جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    بازار یکم داره شل می کنه ؟
    حقوقی خودشو خفه کرد....از بس عرضه میکنه...
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• سقراط حکیم
      عضو عادی
      • Sep 2020
      • 79

شل شدن بازار رو چاره هست. ولی شل شدن ادب ،نزاکت و اخلاق کثیری ازجماعت ایرانی رو چی کار کنیم؟؟!!!/:.nono.:/
      [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• شاه ماهی بورس
        عضو عادی
        • Aug 2014
        • 261

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
        سلام مثل اینکه قرار شده صف خودرو از ۳۵۰ تا ۳۸۰ بدهند و متعادل کنند سهم رو

بانکی مثل وبصادر به سقف خود نزدیک میشن باید مراقب باشند پولهای بزرگ .صف وبصادر بچه های گروه مالی زدند برای کدهای خودشون فردا بفروشن رو ۴۰۰ هر چی جمع کردند

برخی سهام کوچک بعد از گزارش ۶ ماهه فرصت فروش اایجاد میشه هر سهمی نخرید .

اینها صحبت هایی که میشه من مطرح میکنم فرونشده های سهام عدالتی جمع شدند و فروشش میتونه رو سهام این مجموعه تاثیربذاره چون میخان مفت بخرن دلیل منفی شدن سهام دلاری هم همین هست
        سلام . دوستان صف خودرو رو طبق گفته های دیروزم عرض کردند بازمم یگم تو این رنج خریدار رو خفه میکنند پس الکی تو صف خرید نرید .

در مورد پتروشیمی ها برای فروش عجله نکنید یه سهم میگم زیر نظر بگیرید نوسان زیاد میده ولی میتوته سقف به راحتی بزنه و اصلاح خوبی داشته شگویا ...

با این دلار سهام دلاری رو دارن میخرن حواسها جمع

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4718

عجب داستانی شده ! حتما باید خودرو و خساپا صف خرید سنگین باشه تا بقیه بازار هم مثبت باشه ! این بورس دیگه بدون شک خاص ما ایرانیاست /:.rolleyessmileyani

نظر

• همیشه گمراه
            ستاره‌دار(11)
            • Oct 2020
            • 487

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
            از صبح کامل مشخص بود، این پروسه نوسان تا تخلیه کامل دارایی افرادی که تحلیل ندارن و یلخی خرید و فروش میکنن ادامه پیدا میکنه.
            حالا واسه اونهایی که تو صف خرید خودرویی ها نشستن هم برنامه های قشنگ دارن بدون شک.
            سلام حسنی جان
            خوش بحالت سکه 16.200 میلیون
            ای جووووووووووووووووووووووووووووونممممممممممممممممممم مممممممممممم
            https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• ابشار
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 1426

شاه ماهی دمت گرم پیش بینی خوبی کردی یا دستی در رانت داری بهرحال ممنونم من که سمت خودرویی ها نمیرم حتب بگن دوبرابر بشه فقط ترسم از اینه که فردا دوباره بازارو گره به خودرو کنن من که نقد بودم دو.سه روزه غمارگ و ولبهمن وولتجارو خریدم ولی ببینم بازار جایی نمیره بدون وابستگی نقد میکنم بازارو گیج کردن نمیذارن بفهمی میخان چه غلطی کنن همه بازاره همینطوره پشت همه این گیج کردنها حتمن نقشه ای دارن که باید فهمید از این نقششون کدوم بازار بیشتر منتفع خواهد شد سراغ اون بازار رفت بعید میدونم اینا اینقد ضعیف شده باشن که همه چی از دستشون دررفته باشه بهرحال باید مراقب سرمایه در هرجایی بود الان یه جا میگن روغن نایاب شده یه جامیگن فلان وفلانو... معلوم نیست چه غلطی میکنن فقط استرسش برای مردم عزیز در هر شغل وحرفه ای هست نفرین خدا براینها که بعد 42 سال دارن با مردم بازی میکنن وگردن امریکا میندازن ولله 20درصد بلاهایی که در هر زمینه سر ایران اومده کار امریکا نیست بی مدیریتی یا فساد یا از قصده بهر حال مطالب بسیار مهمی راجع سهام میزنین همچنان فعال باشین تا استفاده کنیم یاحق

نظر

• amirparsamosavi
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 606

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                عجب داستانی شده ! حتما باید خودرو و خساپا صف خرید سنگین باشه تا بقیه بازار هم مثبت باشه ! این بورس دیگه بدون شک خاص ما ایرانیاست /:.rolleyessmileyani
                اتفاقا آخر بازار اول صفهای خرید دیگه را دادند و بیشتر صفهای بالای 95 درصد سهمها ریخت ولی همچنان خودرو و خساپا رو نفروخته بودند و صف خرید داشتند و بعدش صف خرید این دو تا را دادند .

من دقیقا حواسم به صفهای خرید بود

نظر

• ابشار
                  عضو فعال
                  • Apr 2013
                  • 1426

شایدم این خالی کردن در همه سهمه نقشه ای برای جمع کردن بیشتر سهم در فرداس بهرحال منتظر روند دوروز اینده میمانیم

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • Dec 2018
                    • 4718

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
                    سلام . دوستان صف خودرو رو طبق گفته های دیروزم عرض کردند بازمم یگم تو این رنج خریدار رو خفه میکنند پس الکی تو صف خرید نرید .

در مورد پتروشیمی ها برای فروش عجله نکنید یه سهم میگم زیر نظر بگیرید نوسان زیاد میده ولی میتوته سقف به راحتی بزنه و اصلاح خوبی داشته شگویا ...

با این دلار سهام دلاری رو دارن میخرن حواسها جمع
                    سلام و عرض ادب
                    ممنون از اطلاعات بسیار مفیدتان . خدا حفظتان کند . واقعا داشتن این اطلاعات در بازار بسیار ارزشمند است . اگر شما این اطلاعات را ارایه نمی کردید قطعا فقط عده ای خاص از رانت این خبرها برخوردار بودند . باز هم ممنون .

نظر

• همیشه گمراه
                      ستاره‌دار(11)
                      • Oct 2020
                      • 487

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                      شاه ماهی دمت گرم پیش بینی خوبی کردی یا دستی در رانت داری بهرحال ممنونم من که سمت خودرویی ها نمیرم حتب بگن دوبرابر بشه فقط ترسم از اینه که فردا دوباره بازارو گره به خودرو کنن من که نقد بودم دو.سه روزه غمارگ و ولبهمن وولتجارو خریدم ولی ببینم بازار جایی نمیره بدون وابستگی نقد میکنم بازارو گیج کردن نمیذارن بفهمی میخان چه غلطی کنن همه بازاره همینطوره پشت همه این گیج کردنها حتمن نقشه ای دارن که باید فهمید از این نقششون کدوم بازار بیشتر منتفع خواهد شد سراغ اون بازار رفت بعید میدونم اینا اینقد ضعیف شده باشن که همه چی از دستشون دررفته باشه بهرحال باید مراقب سرمایه در هرجایی بود الان یه جا میگن روغن نایاب شده یه جامیگن فلان وفلانو... معلوم نیست چه غلطی میکنن فقط استرسش برای مردم عزیز در هر شغل وحرفه ای هست نفرین خدا براینها که بعد 42 سال دارن با مردم بازی میکنن وگردن امریکا میندازن ولله 20درصد بلاهایی که در هر زمینه سر ایران اومده کار امریکا نیست بی مدیریتی یا فساد یا از قصده بهر حال مطالب بسیار مهمی راجع سهام میزنین همچنان فعال باشین تا استفاده کنیم یاحق
                      20ام برجه دارن ار نوسان دلار-سکه و بورس حقوق پرسنل نظام رو تهیه میکنن تو که خودت میدونی
                      ای جوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننمممممممممم ممممممممممممممممممممممممممممممممم
                      https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post
                        سلام حسنی جان
                        خوش بحالت سکه 16.200 میلیون
                        ای جووووووووووووووووووووووووووووونممممممممممممممممممم مممممممممممم
                        سلام، البته به قهقرا رفتن که خوشبحالی نداره ولی خب داشتن طلا واقعا آرامش خاطری هست واسه آدم تو این شرایط.
                        یه ماشین داشتم فروختم پولش رو حدود دو هفته س وارد بورس کردم، همون ماشین تو این دو هفته 20 درصد رفته روش سهام من 5 درصدم نرفته تازه من فکر میکردم ماشین رو تو سقف فروختم.
                        اینجوری بورس نابود میکنه آدکم ها، خورد خورد بدون اینکه متوجه بشن چه بلایی داره سرشون میاد.

نظر

• abdolhossein
                          عضو فعال
                          • Feb 2019
                          • 1588

من موندم بی شرفی تا کجا آخه؟؟
                          ناظر بازار خیلی از نمادها رو از ساعت 11:30 به بعد مشمول قانون نوسان بیست درصدی کرد تا امروز بازگشایی نشن و بیافتن برای فردا.
                          فردایی که احتمالا منفیه!!

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

در اصل توسط amirparsamosavi پست شده است View Post
                            اتفاقا آخر بازار اول صفهای خرید دیگه را دادند و بیشتر صفهای بالای 95 درصد سهمها ریخت ولی همچنان خودرو و خساپا رو نفروخته بودند و صف خرید داشتند و بعدش صف خرید این دو تا را دادند .

من دقیقا حواسم به صفهای خرید بود
                            به خاطر اینکه 100 هزار تا 100 هزار بیشتر نمیشه اردر فروش گذاشت. واسه همین طول میکشه خالی کردن سفارشات بزرگ وگرنه خودرو زودتر از همه شروع به ریزش کرد.

نظر

• amirparsamosavi
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 606

به اطلاع مي رساند، كارگزاراني كه سهام عدالت در كد كارگزاري آن ها تعريف شده است مي توانند سفارشات فروش خود را به بالاترين قيمت(قيمت پاياني و يا قيمت آخرين معامله، هركدام كه بالاتر است)از ساعت 13:00 الي 15:00 بدون رعايت دستور العمل معاملات بلوك در سامانه معاملات بلوك وارد نمايند. ورود سفارش خريد صرفا توسط اشخاص حقوقي مجاز مي باشد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

احتمالا یک علت برای ریختن صفها و منفی شدن بازار در فردا، برای این هست که بتونن سهام عدالت رو بزخری کنند .

خب چون هر چه قیمت پایانی و آخرین معامله کمتر باشه ، کارگزاران هم باید با همان قیمتها فروش بزنند و خریدار ارزانتر میخره

نظر

• علیرضا حسنی
                                عضو فعال
                                • Mar 2019
                                • 1642

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب
                                ممنون از اطلاعات بسیار مفیدتان . خدا حفظتان کند . واقعا داشتن این اطلاعات در بازار بسیار ارزشمند است . اگر شما این اطلاعات را ارایه نمی کردید قطعا فقط عده ای خاص از رانت این خبرها برخوردار بودند . باز هم ممنون .
                                مشکل بازار همین رانت هاست، طرف میدونه چه سهمی کی قراره بره بالا کی قراه بیاد پایین.
                                بعد یسری میخوان تو همچین فضای رقابت نابراری همینطوری یلخی هم معامله کنن، بعد بهشون بگی شما سال دیگه احتمالا تو جوب باید بخوابی ناراحت هم میشن، در صورتی که این بیان تلخ واقعیته، ازاردهندست اما باید یکی بیانش کنه.

وگرنه همین میشه که یکی مثل شما میاد از رانت دارها تشکر هم میکنه بابت زدن جیبش.

نظر

در حال کار...
                                X