جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1587

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    بیشترین حجم 30 روزه :

بهپاک، وکادو، کپرور، غشوکو، چفیبر، بمپنا، تپمپی و سدبیر !
    اینها در سی روز گذشته قفل در صف فروش بودن و معامله نمی شدن.
    برای همین امروز که معامله شدن حجمشون بالا رفته.

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
      درود بر دوستان!
      پیرو کاهش پست های کم مایه ام در این سایت...که متعاقب کاهش فعالیتم در بورس طی هفته های گذشته بوده و توصیه به دوستان که بیشتر به زندگیشان برسند! امیدوارم دوستان هم استراحت خوبی کرده باشند !

یکی از نکاتی که در بورس وجود دارد و من هنوز اسم دقیقی برای آن نتوانسته ام پیدا کنم، یک فضای کلی یا یک فصل یا یک نوع تغییر فضای روانی فعالان یا به نوعی تغییر نحوه نوسانات بازار ...خلاصه به نوعی که انگار بورس یک پوست اندازی میکند! یا اخلاقش عوض میشه! (توضیح اینکه مثلا اخلاق بورس الان خیلی با اخلاق بورس در دهه 80 مثلا فرق داره!)

این تغییر فضا ربطی به تغییر روند ندارد! لطفا دقت بفرمایید. ولی میتواند پیش درامدی برای تغییر روند(نزولی به صعودی) در بازه میان مدت و احیانا مطابق پیش بینی ها(و تحلیلهای قبلی مخلص) پیش درامدی برای شروع روند نسبتا صعودی که قرار است از تابستان مسجل شود، باشد.

به هر روی تصور میکنم که از هفته آتی یک تغییر فضا در بورس خواهیم داشت.

تصور میکنم تغییرات قیمت دلار از هفته آتی بیشتر به سمت صعود خواهد بود تا نزول. هرچند همچنان برای تغییرات شارپ احتمال بالایی وجود ندارد و صرفا حبس قیمت در همین محدوده های ماه های قبل را باید شاهد باشیم. ولی نشانه های صعودی بیشتر از نزول محتمل است. و در خوشبینانه ترین حالت شاید یک موج ضعیف نزولی در دلار به سمت 20هزار تومن داشته باشیم ( آن هم شاید!) وگرنه به نظرم موج اخیر ریزشی دلار، احیانا آخرین ریز موج کوتاه مدت نزولی بود که تمام شد!

نکته پر اهمیت دیگر این است که هفته آتی بازاری به مراتب مغشوش را خواهیم داشت. شاخص ها هیچ چیز را نشان نخواهند داد! باز شدن دامنه نوسان در فضای بی اطمینانی فعلی بازار ، باعث افزایش هیجان خواهد شد . این پدیده هرچند این فرصت را پدید می آورد که نمادهای بیش فروش شده قابل توجهی در بازار داشته باشیم ولی ریسک معاملات کوتاه مدتی را بسیار بالا خواهد برد.

ولی با باز شدن دامنه ، کم کم بیشتر میتوان به شاخص ها اعتماد کرد... ولی هنوز باید زمان بگذرد...

بشخصه هنوز اختصاص بیش از 20درصد سبد را به سهام دارای ریسک اضافی میدانم ولی روزهای آتی را روزهای ایجاد فرصت برای بهینه کردن سبد و افزایش درصد بخش سهام میبینم.

یادمان باشد که تغییر روندهای درازمدت نیاز به زمان متناسب با خودشان دارند . انتظار تغییر روند نزولی بورس طی یک هفته و یک ماه انتظار بیجایی است!

ولی داریم به تابستان نزدیک میشویم. و همانگونه که قبلا عرض کرده ام، شاید تابستان خیلی داغی نباشد! ولی به هر روی کم کم از رویت نمادهای بی ریخت اخزا در سبدم باید دل بکنم:D

مانا باشید.
      درود.
      به نظرم بخش بیشتری از عرایضم در پست قبلی معتبر باشد.
      بازار به شدت مغشوش.
      هیچ هماهنگی معنی داری بین شاخص ها و وضعیت سهام وجود ندارد.
      فعلا به نظر میرسد که با استفاده از سیاست دامنه جدید و حجم مبنا و گره معاملاتی و .... هر روز چند فقره از سهام قفل شده باز شود. ریزش های این سهام با این که شدید است چون فقط تعداد محدودی در هر روز باز میشوند ، اثر منفی آنها با مثبت بودن چند سهم بزرگتر اصلا دیده نمیشود! به این میگن مدیریت نوین! کاربلد هستند عزیزان!
      البته چاره ای هم نیست . کلیت روند نزولی است و معلوم بود در این شرایط افزایش دامنه اثر فزاینده در ریزش ها خواهد داشت. این ها از تبعات تصمیمات غلط قبلی است که فعلا ناگزیراست.

خلاصه اینکه شاخص ها را تا یک ماه آینده اصلا نگاه نکنید.

منتهی تنها نکته مثبتی که میشود اشاره کرد این است که متعادل شدن سهام اولین گام برای تغییر روند است. فعلا دست کم تا یک ماه افزایش حجم معاملات اهمیت بالاتری از سبزشدن بیشتر نمادها دارد.

انتظار دارم در این مدت و البته به مرور اینگونه شود. پر واضح است بیش فروش شدن برخی سهام، افزایش شدید ریسک معاملات کوتاه مدت و ... که در پست قبل اشاره شد به قوت خود باقی است

مانا باشید.
      آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/05/18, 11:11.
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• ali salehi
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 222

بازدید کننده های پروفایلم رو چک کردم آمار افزایشی و جالبی بود بنظر میرسه برخی اعضا آروم آروم مطالب من رو درک میکنن
        قبلنم یکبار گفتم من دوست شما هستم و دارم به شما لطف میکنم یکی از دوستان فورا با طعنه جواب داد لطف نکن ، ایشون زودتر از بقیه متوجه حرفهای بنده شده بود چون ماهها قبل به pvمراجعه و سوالاتی مطرح کرده بود اما من جواب ندادم
        بگذریم به معاملاتتون برسید منم فراموش کنید چون احتمالا برای مدتی طولانی فعالیتی در این سایت نخواهم داشت

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35710

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
          اینها در سی روز گذشته قفل در صف فروش بودن و معامله نمی شدن.
          برای همین امروز که معامله شدن حجمشون بالا رفته.
          قبلا هم نوشتم، بیشتر بیانگر تحرک در سهام کوچک قفل شده هست !

اگر تعداد این نمادها بیشتر بشه ! میشه به تعادل بازار امیدوارتر شد !

نظر

• "Midas"
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 2483

سهام از مرداد پارسال 100 دست گشته،

این ها فکر می کنند سهام هم مثل موسسات مالی است که ضرر مال باختگان را برگردانند،

البته اگر شو و استفاده تبلیغاتی نباشه..

پ.ن: چرا مجلس بعد از 9 ماه الان به فکر گرفتن وکیل افتاده؟

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35710

شایعه شده توقف هر گونه فعالیت اعم از خرید یا فروش برخی از این حقوقی ها در بورس به زودی اعلام میشه !

در هفته های اخیر چندین کارمند و مسئول صندوق و سبدگردان در برخی کارگزاری ها هم ظاهرا در شرایط اخراج و شکایت و دادگاهی شدن قرار گرفتن !!

ببینیم خبری هست واقعا یا نه بازیه !

نظر

• nasserm
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 564

بانک تجارت و صادرات هم کف های قبلی رو سوراخ کردند و نزول ادامه دارد

نظر

• Elcid
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 1239

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

همه اینها دنبال زدن رقیب سیاسی خودشون هستند برای گرفتن قدرت بیشتر ، هدف هم وسیله رو توجیح میکنه
                  مثل استقلال و پرسپولیس مثل دموکراتها و جمهوری خواه ها ، منچستریونایتد و لیورپول /.:biggrinsmiley.:/ این دو قطبی ها و دشمنی های ظاهرا جدی در همه جای دنیا وجود داره برای کسب منافع مالی بیشتر

شاخص هموزن هم سقوط آزاد ، انگار خیلی از سهم ها باید به قیمت اسمی 100 برسن
                  آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/05/18, 11:30.

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

اگر این بازار بالا داره پس چرا من چند هفته است که سیگنال خرید پیدا نمیکنم؟؟ یعنی پیر شدیم اوت شدیم؟؟!!

بازار باید متعادل شود که سیگنال خرید پیدا کرد یا نه؟؟

بازار صعودی و گله ای بدم میاد و ارزویم نیست!!

یک بازار رنج و متعادل و نقد شونده برای کلیت بازار ارزویم است تا بتوان در ان کار کرد!!

لعنتی ها معلوم نیست با پول صندوق چی خریدند که باز صفهای فروش برنداشتند

بنظرم دوست دارند هنوز ببرند پایین بازار به عمد خراب میکنند بازار رو

چوپان اگر بخواد بدوشد از نری گله هم میدوشد چوپان بیخیال گله است همچنان
                    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• فین
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1158

الان ارزش بازار بورس 4700 همت و فرابورس 1200 همت یعنی مجموعا 5900 همت است. با دلار 22 تومانی حدود 270 میلیارد دلار است. کل نقدینگی کشور 3500 همت با دلار 22 تومانی برابر 160 میلیارد دلار است. برای اولین بار ارزش بازار بورس و فرابورس سال گذشته از کل نقدینگی فراتر رفت و فعلا با این نقدینگی شاخص ممکن است تا 800 هزار هم کاهش یابد البته الان بیش از 70 درصد بازار با شاخص 700 تا 800 هزار معامله می شوند.

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3751

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

عوام فریبی و نقش بازی کردن ...

نظر

• BEHESHT
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 299

گرفتن وکیل از طرف مجلس برای حمایت سهامداران در دادگاه یک پروسه دو ساله است و یک شوی مسخره است اگه راست می گویید یک طرح دو فوریتی تصویب کنید

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3751

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                            الان ارزش بازار بورس 4700 همت و فرابورس 1200 همت یعنی مجموعا 5900 همت است. با دلار 22 تومانی حدود 270 میلیارد دلار است. کل نقدینگی کشور 3500 همت با دلار 22 تومانی برابر 160 میلیارد دلار است. برای اولین بار ارزش بازار بورس و فرابورس سال گذشته از کل نقدینگی فراتر رفت و فعلا با این نقدینگی شاخص ممکن است تا 800 هزار هم کاهش یابد البته الان بیش از 70 درصد بازار با شاخص 700 تا 800 هزار معامله می شوند.
                            ...
                            البته من نمیدانم در اقتصادهای دیگر نسبت حجم‌نقدینگی و ارزش بازاربورس چقدر هست ...یا اصولا نسبت چقدر باید باشد ..چون به هرحال بازارهای موازی دیگری اعم از ملک و خودرو و طلا هم داریم .و طبعا ان ها هم مقداری ازین نقدینگی را جذب کرده اند..چرا فقط نسبت ارزش بورس را با نقدینگی کشور باید سنجید ؟؟

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

لعنت بر روحانی و دولتش
                              لعنت بر تمام دزدان دولتی
                              اینها باید تقاص پس بدن، یه جایی باید گرفتار شوند که سرمایه میلیونها نفر قشر ضعیف و متوسط جامعه را نابود کردن.

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3107

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                لعنت بر روحانی و دولتش
                                لعنت بر تمام دزدان دولتی
                                آدرس غلط نده پرواز

فرقی بین روحانی و احمدی نژاد نیست.

.