جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • CHESTER.2020
    عضو فعال
    • Apr 2020
    • 1255

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط MORTEZA66 پست شده است View Post
    شما حتی معنای دارایی امن و دارایی پر ریسک رو در افتصاد نمیدانید چه بحتی بکنم......
    Safe havens are financial assets that investors turn to to protect themselves or even profit from periods of market turmoil. The most common safe haven assets are U.S. government securities, the U.S. dollar, gol

بحث من اصلا درصد بازدهی نبود ........
    شما پدیده شاندیزم میگرفتی 200 تومن تا 12000 راحت رفت چه ربطی الان این به بحث من داشت؟ بعدش چی شد ولی؟
    بله بورس بعنوان دارایی پر ریسک بازدهی بالاتری داره ولی 70-90 درصد ملت هم به فنا میرن تو این هم شکی نکن
    یک داستان یک شخصی در فروم دیگه گزاشت امیدوارم ملت به دقت بخونن که بدونن کسایی زیادی بعد 10 سال هنوز برایندشون منفی هست. حالا امسال تونسته بود جبران خوبی بکنه ......
    چه برسه به اینایی که تازه وارد بورس شدن .....

شما با دلار هج فاند کن ما با دی پی اس. شما گرگ وال استریت ما بیسواد.
    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4715

مشکل بازار به ساده گی قابل حل است ! سهام دولتی که باد کردند را در یک روز با هم باز کنند و یک اصلاح 20 تا 30 درصدی در اونها رقم بخورد از فرداش بازار به روال عادی بر خواهد گشت . کافیه پالایشی ها ، خودرو و خساپا، شستا ... را با هم باز کنند و البته به صورت واقعی اجازه اصلاح بدهند . شاخص هم 100 تا 200 هزار ریخت اهمیتی نداره . نمی دونم چرا به این شاخص چسبیدند مثلا می خواهند فردا یک نسبت بگیرند بگویند شاخص نسبت به دو سال قبل اینقدر درصد رشد داشت و این افتخار ماست !!! هزار جور دیگه میشه آمار ساخت که در اوج ناکارامدی ، همه چیز رو کارامد نشون داد . !! بیخیال این شاخص بشید لطفا!

نظر

• aminian
        كاربر فعال
        • Oct 2012
        • 663

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
        به نقل از مهدی میرزایی

دارایی صندوق توسعه ۹۱ میلیارد دلار است، ۱٪ آن میشود ۹۱۰ میلیون دلار و ضربدر دلار ۲۵ تومانی میشود ۲۳ هزار میلیارد تومان که برای جمع آوری کل صف های فروش بازار کافی است. به نظرم باید منتظر برگشت بازار در هفته آینده باشید. موج‌ ۴ پایان پیدا میکند و وارد موج ۵ با هدف شکستن سقف شاخص کل خواهیم شد. به فروشنده ها توصیه میکنم ۱- به بازارهای موازی نگاه کنید، همگی مال شان را دو دستی چسبیده اند و قیمتهای نجومی می دهند ۲- بعد از ۴۰٪ ریزش صرفه فروش وجود ندارد
        بنده خودم از تیم اقتصاد بیدار البته قبل از اینکه برنامه بورس آن رو ببینم خیلی خوشم میومد و عاشق هلالات بودم
        ولی یکی از مقصران این ریزش رو این تیم میدونم چون مرتب میگفتن پارادایم و تحلیل و نگرش بازار عوض شده و بر این طبل میکوبیدند
        البته نه اینکه غرضی داشته باشن تفکرشون این بود

ولی انتظار از این اساتید بالاست

این میرزایی هم همیشه امیدواره
        البته بازارخون قابلیه
        من کارشو قبول دارم ولی در این مقطع ، کار اینها مخصوصا برا افراد تازه وارد سمه و جلوی تصمیم درست رو از اونها میگیره

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11247

در اصل توسط aminian پست شده است View Post

بنده خودم از تیم اقتصاد بیدار البته قبل از اینکه برنامه بورس آن رو ببینم خیلی خوشم میومد و عاشق هلالات بودم
          ولی یکی از مقصران این ریزش رو این تیم میدونم چون مرتب میگفتن پارادایم و تحلیل و نگرش بازار عوض شده و بر این طبل میکوبیدند

البته بازارخون قابلیه
          من کارشو قبول دارم ولی در این مقطع ، کار اینها مخصوصا برا افراد تازه وارد سمه و جلوی تصمیم درست رو از اونها میگیره

ریتم کاری افرادی که فعالیت مرتبط باکارگزاری دارند در کوبیدن بازار نیست حتی در مهر۹۷ هم جناب هلالات وتیمش و.. توصیه به سهامداری داشت و بازار ۳۰درصد متوسط ریخت پس خیلی دل به صحبت های این افراد نبندید .منافع اجازه بیان حقیقت را نمیده

نظر

• abdolhossein
            عضو فعال
            • Feb 2019
            • 1585

در اصل توسط aminian پست شده است View Post

البته بازارخون قابلیه

مشکل جناب میرزایی اینه که به الیوت بیش از اندازه بها می ده .

نظر

• abdolhossein
              عضو فعال
              • Feb 2019
              • 1585

دوستان دلار و طلا جزو دارایی های امن هستند و در کل دنیا مورد تفاضا قرار میگیرند مخصوصا در شرایط ترس و بد اقتصادی.
              ملک و زمین و خودرو هم مورد تفاضای بالا هستند و نیاز هر کسی هستند.(اجازه واردات ازاد خودرو رو دولت بده به هر شخصی بدون گمرک بعد تفاضا پایین بیاد ببینیم خودرو چطور گران میشود)
              بعد چرا اینا رو با سهام پشمک حاج عبد... مقایسه میکنید. من سهام داشته باشم یا نداشته باشم چه تاثیری روی زندگی من دارد.
              و کدام ادم ملیاردری حاضر هست(بدون رانت اطلاعاتی) سرمایه چند صد ملیاردی خود رو وارد فرضا همان سهامهای بنیادین مانند پتروشیمی بکند که چند وقت قبل دشمن تهدید کرد انها تارگتهای اول هستند اگر درگیری ایجاد شود.
              بله استاک مارکت در درازمدت تحت تاثیر تورم هست .ولی در درازمدت و اتفاق خاصی هم نیافتد..........
              باهاتون کاملا موافقم.
              درگروه هم دیروز در یک ویس اشاره کردم.
              در کل دنیا به خصوص کشور عزیزمون افراد بسیاری هستند که از طریق خرید و فروش ملک و طلا ثروتمند شدن.
              اصلا وقتی می خوان بگن طرف خیلی وضعش خوبه می گن ملّاکه.
              اما بعید می دونم کسانی که از طریق سهامداری یا خرید و فروش سهام ثروتمند شده باشن به تعداد انگشتان دست هم برسه.

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1585

من امیدوارم این مسئولان سازمان بورس داستان اضافه کردن حجم مبنا و دامنه نوسان رو نذارن برای وقتی که بازار می خواد صعودی بشه!!!
                به خدا از اینا این کارا بعید نیست.
                یه مانع دیگه در مقابل رشد بازار بر اساس حرف چند نفر درست می کنن و بعد می گن خودتون خواستین!!

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

خساپا هم الفی شد
                  زیبا نیست؟
                  زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• aminian
                    كاربر فعال
                    • Oct 2012
                    • 663

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                    ریتم کاری افرادی که فعالیت مرتبط باکارگزاری دارند در کوبیدن بازار نیست حتی در مهر۹۷ هم جناب هلالات وتیمش و.. توصیه به سهامداری داشت و بازار ۳۰درصد متوسط ریخت پس خیلی دل به صحبت های این افراد نبندید .منافع اجازه بیان حقیقت را نمیده
                    از طرفی دیگه
                    اگه اینها بخوان بگن بازار نمی ارزه
                    هم تاثیرش زیاده
                    هم بازخواست از طرف دیگران میشن
                    منطقی هم هست که هیچ وقت نگن بازار نمی ارزه
                    فقط میگن منطق بازار عوض شده

نظر

• MORTEZA66
                      عضو عادی
                      • Jun 2020
                      • 94

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                      باهاتون کاملا موافقم.
                      درگروه هم دیروز در یک ویس اشاره کردم.
                      در کل دنیا به خصوص کشور عزیزمون افراد بسیاری هستند که از طریق خرید و فروش ملک و طلا ثروتمند شدن.
                      اصلا وقتی می خوان بگن طرف خیلی وضعش خوبه می گن ملّاکه.
                      اما بعید می دونم کسانی که از طریق سهامداری یا خرید و فروش سهام ثروتمند شده باشن به تعداد انگشتان دست هم برسه.
                      بله درست هست کاملا
                      البته من مخالف بورس اصلا نیستم ولی حاضرم برای یک موقعیت یکسال هم صبر کنم.
                      فرض کنید شاخص برگرده به محدوده نزدیک یکملیون من مطمینن وارد میشم....و صبر چند ساله هم خواهم داشت....
                      اون بحث در جواب کسی بود که گفت چرا دلار رفته بالا ملک رفته بالا بورس نزولیه!!!چیزی که تقاضای بالا براش وجود داره دولت بهیچ عنوان نمیتونه براحتی بورس بکشه پایین مثل دلار و طلا و ..........
                      و اگر دولت به این نتیجه برسه که با حمایت از بورس اکثریت خارج میشن و دیگه نمیتونه نقدینگی جذب کنه .بسیار بعید هست به زودیها تغییری بوجود بیاد و تارگت یکملیون میشه کوتاه مدت ..
                      من یکماه قبل از ریزش در پستهای مختلف به این ریزش اشاره کردم
                      و حتی در حین ریزش ..
                      خیلی هام با من کل کل الکی کردن ...
                      /:.yead.:/
                      ولی در نهایت همون شد من میگم.......
                      آخرین ویرایش توسط MORTEZA66؛ 2020/09/08, 19:44.

نظر

• Ali
                        ستاره‌دار(64)
                        • Mar 2011
                        • 2535

مصاحبه انلاین با مدیر عامل صنعتی امیر در خثصوص کاما
                        لایو اینستا بورس24
                        هم اکنون

نظر

• ebiman
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 2071

بله درست هست کاملا
                          البته من مخالف بورس اصلا نیستم ولی حاضرم برای یک موقعیت یکسال هم صبر کنم.
                          فرض کنید شاخص برگرده به محدوده نزدیک یکملیون من مطمینن وارد میشم....و صبر چند ساله هم خواهم داشت....
                          اون بحث در جواب کسی بود که گفت چرا دلار رفته بالا ملک رفته بالا بورس نزولیه!!!چیزی که تقاضای بالا براش وجود داره دولت بهیچ عنوان نمیتونه براحتی بورس بکشه پایین مثل دلار و طلا و ..........
                          و اگر دولت به این نتیجه برسه که با حمایت از بورس اکثریت خارج میشن و دیگه نمیتونه نقدینگی جذب کنه .بسیار بعید هست به زودیها تغییری بوجود بیاد و تارگت یکملیون میشه کوتاه مدت ..
                          من یکماه قبل از ریزش در پستهای مختلف به این ریزش اشاره کردم
                          و حتی در حین ریزش ..
                          خیلی هام با من کل کل الکی کردن ...
                          /:.yead.:/
                          ولی در نهایت همون شد من میگم.......
                          ببخشید این تارگت ها که میدی بر چه اساسی است ؟ مثلا همین یک میلیون که گفتید.
                          یعنی می‌خوام بپرسم چقدر دقیقه و بر اساس چه تحلیلیه؟!
                          سلام

نظر

• Ali
                            ستاره‌دار(64)
                            • Mar 2011
                            • 2535

فروش ارز سهمیه ای در صرافی ها فعلاً متوقف شد/ واکنش بانک مرکزی به صف های جنجالی ارز- اخبار پول | ارز | ...

در صف به امید خرید ارز دولتی و فروش در بازار آزاد و کسب سود حدوداً 4 میلیونی حضور پیدا می کردند. بانک مرکزی از ظهر امروز اما به صرافی های بانکی دستور داد که دیگر مانند قبل نسبت به فروش 2200 دلار به هر فرد (کارت ملی) اقدام نکنند. کسب اطلاع خبرنگار تسنیم از بانک مرکزی بیانگر آن است که این سیاست فعلاً در دستور کار قرار دارد و مشخص نیست تصمیم سیاستگذار ارزی در آینده چه باشد. ...

نظر

• MORTEZA66
                              عضو عادی
                              • Jun 2020
                              • 94

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                              ببخشید این تارگت ها که میدی بر چه اساسی است ؟ مثلا همین یک میلیون که گفتید.
                              یعنی می‌خوام بپرسم چقدر دقیقه و بر اساس چه تحلیلیه؟!
                              تارگت 1تا 1100 تارگت بلند مدت هست . تارگت کوتاه مدت 1500-1550 بود که تقریبا رسید.
                              الان یک خبر استفاده از صندوق توسعه ملی همزمان با تمدید یکهفته ای پالایشی یکم اومده
                              باید دید هدف دولت ایا واقعا حمایت هست یا قالب کردن صندوق دوم به مردم......

در مورد دقت تحلیلها همانطور که ریزشهای اخیر در تصور خیلیها نمیگنجید و تب کردند اکثرا
                              دومی هم فعلا در تصورها نمیگنجد. ولی عادت میکنند کم کم تجربه کسب میکنند
                              .....
                              البته یک عده هم زرنگ بودن زود خارج شدن. حتی بعضی پیام خصوصی زدند.
                              پست های من اگه حتی جلوی ضرر کردن یک نفر را هم گرفته باشد برای من بسیار مسرت بخش هست.
                              آخرین ویرایش توسط MORTEZA66؛ 2020/09/08, 23:00.

نظر

• abdolhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 1585

امشب کریستیانو رونالدو صدمین گل ملی اش را به ثمر رساند.
                                با توجه به این که پیراهن پرتغال قرمز رنگ است بورس فردا به رنگ قرمز خواهد بود.
                                :D
                                بهانه ریزش جور شد!!

نظر

در حال کار...
                                X