جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Inspired
    عضو فعال
    • May 2016
    • 494

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
    بهرام خان مطابق بحث و تبادل نظری که چند وقت پیش با جناب بیفورسیتی داشتیم به این نتیجه رسیدیم که نتیجه گیری از روی نمودار تعدیل شده اشتباه است.. یه بنده خدایی هم بود به اسم مهناز صادقی اونم چند جا گفته بود که مثلا فلان سهم از فلان تاریخ چند صد برابر یا چه میدونم هزار برابر شده!! که البته اشتباه بود..
    حالا اصل مطلب بنده روی حباب گرفتن سهام هست که میگم دلیل اصلیش ترامپ نیست. دلیل اصلیش دزدی از ملت هست. من میگم ساروم در سال 82 ارزش بازارش رسیده بود به 3700 میلیارد تومن که با دلار 800 تومنی اون زمان، ارزش بازارش به دلار میشد حدود 4.5 میلیارد دلار.. پس اونموقع ابر حباب تر از امروز بود در حالیکه ترامپی هم وجود نداشت.

http://

وقتی میگم ابر حباب بود دقیقا" از چی میگم؟ سهم بدون افزایش سرمایه با همون تعداد 233 میلیون سهم از بالای 15000 تومن اومده زیر 600 تومن!!!
    یعنی بیش از 96% ریزش!!پس این ابر حبابها و ریزشها و دزدیها همیشه بوده چه با ترامپ چه بی ترامپ. منتها این بار دستان مبارک همتی باهوش و دژپسند کاردان بیش از بقیه آلوده هست.

http://
    ای برادر قصه چون پیمانه است
    معنی اندر وی به سان
    دانه ای است
    دانه معنی بگیرد مرد عقل
    ننگرد پیمانه را چون گشت نقل

هر چیزی باید تو ظرف زمانی خودش سنجیده بشه تا بتونیم بهش بگیم قیاس منصفانه (جاستیفای و نرمالایز کردن)

سیمان زمانی کیمیا بود و بعد مجوز دادند تا حتی تو ده کوره ها کارخونه سیمان زده شد. معضلی که همیشه درگیرش بوده ایم یعنی کیلویی تصمیم گیری کردن و اجرای اون

وانگهی، بازار اون دوران خورد به یکی مثل ترامپ. احمدی نژاد کم از ترامپ داشت؟

ترامپ یک مثال است. دانه معنی. ترامپ هر کسی میتونه باشه در این داستان، چنانچه اون زمان احمدی نژاد همون نقش رو ایفا کرد.

پس حباب رو باید بسته به شرایط ارزیابی کرد.

وقتی رقیبی نباشه، جباب ایجاد میشه. رانت، ندادن مجوز و بسیاری پارامترهای دیگر. اتفاقی که برای صنعت سیمان افتاد همین بود و کما بیش اون بخش از اقتصاد متاثر شدن از تصمیمات کلان. پس اسمش حباب نیست. بلکه سو مدیریتی است که منتهی شد به حباب. بحث عامدانه یا سهوی بودنش به کنار

یه زمانی یک پیاز گل لاله 10 هزار دلار امروزی قیمت داشته تو اروپا. آیا بهش میشه گفت حباب؟

بیت کوین حبابه؟

با اومدن اسنپ و تپسی، ارزش سرقفلی آژانسهای تاکسی به یکباره تا حتی 95 درصد ریخت. آیا آژانسی که میلیاردی سرقفلیش بود حباب بود که بعد 50-60 میلیون هم خریدار نداشت؟

آب معدنی تو سرمای چند سال پیش شمال رسیده بود به هر بطری 15000 تومان، آیا حباب بود؟

ندیدیم که با کشیده شدن خطوط بی آر تی، ارزش ملکهای تجاری مخصوصا برای بنگاه های ماشین، چقدر ذلیل شد تو خیابون ولیعصر؟

ایران زمان ترامپ، در لبه سقوط و فروپاشی اقتصادی با درآمدی یک دهم قبل با مشقات فراوان و هزینه های عمدتا 50 درصد بیشتر تامین نیازهای اولیه بین المللی، ارزش ریال رو به یک دهم رسونده بود. آیا این قابل قیاسه با اتفاقات زمان احمدی نژاد؟

مسلما کسانی که تو بوق ونزوئلایی شدن ایران میدمیدند، الان که شرایط فرق کرده نمی تونند برتاببند این اوضاع رو و باز میخوان یه جوری شونه خالی کنند از مسئولیت بوقهایی که زده اند و قصاصهای قبل از جنایت

نتیجه

قطعا ترامپ باعث و بانی و علت العلل بازاری شد که شاهدش بودیم تو این 3 سال اخیر.

البته کرونا هم بی تاثیر نبود این وسط و شد مزید بر علت
    آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2021/05/03, 14:05.
    در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
    نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• zess
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3107

مثل اینکه دلار داره نفس های آخرش را در کانال 22 هزار میکشه

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8475

سلام مرتضی جان

امیدوارم حالت خوش و سلامت باشد.

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4093

در اصل توسط Lida2020 پست شده است View Post
          salam
          دوست نداشتم دخالت کنم ولی
          همو اذیت نکنید
          کدما هم همیشه می تاخت 36-
          کفپارس هم 27-
          قجام 52
          -
          الان بررسی کردم این 3 منفی سنگین امروز را
          در نگاه اول ترسناک به نظر میاد ولی هر سه مورد افزایش سرمایه سرمایه داشتند . قجام و کدما و کفپارس
          قجام قیمت امروزش با این منفی سنگین 52 درصدی ، معادل 1560 است که نسبت به سقف سالش که 2650 است ، 42% کاهش است که اصلا عجیب و غیر قابل تحمل نیست . کاملا طبیعی است چنین منفی که البته تائید هم نشده !!!

کدما که داستان محیر العقولی داشت . بعد از افزایش سرمایه و شکست قیمت از 56570 به 6877 ، مجدد وارد یک رالی بسیار تند و تیز رشد شد اونم در اوج منفی بازار و حتی از مرداد به بعد تا دی سال قبل و کوبید تا 31500 !!!
          و منفی امروزش معادل 36% و یک 36% دیگه یک ماه قبل ، هنوز بالاتر از قیمت سقف سال قبل است !!! الان معادل 79800 است !!!! 41% هنوزم بالاتر از سقف 99 است

فقط کفپارس است که اونم افزایش سرمایه ای است ولی منفی امروزش معادل 5360 است که معادل 78% ریزش است که اینم با توجه به وضعیت خیلی از نمادهای با ریزش مشابه و ضمن اینکه کفپارس رشد خیره کننده ای قبل از افزایش سرمایه داشت قابل هضم است

از این منفی ها و باز شدن نسبی قفل ها باید به شدت استقبال شود . وقتی باد کرده ها و افزایش سرمایه ای ها اینطور منفی بخورد و قفلش باز شود جای امیدواری است که بسیاری از کوجک های بهتر و بنیادی تر و بدون افزایش سرمایه ای با منفی خیلی کمتری به تعادل برسند و برای من نوعی که به شدت مورد استقبال است
          قفل ها باز شود با 10-15 -20% منفی یا حتی بیشتر در غیر بنیادی هاش ... هیچ مشکلی نیست . سهم باید حجم بخوره و بیفته رو علطک و توجه

متاسفانه سازمان فعلا برنامش اینه که سهام به مجمع بروند و بعد از مجمع بازگشائی بدون محدودیت داشته باشد که این دیر است . هر چند اکثر مجامع نزدیک است ولی باید تا قبل از مجمع قفل ها را باز کند

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4093

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            خب اینجوری یه روز قجام و کفپارس 40، 50 درصد منفی میخورن، یه روز دیگه یکی دو تا سهام دیگه و به این ترتیب یه دفعه همه با هم ضرر نمیکنن که صدای همه متحد بلند بشه. ماها هم که فقط به سبد خودمون کار داریم، حالا قجام و کفپارس به من چه که منفی سنگین خوردن (فقط خودم مهم هستم، ضرر بقیه به من چه).
            پس خیلی زیبا و حساب شده، در طولانی مدت همه سهام ها رو به اونجا که باید میرسونن بدون اینکه آب از آب تکون بخوره.
            درود الان این نقل قول شما را دیدم
            خیر دوست محترم اینطور نیست که مرگ برای همسایه خوب باشه . من برای خودم هم میخوام
            بنده در ثپردیس قفلم 310 میلیون تومان با قیمت فعلیش . من حاضرم با منفی این سهم باز شود و حجم بخورد . قیمت فعلیش هم معادل بهمن 98 است و شاخص 450 هزار ، با یک افزایش سرمایه جزئی 17%
            حتی خودم را برای پریدن 100 میلیون پولم هم اماده کردم به درک . باید تکلیف روشن شود . من نمیفهمم الان 310 میلیون پولم کجاست ؟ چون این سهم قفله . وقتی باز شد و معامله شد اون وقت میفهمم پولم کجاست
            این که نشد راهش . باید قفل ها باز شود . هیچ راه دیگری نیست . اگر راهکار دیگری بود اون وقت بحثی دیگر بود

صبح هم گفتم این قفل ها باز نشود ریسکش میره بالاتر . مشخص نیست این شاخص کف را از کجا ببنده . اگر کف رفت پائین تر چی؟
            ضمن اینکه سازمان و کارگزاری ها هم دیگه داره حوصلشون سر میره از کم شدن حجم . داره درامدشون کم میشه . برای نون و اب خودشون هم که شده و برای گرفتن کارمزد این کارو خواهند کرد
            تا کی باید این وضعیت برقرار باشد ؟ چند سال که نمیشه سهمی قفل باشد . بازار هم که در کماست و با روند طبیعی بازار این قفل ها باز نمیشود
            حتی 2 هفته مثبت قبل از عید هم باز نشد

در مورد قجام و کفپارس و کدما توضحی لازم در کامنت قبلی داده شد
            منفی های امروز این سه سهم کاملا طبیعی بود و راهی دیگر جز این نبود . فقط مشکل اینه که طرف یهو 40-50% پولش میپره ولی با توجه به وضعیت اسفبار بازار که منصفانه بنگریم این منفی ها طبیعی بود
            کدما هنوز بالاتر از سقف پارسال است
            قجام با 52% منفی هنوز 42% ریزش از سقف پارسال است و کاملا طبیعی بود این منفی که البته باطل شد
            کفپارس هم با توجه به باد کردنش بیش از حد ، الان معادل 78% ریزش است که اینم عجیب نیست . سهم بالاتر از این ریزش هم زیاد داریم
            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/05/03, 16:40.

نظر

• نوروزی نیا
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 426

در اصل توسط zess پست شده است View Post
              مثل اینکه دلار داره نفس های آخرش را در کانال 22 هزار میکشه
              اره شنیدم قراره بشه 5 هزار تومن....!!!!!!

نظر

• مایکل داگلاس
                Banned
                • Sep 2020
                • 378

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                سلام مرتضی جان

سلام حاج گالیور. ممنون رفیق امیدوارم شما هم خوشحال و سلامت باشید.
                این بازار دیگه رمقی واسمون باقی نذاشته ولی به هرحال خوشحالم که تنی چند از رفقای قدیمی اینجا مطلب مینویسند.

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4093

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                  سلام مرتضی جان

درود . رسیدن به خیر خوشحالم شما را بازم می بینم

نظر

• مایکل داگلاس
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 378

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                    ای برادر قصه چون پیمانه است
                    معنی اندر وی به سان
                    دانه ای است
                    دانه معنی بگیرد مرد عقل
                    ننگرد پیمانه را چون گشت نقل

هر چیزی باید تو ظرف زمانی خودش سنجیده بشه تا بتونیم بهش بگیم قیاس منصفانه (جاستیفای و نرمالایز کردن)

سیمان زمانی کیمیا بود و بعد مجوز دادند تا حتی تو ده کوره ها کارخونه سیمان زده شد. معضلی که همیشه درگیرش بوده ایم یعنی کیلویی تصمیم گیری کردن و اجرای اون

وانگهی، بازار اون دوران خورد به یکی مثل ترامپ. احمدی نژاد کم از ترامپ داشت؟

ترامپ یک مثال است. دانه معنی. ترامپ هر کسی میتونه باشه در این داستان، چنانچه اون زمان احمدی نژاد همون نقش رو ایفا کرد.

پس حباب رو باید بسته به شرایط ارزیابی کرد.

وقتی رقیبی نباشه، جباب ایجاد میشه. رانت، ندادن مجوز و بسیاری پارامترهای دیگر. اتفاقی که برای صنعت سیمان افتاد همین بود و کما بیش اون بخش از اقتصاد متاثر شدن از تصمیمات کلان. پس اسمش حباب نیست. بلکه سو مدیریتی است که منتهی شد به حباب. بحث عامدانه یا سهوی بودنش به کنار

یه زمانی یک پیاز گل لاله 10 هزار دلار امروزی قیمت داشته تو اروپا. آیا بهش میشه گفت حباب؟

بیت کوین حبابه؟

با اومدن اسنپ و تپسی، ارزش سرقفلی آژانسهای تاکسی به یکباره تا حتی 95 درصد ریخت. آیا آژانسی که میلیاردی سرقفلیش بود حباب بود که بعد 50-60 میلیون هم خریدار نداشت؟

آب معدنی تو سرمای چند سال پیش شمال رسیده بود به هر بطری 15000 تومان، آیا حباب بود؟

ندیدیم که با کشیده شدن خطوط بی آر تی، ارزش ملکهای تجاری مخصوصا برای بنگاه های ماشین، چقدر ذلیل شد تو خیابون ولیعصر؟

ایران زمان ترامپ، در لبه سقوط و فروپاشی اقتصادی با درآمدی یک دهم قبل با مشقات فراوان و هزینه های عمدتا 50 درصد بیشتر تامین نیازهای اولیه بین المللی، ارزش ریال رو به یک دهم رسونده بود. آیا این قابل قیاسه با اتفاقات زمان احمدی نژاد؟

مسلما کسانی که تو بوق ونزوئلایی شدن ایران میدمیدند، الان که شرایط فرق کرده نمی تونند برتاببند این اوضاع رو و باز میخوان یه جوری شونه خالی کنند از مسئولیت بوقهایی که زده اند و قصاصهای قبل از جنایت

نتیجه

قطعا ترامپ باعث و بانی و علت العلل بازاری شد که شاهدش بودیم تو این 3 سال اخیر.

البته کرونا هم بی تاثیر نبود این وسط و شد مزید بر علت
                    البته بنده ساروم رو به عنوان مثال ذکر کردم. اگرچه در جریان هستم که سهام سیمانی اونموقع ها جزو سهامی بودند که محصولاتشان ارزش صادراتی داشت و حتی به نوعی در آن روزگار تامین کننده بخشی از نیاز ارزی کشور بود(خیلی از پتروشیمیها در آن تاریخ وجود نداشتند و یا نوپا بودند)، که بعدش اون بلا سرشون اومد که به درستی اشاره کردید... اما اگر نیم نگاهی به کلیت بازار و سهام در آن تاریخ بیندازید، واضح میبینید که ریزشهای وحشتناکی رو تجربه کردند. البته نه در حد و قواره سیمانیها ..
                    در مورد احمدی نژاد هم باید عرض کنم که سال 84 ظهور کرد و بسیاری از سهمها بخش اعظم ریزش خودشون رو زمانی انجام دادند که هنوز خبری از احمدی نبود. هرچند با اومدن احمدی هم ریزش ادامه داشت. خلاصه کلام من اینه که ما فعال این بازار هستیم ولی هر وقت با بازار همچین کاری میکنند تا مدتها دیگه این بازار داغون میشه. قدیمیهای بازار در دام سهام سفته بازی ابر حبابی نمیوفتند ولی به دلیل احتیاط، از این حبابها عمدتا" سودی هم نمیبرند اما بعد از ترکیدن حباب تا مدتها باید برن بز بچرونند... تازه واردها هم که همیشه نقره داغ میشوند تا برای همیشه یادشون بمونه که بورس جای سرمایه گذاری نیست، و سکه و دلار جای سرمایه گذاری هست.

نظر

• dornaa
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1467

این بازار دیگه رمقی واسمون باقی نذاشته ولی به هرحال خوشحالم که تنی چند از رفقای قدیمی اینجا مطلب مینویسند.

سلام مایکل از اژدر چه خبر

شنیدم خود کشی کرده از دار دنیا رفته

قراربود برای ما عسل بفرسته وصیتی چیزی در باره اش نکرده

نظر

• نوروزی نیا
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 426

از این جلسه خبری نشده؟؟؟

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4093

درود بر مرتضی خان عزیز . از دیدن ایدی شما بسیار خوشحال شدم /:.Heart.:/

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

تا موتور فرغون روشن نشه بازار همینه
                            پارسال همین موقع ها بود که فرغون و خس خس از جلسه عرضه اولیه برگشتن کل نقدینیگی بازار رفت سمتشون و بازار باهاشون مثبت قوی زده بود

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8475

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                              درود . رسیدن به خیر خوشحالم شما را بازم می بینم

سلام بی فور جان

حال واحوال شما.

امیدوارم دوباره روزهای خوشی را در کنار هم تجربه کنیم.

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8475

همواره پایدار باشید.

امید است در کنار هم و به یاری هم دوباره سر پا شویم و روزهای خوشی را تجربه کنیم.

من که احساس میکنم استخوان که هیچ مغز استخوان ترکوندم.

بقیه را نمیدونم !!!

نظر

در حال کار...
                                X