جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • RAMIN PEDRAM
    عضو عادی
    • Aug 2014
    • 199

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط boeing پست شده است View Post
    جناب رامین
    من چه در بازار صعودی و چه در بازار نزولی معامله می کنم منتها با استراتژی خودم
    گین خودم رو هم کم یا زیاد میبرم بعضی وقتها هم ضرر می کنم...اما اینجا بحث من و شما نیست
    من حرفم این هست که در شرایطی که بازار نزولی هست چرا دعوت به سرمایه گذاری در بورس میشه؟این یه دروغ بزرگ و بازی کردن با جیب مردم هست برای اهدافی که ذکر شد به نظر من...شما وقتی جناب روحانی و طیب نیا دعوت به بورس می کردند چه حسی داشتید؟
    آیا طبق همون شواهد تکنیکال به این نتیجه نرسیدید که بازار نزولی هست؟آیا براتون سوال پیش نیامد که چرا این دعوت داره انجام میشه
    آیا فساد چند روز گذشته که به عمق بی اعتمادی نسبت به بازار دامن زد رو فراموش کردید؟

باز هم تاکید می کنم من بحث خودم و شما رو نمی کنم...بحث سیاستهای کلی حاکم بر اقتصاد و نگاه مدیریتی دولت بر اون رو می کنم
    متوجه هستید چی میگم یا نه؟

من میگم یا شما در قامت یک تحلیلگر به این نتیجه رسیدید که بازار نزولی است و فرصت خرید مناسب کم پیش میاد پس بهتره پول به بانک بره برای گرفتن یه سود معقول کم ریسک یا خریدهای محدودی در بعضی از نمادهای خاص صورت بگیره در فرصت مناسب البته با توجه به جو بازار با ریسک بالا.....که در این صورت دعوت رئیس جمهور برای سرمایه گذاری در بورس از عامه مردم باید برای شما سوال ایجاد کنه و به صداقت اونها شک کنید

یا مردم عادی هستید که به دولت اعتماد می کنید و با حرف اونها با سر به چاه ویل بورس و سهام وارد میشید و بعد از مدتها و با شواهد فسادی که دیده میشه و علیرغم وعده های آقایون با ضرر هنگفت از بورس خارج میشید و باز هم به این نتیجه میرسید که با افراد دروغگویی طرف بودید که از اعتماد شما سوء استفاده کردند

در هر دو صورت نتیجه این ماجرا چه از دید یک تحلیلگر و چه از دید مردم عادی یک چیز بیشتر نیست:
    دولت دروغگوست

من بحث اعتماد و نجات بازار از فساد و رانت رو می کنم شما بحث تکنیکال میکنی؟!!
    اگر خیلی حرفه ای هستید به فرض مثال به من بگید کف قیمت کرمان کجاست؟
    نوع جواب شما به این سوال تحلیلگر بودن یا فقط تکنیکالیست بودن شما رو مشخص خواهد کرد

من عرضم این هست که وقتی نمی تونم بازار رو از فساد و رانت نجات بدم تلاشم این هست که سرمایم رو نجات بدم. همین و بس.و با گفته های شما کاملا" موافقم.

اما کرمان : (قبل هر چیز صادقانه عرض کنم هرگز هیچ ادعایی مبنی بر حرفه ایی بودن و تحلیل گر قدر بودن ندارم. در تحلیل هام همیشه تلاش می کنم از پیش بینی پرهیز کنم.هرگاه الگوی مناسبی دیدم (فارکس)

در جهت روند وارد میشم با حد ضرر مشخص با نتیجه هم کاری ندارم. اگر با حد ضرر خارج شدم که هیچ وگرنه با ورود به سود از تریلینگ استاپ استفاده می کنم.
    )

کرمان در تایم هفتگی الگوی کندلی خوبی شکل داده .هم زمان با برخورد به خط روند 78% اصلاح رو هم نشون میده. من این رو یک لبه می بینم .با حد ضرر 620برای ورود مناسب میاد .

چون علم کف بینی و غیب گویی ندارم کف قیمتی سهم رو نمی تونم پیش بینی کنم.

فایل های ضمیمه شده
    [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• boeing
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 22

آفرین
      خیلی خوشحالم که کف قیمتی برای سهم تعیین نکردید این نشانه هوش شماست
      در بازار منفی و کم عمق هیچ سهمی و نه فقط کرمان کف نداره به همین خاطر هست که حمایتها یکی پس از دیگری شکسته میشه این اولین درس بازار هست
      اما اگر شرایط بازار نرمال باشه انتظار بازار این هست که با توجه به شرایط بنیادی حاکم بر سهام خوب ، سهم مورد نظر بر اساس تکنیکال برگرده
      اما در حال حاضر شرایط بازار نرمال نیست پس باید حد ضررها حتما رعایت بشه و با سرمایه کم و در حمایتهای قوی وارد سهم شد تازه با همه این شرایط هنوز ریسک بالاست!
      این شرایط غیر نرمال بورس حاصل تلاش مجموعه مدیریتی اقتصاد کشور و در راس اونها طیب نیا و فطانت هست
      ما به عنوان سهامدارای قدیمی ولی جزء این بازار خواهان این هستیم که واگرایی بنیادی که در حال ادامه یافتن هست تمام بشه و بازار با عدم دخالت دولت روند طبیعی خودش رو پیدا کنه
      بازار بورس محل تامین کسری بودجه های شما نیست
      جناب طیب نیا وزیر اقتصاد
      ما حداقل انتظارمون از شما این هست که بورس رو آینه تمام نمای اقتصاد بدونید و از دست اندازی در اون خودداری کنید((چه در جهت مثبت چه در جهت منفی))
      بازار حیاط خلوت شما نیست که هر وقت خواستید اون رو به آتش بکشید یا حمایت کنید
      این عملکرد چیزی جز بی اعتمادی به شما رو حداقل در بین سهامدارای بورسی به ارمغان نمیاره و موقعیت سیاسی شما رو از طرف مردم به خطر میندازه

ما انتظار داریم این وضع تموم بشه و شما اینقدر از حقوقی ها و بانکیها نخواهید از بازار حمایت کنند
      لطفا بس کنید جناب وزیر!

نظر

• RAMIN PEDRAM
        عضو عادی
        • Aug 2014
        • 199

ممنونم عزیز ؛ بله متاسفانه همیشه از اعتماد مردم به ضرر خود آنها استفاده شده.اگر ملتی با حافظه تاریخی قوی بودیم هرگز گول فریبکاری این سود جویان را نمی خوردیم.

پ.ن: بله چون روند عمومی بازار نزولی هست همیشه حمایتها شکننده و مقاومتها سرسختانه ظاهر میشند.
        [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• کاشف
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 925

..........................................

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام

دوستان نظرتان راجع به وام 80 میلیونی، بهره مالکانه و نرخ خوراک پتروشیمی ها چیست؟

فکر می کنید دولت می خواهد رکود را متوقف کند؟

فکر می کنید اینها حرف است؟ یا عمل می کند؟

اگر اجرایی باشد از کی اجرایی می شود؟
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

وام 60 میلیونی مورد نظر بانک مسکن مورد موافقت شورای پول و اعتبار قرار گرفته نه 80 بروید از سایتی معتبر اخبار را پیگیری کنید............یحتمل با خارج شدن انحصار وام مسکن از بانک مسکن و پرداخت از 3 بانکی دیگر ان بانک های دیگر با بهره بالاتر و تعداد اقساط کمتر به وام دادن 80 میلیونی بپردازند

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

پندار توفیقی گفت که سابقه مربیان پیشنهادی برای هدایت استقلال مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ جمله‌ای که می‌تواند به معنای پایان کار قلعه‌نویی در استقلال باشد.

به گزارش ایسنا، در پی نتایج ضعیف استقلال در ر‌قابت‌های امسال لیگ برتر و جام حذفی هیات مدیره استقلال تشکیل جلسه داد و اعلام کرد که کارنامه مربیان پیشنهادی بررسی می‌شود.

سید پندار توفیقی پس از جلسه هیات مدیره استقلال در جمع خبرنگاران درباره محتویات جلسه امروز هیات مدیره استقلال نیز گفت: با توجه به نتایجی که تیم به دست آورده و ضمن تشکر از هو‌اد‌ا‌ران عزیز بنا داریم برنامه کل مربیان داخلی و خارجی را بررسی کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا امیر قلعه‌نویی نیز در این برنامه وجود دارد یا نه؟ اظها‌ر کرد: ما بنا داریم که تمام برنامه‌ها را بررسی کنیم.

عضو هیات مدیره استقلال در پاسخ به سوالی درباره این که آیا هیات مدیره استقلال ماندنی است و یا این که نظرش راجع‌ به تلاش‌های نجف نژاد برای برگزار نشدن مزایده چهارم چیست؟ بیا‌ن‌ کرد: درباره امضاهایی که صورت گرفته است تا کار به مزایده چهارم نرود از خود آقای نجف نژاد بپرسید، اما ما امیدواریم که فردا باشگاه استقلال واگذار شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا خودش خریدار استقلال است یا نه؟ گفت: خیر من خریدار نیستم.

عضو هیات مدیره استقلال در پایان با اشاره به بررسی مربیان خارجی و داخلی برای فصل آینده استقلال عنوان کرد: کمیته‌ فنی در استقلال تشکیل می‌شود تا عملکرد و کارنامه مربیان داخلی و خارجی را بررسی کند.

--------------------------------------------

گروهبان قندلی یا همون گنده باقالی کیسه کش ها رفت قاطی باقالی ها ........بصورت خیلی اتفاقی الان فصل باقالی هم هست /:.yead.:/ تیمش رو که سه تا 100 تومن هم نخریدند ببینیم خودش رو میخرند!
                آخرین ویرایش توسط Senator1989؛ 2015/05/18, 14:13.

نظر

• heaven_smile77
                  عضو عادی
                  • Jul 2012
                  • 257

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
                  با سلام، من یک معامله گر براساس تحلیل تکنیکال هستم. و جز برای یافتن یک دید کلی از شرایط اقتصادی (اقتصاد کلان) با هیچ موضوع و مطلب فاندی و بنیادی کاری ندارم.

....

بازندگان بازار قرار خواهیم داشت.عادت کردن به سودهای تصادفی در روندهای صعودی نتیجش ضررهای سخت در روندهای منفی است.(همین شرایط کنونی)

شاخص داره به زیبایی با من حرف میزنه. با شما چطور؟؟!!
                  این صحبت ها ی شما که نگاهی کاملا از بالا به پایین دارید به هیچ عنوان درست نیست.
                  مخصوصا جمله آخر شما خیلی جالبه : "شاخص داره به زیبایی با من حرف میزنه" که از این دست جملات جدیدا زیاد می شویم مثل اینکه " در روز نزولی شدن شاخص در دی 92 شاخص داد زده که می خواد نزولی بشه".
                  همه اینها رو میگید در حالی که خیلی جاها در خیلی روزها صحبت از مصنوعی بودن میشه.
                  به هر حال حرف زیاده و مجال کم
                  تنها یک خواهش از شما باقی می ماند. جایی که اینبار شاخص با شما به زیبایی حرف که می خواد صعودی بشه اگر وقت کردید اعلام کنید. البته نه چند ماه بعدش ....

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    سلام

دوستان نظرتان راجع به وام 80 میلیونی، بهره مالکانه و نرخ خوراک پتروشیمی ها چیست؟

فکر می کنید دولت می خواهد رکود را متوقف کند؟

فکر می کنید اینها حرف است؟ یا عمل می کند؟

اگر اجرایی باشد از کی اجرایی می شود؟

زمان آن رسیده که کم کم دولت خودی نشان دهد وقتی نمانده تا انتخابات سال 96 تا بخواهد تصمیم های مهم رفع رکود اقتصادی واقعی عملی اجرا بشه به معنی واقعی خارج شدن از رکود یک سال زمان می برد حالا از نیمه دوم سال 94 مذاکرات هسته ای هم هر جور شده نتیجه معقول دو طرف به دست اید می تواند کارهای انجام بدهد به هر حال با این وضعیت کنونی دولت روحانی نمی تواند پیروز انتخابات بشه و حتما به اجبار کارهای مثبت واقعی در عمل انجام میدهد و آن هم در دما سنج اقتصادی کشور نمایان می شود !!!!
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• arash
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 819

توسط رئیس سازمان:
                      دو تصمیم جدید شورای عالی بورس اعلام شد
                      رئیس سازمان بورس از دو تصمیم جدید شورای عالی بورس مبنی بر اجازه سرمایه‌گذاری خارجی برای نهادهای مالی و تبدیل انتشار اوراق مشاركت به سهام خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمد فطانت درجریان برگزاری همایش همدلی، همزبانی، رونق اقتصادی و اشتغال که امروز در اتاق بازرگانی شده گفت: در حالی 377 شركت در قالب 41 بخش صنعتی در بورس و فرابورس حضور دارند که با حل مشكلات صنایع بزرگ و شركت ها ، می‌توان شاهد حل شدن بخش زیادی از مشكلات اقتصاد بود.

وی ادامه داد: 80 درصد ارزش روز بازار سرمایه کشور در اختیار صنایع شیمیایی، بانک‌ ، فلزات ، مخابرات، خودرو، حمل و نقل، سیمان و معدن قرار دارد و باید با نگاهی متفاوت و با مراجعه به مكانیزم بازار و اصول تالیف شده‌ در قالب بازار سرمایه و بورس، مشكلات شركت ها را حل کرد،.

سخنگوی سازمان بورس ادامه داد:اگر دنبال داروی شفابخشی هستیم که مشكلات ریشه‌ای اقتصاد را حل کند تنها توجه کردن به سود بانکی نمی‌تواند ما را به هدف‌ برساند بلكه باید در سایه نظام مالی پایدار و از طریق رسیدگی به مشكلات صنایع ، تخصیص منابع مالی بیشتر به پروژه‌های عمرانی و حل مشكلات صنایع استراتژیکی چون سیمان اقداماتی انجام شود.

به گفته فطانت لایحه خروج از ركود شرایط خوبی را به وجود آورده و امید است با بهره‌گیری از آن بخشی از مشكلات در بازار سرمایه حل شود.

وی به تصمیمات اخیر شورای عالی بورس اشاره کرد و گفت: به تازگی در شورای عالی بورس اجازه سرمایه‌گذاری خارجی برای نهادهای مالی فراهم شده است. بر همین اساس شركتهای تامین سرمایه می‌توانند در ایران شكل گیرند.

وی با بیان اینكه این اتفاق می‌تواند ظرفیت مناسبی برای اقتصاد کشور ایجاد کند، افزود: دومین تصمیم مربوط به تبدیل انتشار اوراق مشاركت قابل تبدیل به سهام است که مطالبه اصلی بازار سرمایه بود. این درحالی است که اوراق مشتقه هم در سازمان بورس طراحی شده است.

انتهای پیام

نظر

• RAMIN PEDRAM
                        عضو عادی
                        • Aug 2014
                        • 199

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
                        این صحبت ها ی شما که نگاهی کاملا از بالا به پایین دارید به هیچ عنوان درست نیست.
                        مخصوصا جمله آخر شما خیلی جالبه : "شاخص داره به زیبایی با من حرف میزنه" که از این دست جملات جدیدا زیاد می شویم مثل اینکه " در روز نزولی شدن شاخص در دی 92 شاخص داد زده که می خواد نزولی بشه".
                        همه اینها رو میگید در حالی که خیلی جاها در خیلی روزها صحبت از مصنوعی بودن میشه.
                        به هر حال حرف زیاده و مجال کم
                        تنها یک خواهش از شما باقی می ماند. جایی که اینبار شاخص با شما به زیبایی حرف که می خواد صعودی بشه اگر وقت کردید اعلام کنید. البته نه چند ماه بعدش ....
                        شرمنده زمانی که بازر فارکس بازمیشه سعی می کنم تو فرومها نباشم این بار هم ناپرهیزی کردم. من ماهاست با توجه به قله هایی که در روند نزولی ساخته

از بازار خارج شدم.نگاه من به شاخص نگاهی جدی است و اون رو الکی نمی بینم. و هشدارهاش رو جدی میگیرم. شاخص در دی 92داد نزده بلکه در نقاطی

که با فلش مشخص کردم داره با اونهایی که زبانش رو درک می کنند صحبت می کنه که آغاز آنها با 15بهمن 92مقارن هستش.حالا اگر من و شما دیر بهش رسیدیم

یا اصلا" بهش بی توجه هستیم کسی جز خود ما مقصر نیست؛روز و روزگار خوش
                        فایل های ضمیمه شده

نظر

• نجاT...
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 2639

اطلاعیه ناظر : تغییر دامنه نوسان روزانه قیمت بورس به 5% ...

دامنه مجاز نوسان روزانه قیمت سهام پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران از4± به 5± درصد افزایش یافت...

به اطلاع کلیه فعالین محترم بازار می رساند،به منظور افزایش نقدشوندگی بازار و بر اساس تقاضای شرکت بورس اوراق بهادار تهران و مصوبه هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، از روز شنبه مورخ 1394/03/02 دامنه مجاز نوسان روزانه قیمت سهام،اوراق بدهی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران از4± به 5± درصد و برای حق تقدم سهام دو برابر دامنه مجاز نوسان روزانه قیمت سهام معادل 10± درصد تغییر می یابد...

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
                          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• نجاT...
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 2639

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post

دامنه مجاز نوسان روزانه قیمت سهام پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران از4± به 5± درصد افزایش یافت...

به اطلاع کلیه فعالین محترم بازار می رساند،به منظور افزایش نقدشوندگی بازار و بر اساس تقاضای شرکت بورس اوراق بهادار تهران و مصوبه هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، از روز شنبه مورخ 1394/03/02 دامنه مجاز نوسان روزانه قیمت سهام،اوراق بدهی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران از4± به 5± درصد و برای حق تقدم سهام دو برابر دامنه مجاز نوسان روزانه قیمت سهام معادل 10± درصد تغییر می یابد...

دامنه نوسان حق تقدم شده 20 درصد ناقابل!!

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3238

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post

دامنه نوسان فرابورس چی ؟ اونم 5 درصد یا اینکه به اونم یک درصد افزوده میشه
                              Honesty is the best policy

نظر

• نجاT...
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 2639

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                                دامنه نوسان فرابورس چی ؟ اونم 5 درصد یا اینکه به اونم یک درصد افزوده میشه
                                تغییری نکرده...

نظر

در حال کار...
                                X