جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
    دامنه نوسان حق تقدم شده 20 درصد ناقابل!!

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
    خدابخیر کنه
    یک اشتباه میشه 21.5% ضرر ناقابل
    دو بار چنین اشتباهی بشه باید خداحافظی کرد .

نظر

• پاسال
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 304

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
      دامنه نوسان حق تقدم شده 20 درصد ناقابل!!

آخه میگه +- 10 درصد شما چجوری میگی 20 درصد
      در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• نجاT...
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 2639

در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
        یعنی شما میگی اینی هم که برای بورس گفته 5+- , میشه 2.5 درصد؟!!
        عجب!!!

انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
          خوب از +10 تا -10 دامنه نوسانه میشه 20 درصد دیگه قبلا 16 درصد بود

نظر

• پاسال
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 304

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            خوب از +10 تا -10 دامنه نوسانه میشه 20 درصد دیگه قبلا 16 درصد بود
            دوست عزیز گفته درصد نوسان از 4 به 5 وحق تقدم از 8 به 10 یعنی 4 درصد ++ویا 4درصد--- به 5 درصد ++ ویا 5 درصد --- ودر مورد حق تقدم هم از 8درصد ++ به 10 درصد ++ ویا از 8 درصد -- به 10 درصد --
            در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
              شرمنده زمانی که بازر فارکس بازمیشه سعی می کنم تو فرومها نباشم این بار هم ناپرهیزی کردم. من ماهاست با توجه به قله هایی که در روند نزولی ساخته

از بازار خارج شدم.نگاه من به شاخص نگاهی جدی است و اون رو الکی نمی بینم. و هشدارهاش رو جدی میگیرم. شاخص در دی 92داد نزده بلکه در نقاطی

که با فلش مشخص کردم داره با اونهایی که زبانش رو درک می کنند صحبت می کنه که آغاز آنها با 15بهمن 92مقارن هستش.حالا اگر من و شما دیر بهش رسیدیم

یا اصلا" بهش بی توجه هستیم کسی جز خود ما مقصر نیست؛روز و روزگار خوش
              سلام،

جناب رامین الان شاخص چه می گوید؟

به صورت دقیق می توانید بفرمایید هفته و ماه بعد شاخص می خواهد چه کار کند؟ (به صورت دقیق = بدون گفتن اگر بالا برود بالا می رود و اگر طور دیگر بشود قطعا طور دیگر شده و ...)

به نظر من اگر کسی که بتواند با شاخص ها و نمودار ها صحبت کند تریلیاردر است. شما تریلیاردر هستید؟ سرمایه تان در سال اخیر چند برابر شده؟
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

امیر بهرامی و رامین پدرام بجز کل کل و جنگ اعصاب با هر کسی غیر فارکس بازان کار دیگری ندارند و این تصور که بشود چیزی فهماند به اینها که به دنبال ضربه زدن به روح و روان کاربران فروم های بورسی هستند تصوری بس غلط میباشد.
                سیه دل چسود گفتن وعظ نرود میخ اهنی در سنگ

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

زمان آن رسیده که کم کم دولت خودی نشان دهد وقتی نمانده تا انتخابات سال 96 تا بخواهد تصمیم های مهم رفع رکود اقتصادی واقعی عملی اجرا بشه به معنی واقعی خارج شدن از رکود یک سال زمان می برد حالا از نیمه دوم سال 94 مذاکرات هسته ای هم هر جور شده نتیجه معقول دو طرف به دست اید می تواند کارهای انجام بدهد به هر حال با این وضعیت کنونی دولت روحانی نمی تواند پیروز انتخابات بشه و حتما به اجبار کارهای مثبت واقعی در عمل انجام میدهد و آن هم در دما سنج اقتصادی کشور نمایان می شود !!!!
                  سلام جناب اکبری عزیز،

اتفاقا صحبتی که قبلا با هم در مورد تورم داشتیم مدام در ذهن من است و واقعا هنوز دارم تعجب می کنم از اینکه دولت بخواهد تورم را پایین نگه دارد یا حتی پایین تر ببرد. /.:blinksmiley.:/ (اگر توانستید لینکی از صحبت مسئولین در مورد تورم بگذارید واقعا متشکر می شوم)

به نظر من اگر دولت بخواهد تورم را پایین نگه دارد یعنی "خداحافظ بورس"

===================

در مورد زمان اعمال طرح های خروج از رکود هم بنده فکر کنم دقیقا زمان توافق هسته ای باشد.

===================

در مورد اینکه گفتید یک سال زمان می برد هم فکر نکنم. الان در مورد معدنی ها شایعه/خبری هست در مورد اینکه دولت مطالبات سال های گذشته را اصلا نگیرد یا خورد خورد بگیرد :D این جوری می شود خروج یک شبه از رکود. البته شما خودتان وارد ترید (من تا حالا صورت های مالی این ها را دقیق نگاه نکردم)
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط arash پست شده است View Post

سخنگوی سازمان بورس ادامه داد:اگر دنبال داروی شفابخشی هستیم که مشكلات ریشه‌ای اقتصاد را حل کند تنها توجه کردن به سود بانکی نمی‌تواند ما را به هدف‌ برساند بلكه باید در سایه نظام مالی پایدار و از طریق رسیدگی به مشكلات صنایع ، تخصیص منابع مالی بیشتر به پروژه‌های عمرانی و حل مشكلات صنایع استراتژیکی چون
                    سیمان اقداماتی انجام شود.

باید ببینیم در عمل می خواهند چه کار کنند.
                    این بحث مسکن اجتماعی هم که کلا انگار ول کردند آقایان راستگوی:^o تدبیر و امیر

به گفته فطانت لایحه خروج از ركود شرایط خوبی را به وجود آورده و امید است با بهره‌گیری از آن بخشی از مشكلات در بازار سرمایه حل شود.
                    دوستان این لایحه دقیقا چه مواردی داشته؟
                    وی به تصمیمات اخیر شورای عالی بورس اشاره کرد و گفت: به تازگی در شورای عالی بورس اجازه سرمایه‌گذاری خارجی برای نهادهای مالی فراهم شده است. بر همین اساس شركتهای تامین سرمایه می‌توانند در ایران شكل گیرند.

در بورس که عمرا بیایند. اگر هم بیایند عمرا مستقیم و مثل ما باشد.
                    باید ببینیم در چه صنایعی پول تزریق خواهند کرد که به احتمال قوی خودرو و پتروشیمی خواهد بود. ولی باز باید ببینیم چه زمانی خواهد بود و چه مقدار خواهد بود و اصلا روی بورس تاثیر خواهد گذاشت؟ و کی تاثیر خواهد گذاشت و ...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• RAMIN PEDRAM
                      عضو عادی
                      • Aug 2014
                      • 199

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام،

جناب رامین الان شاخص چه می گوید؟

به صورت دقیق می توانید بفرمایید هفته و ماه بعد شاخص می خواهد چه کار کند؟ (به صورت دقیق = بدون گفتن اگر بالا برود بالا می رود و اگر طور دیگر بشود قطعا طور دیگر شده و ...)

به نظر من اگر کسی که بتواند با شاخص ها و نمودار ها صحبت کند تریلیاردر است. شما تریلیاردر هستید؟ سرمایه تان در سال اخیر چند برابر شده؟
                      با این حرفتون معلومه که درک درستی از ماهیت بازار ندارید. هیچ کسی در دنیا نیست که تریدر باشه و این ادعاها رو بکنه با چه زبانی باید با شماها صحبت کرد؟؟!!!

من میگم شاخص در زمانهای متعدد هشدار خروج داده و هرکس بهش توجه کرد از پیش روی بیشتر ضرر جلوگیری کرد والسلام.این چه ربطی به غیب گویی و پیش بینی دقیق

بازار در آینده داره مگه من میگم از قبل همه چیز معلومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من دارم با نمودارهام به موقع از فارکس و بورس سود مناسبی میبرم. هیچ نیازی

هم ندارم برای کسی اثبات کنم. جالبه دارم نکات ظزیفی رو به این جماعت گوش زد می کنم. ولی چه پاسخی می شنوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• RAMIN PEDRAM
                        عضو عادی
                        • Aug 2014
                        • 199

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                        امیر بهرامی و رامین پدرام بجز کل کل و جنگ اعصاب با هر کسی غیر فارکس بازان کار دیگری ندارند و این تصور که بشود چیزی فهماند به اینها که به دنبال ضربه زدن به روح و روان کاربران فروم های بورسی هستند تصوری بس غلط میباشد.
                        سیه دل چسود گفتن وعظ نرود میخ اهنی در سنگ
                        سناتور!! چرا اعصابت خرابه؟؟؟!!! میشه بگی کجای حرفم ایراد داره:1- در روند نزولی خرید اشتباه هست.....2- شاخص بارها در گذشته سیگنال خروج داده .....

3- قبل از ورود به هر معامله ایی باید میزان ریسک و ضرر احتمالی رو مشخص کرد.4-مسئولیت تمام کارها در بازار به عهده خودمون هست.و.............

حالا میشه بگی کجای داستان به سنگ و میخ ربط پیدا می کنه؟؟؟!!!! چه چیزی رو میخای به من بفهمانی؟؟؟ اولین باره داری به پستهام پاسخ میدی چه مطلب مهم و

باارزشی ارائه کردی و من نفهمیدم جزء ........... شماها لیاقتون همینه که درش گرفتار شدید.شماها نشان دهنده اکثریتی هستید در این جامعه که فقط پرخاش گری و توهین

کردن یاد گرفتید. حیف از وقت و انرژی که صرف شماها بشه.کسی که خودش رو بخواب زده نمیشه بیدار کرد.

[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• Mahdi49
                          عضو عادی
                          • Jan 2014
                          • 93

[/COLOR][/B]باید ببینیم در عمل می خواهند چه کار کنند.
                          این بحث مسکن اجتماعی هم که کلا انگار ول کردند آقایان راستگوی:^o تدبیر و امیر

دوستان این لایحه دقیقا چه مواردی داشته؟

در بورس که عمرا بیایند. اگر هم بیایند عمرا مستقیم و مثل ما باشد.
                          باید ببینیم در چه صنایعی پول تزریق خواهند کرد که به احتمال قوی خودرو و پتروشیمی خواهد بود. ولی باز باید ببینیم چه زمانی خواهد بود و چه مقدار خواهد بود و اصلا روی بورس تاثیر خواهد گذاشت؟ و کی تاثیر خواهد گذاشت و ...
                          باسلام نوشتارشما توام بامقداری بدبینی است چون سرمایه گذارخارجی مثل من وشمافکرنمی کنه واهداف اقتصادی دیگه ای داره وبااین قیمتهای سهام کجابره بهترازاینجاواینکه فرمودیددرخودرو وپتروشیمی به احتمال قوی سرمایه گذاری میکنه بایدگفت پتانسیلهای اقتصادی کشورمابیش ازاین دوصنعته درموردلایحه خروج ازرکودخودلایحه مفصله اگه دوستان دیگه زحمتشوبکشن جون من خلاصشومیدونم-بااحترام

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط Mahdi49 پست شده است View Post
                            باسلام
                            نوشتارشما توام بامقداری بدبینی است
                            چون سرمایه گذارخارجی مثل من وشمافکرنمی کنه واهداف اقتصادی دیگه ای داره وبااین قیمتهای سهام کجابره بهترازاینجا
                            واینکه فرمودیددرخودرو وپتروشیمی به احتمال قوی سرمایه گذاری میکنه بایدگفت پتانسیلهای اقتصادی کشورمابیش ازاین دوصنعته
                            درموردلایحه خروج ازرکودخودلایحه مفصله اگه دوستان دیگه زحمتشوبکشن جون من خلاصشومیدونم-بااحترام
                            سلام
                            نه اصلا بد بینانه نیست.

یعنی به نظر شما اجازه ورود سرمایه گذار خارجی به صورت مستقیم در بورس را می دهند؟ یعنی این سهم های مفت اندر مفت را که قیمتش مال قبل از دلار 600 تومانی است را با دلار های 4000 تومانی بخرند؟ و یک شبه ده درصد بازار ایران را تصاحب کنند و ...

من نگفتم پتانسیل های کشور فقط این دو تاست. به نظر من توان وارد کردن پول های گنده توسط دولت در این دو صنعت مناسب هست و این را بیشتر با توجه به سخنان رئیس جمهور نه چندان محترم گفتم. (شما کاش اول به ایشان ایراد می گرفتید بعد به من)

با تشکر @};-
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• امیر بهرامی
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2201

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                              جناب بهرامی تازه با بورس و فارکس اشنا شدند و در حالت کلی فلسفه ایشون در مواجه با اتفاقات بنیادی اینگونه است که در بازه باز پرنده است پس در پرنده است ..........بطور کلی ایشون در تکنیکال ذوب گشته اند و همه چیز را فقط و فقط از منظر و دید نموداری و موجی میبینند

کافی است که سری به تاپیک شلعاب در همین سایت بزنید

در حالی که حدود 20 نفر زیر پست آقایی که دکترای اقتصاد بود رو لایک می کردند صراحتا از حاشیه سود بسیار پایین شرکت انتقاد کردم و سیگنال فروش دادم

کافی است سری به تاپیک شکربن ، شنبدر ،غالبر ،وساپا،پتایر در سایت تالار بورس بزنید

دوست عزیز اینجانب قبل از آنکه در تکنیکال غرق شوم یک بنیاد کارم و به شدت غرق بنیادم

هدف منم منم گفتن نیست...

خانواده من هم 35 ساله سهامدار است...زمانی که با روزنامه قیمت دیروز رو دنبال می کردیم تا حالا با سهام آشنا هستم

بنده و جناب رامین پدرام انتقادی داشتیم به سخنان عزیزان که متاسفانه با لحن بدی پاسخ داده شد

سعی بر این بود دانسته های کم خودم رو با شما عزیزان به اشتراک بزارم

بهترین دوست من کسی است که عیب مرا به من هدیه دهد(امام علی )

آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/05/18, 21:15.

نظر

• Mahdi49
                                عضو عادی
                                • Jan 2014
                                • 93

سلام
                                نه اصلا بد بینانه نیست.

یعنی به نظر شما اجازه ورود سرمایه گذار خارجی به صورت مستقیم در بورس را می دهند؟ یعنی این سهم های مفت اندر مفت را که قیمتش مال قبل از دلار 600 تومانی است را با دلار های 4000 تومانی بخرند؟ و یک شبه ده درصد بازار ایران را تصاحب کنند و ...

من نگفتم پتانسیل های کشور فقط این دو تاست. به نظر من توان وارد کردن پول های گنده توسط دولت در این دو صنعت مناسب هست و این را بیشتر با توجه به سخنان رئیس جمهور نه چندان محترم گفتم. (شما کاش اول به ایشان ایراد می گرفتید بعد به من)

با تشکر @};-
                                باسلام دوست محترم خوداینهادارن شب وروز ازسرمایه گذارخارجی دعوت می کنن والبته قبلا این اتفاق افتاده(خریدسهام شوش توسط هنکل آلمان)چون اگه مثلاسهام خودروسازان به سرمایه گذارخارجی فروخته بشه این مصائب فعلی گریبانشونمی گیره دوم اینکه وضعیت فعلی بورس نتیجه ودورنمای شرایط اقتصادی مملتکه که اونهم مقصراین دولت نیست این دولت فقط دوایراد داره درکنارمحسنات زیادیکی دعوت مردم به بورس بود(چون فکرمی کردظرف ششماه تایک سال شرایط سیاسی واقتصادی تغییرمیکنه)دیگه اینکه اگه دولت میخوادکاری کنه هیچکاری نکنه بذاره سرمایه گذار راه خودشوپیدامیکنه چون شمامی دونیددولتهاتوهرکاری دست میذارن بدترخرابش میکنن خودروسازی اینهمه سال دولتی بودبفرمایندنتیجه چی شد؟-باتقدیم احترام

نظر

در حال کار...
                                X