جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mey پست شده است View Post
    من تو تکمبا یه سودی کردم...ولی همون سودو امروز دو دستی تو خکاوه تقدیم کردم.............فاذر به نظرم کفش همین جاهاست فروشنده انچنانی نداره......ولی چون په به ایی ..بالاست یه خورده ترس داره....البته میدونم نباید تجهیزاتیا رو اینجوری تحلیل کرد......با معاملات امروزش بعیده پایین خاصی داشته باشه............
    والا منم این مدت از این بعید ها زیاد گفتم و دیدم پرتفوم رفت رو ضرر 25% /:.negaran.:/
    خودم را به بیخیالی زدم دیگه .
    امروز در بازار حقوقی ها در بیشتر سهم ها فروشنده بودن تا خریدار !!!
    بشخصه امیدوارم توافق هر چه زودتر انجام بشه . چون اگر نشه به سمت جنگ میریم

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام

دوستان بیایید یک فاتحه ای بخوانیم برای پدر مادر جناب رئیس جمهور و آقای طیب نیا و سایر مسئولین پاکمان...

که همچین مسئولین گلی تحویل جامعه دادند.

که در نهایت راستگویی و با تدابیر پاک و سالم وضع اقتصادی جامعه را بهبود بخشیدند و از بحران نجات دادند...

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• memr
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 771

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام

دوستان بیایید یک فاتحه ای بخوانیم برای پدر مادر جناب رئیس جمهور و آقای طیب نیا و سایر مسئولین پاکمان...

که همچین مسئولین گلی تحویل جامعه دادند.

که در نهایت راستگویی و با تدابیر پاک و سالم وضع اقتصادی جامعه را بهبود بخشیدند و از بحران نجات دادند...

اره خیلی :|

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

نقش بهزاد نبوی و موسوی در بزرگترین خیانت به ملت ایران

خواهشا این ویدیو رو ببینید .........لطفا بیدار شوید

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

مستطيل شيشه اي تالار
            خود کرده را تدبیر نیست !

معاملات امروز بورس با افت 191 واحدی شاخص کل بورس و روند نزولی قیمت اغلب سهام شرکت ها به پایان رسید تا شاخص با حرکتی آرام و فرسایشی خود را به یک مدار پایین تر از تجایگاه فعلی نزدیک تر نماید.
            با اتمام ساعات معاملات روز یک شنبه 94.03.10 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 101 کاهش به رقم 45618 واحد رسيد. همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 624 واحد کاهش عدد 130472 واحد را تجربه كرد. شاخص قیمت (وزنی – ارزشی) بورس نيز در روز جاري با 80 واحد کاهش به رقم 26491 واحد رسيد.
            همچنین در این روز "بترانس" با 11 واحد افزایش شاخص، بیشترین تأثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل "فارس" با 48 واحد کاهش، بیشترین تأثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

شاخص فرابورس نیز با 3 واحد کاهش به رقم 711 واحد رسید.

گفتني است ارزش كل معاملات در بازار بورس به رقم 517 میلیارد ریال و ارزش کل معاملات در بازار فرابورس به رقم 985 میلیارد ریال رسید.

معاملات امروز بورس با افت 191 واحدی شاخص کل بورس و روند نزولی قیمت اغلب سهام شرکت ها به پایان رسید تا شاخص با حرکتی آرام و فرسایشی خود را به یک مدار پایین تر از تجایگاه فعلی نزدیک تر نماید.

بر اساس گزارش بورس نیوز، روز به روز شاهد آب شدن سرمایه ها در بازار سرمایه هستیم به گونه ای که ارزش روز بازار هم اکنون رقمی در حدود 280 هزار میلیارد تومان است. اما از سوی دیگر وضعیت و شرایط ارزش روزانه معاملات حال و روزی بهتر از ارزش کل بازار ندارد کار به جایی رسیده که در بهترین حالت روزانه یک یا یک ونیم درصد از ارزش کل معاملات در بازار مورد معامله قرار می گیرد.

فعلاً اوضاع و شرایط همینی است که می بینیم، کاری هم نمی توان کرد، نه پول بانک و نه پول حقوقی فعال، هیچکدام برای حمایت از بازار وارد نشد، کلاً از حمایت فقط معنی لغوی آن به بورس رسیده و خبری از عمل نیست.

جالبه که حتی سهامداران عمده شرکت ها هم تمایلی به حمایت از دارایی های بورسی خود ندارند البته حق دارند چراکه در صورت بروز نشانه ای کوچک از روند صعودی سهام همان شرکت از سوی حقوقی دیگر واگذار خواهد شد به عبارت ساده تر زیان یک حقوقی در خرید سهام زیر مجموعه خود به سود حقوقی دیگر در فروش همان سهام منجر خواهد شد لذا عدم یکپارچگی و اتفاق نظر در بین حقوقی ها منجر شده تا آنها بدون کوچکترین عکس العملی فقط با چشمان باز فعالیت های یکدیگر را زیر نظر داشته باشند.

بازار سرمایه این روزها خیلی شبیه به مردمان کشور اتیوپی شده چراکه هر روز به دلیل نبود پول و فقر مالی در این بازار شاهد آب رفتن و لاغرتر شدن اغلب سهام شرکت ها می باشیم. بعضی شرکت ها که در آستانه جان سپردن هستند هر چند که یک تفاوت بسیار عمده بین بورس ایران و کشور اتیوپی وجود دارد، در آنجا کمک های انسان دوستانه و بشر دوستانه هر از چند گاهی می رسید که این جا خبری از این کمک ها نیست و به سهامداران به چشم "خود کرده را تدبیر نیست" نگاه می کنند.

به قول ظریفی که می گفت : اینجا به سهامداران می گویند "این بورس واس شماس یعنی کلش واس شماس" و زیان شما هم به ما ربطی نداره
            .
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

کسی اینجا سریال 24 فصل هشت رو دیده ؟!!................من الان تو شوک رفتم با دیدن این فصل از سریال...........مو به مو مذاکرات هسته ای الان توی این سریال که در تاریخ 2011 پخش شده داره اتفاق میافته

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

دادا جان اونوقت همون بلای دی 92 سرمون میاد.................فروش یه سری سهما تو این قیمتا دسته کم از هاراگیری نداره......مثلا همون وساپا که داری....بازار جر بخوره ..میاد 99.............ولی یه تکون میبردش 120..........به خاطر همینه که میگم تو خیلی از سهما ریسک به ریوارد فوق العاده پایین امده............
                بازاری که بیست روز مثبت بخوره میخواد یک سال صعود کنه...

چرا دنبال سودای کوچیکی

بازار نزولی که کف نداره شما همش دنبال کف خریدنی
                بابا با روند نجنگ

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                  بازاری که بیست روز مثبت بخوره میخواد یک سال صعود کنه...

چرا دنبال سودای کوچیکی

بازار نزولی که کف نداره شما همش دنبال کف خریدنی
                  بابا با روند نجنگ
                  دادا جان...ثتران 203 خریدم سود خوبی داد....ثباغ 211 گرفتم همچنین.....و....تو این 10 روز 10 سهم بگم که کل بازار 10 درصد حد اقل ریخته اینا تکون نخوردن.........صادرات...ولبهمن...ولساپا...خبهمن... و...سود خوبو کسی میبره که نزدیکای کف بخره.........بعد 20 روز مثبت خوردن سهمی که 60 تا 80 درصد رفته بالا...خریدش خود کشیه....با کوچک ترین داستان یه ضرر 30 ..40..درصدی حد اقل داره...................تو کل عمرم این جوری نخریدم....مگه نوسان گیری...وموج سواری.............خیرم دیدم...............ولساپا رو 215 نخرم با 45 سود...چی بخرم...یا همین ولبهمن...یا....مگه میشه کف نداشته باشیم......................هر جوری حساب کنی....یه سری سهما فرصت خریدن.........سهمایی با پی به ایی 4...5...تو صنایع اینده دار فرصت خریدن..............همین ولبهمن الان 220 ناز میکنن وقتی 270 شد حمله میکنن............مگه شپلی نبود...تو 150 از کول هم باسه فروش بالا میرفتن...الان تو 190 باسه خرید بالا میرن.............................................. .................................................. .................بمونه اینجا............یادگاری..........ولبهمن...ولساپا. ...وساپا...تو این قیمتا فرصت خریدن
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

دادا جان...ثتران 203 خریدم سود خوبی داد....ثباغ 211 گرفتم همچنین.....و....تو این 10 روز 10 سهم بگم که کل بازار 10 درصد حد اقل ریخته اینا تکون نخوردن.........صادرات...ولبهمن...ولساپا...خبهمن... و...سود خوبو کسی میبره که نزدیکای کف بخره.........بعد 20 روز مثبت خوردن سهمی که 60 تا 80 درصد رفته بالا...خریدش خود کشیه....با کوچک ترین داستان یه ضرر 30 ..40..درصدی حد اقل داره...................تو کل عمرم این جوری نخریدم....مگه نوسان گیری...وموج سواری.............خیرم دیدم...............ولساپا رو 215 نخرم با 45 سود...چی بخرم...یا همین ولبهمن...یا....مگه میشه کف نداشته باشیم......................هر جوری حساب کنی....یه سری سهما فرصت خریدن.........سهمایی با پی به ایی 4...5...تو صنایع اینده دار فرصت خریدن..............همین ولبهمن الان 220 ناز میکنن وقتی 270 شد حمله میکنن............مگه شپلی نبود...تو 150 از کول هم باسه فروش بالا میرفتن...الان تو 190 باسه خرید بالا میرن.............................................. .................................................. .................بمونه اینجا............یادگاری..........ولبهمن...ولساپا. ...وساپا...تو این قیمتا فرصت خریدن
                    مگر شبندر از 100 رفت 1800 و کسانی که در 400 خریدن خود کشی کردند؟

اصلا متوجه نیستی منظورم چیه...

بازار وقتی استارت بزنه انقدر تابلو حرکت می کنه که شما میگی آفتابه سازی هم بخرم سود می کنم

من میگم در بازار مثبت و هم جهت معامله کن نه در بازار نزولی

وساپا شما الان از 150 دارید میگید کفه ولی شاید تا 90 هم ریزش کنه

ولی یادتون رفته کف رو قبل یک چیز می گفتید و الان یک چیز دیگر...

دائما این کف ها رو دارید میارید پایین تر و به خودتون میگید خب دیگه این کفه ولی باز کفتون شکسته میشه و روز از نو روزی از نو

کف وجود ندارد

تنها کف صفر است...

کف در بازار نزولی تخیل است...

خواهی پند گیر خواهی ملال

در بازار نزولی زور نزن سود کنی...نزوله...

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

دادا اون بازاری که افتابه سازیم رشد کنه مثله 92....دیگه تو خوابم نمیبینیم...............من کی گفتم وساپا 150کفه....تا حالاوساپا نخریدم.....ثتران 200 ثباغ 205 کف بودن..... ..............دادا جان تو همین بازار نزولی سود خوبی کردم.............اصلا وقتی بازار گاوی میشه سخت خرید میکنم..............من اینجوری حساب میکنم...ولساپا میروم مجمع 20 میگیرم...میوفته 195 با 46 سود 94.....ولبهمن امسال 60 میسازه با گزارش خدیزل..قیمت الانش 220...من اینجوری کف قیمتی رو برای رسیدن به سود بی استرس در میارم...........وقتی شپلی 150 بود داد زدم سود خوبی توشه که تو این بازار 20 درصد داد.............همه سهم ها رو نمیشه با یه چوب زد.....................من برا خرید میان مدتی اینجوری خرید میکنم...........فنوالو به همین داستان خریدم....غاذرم رفتار سهامدار عمدشو پیگیری کردم...و...اینکه چه جوری سهمو خشک کرد........من نه تکنیکالی صرف کار میکنم...نه فاندی صرف..............تو تکمبا یه سهیل نامی بود هی میگفت تکمبا 190 قبله افزایش سرمایه خریدش اشتباه است...ولی هر جوری حساب کرده...دیدم تکمبا بعد افزایش سرمایه حد اقل میشه 80 فروخت...که 106 فروختم کلشو
                      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

............................به همون خدایی که بالا سرمه...تو همین بازار..اگه فنوالو 120 بفروشم...از 27 شهریور تا الان میشه 76 درصد سود.............یه سریا زرنگن میرن سمگا 400 میخرن...من نه زرنگم...نه رانت دارم....اینجوری تا حالا کار کردم راضی بودم.....به قوله قدیمیا ترک عادت موجبه مرض است

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

سلام
                          صبح همه دوستان بخیر
                          من فکر کنم امروز به خاطر شکستن پای کری در فرانسه بازار کلا منفی چهار درصدی بخوره
                          البته یه چند خرده درصد هم میتونه به خاطر یمن و کتک زدن متهم خودکشی و زور گیری دانشجوی شیرازی هم بخوره
                          ولی چون بازه چهاردرصدی تعریف شده از اون بابت شانس آوردیم
                          حسن آقا هم از چندروز قبل با کمک جنتی استارت انتخابات مجلس رو زدند تا بلکه اینبار هم بتونند مردم رو با دعوای جناحی مثلا پای صندوق بکشونند
                          ما اینیم دیگه
                          تخم مرغ هم که ماه گذشته 6500 بود که دیروز نوشتند ارزان شده
                          تو میدون دیدم شده 8800
                          خوب ارزونی یعنی این دیگه
                          بازار سهام هم که کماکان داره توسط دولت حمایت میشه مثل تخم مرغ
                          هندونه تابستون مارو که هر سال میزدیم به بدن با صادرات کردند 2500 و بدشانسی اینه که هندونه کمتر از 5 کیلو نداریم
                          باید یه فکری بکنند با کمک چین هندونه های 500 گرمی و 700 گرمی تولید کنند و با قیمت حمایتی دولت به مردم بدند
                          خدارو شکر
                          دیگه مشکلی نمونده
                          میریم که یه روز خوب رو داشته باشیم

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

............2 روز دیگه فروشنده های سهمای خوب میرن تو صف خرید....خیالی نیست....همونجور که فروشنده های ثتران 200 رفتن 250 تو صف خرید..........این نیز بگذرد..ذر ایی شک ندارم

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

تو 1 ساعت اخیر کلا 10000 تو ولبهمن جابجا شده

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

تو 1 ساعت اخیر کلا 10000 تو ولبهمن جابجا شده
                                چشم زدم سهمو یکی 100 تا رنج کشید.........

نظر

در حال کار...
                                X