جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • CHESTER.2020
    عضو فعال
    • Apr 2020
    • 1255

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
    فعلا که اسد هست و دمشق و سوریه هم هست
    این به معنی طرفداری من از اینها نیست اما شرایط اینجوریه حداقل فعلا

در مورد بورس هم روند طبیعی خودشو میره جلو
    اگه فکر میکنید دست های پشت پرده یا دولت قیمت سهام برده بالا و الان داره میاره پایین و اصولا از این آدم ها هستید که فکر میکنید شما هیچ کاره هستید و صفر تا صد قیمت سهام رو بالایی ها و اونا و دولتی ها یا حقوقی ها تعیین میکنند پیشنهاد میکنم دنبال یه بیزینس دیگه باشید
    چرا من باید بیزینسی رو انجام بدم اگه اعتقاد دارم تصمیم گیرنده نیستم و بازیچه اونا هستم که خودشون هر وقت بخوان قیمت رو بالا میبرن هر وقت بخوان پایین میارن
    جوابش خیلی سادست . شما یا هر عده ی از سهامداران خرد بصورت گروهی اگر بتونی یک موج روی سهم بزرگی راه بندازی( مانند کاری که حقوقی و بزرگان حقیقی انجام میدهند) قیمتو تکون بدی میتونی ادعا کنی قیمتو دستکاری نکردند و عرضه و تقاضا همه چیو تعیین کرده. واقعا شدنیه؟!!! در غیر اینصورت مارکتی که راحت بشه موج صعودی و نزولی ایجاد کرد سوای سهامدار خرد تا ابد میشه دستکاریش کرد...

آره اگر تشریف میبردی سوریه میدیدی همون دمشق فقط هست الباقی شهر ها داغونند ... مثل این میمونه بگی تهران هست و ایرانم هست الباقیه استانها حالا بیابونم شدند اوکیه!! بودن که چندصد ساله همه هستند چجوری بودن ملاک هست...
    آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2020/10/20, 09:34.
    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• amirparsamosavi
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 606

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
      الان رسانه ها مثل قبل نیستن .خیلی میتونن تاثیر بذارن.
      همه با هم در صف فروش!!!!
      جوریکه خبر بذارن بورس ایران در صف فروش

الان قراره همه با هم در صف خرید باشیم؟
      الان کدام نهاد باید از بازار سرمایه حمایت کنه؟
      یعنی الان خبر بذارن بازار صف خریده؟
      خبرگزاریها دست خود دولته . مگر به غیر از اینه؟
      اصلا خروجی خبرها ناشی از وضعیت بازاره .
      قبلا رسانه ها بهتر بودند؟
      همه چی دست خود دولت هست
      شما هنوز اینو متوجه نشدی؟
      خود دولت قیمت دلار رو برد بالا
      خود دولت برای فروش صندوق دارا اولش قیمت بانکهای ورشکسته رو چندین برابر کرد
      خود دولت شستای ورشکسته رو به قیمتهای آنچنانی برد
      آیا شستا واقعا سفافسازی اش به درستی انجام شده و همه زیر مجموعه هاش گزارشهای حسابرسی دارند؟
      خود دولت شستا رو بسته . خون شستا از بقیه سهام رنگینتره ؟ چرا؟
      خود دولت نوسانگیری می کنه حالا چه رو قیمت دلار و چه بورس و چه ملک و چه ...
      خود دولت بهترین نوسانگیران رو داره
      الان دولت نمیتونه بیاد خبر افزایش سرمایه از تجدید ارزیابیهای شپنا رو بگذاره که بازار برگرده؟
      الان دولت نمیتونه فقط حتی به صورت خبری بیاد و فروش بانک پارسیان ایران خودرو رو آگهی کنه که بازار برگرده؟
      الان دولت نمیتونه چند تا خبر خوب بگذاره؟
      الان دولت باید خبر تغییر مدیریت سازمان بورس رو بولد کنه؟
      الان دولت باید چه کند و چه نکند؟
      دولت خودش بهترین تکنیکالیستها را دارد و خودش حمایتها و مقاومتها را می داند
      دولت خودش پشت تمام این ریزش بازار هست همانطور که پشت بالا بردن آن بود

الان مشکل رسانه ها هستند یا دولت؟

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

این به معنی طرفداری من از اینها نیست اما شرایط اینجوریه حداقل فعلا

در مورد بورس هم روند طبیعی خودشو میره جلو
        اگه فکر میکنید دست های پشت پرده یا دولت قیمت سهام برده بالا و الان داره میاره پایین و اصولا از این آدم ها هستید که فکر میکنید شما هیچ کاره هستید و صفر تا صد قیمت سهام رو بالایی ها و اونا و دولتی ها یا حقوقی ها تعیین میکنند پیشنهاد میکنم دنبال یه بیزینس دیگه باشید
        چرا من باید بیزینسی رو انجام بدم اگه اعتقاد دارم تصمیم گیرنده نیستم و بازیچه اونا هستم که خودشون هر وقت بخوان قیمت رو بالا میبرن هر وقت بخوان پایین میارن
        سوال جالبه، منطقا افرادی که همچین استدلالی دارن باید در اولین تعادل قیمت ها از کل بازار خروج بزنن و شر رو کم کنن اما در کمال تعجب میبینی همیشه همچنان هستن و همیشه هم در صعودها نبوغ خودشونه که باعث رشد دارایی شون میشه و در نزول ها دست های پنهان دیگران که اونها رو متضرر میکنه.

نظر

• rezasatari
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 550

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
          بازار را چطوری پیش بینی میکنید.

ما که لنگ انداختیم !
          اگه شاخص از روي 1415000 بر نگرده و بريم زير 1400 يه ضرب ميريم 1300 چه باحال درست يه قرن برميگرديم عقب ياد فيلم بنجامين باتن ادمو ميندازه ايشالا كه دعاي مومنين و مومنات اثر كنه و صفها تا اخر چهارشنبه جمع بشن

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

تکنیکال و تحلیل هیچ فایده ای نداره در بازارهایی که دولت نقاط حمایت و مقاومت ها را غافلگیرانه تعیین میکنه،
            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2020/10/20, 09:41.

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط amirparsamosavi پست شده است View Post
              الان قراره همه با هم در صف خرید باشیم؟
              الان کدام نهاد باید از بازار سرمایه حمایت کنه؟
              یعنی الان خبر بذارن بازار صف خریده؟
              خبرگزاریها دست خود دولته . مگر به غیر از اینه؟
              اصلا خروجی خبرها ناشی از وضعیت بازاره .
              قبلا رسانه ها بهتر بودند؟
              همه چی دست خود دولت هست
              شما هنوز اینو متوجه نشدی؟
              خود دولت قیمت دلار رو برد بالا
              خود دولت برای فروش صندوق دارا اولش قیمت بانکهای ورشکسته رو چندین برابر کرد
              خود دولت شستای ورشکسته رو به قیمتهای آنچنانی برد
              آیا شستا واقعا سفافسازی اش به درستی انجام شده و همه زیر مجموعه هاش گزارشهای حسابرسی دارند؟
              خود دولت شستا رو بسته . خون شستا از بقیه سهام رنگینتره ؟ چرا؟
              خود دولت نوسانگیری می کنه حالا چه رو قیمت دلار و چه بورس و چه ملک و چه ...
              خود دولت بهترین نوسانگیران رو داره
              الان دولت نمیتونه بیاد خبر افزایش سرمایه از تجدید ارزیابیهای شپنا رو بگذاره که بازار برگرده؟
              الان دولت نمیتونه فقط حتی به صورت خبری بیاد و فروش بانک پارسیان ایران خودرو رو آگهی کنه که بازار برگرده؟
              الان دولت نمیتونه چند تا خبر خوب بگذاره؟
              الان دولت باید خبر تغییر مدیریت سازمان بورس رو بولد کنه؟
              الان دولت باید چه کند و چه نکند؟
              دولت خودش بهترین تکنیکالیستها را دارد و خودش حمایتها و مقاومتها را می داند
              دولت خودش پشت تمام این ریزش بازار هست همانطور که پشت بالا بردن آن بود
              الان یه نهاد بیاد از بازار حمایت کنه یعنی چی؟

تنها مطالبه ای که ما میتونیم داشته باشیم اینه که بریم دم اون خراب شده بگیم این محدودیت دامنه نوسان کثافت رو که برای تحقق فساد وتسهیل دزدی هاشون به وجود آوردن رو حذف کنن، پول زور که نمیتونیم بریم ازشون بگیریم اونم بلانسبت انقد جامعه سهام داری ما بیشعور هستن که جای این قبیل مطالبات به حق دنبال این هستن یکی بیاد پول بیاره سهام اینارو بزور بخره، خیال میکنن خونه خالشونه.

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 1656

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                دوست عزیز
                این سخن به معنی ادامه راه ترامپ است
                به هیچ وجه به معنی اعلام آمادگی برای بازگشت نیست
                طرف اومده داره شرط میزاره که اول امتیازات بگیره و بعد تازه واسه برگشتن به برجام مذاکره کنه. به نظر شما این سخن مثبت ارزیابی میشه؟
                متاسفانه اوضاع خوب نیست
                درود
                به نظرم هیچ فرقی به حال خاورمیانه ازجمله ایران نخواهدکرد هرکی بیاد پشت سرش یهودیان... عوض نخواهند شد
                ازنظرمن ترامپ خیلی بهتره هراتفاقی میخوادبیوفته انجام بشه بدونیم چندچندیم نه اینکه هرروز بدتراز دیروز اینطرف هم هرروز یک رانت دیگر برای دونه درشتها
                بگذریم سیاست خیلی کثیف ولی ماایرانیها بدجورداخلش گیرکردیم تمام
                بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

در اصل توسط MORTEZA66 پست شده است View Post
                  در دراز مدت بله 100 درصد شاخص به محدوده 1تا 1100 باید برسه.درازمدت یعنی در طی یک تا دوسال اینده .ولی .هر چه زودتر بهتر.
                  در کوتاه مدت من انتظار حداقل 1500 تا 1550 رو دارم.اگر نرسه و بالا بره شاخص , از نظر من اون بالا رفتن
                  مشکل اساسی داره.

باید دید شاخص در محدوده -1550-1500 چه رفتاری نشون میده.
                  اینکه این پولها کجا میره مشخص نیست هر کسی میتونه هر جایی بخاد سرمایه گزاری کنه.ملک- ارز -طلا-....
                  البته خیلیا با ضرر سنگین خارج میشن و دوباره میخان از بازار انتقام بگیرن و دوباره وارد میشن و دوباره ضرر میکنن.
                  یه عده هم ممکن هست بعلت ترس فعلا نقد بمونن.....
                  هیچکسی از سود نکردن سکته نکرده ولی خیلیا از ضرر کردن سکته کردن...

یک نکته هم بگم ممکن هست افرادی پول بگیرن از دولت و کانال بزنن یا سایت بزنن و مردمو عمدا تشویق به خریدن سهم خاص یا ...یا اقتصاد دانی که پول بگیره و اطلاعات غلط بده و...

یک مثال ساده از امریکا بزنم قبل از ریزش بورس همون اوایل بود که کری کودلا economic adviser
                  کاخ سفید هست که گفت American should buy the dips
                  من دقیقا اونجا فهمیدم قراره چی بشه/:.yead.:/

خلاصه دروغها می گویند...بحران ها درست میکنن....تا جیب شما رو در این بازار خالی کنن.
                  اگه بخام بگم در دنیا چه اتفاقهایی افتاده واسه اون مافیاها که سود کنن حاشیه های بسیاری درست میشه.......
                  آقا مرتضی کجایی؟بیا یه تحلیل دوباره اینجا بذار:D

نظر

• کاوه آهنگر
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 413

این به معنی طرفداری من از اینها نیست اما شرایط اینجوریه حداقل فعلادر مورد بورس هم روند طبیعی خودشو میره جلو
                    دولت یا حکومتی که بنظر بعضی قدرت زیادی در دستکاری قیمت ها داره که این زیر سر اونه اتفاقا من معتقدم اینطور نیست و این سیل خودشو هم داره آب میبره.بی عرضه تر ازینا کسی نیست.اتفاقا سهم های من خیلی هم تو این شرایط متعادل معامله میشن.شمایی که فکر میکنی این وضعیت عادیه!! باید بری سراغ بیزینس دیگه چون عمق فاجعه هنوز متوجه نشدی
                    مساله من این نیست که حکومت یا دولت با قدرت داره این جریان کنترل میکنه.حرف من اینه که کار بحدی از دستش در رفته که خودش هم این سیل میبره.این جریان حاصل ترس سهامداراست نه حکومت ولی عاملی که باعث این ترس شد تصمیمات غلط حکومت بود.شما برای خراب کردن یه چیزی نیازی به نبوغ نداری!!!
                    من میگم الان اگه بگیم جمع بشیم اعتراض کنیم بعضیا نمیان.یه عده شهرستانن و....
                    تنها جایی که میشه همه با هم باشیم توی همین بورسه
                    وقتی مثلا فولاد فملی تاپیکو و... همه 1 میلیارد صف فروش بشن برای رسانه ها تیتر میشه و آبروریزی میشه که ناچار میشن تصمیمات دیگه ای بگیرن از وضعیت دربیاد والا بشینیم و آب شدن سرمایه ببینیم که نشد کار!!!

نظر

• Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3136

1430 امروز میتونه کاری کنه؟

نظر

• sadegh
                        عضو عادی
                        • Nov 2011
                        • 95

دارا داره سبز میشه !!!

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                          دولت یا حکومتی که بنظر بعضی قدرت زیادی در دستکاری قیمت ها داره که این زیر سر اونه اتفاقا من معتقدم اینطور نیست و این سیل خودشو هم داره آب میبره.بی عرضه تر ازینا کسی نیست.اتفاقا سهم های من خیلی هم تو این شرایط متعادل معامله میشن.شمایی که فکر میکنی این وضعیت عادیه!! باید بری سراغ بیزینس دیگه چون عمق فاجعه هنوز متوجه نشدی
                          مساله من این نیست که حکومت یا دولت با قدرت داره این جریان کنترل میکنه.حرف من اینه که کار بحدی از دستش در رفته که خودش هم این سیل میبره.این جریان حاصل ترس سهامداراست نه حکومت ولی عاملی که باعث این ترس شد تصمیمات غلط حکومت بود.شما برای خراب کردن یه چیزی نیازی به نبوغ نداری!!!
                          من میگم الان اگه بگیم جمع بشیم اعتراض کنیم بعضیا نمیان.یه عده شهرستانن و....
                          تنها جایی که میشه همه با هم باشیم توی همین بورسه
                          وقتی مثلا فولاد فملی تاپیکو و... همه 1 میلیارد صف فروش بشن برای رسانه ها تیتر میشه و آبروریزی میشه که ناچار میشن تصمیمات دیگه ای بگیرن از وضعیت دربیاد والا بشینیم و آب شدن سرمایه ببینیم که نشد کار!!!
                          هذیان نگین تو رو خدارو، کار از دستشون در رفته، سیل داره میبرتشون. آره کار از دستشون در رفته برو کار رو از دستشون بگیر.

اتفاقا کار از دست شما در رفته، کار حسابی تو دست اوناست.

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

یک عده اگر بگویی دامنه نوسان باید حذف شود، می گویند اگر این اتفاق بیوفتد قیمت سهام صفر می شود،

مطمئن باشید، مطمئن باشید، اگر دامنه نوسان به نفع سهامدار خرد بود الان هزار باره قانونش عوض شده بود.

یک لحظه فکر کنید اگر دامنه نوسان نبود آیا می توانستند باز ی 4 ماه اول سال ، و این 3ماه اخیر را اجرا کنند؟

آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2020/10/20, 09:58.
                            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                              هذیان نگین تو رو خدارو، کار از دستشون در رفته، سیل داره میبرتشون. آره کار از دستشون در رفته برو کار رو از دستشون بگیر.

اتفاقا کار از دست شما در رفته، کار حسابی تو دست اوناست.
                              رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه ماده واحده بودجه سالجاری دولت ۵۷۰ هزار میلیارد تومان خاطرنشان کرد: دولت نه‌تنها یک ریال هم کسری بودجه ندارد بلکه درآمد مازاد هم دارد.
                              این یعنی کار واقعا دست خود دولته نه کس دیگه/:.smilingsmiley.:/

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

دولت داره کمبود فروش نفت را با نوسانگیری از مردم جبران میکنه، فقط میشه گفته شرم بر همچین دولتمردانی

نظر

در حال کار...
                                X