کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر همین امروز بازار برنگرده به نظر میاد مشغول دون پاشی هستند و با اندکی سبز کردن ترغیب به خرید می کنند و بعد عرضه ها شروع می شود وگرنه چه دلیلی دارد بعد 50 تا 70 درصد اصلاح بازار اینجوری بشه .
اگر همین امروز بازار برنگرده به نظر میاد مشغول دون پاشی هستند و با اندکی سبز کردن ترغیب به خرید می کنند و بعد عرضه ها شروع می شود وگرنه چه دلیلی دارد بعد 50 تا 70 درصد اصلاح بازار اینجوری بشه .
دلیلش وزن بالای فلزات و پترو پالایشی ها در شاخص است که همراه سایر سهام اصلاح نکردند،
شاخص بدون این سهام جایی نمی تواند برود، این ها هم که نگذاشتند اصلاح کنند.
به هر حال باید به فکر تک سهم ها بود که در آینده از این وضعیت گریز بزنند..
رشد شاخص و هماهنگ سهام را باید فراموش کرد..
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
ترامپ در پنسیلوانیا : میخواهم ایران یک کشور قدرتمند بدون سلاح هستهای باشد!
ترامپ گفت: تولید ناخالص داخلی ایران ۲۷ درصد کاهش یافته است و من چنین چیزی نمیخواهم. من خواهان رفاه آنها هستم اما آنها نمیتوانند تسلیحات هستهای داشته باشند.
من میخواهم آنها کشوری بزرگ و قدرتمند باشند. به محض پیروزی ما اولین تماس از سوی ایران خواهد بود و توافقی صورت خواهد گرفت.
----
یکی نیست بگه حالا که داری میری، زبان درآوردی!!
طبق ماده 18 قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید مصوب سال 88 مجلس شورای اسلامی:
دولت مکلف است کالای پذیرفته شده در بورس را از نظام قیمتگذاری خارج نماید.
تبصره -دارو از شمول این ماده مستثنی است.
با تاکید امروز بر رعایت قانون در مورد قیمت گذاری بورس کالا و گزارشات مناسبی که ارائه شده بنظر کف اغلب سهم ها نهایت با 10 درصد اختلاف بسته شده
با اینحال نباید انتطار رشد شارپ را داشت و نوسان زیاد خواهیم داشت.
نظر