جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرمایه گذار
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1925

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
    تنها کسی که به موقع سیگنال خروج زد و واقعا با دلیل و مدرک صحیت کرده اقای کهنمویی هست . البته من زودتر نقد شده بودم اینجا هم درج کردم اما چند روز پیش وارد شدم و فعلا در ضررم

بتاسهم که داعیه داغتر از اش هست بترانس تو 6500 سیگنال خرید کرد و صدتا سهم دیگه شپنا تو 4800
    یا حرامزاده میرزایی تکنیکالیست سفته باز حکشتی رو تو 9000 باد کردند و انداختند به خلق الله
    یا بورس 24 با اون ادعا پالایشی ها و خودرو رو تو 700

واقعا اینها متوجه نیودند یا میخاستند خالی کنند

من بیش از 50 تا کانال و گروه عضو هستم فقط اقای کهنمویی دیدم سیگنال خروج داد بقیه سیگنال خرید میدادن

الانم هشدار مسکن و دلار و خودرو دادند منتظر ببینم چقدر درسته
    حکشتی را فقط جناب میرزایی سیگنال نکرد بلکه شستا هم خیلی تبلیغ ش کرد حالا باز بشه ببینیم چقدر به سهامدارانی که چشم بسته حرف این دوستان را قبول کردند ضرر می رسانند.
    امیدوارم مثل ثشاهد فرصت خروج به افراد متقلب را نده موقع بازگشایی هر دو.
    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• سرمایه گذار
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1925

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
      تنها کسی که به موقع سیگنال خروج زد و واقعا با دلیل و مدرک صحیت کرده اقای کهنمویی هست . البته من زودتر نقد شده بودم اینجا هم درج کردم اما چند روز پیش وارد شدم و فعلا در ضررم

بتاسهم که داعیه داغتر از اش هست بترانس تو 6500 سیگنال خرید کرد و صدتا سهم دیگه شپنا تو 4800
      یا حرامزاده میرزایی تکنیکالیست سفته باز حکشتی رو تو 9000 باد کردند و انداختند به خلق الله
      یا بورس 24 با اون ادعا پالایشی ها و خودرو رو تو 700

واقعا اینها متوجه نیودند یا میخاستند خالی کنند

من بیش از 50 تا کانال و گروه عضو هستم فقط اقای کهنمویی دیدم سیگنال خروج داد بقیه سیگنال خرید میدادن

الانم هشدار مسکن و دلار و خودرو دادند منتظر ببینم چقدر درسته
      حکشتی را فقط جناب میرزایی سیگنال نکرد بلکه شستا هم خیلی تبلیغ ش کرد حالا باز بشه ببینیم چقدر به سهامدارانی که چشم بسته حرف این دوستان را قبول کردند ضرر می رسانند.
      امیدوارم مثل ثشاهد فرصت خروج به افراد متقلب را نده موقع بازگشایی هر دو.
      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2904

علی صحرایی درباره تصمیم جدید بورس تهران مبنی بر عدم امکان فروش سهام خریداری شده در یک روز که بلافاصله با موافقت ها و مخالفت هایی همراه شد گفت: این تصمیم که تا زمان اطلاع بعدی ادامه خواهد داشت ، خواسته فعالان بازار مبنی بر کنترل شرایط غیرعادی و مصوبه نهاد ناظر بازار سرمایه برای سرمایه گذاری واقعی بوده و چندان هم پیچیده نیست.

وی ادامه داد: اصولا" چرا فعال حقیقی یا حقوقی که هنوز پولی پرداخت نکرده باید قادر به فروش سهامی باشد که در همان روز خریداری کرده است؟ از سوی دیگر زمانی که ناشرین یا بازارگردان ها مسئولیت نقدشوندگی و اطمینان بخشی به بازار را به عهده می گیرند نباید با رفتار نوسان گیری و نا اطمینانی روبرو شوند.

این مقام مسئول در برابر این سئوال که با توجه افزایش روند تسهیل و تسریع معاملات سهام در سال های اخیر ، آیا این تصمیم جدید بورس تهران بازگشت به عقب و کند شدن رویه ها نیست ؟ به بورس پرس توضیح داد: خیر. در گذشته هم تسویه سهام ، بعد از پرداخت وجه بود اما تا قبل از امروز خریداران اعتباری سهام ، اقدام به پرداخت وجه در همان روز نمی کردند. بنابراین نگاه سرمایه گذاران به بازار نباید یک روزه باشد.

صحرایی ادامه داد: از سوی دیگر هر تصمیمی دارای مزایا و معایبی بوده و موافقان و مخالفانی دارد اما اصل مهم رعایت انصاف و ایجاد تعادل و رویه های مناسب و اصولی است تا زمینه ایجاد بازاری عمیق ، توسعه یافته و شفاف تر و نقدشونده تر از همیشه فراهم شود.

وی از ممنوع شدن معاملات الگورتیمی سهام شرکت های بورسی و فرابورسی هم دفاع کرد و گفت : این رویه توسط ماشین انجام می شد و با تبعات منفی برای بازار همراه بود. در این میان هرچند ممنوعیت معاملات الگورتیمی میزان نقدینگی را کاهش دهد اما به نفع همگان خواهد بود.
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• بورس باز قهار
          عضو فعال
          • May 2020
          • 1979

دلار رفت تا 29400-29500 الان اومد 28800 تومان

واقعا کاری ندارم کاهش دلار به ضرر ما بورسی ها هست ولی فشار به مردم میاد یک عده واقعا چه اذتی از بالا بودن دلار میبرن شایسته نیست

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

هر ساعت از کار افتاده ای در 24 دوبار زمان را درست نشون میده!
            فلان کانال دار هم از شاخص 300 هزار به بالا چند باری افت و ریزش بازار را پیشبینی کرده بود! و روی 2100 هزار واحد پیشبینیش به وقوع پیوست!
            ............
            اگر قرار بود فعالین بازار از شاخص 150 هزار واحدی و بالاتر به حرف خیلی ها گوش بدن که فاجعه بود....
            ..........
            بهتره کانال دارانی که ادعای خروج به موقع از بازار دارن و یا مرتبا با ذکر و یادآوری شق القمر خروج خروج مباهات می کنند میزان عادی سودشون از سال 97 تا 99 را عنوان کنند تا اینکه از معجزه "من گفتم من گفتم" پرده بردارند!
            ............
            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• مجتبی مصلحMTM
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 1656

اگردخالت سازمان نبود بازارازامروز می تونست رشد باشیب کم دریک روند پایدار ادامه بده ولی این قوانین من درآوردی کمترازیک ساعت نتیجه رو نشون دادتوبازار
              بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3951

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                هر ساعت از کار افتاده ای در 24 دوبار زمان را درست نشون میده!
                فلان کانال دار هم از شاخص 300 هزار به بالا چند باری افت و ریزش بازار را پیشبینی کرده بود! و روی 2100 هزار واحد پیشبینیش به وقوع پیوست!
                ............
                اگر قرار بود فعالین بازار از شاخص 150 هزار واحدی و بالاتر به حرف خیلی ها گوش بدن که فاجعه بود....
                ..........
                بهتره کانال دارانی که ادعای خروج به موقع از بازار دارن و یا مرتبا با ذکر و یادآوری شق القمر خروج خروج مباهات می کنند میزان عادی سودشون از سال 97 تا 99 را عنوان کنند تا اینکه از معجزه "من گفتم من گفتم" پرده بردارند!
                ............
                خوش بود گر محک تجربه آید به میان
                تا سیه روی شود هر که در او غش باشد
                ......
                این یکی از پست های "بازار بالایی ندارد" و "بازار رنجی است" و قس علی هذا در آبان سال 98

آخرین ویرایش توسط zorba؛ 2020/09/26, 15:17.
                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• Deutschland
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 838

dollar 27.900

نظر

• موج سوار
                    ستاره دار (1)
                    • May 2011
                    • 327

فردا نتیجه تصمیم ابدوغخیاری صحرایی و دوستانش در بازار گوجه ای نمایان میشه البته همین امروز هم مشخص بود که بازار ریخته. یکی نیست بگه آخه مردک مشنگ ۵میلیون کاربر آنلاین نقد خرید میکنند اون از ما بهترونن که سهم میخرند پسفردا تسویه میکنند. با تصمیمات لحظه ای بجای اعتماد سازی مدام مردم رو فراری میدین چرا. انگار عزمشان را جزم کردند شاخص رو تا یک میلیون واحد بتکانند. فعلا استراتژی نقد ماندن بهترین راهکار در این آشفته بازاره. لابد فردا هم می‌خوان در راستای حمایت از بازار بگن خرید بدون محدودیت آزاد و فروش بهر نحوی تا اطلاع ثانوی ممنوع.
                    آخرین ویرایش توسط موج سوار؛ 2020/09/26, 15:27.
                    در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                    در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                    در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                    خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• مایکل داگلاس
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 378

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                      دقیقا!
                      واقعا ای کاش یه تیم پزشکی پیدا می شد کله ی این مسئولین سازمان رو اسکن می کرد ببینیم به جای مغز چی توشه واقعا؟؟؟
                      مغز شغال

نظر

• مایکل داگلاس
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 378

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                        و اینکه به عمد این قوانین ضد بازار را در این موقعیت زمانی تصویب می کنند،

باید بازار را از چشم ها بیاندازند.... تا پول های که خارج کرده اند و مشغول دلار، خودرو، مسکن بازی هستند، بعدا"

سرحوصله برگردند و سهام ذلیل شده را پس بگیرند
                        لب کلام.

نظر

• CHESTER.2020
                          عضو فعال
                          • Apr 2020
                          • 1255

دی تریدر ها تبدیل میشوند به سویینگ تریدر ؟ با این جو بعید است...
                          نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                          نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• بهزاد بهزادی
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 494

يه عده تو حرفهاشون چنان جو ريزش سنگين امروز دلار دادند كه من فكر كردم دلار شده ٢٥ تومان... كلا صبح اا عصر ١٠٠ تومان ريزش داشته!!!

نظر

• szgolyas
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 38

فارس ببینیم میتونه این مقاومتو بشکنه فردا یا نه

نظر

• naderi1
                                ستاره‌دار(26)
                                • Sep 2020
                                • 792

رئیس سازمان برنامه و بودجه از اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای کالاهای اساسی در بودجه سال آینده خبر داد./ مهر
                                اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

در حال کار...
                                X