمایه گذاری در بورس از عامه مردم باید برای شما سوال ایجاد کنه و به صداقت اونها شک کنید
یا مردم عادی هستید که به دولت اعتماد می کنید و با حرف اونها با سر به چاه ویل بورس و سهام وارد میشید و بعد از مدتها و با شواهد فسادی که دیده میشه و علیرغم وعده های آقایون با ضرر هنگفت از بورس خارج میشید و باز هم به این نتیجه میرسید که با افراد دروغگویی طرف بودید که از اعتماد شما سوء استفاده کردند
در هر دو صورت نتیجه این ماجرا چه از دید یک تحلیلگر و چه از دید مردم عادی یک چیز بیشتر نیست:
دولت دروغگوست
من بحث اعتماد و نجات بازار از فساد و رانت رو می کنم شما بحث تکنیکال میکنی؟!!
اگر خیلی حرفه ای هستید به فرض مثال به من بگید کف قیمت کرمان کجاست؟
نوع جواب شما به این سوال تحلیلگر بودن یا فقط تکنیکالیست بودن شما رو مشخص خواهد کردآخرین ویرایش توسط boeing؛ 2015/05/18, 12:13.
نظر
نظر