جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amirparsamosavi
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 606

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
    به نظرم خرید مگر به دید چندماهه ! وگرنه برای گوتاه مدت اصلا مناسب نیست . بیفاده است هر چی را در هر قیمتی می خرید دو روز بعد در قیمت پایین تر می فروشند . فعلا خرید مناسب نیست .
    مگر اتفاق خاصی افتاده که خرید مناسب باشد؟

خب این که کاملاً طبیعیه نوسانگیری اون هم توی این وضعیت سیاسی خارجی و داخلی اشتباه محضه

تا 13 آبان که فقط 6 روز کاری دیگر باقی مانده اکثرا منتظر می مانند تا تکلیف رییس جمهور آمریکا مشخص بشه

بازار نیز کماکان نزولی خواهد بود تا آن زمان

متاسفانه یا خوشبختانه با اینکه خیلی از شرکتها گزارشهای خیلی خوبی دادند به راحتی فرضت خرید می دهند

متاسفانه به دلیل اینکه خیلی ها سهمهاشون صف فروشه و نمی تونند خروج بزنند و تغییر سبد بدهند

و خوشبختانه به خاطر اینکه فرصت خرید می دهند

فردا نیز تعطیل هست و اکثرا وقتی یه روز وسط هفته تعطیله با چنین وضع قرمزی روبرو هستیم

چندین دلیل برای ریزش بازار هست :

1. احتمال استیضاح وزیر اقتصاد ( آقای دژپسند ) به دلیل تخلفات گسترده در واگذاری ها - نابسامانی های بازار ارز - نابسامانی های بازار بورس

2. صبر 6 روزه پولهای پارک شده تا مشخص شدن رییس جمهور آمریکا در 13 آبان

3. احتمال برکناری ریاست سازمان بورس طبق شنیده ها

4. عدم تخصیص 1 درصد از صندوق توسعه ملی که قول آن داده شده بود

5. فروش سهام عدالت ( کارگزاری ها با کدهای خودشان بعد ساعات معاملات می خرند و در بازار می فروشند )

6. پایین آوردن قیمت های سهام برای مفت خریدن سهام عدالت

7. فعال شدن حد ضرر خیلی از سهامداران

8. ریزش بیشتر ساخص و احتمال فروش سهم در قیمت فعلی و خرید در قیمت پایینتر

9. تعطیلی پیش رو

نظر

• "Midas"
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 2483

الان دارا یکم که دامنه نوسانش 10% است، بسیار خوش معامله تر از سهامی بزرگ (به اصطلاح نقد شونده) است.

تعحب می کنم چرا چند میلیون سهامدار خرد به قانون مسخره دامنه نوسان و گیر کردن در صف خرید و فروش اعتراض نمی کند.

از آن عجیب تر عده ای می گویند دامنه نوسان باید کمتر و حجم مبنا بیشتر شود........../:.ohno-smiley.:/

انگار ما 1000 سال عمر می کنیم که سهم هر ماه 5% قیمتش تغییر کند....
      بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در بزرگترین ریزشهای بورس هم من هیچ وقت یادم نمیاد ۶ الی ۷ روز متوالی سهام منفی ۵ خورده باشن ولی الان تقریبا ششمین روز یا هفتمین روزه که داره این اتفاق میفته اونم تازه بعد یک ریزش ۵۰ درصدی.

بورس اینجوری نابود میکنه ادما رو فقط دعا کنید که امروز دلار صعودی نشه که صعودی شدن دلار یعنی عملا سرمایه های سهامداران روزی ۱۰ درصد داره آب میره.

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2438

اولین حمایت شاخص کل عدد 1643000 و حمایتهای بعدی 1366000 و 1130000 است .
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• "Midas"
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 2483

اگر قرار است شاخص به سرعت به 1200 برسه،

شستای لعنتی را هم باز کنید تا دینَش را به شاخص ادا کند...

دامنه نوسان شاخص ساز ها را باز کنید تا زودتر بازار متعادل شود.

چند میلیون فعال بازار، گروگان یک عده مافیا و گماشته های احمقشان در سازمان بورس شده اند.
            آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2020/10/24, 09:37.

نظر

• amirparsamosavi
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 606

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
              اگر قرار است شاخص به سرعت به 1200 برسه،

شستای لعنتی را هم باز کنید تا دینَش را به شاخص ادا کند...

دامنه نوسان شاخص ساز ها را باز کنید تا زودتر بازار متعادل شود.

چند میلیون فعال بازار، گروگان یک عده مافیا و گماشته های احمقشان در سازمان بورس شده اند.
              اگر قرار بود بگذارند شستا منفی بخورد که اصلا این همه مدت بسته نگهش نمی داشتند

کاملا مشخص هست که شستا پسر ارشد دولت در بورس هست و براش معافیت پزشکی گرفتند که فعلا خدمت سربازی نره و توی جنگ خونین بازار شرکت نکنه

هر وقت حال بازار خوب شد یه شفافسازی الف میزنند بابت عرضه فلان زیر مجموعه اش در بورس و شستا هم مثبت باز میشه

زیاد عجله نکنین . شستا رو تا زمانیکه بازار سبز سبز نشه بازش نمی کنند

تبعیض علنی و فساد آشکار

نظر

• کاوه آهنگر
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 409

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                اونو دیگه باید بگردید پیدا کنید. من که سهام خوبی تو واچ لیست دارم که بنده خداها فریاد میزنن یه رشد ۱۰۰ درصدی تو دل خودشون دارن تا آخر سال.
                نه به اون نگاه افراطی دو سه ماه پیش که سهم ها اخ و توف میدونستی نه الان که همه معتقدند حداقل تا آخر سال اوضاع جالب نیست شما انتظار 100% از بعضی سهم ها داری!!!

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11247

شاخص کل از سقف2080 تا امروز 35درصد اصلاح داشته
                  درسال92 وریزش معروف شاخص کل به طور فرسایشی 32درصد اصلاح داشت!

نظر

• منیب
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 2438

سفته بازی درسهم کدماناظرهم که خوابیده ازبس این مدت بادارودسته اش جبشان راپرکردن

قالیباف صحرایی هامونی خدابخش بایدمحاکمه شوند
                    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• بورس باز قهار
                      عضو فعال
                      • May 2020
                      • 1979

اگر همزمان شپنا و خودرو خساپا رو جمع کنند خیلی نمادها برگشت میخورن و بازار اماده میشه برا روزهای بعد متعادل

نظر

• کاوه آهنگر
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 409

در اصل توسط amirparsamosavi پست شده است View Post
                        اگر قرار بود بگذارند شستا منفی بخورد که اصلا این همه مدت بسته نگهش نمی داشتند

کاملا مشخص هست که شستا پسر ارشد دولت در بورس هست و براش معافیت پزشکی گرفتند که فعلا خدمت سربازی نره و توی جنگ خونین بازار شرکت نکنه

هر وقت حال بازار خوب شد یه شفافسازی الف میزنند بابت عرضه فلان زیر مجموعه اش در بورس و شستا هم مثبت باز میشه

زیاد عجله نکنین . شستا رو تا زمانیکه بازار سبز سبز نشه بازش نمی کنند

تبعیض علنی و فساد آشکار
                        بدون شک شستا باز شدنش با عرضه ستاره همزمان میشه.با یک جهش و صف خرید صبا و تاپیکو.بی شک

نظر

• amirparsamosavi
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 606

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                          اگر همزمان شپنا و خودرو خساپا رو جمع کنند خیلی نمادها برگشت میخورن و بازار اماده میشه برا روزهای بعد متعادل
                          برای چی باید شپنا و خودرو خساپا رو جمع کنند؟ وقتی به نفع دولت و جقوقی های وابسته اش هست که حداقل 10 الی 20 درصد پایینتر جمع کند؟

دولت استاد نوسانگیری در بورس و طلا و سکه و دلار و ملک هست . دولت بازار بورس رو پایینتر می زنه زیرش و فعلا در حال نوسانگیری در بازارهای موازی هست

دولت پول بدون پشتوانه چاپ می کند و با همین پولهای بدون پشتوانه چاپ شده دلارها را از بازارآزاد از دست مردم عادی می خرد و جمع می کنه

مگر تا 6 روز کاری دیگه که رییس جمهور آمریکا مشخص میشه قراره اتفاق جدیدی رخ بدهد؟

هر گونه جمع شدنی شاید فرصت خروج باشه ، چون شما میتونی راحت چند روز بعد همون سهم رو 10 الی 20 درصد پایینتر بخری

نظر

• جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4921

تو درد بکش، من هم داد می‌کشم
                            محمد فاضلی
                            محمد فاضلی – عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در یادداشتی نوشت: برخی مسئولان سال‌هاست، و در صدر آن‌ها برخی نمایندگان مجلس اخیراً و به شدت، رفتار جالبی در پیش گرفته‌اند. من این رفتار را «پوپولیسم نو» یا «تو درد بکش، من هم داد می‌کشم» نام‌گذاری می‌کنم.

بیماری را تصور کنید که از شکستگی استخوان، ضرب‌خوردگی شدید، عفونت و درد شدید دندان، یا آپاندیس نیازمند مراقبت و عمل درمانی به پزشک مراجعه کرده است. پزشک هم دست می‌گذارد روی عضوی که شدید درد می‌کند، فشار می‌دهد، به بیمار هم می‌گوید این‌جا بیمارستان است و باید آرامش را حفظ کرد؛ هیس، سر و صدا نکن؛ اما خودش داد می‌کشد.

بیمار در چنین حالتی حتماً می‌گوید پزشک‌جان، من دردم می‌آید، تو چرا داد می‌کشی؟ داد کشیدن را خودم بلدم؛ تو راهکاری، درمانی، کار بهتری بلد نیستی؟ پزشک هم می‌گوید: من دارم داد می‌کشم که بقیه بفهمند تو وضعیت اورژانسی داری و باید رسیدگی‌ کنند؛ من دارم جلب توجه می‌کنم.

حال بیمار و پزشک، دقیقاً حال برخی مدیران و نمایندگان مجلس در این روزهاست. مردم درد می‌کشند آن‌ها هم داد می‌کشند. آن‌ها مثل پزشک داستان، موافق حق داد کشیدن خود مردم نیستند، خودشان از طرف مردم داد می‌کشند. آن‌ها جلب توجه می‌کنند. آن‌ها با داد کشیدن بیماری «#سندرومدیدهشدن» را تسکین می‌دهند.

آن‌ها چیزی درباره علت درد نخوانده‌اند و حتی یافته‌ها و دانسته‌های دیگران درباره بیماری را هم نمی‌خوانند. من چندی پیش در متنی با عنوان «چرا لگن سوار می‌شویم؟» خلاصه‌ای از گزارش تحقیق و تفحص مجلس دهم درباره صنعت خودروسازی و علت فساد و ناکارآمدی در آن‌را ارائه کردم. نمایندگانی که چپ و راست به قیمت بالای پراید حمله می‌کنند، با اطمینان می‌شود گفت آن گزارش را نخوانده‌اند، حتی در سخنان‌شان یک کلمه به چنین گزارشی اشاره نمی‌کنند، جرأت ندارند حتی خواستار انتشار عمومی آن بشوند. مسأله‌شان درد فروش گران‌قیمت پراید نیست، آن‌ها داد می‌کشند.

پوپولیسم_نو (خیلی هم نو نیست، الان شدید شده)، دنبال «سیاست جَزَع و فَزَع» برای جلب توجه است؛ هیچ چیز در چنته ندارد؛ داد می‌کشد و هر قدر صدایش بلندتر می‌شود، تهی و پوک بودنش بیشتر آشکار می‌شود؛ هیچ چیز درباره علت نمی‌گوید، یک خط راهبرد حرکت به سمت حل مسأله در آن نیست؛ فقط داد می‌کشد.

رفتار «تو درد بکش من هم داد می‌کشم» پرتناقض هم هست. عاملان چنین رفتاری در همان حال که طرح می‌دهند تا فضای مجازی را تخته کنند، نان‌شان هم در بقای فضای مجازی است. آ‌ن‌ها کاملاً آگاه هستند که آن بلندگویی که دادشان را به گوش خلایق می‌رساند همین فضای مجازی است. جملات‌ سخنان‌شان را کوتاه طراحی می‌کنند که در یک دقیقه فیلم قابل انتشار در اینستاگرام یا کلمات محدود توئیتر بتوان جا داد.

پوپولیسم نو، خوردن از توبره و آخور هم هست. طرح برای بستن فضای مجازی می‌دهی تا قدرت خوشش آید، و حواست به دوربین و کارگردانی داد کشیدن هم هست تا جلب توجه کنی؛ اما از نوشتن دو خط یادداشت سیاستی علت‌شناسانه در روزنامه عاجزی، تو فقط داد می‌کشی؛ درباره فرایند، سازوکار، علت، کنشگر، گزینه‌ها و سیاست‌های منجر به عفونت، شکستگی، پارگی و ضرب‌خوردگی چیزی نگو؛ نه سوادش را داری نه جرأتش؛ فشارش به بقیه می‌آید اما تو فقط داد بکش تا معلوم شود چقدر دردشناسی.

آقایان و خانم‌های دادکش، داد کشیدن را مردم خودشان بلدند؛ شما اگر درباره منشأ، فرایند، نیروها، اندیشه‌ها، گزاره‌ها، گزینه‌ها، سیاست‌ها، اقدامات و برنامه‌های منجر به بروز درد، چیزی فراتر از کلیات ابوالبقا بلدید، غیر از تکرار واژه‌های کلیشه‌ای سراسر تهی چیزی می‌دانی، اگر راهکاری در سر داری، بنویس؛ داد نکن. شما را برای داد کشیدن و جلب توجه کردن، انتخاب نکرده‌اند یا بر کاری نگمارده‌اند.

نظر

• amir12
                              عضو فعال
                              • Apr 2020
                              • 698

بازار در نیمه دوم بهتر خواهد شد !!!

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

فولاد برسه به 1250 یعنی قیمش در شاخص 1 میلیون،

بگذریم خیلی از سهم ها در شاخص 500 -800 هزار معامله میشن

رالی شاخص 1 میلیون تا 2 میلیون (از اواسط اردیبهشت به بعد) یک سفته بازی سازمان یافته بود، که راحت میشود

پیگیری کرد، اما اراده ای برای اینکار نیست.

استیضاح وزیر صمت هم رد گم کنی بیش نیست...

نظر

در حال کار...
                                X