کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ترامپ در پنسیلوانیا : میخواهم ایران یک کشور قدرتمند بدون سلاح هستهای باشد!
ترامپ گفت: تولید ناخالص داخلی ایران ۲۷ درصد کاهش یافته است و من چنین چیزی نمیخواهم. من خواهان رفاه آنها هستم اما آنها نمیتوانند تسلیحات هستهای داشته باشند.
من میخواهم آنها کشوری بزرگ و قدرتمند باشند. به محض پیروزی ما اولین تماس از سوی ایران خواهد بود و توافقی صورت خواهد گرفت.
----
یکی نیست بگه حالا که داری میری، زبان درآوردی!!
بایدن اگه رییس جمهور بشه من کلا تهران رو ترک میکنم میرم تو یکی از این روستاهای دور افتاده پناه میبرم به زندگی در دل طبیعت و اموختن زندگی رو از نو شروع میکنم، بایدن اگه رای بیاره یعنی من همه مفاهیمی که در طی زندگی تجربه کردم و اموخته بودم اشتباه بوده. از سیاست گرفته تا اقتصاد تا فرهنگ و همه چی.
جناب حسنی، چه بایدن رای بیاره چه ترامپ شما در هر صورت یه کم جدی تر این ایده ای که مطرح کردین رو دنبال کنین.
? زیان انباشته بانک سرمایه به ۳۱ هزار میلیارد تومان نزدیک شد/ ۷۷ برابر سرمایه اولیه بانک
?به گزارش «نود اقتصادی» براساس صورت مالی حسابرسی نشده، زیان انباشته این بانک تا پایان ۶ماهه امسال به ۳۰ هزار و ۷۶۳ میلیارد تومان رسیده که رشد ۱۴ درصدی نسبت به پایان سال ۹۸ نشان میدهد.
?قابل ذکر است این رقم یک رکورد بیسابقه در نظام بانکی است. همچنین رقم مذکور معادل ۷۷ برابر سرمایه اولیه ۴۰۰ میلیارد تومانی بانک سرمایه است.
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
همه عرضه اولیه ها به خصوص نیروگاهی ها دارن میخرن / 10 درصد سود میگیرذن بعد به امان خدا
کلا اگه زرنگ باشی تو منفی وارد بشی باهاشون بری خوبه وگرنه گیر مفتی مثل سیتا 3 روز مثبت کردن تا 2150-2200 بردند الان 1700 .
یا ابادا روی 3300 تو بازار منفی سنگین میخریدن در حدود 50 میلیون معامله شد و ادم فکر میکرد خبری هست فردا صف فروش شد تا 2500 بعد 2 روز مثبت کردن و امروز 1900 صفش جمع شد
اصلا 10 درصد هم نشد ول کردن . صدتا سهم دیگه و ارزنده تر داریم نمیخرن اینها رو برای سفته بازری میخرن فقط
خبری بسیارعالی برای خودروسازان: تعیین قیمت پایه خودرو برعهده هیات مدیره شرکتها میشود | خبرگزاری ایلنا
مدیرکل صنایع حمل و نقل وزارت صمت اظهار داشت: درخواست شد که طبق ضوابط تعیین قیمت سازمان حمایت،
هیات مدیرهی شرکتها قیمت پایه را تعیین کند ولی سازمان حمایت نظارت کند که این ضوابط رعایت شود، طوری باشد که حداقل خودروساز ضرر نکند.
----------------------------------
هنوزبازاراهمیت این خبررودرک نکرده ومثلاسایپارودارن تومنفی 3 وکمتراز250 تومن میفروشن!!!
خبری بسیارعالی برای خودروسازان: تعیین قیمت پایه خودرو برعهده هیات مدیره شرکتها میشود | خبرگزاری ایلنا
مدیرکل صنایع حمل و نقل وزارت صمت اظهار داشت: درخواست شد که طبق ضوابط تعیین قیمت سازمان حمایت،
هیات مدیرهی شرکتها قیمت پایه را تعیین کند ولی سازمان حمایت نظارت کند که این ضوابط رعایت شود، طوری باشد که حداقل خودروساز ضرر نکند.
----------------------------------
هنوزبازاراهمیت این خبررودرک نکرده ومثلاسایپارودارن تومنفی 3 وکمتراز250 تومن میفروشن!!!
:)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
ای بابا قرار بود بره بورس کالا
اینقدر خبر خوش میدین سکته نکنن!!!!!!!!!
یکعده قالتاق چنبره زدن رو مملکت!!!
یعنی اون عده بیکاری که هر روز توی صمت و انجمن قطعه سازان نشستن خبر(شایعه) درست میکنن و اون عده که تو بورس منتظرن ازین شایعه ها دوزار نوسان بگیرن میرفتن توی خط تولید خودرو وایمیسادن خودرو تولید میکردن الان از ژاپن و آلمان و آمریکا توی تولید جلو می افتادیم.اون نونی هم که سر سفره زن و بچه میبردیم بجای فحش و نفرین چهارتا خیر پشتش بود!
ترامپ در پنسیلوانیا : میخواهم ایران یک کشور قدرتمند بدون سلاح هستهای باشد!
ترامپ گفت: تولید ناخالص داخلی ایران ۲۷ درصد کاهش یافته است و من چنین چیزی نمیخواهم. من خواهان رفاه آنها هستم اما آنها نمیتوانند تسلیحات هستهای داشته باشند.
من میخواهم آنها کشوری بزرگ و قدرتمند باشند. به محض پیروزی ما اولین تماس از سوی ایران خواهد بود و توافقی صورت خواهد گرفت.
----
یکی نیست بگه حالا که داری میری، زبان درآوردی!!
نظر