جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط boeing پست شده است View Post
    جناب بهرامی
    از آواتارتون معلومه که آدم مذهبی هستید.پس باید طبق مذهب به این اصل پایبند باشید که در مورد انسانها زود قضاوت نکنید
    من گفتم به شما که معامله گر امروز و دیروز نیستم اما عجیبه که شما هنوز اصرار دارید من رو یک معامله گر احساساتی فرض کنید
    از کجا به این نتیجه رسیدید نمی دونم
    میتونم جوابتون رو بدم ولی ترجیح میدم در برابر شما سکوت کنم!
    سلام و عرض ادب

بنده شما رو فضاوت نکردم...آواتارمونم خیلی خوبه ولی او کجا و من کجا...بگذریم

اون حرفتون که گفتید حد ضرر پشت حد ضرر روشن میشه به وضوح نشان دهنده یک بازار نزولی است و اشتباه اینه که در بازار نزولی ورود کنیم...

ببنید بورس ما خیلی بیشتر از چیزی که شما میدونی مشکل داره اما تا وقتی که اون مشکلات رفع نشده اند دلیلی برای ورود نیست

امروز ی سر رفتم کارگزاری و جالبه بدونید دیدم مردم اسرار دارن سود کنند... آقایون داداشام و خانم خواهرام بازار نزولی که شد سیستم خاموش

پس این نزول های بزرگ چند ساله که حرفشو میزنن فکر می کنید کجاست؟ همین وضعه فعلی است ...

صبر کنید شده چند سال...در این مدت برای مشکلات بورس هم اقدام کنید مثل برداشته شدن قانون صف خرید و فروش که ملت رو بیچاره کرده

موفق باشید برادر بویییینگ...مثل 747 زندگیتون خوب و بزرگ باشه انشالله

نظر

• H.samimi
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 2092

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
      سناتور!! چرا اعصابت خرابه؟؟؟!!! میشه بگی کجای حرفم ایراد داره:1- در روند نزولی خرید اشتباه هست.....2- شاخص بارها در گذشته سیگنال خروج داده .....

3- قبل از ورود به هر معامله ایی باید میزان ریسک و ضرر احتمالی رو مشخص کرد.4-مسئولیت تمام کارها در بازار به عهده خودمون هست.و.............

حالا میشه بگی کجای داستان به سنگ و میخ ربط پیدا می کنه؟؟؟!!!! چه چیزی رو میخای به من بفهمانی؟؟؟ اولین باره داری به پستهام پاسخ میدی چه مطلب مهم و

باارزشی ارائه کردی و من نفهمیدم جزء ........... شماها لیاقتون همینه که درش گرفتار شدید.شماها نشان دهنده اکثریتی هستید در این جامعه که فقط پرخاش گری و توهین

کردن یاد گرفتید. حیف از وقت و انرژی که صرف شماها بشه.کسی که خودش رو بخواب زده نمیشه بیدار کرد.

جناب رامین پدرام سلام
      من چند سوال دارم لطفا صریح پاسخ دهید
      چه زمانی میشه از برگشت شاخص کاملا مطمئن شد؟
      الان زمان مناسبی برای خروج هست؟
      بنظرتون شاخص حدودا تا کی ( از نظر زمانی و عددی ) روند نزولی داره؟
      تا بحال همچین ریزشی بیاد دارید (اکثر سهام بالای 70 درصد ریزش)؟
      شما الان سهامدار بورس تهران هستید اگه جواب بلی است میشه اسم سهم رو ببرید؟
      اگه ممکنه خریدهاتون رو اعلام کنید تا دوستان نیز استفاده کنن.

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

برادر من هر وقت جو بازار عمیقا خراب میشه شما دو تا سریعا پیدا میشید و شروع به زدن پست های با محتوای " دیدید گفتم" "فارکس که اینطوری مثل بورس شما نیست و نمیشه " به به فارکس عجب بازار گل و بلبلی و عجب بورس جای خطرناکی هستش"............خوب چرا نباید اعصاب ما و هر کس دیگری خورد نشه از پست های شما ما از زد و بند ارتشا و کلاهبرداری های سازمان بورس و طیب نیا میگیم شما به مکانیزم بورس گیر میدید !..........تصور میکنید اینطور بوده قبلا نه نبوده این 1.5 سال بازار بورس همه رو غافلگیر کرده دیگه چه برسه بر ما

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          روحانی متشکریم
          حاصل اعتماد ما را خوب دادی،
          در اوج هم که سیگنال خرید دادی،
          وزیر راست گویت هم که اقتصاد را شکوفا کرده
          دو سال هم که دنبال آمریکا بودی همه تحریم ها را برداشتند
          جواب اعتماد ما را خوب دادی...
          بر پدرت...
          دوستان مگه نمیگید تکنیکالی بازار فرصت خروج بود پس دعوت روحانی در اذر 92 و از ان طرف مصاحبه های هر هفته صالح ابادی در مورد بی مشکل بودن و طبیعی بودن و عرضه های وحشتناک حقوقی های دولتی از ان طرف قضیه لو رفتن برنامه دولت برای حبس نقدینگی در بازار مهندسی بازار در قبل و بعد 3 توافق ژنو وین و لوزان ایا اینها دستکاری و زد و بند و رانت سیستماتیک نبوده پس مقصر نیمی از این ضررها خود دولت و سازمان بورس میباشد..........حتمی پالایشگاهی ها و سود 93 و 94 و باز و نصف و 3 هفته بعد دوبله شدنشان را فراموش نکردید

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
            برادر من هر وقت جو بازار عمیقا خراب میشه شما دو تا سریعا پیدا میشید و شروع به زدن پست های با محتوای " دیدید گفتم" "فارکس که اینطوری مثل بورس شما نیست و نمیشه " به به فارکس عجب بازار گل و بلبلی و عجب بورس جای خطرناکی هستش"............خوب چرا نباید اعصاب ما و هر کس دیگری خورد نشه از پست های شما ما از زد و بند ارتشا و کلاهبرداری های سازمان بورس و طیب نیا میگیم شما به مکانیزم بورس گیر میدید !..........تصور میکنید اینطور بوده قبلا نه نبوده این 1.5 سال بازار بورس همه رو غافلگیر کرده دیگه چه برسه بر ما
            ای اقا آخه سود و زیان شما چه ربطی به من داره؟

ما اومدیم دو تا مطلب مفید زدیم چهار نفر استفاده کنند بیشتر ضرر نکنند...

بله بورس اینطور افت نکرده بخاطر اینکه در سالیان گذشته اولا بورس ما خیلی کوچک بود...

جماعت بسیار کمی حضور داشتند

تحریم ها و شرایط کشور به این شکل نبود

کشور ما در حال حاضر در چند جای دنیا در حال جنگ است

فشار تحریم در کنار افزایش بی رویه جمعیت

افت و خیز بسیار زیاد ارزش پولی کشور...

بالاترین نرخ تورم حتی بالاتر از سوریه جنگ زده

ببینید هدف این نیست همه چیز رو همین حالا بگیم و سر شما رو هم درد بیاریم

خلاصه عرض می کنم وضع خراب است طیب نیا کیه؟وضع خیلی فراتر از آن چیزی که فکر می کنی خرابه

موتور برق قیمت کردم 400 تومن میخوام برم بخرم لازم میشه...شب های جنگ برق نداریم آخه
            :)

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post

دوستان مگه نمیگید تکنیکالی بازار فرصت خروج بود پس دعوت روحانی در اذر 92 و از ان طرف مصاحبه های هر هفته صالح ابادی در مورد بی مشکل بودن و طبیعی بودن و عرضه های وحشتناک حقوقی های دولتی از ان طرف قضیه لو رفتن برنامه دولت برای حبس نقدینگی در بازار مهندسی بازار در قبل و بعد 3 توافق ژنو وین و لوزان ایا اینها دستکاری و زد و بند و رانت سیستماتیک نبوده پس مقصر نیمی از این ضررها خود دولت و سازمان بورس میباشد..........حتمی پالایشگاهی ها و سود 93 و 94 و باز و نصف و 3 هفته بعد دوبله شدنشان را فراموش نکردید
              من خودم به شخصه از تکنیکال استقبال می کنم و اصولی هم برای خودم دارم و به عنوان مثال جستار تحلیل های تکنیکالی Farshid را مداوم دنبال می کنم.

ولی از این عزیزانی که الان حضور دارند و معتقدند که تجربه کافی دارند و پول هایشان را به موقع از بازار بیرون کشیده اند و در فارکس وارد کرده اند و ... می پرسیم با این دانش و تجربه عالی کارنامه کاری تان چه طور است؟

پول هایتان را از بورس به فارکس بردید چه قدر سود بردید؟

من چندین وقت پیش وقتی آقا امیر گفت می خواهد پولش را از بورس بکشد بیرون گفتم این مطلب را. گفتم درست است که بورس ما توسط دولت دارد به گند کشیده می شود ولی سایر حوزه های اقتصادی هم وضع خوشی ندارند. اگر اینجا دولت پول ما را می خورد و هر چند وقت یک بار یک اعتراضی می کنیم و یک مقدارش را پس می دهد و امید به بهبود شرایط داریم، در فارکس (گفتم که) به مراتب بدتر است و به صورت سیستماتیک و کاملا قانونی چنان پول آدم را می خورند که بیا و ببین... نشان به آن نشان که دوست مهندسم را مثال زدم که کل درآمدش را در فارکس می باخت و باز از رو نرفته بود...

قبلا یک خواهش از دوستان کردیم که وضعیت الان بازار را پیش بینی کنند ببینیم پیش بینی شان چه طور از آب در می آید که دوستمان گفتند:

با این حرفتون معلومه که درک درستی از ماهیت بازار ندارید.
              حالا خواهش دیگری که دارم این است که یک مقدار از صفحه معاملاتشان را به ما نشان دهند یا لا اقل معرفی های قبلی ای که در این سایت کرده اند را به ما نشان دهند و زمان ورود و خروجشان را بگویند تا به صحت دانش و تجربه عزیزان پی ببریم و نصیحت های آینده ای که به ما می کنند را با گوش جان بشنویم.
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/05/18, 23:49.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

[/COLOR][/B]باید ببینیم در عمل می خواهند چه کار کنند.
                این بحث مسکن اجتماعی هم که کلا انگار ول کردند آقایان راستگوی:^o تدبیر و امیر

دوستان این لایحه دقیقا چه مواردی داشته؟

در بورس که عمرا بیایند. اگر هم بیایند عمرا مستقیم و مثل ما باشد.
                باید ببینیم در چه صنایعی پول تزریق خواهند کرد که به احتمال قوی خودرو و پتروشیمی خواهد بود. ولی باز باید ببینیم چه زمانی خواهد بود و چه مقدار خواهد بود و اصلا روی بورس تاثیر خواهد گذاشت؟ و کی تاثیر خواهد گذاشت و ...
                با سلام به نظر می رسه ورود سرمایه گذاران خارجی برای خرید سهام در بورس تهران به صورت بلوکی باشه!!!

مثلا 300 میلیون سهم خلیج فارس معامله در بازار خرده فروشی بلوکی انجام میشه و قرار نیست که سرمایه گذار خارجی سهمی از بازار بورس جمع کند چون باعث صف خرید میشه البته اگر تا زمان ورود سرمایه گذار خارجی حجم مبنا وجود داشته باشد بسیار بعید می باشد باید صف خرید و حجم مبنا حذف شود احتمال دامنه نوسان 50درصدی وجود دارد که تا آن موقع ارزش شرکتها باید بسیار بالا باشه با حذف تحریم ها و رفع رکود اقتصادی با قیمتهای منطقی قیمت گذاری می شوند !!

كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• memr
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 771

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                  با سلام به نظر می رسه ورود سرمایه گذاران خارجی برای خرید سهام در بورس تهران به صورت بلوکی باشه!!!

مثلا 300 میلیون سهم خلیج فارس معامله در بازار خرده فروشی بلوکی انجام میشه و قرار نیست که سرمایه گذار خارجی سهمی از بازار بورس جمع کند چون باعث صف خرید میشه البته اگر تا زمان ورود سرمایه گذار خارجی حجم مبنا وجود داشته باشد بسیار بعید می باشد باید صف خرید و حجم مبنا حذف شود احتمال دامنه نوسان 50درصدی وجود دارد که تا آن موقع ارزش شرکتها باید بسیار بالا باشه با حذف تحریم ها و رفع رکود اقتصادی با قیمتهای منطقی قیمت گذاری می شوند !!

بصورت هرچی باشه سهامارو از این قیمت چندرقاز تومن درمیاره...

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                    ای اقا آخه سود و زیان شما چه ربطی به من داره؟

ما اومدیم دو تا مطلب مفید زدیم چهار نفر استفاده کنند بیشتر ضرر نکنند...

بله بورس اینطور افت نکرده بخاطر اینکه در سالیان گذشته اولا بورس ما خیلی کوچک بود...

جماعت بسیار کمی حضور داشتند

تحریم ها و شرایط کشور به این شکل نبود

کشور ما در حال حاضر در چند جای دنیا در حال جنگ است

فشار تحریم در کنار افزایش بی رویه جمعیت

افت و خیز بسیار زیاد ارزش پولی کشور...

بالاترین نرخ تورم حتی بالاتر از سوریه جنگ زده

ببینید هدف این نیست همه چیز رو همین حالا بگیم و سر شما رو هم درد بیاریم

خلاصه عرض می کنم وضع خراب است طیب نیا کیه؟وضع خیلی فراتر از آن چیزی که فکر می کنی خرابه

موتور برق قیمت کردم 400 تومن میخوام برم بخرم لازم میشه...شب های جنگ برق نداریم آخه
                    :)
                    دادا از امروز شروع کردم ولبهمن خریدن به دید مجمع..............26 تقسیم میکنه....بعد مجمع میشه 216...گزارش خدیزل امد...شدیدا تولیدش بالا رفته......رابطشون با هم مثل سایبا با رایانه .........میخواستم نظرتو بدونم...........یه چیزه عجیبی تو 2 سال گذشته بوده.........که2 برابرDPS....EPS...داده.........از چه محلی....تو گزارشش نیامده...........اگه نظری بدی ممنون میشم
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• RAMIN PEDRAM
                      عضو عادی
                      • Aug 2014
                      • 199

من خودم به شخصه از تکنیکال استقبال می کنم و اصولی هم برای خودم دارم و به عنوان مثال جستار تحلیل های تکنیکالی Farshid را مداوم دنبال می کنم.

ولی از این عزیزانی که الان حضور دارند و معتقدند که تجربه کافی دارند و پول هایشان را به موقع از بازار بیرون کشیده اند و در فارکس وارد کرده اند و ... می پرسیم با این دانش و تجربه عالی کارنامه کاری تان چه طور است؟

پول هایتان را از بورس به فارکس بردید چه قدر سود بردید؟

من چندین وقت پیش وقتی آقا امیر گفت می خواهد پولش را از بورس بکشد بیرون گفتم این مطلب را. گفتم درست است که بورس ما توسط دولت دارد به گند کشیده می شود ولی سایر حوزه های اقتصادی هم وضع خوشی ندارند. اگر اینجا دولت پول ما را می خورد و هر چند وقت یک بار یک اعتراضی می کنیم و یک مقدارش را پس می دهد و امید به بهبود شرایط داریم، در فارکس (گفتم که) به مراتب بدتر است و به صورت سیستماتیک و کاملا قانونی چنان پول آدم را می خورند که بیا و ببین... نشان به آن نشان که دوست مهندسم را مثال زدم که کل درآمدش را در فارکس می باخت و باز از رو نرفته بود...

قبلا یک خواهش از دوستان کردیم که وضعیت الان بازار را پیش بینی کنند ببینیم پیش بینی شان چه طور از آب در می آید که دوستمان گفتند:

حالا خواهش دیگری که دارم این است که یک مقدار از صفحه معاملاتشان را به ما نشان دهند یا لا اقل معرفی های قبلی ای که در این سایت کرده اند را به ما نشان دهند و زمان ورود و خروجشان را بگویند تا به صحت دانش و تجربه عزیزان پی ببریم و نصیحت های آینده ای که به ما می کنند را با گوش جان بشنویم.
                      استاد صفحه معاملاتی که نشون دادنی نیست! من خرید جدی تو بازار ایران ندارم.مقدار اندکی ثاباد روی 236 دارم که حد ضررش فعال نشد. مقداری هم غدیر دیروز روی 246خریدم با حد ضرر 230

ثنوسا را زیر نظر داشته باشید ظاهرا" بازی دیگری رو میخاد شروع کنه در فاز اول تا حوالی 405میشه روش حساب کرد.
                      [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• نجاT...
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 2639

همین روزها باید منتظر مصاحبه طیب نیا باشیم که بگه برای قفل شدن سهام در صورت توافق برنامه داریم...

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
                        انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• محمد3
                          عضو فعال
                          • Aug 2014
                          • 458

دوستان كسي قانون جديد رفع گره معاملاتي رو ميدونه؟ ظاهرا قبلا كه 5 روز بايد كمتر از 5 درصد حجم مبنا معامله ميشد الان شده يك روز درسته؟

نظر

• H.samimi
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 2092

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
                            دوستان كسي قانون جديد رفع گره معاملاتي رو ميدونه؟ ظاهرا قبلا كه 5 روز بايد كمتر از 5 درصد حجم مبنا معامله ميشد الان شده يك روز درسته؟
                            معلوم نیست سلیقه ایه اگه یک روز بود که فنوال هر روز باید میرفت تو گره

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

قائم مقام وزیر صنعت:
                              ماشین شخصی نعمت‌زاده پراید است
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• m2020
                                عضو عادی
                                • May 2014
                                • 293

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                                قائم مقام وزیر صنعت:
                                ماشین شخصی نعمت‌زاده پراید است
                                خب بین چند تا ماشین یه دونم پراید داره.

نظر

در حال کار...