کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به والله حیف هست این دولت فقط در انتخابات جواب خودش رو بگیره بایستی علنا و در هر مکانی این دولت خبیث منکوب و رسوا بشه هرجای که باشه......مثلا در اقوام و دوستان تا میتونید پپه این دولت نامرد رو بریزید رو آب
بالاخره تونستیم یه نوسانی بگیرم خستگیم در رفت...........ذوب...خرید 1931.......فروش 1995
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
به والله حیف هست این دولت فقط در انتخابات جواب خودش رو بگیره بایستی علنا و در هر مکانی این دولت خبیث منکوب و رسوا بشه هرجای که باشه......مثلا در اقوام و دوستان تا میتونید پپه این دولت نامرد رو بریزید رو آب
در زمان دولت محبوب و دوست داشتنی قبلی شما ، یکی از آشنایان بنده در زمانی که مپنا 250تومان بود با من تماس گرفت و گفت با توجه به موقعیت کاریم متوجه شدم
یه عده ایی قصد دارندمپنا رو تا 1000تومان رشد بدند و روش برنامه کلان دارند من هم منزلم رو فروختم و وارد مپنا شدم بیا و بخر که ضرر نمی کنی! من گفتم مگه
چه خبرشده تو مپنا داستان چی هست.گفت تا بیا ی متوجه داستان بشی مپنا پرواز کرده و رفته. من هم مقداری خرید کردم و با سودی نه چندان زیاد خارج شدم
ولی همه دیدیم چی شد. در زمان دولت محبوب شما قرار براین بود که بابازی روی سهمها سودهای بزرگی شاید به نوعی پول شویی از طریق بورس صورت بگیره
که گرفت و موفق شدند. اما این دولت خبیث شما (چون سالهای سال هست در هیچ انتخاباتی شرکت نمی کنم) از این کارها بلد نیست یا نمی خاد انجام بده.
برعکس با دروغ و فریب پولهای خلایق رو به نوعی در بازار بلوکه کرده تا بخشی از نقدینگی رو کنترل کنه. سال89 مصاحبه ایی با بزرگترین اقتصاد خوانها
(اقتصاد دان در ایران چندان معنا نداره) شد همگی گفتند هرگز در کشوری که رشد اقتصادی منفی و رکود تورمی حاکم هست پولشون رو وارد بورس نمی کنند.
اون بازی دولتیان محبوب شما شماها رو هیجانی کرد و با تمام قوا در بورس وارد شدید.و کم کم باورتون شد که شاخص میره برای 100هزار ولی
یههویی ریزش رو در مقابل چشمانتون آغاز کرد و دل خوش به کلام دولتیان و غافل از تحلیل کلان اقتصادی نظاره گر ضرر زیان شدیدتا به امروز حالا هم
بدون دید واقع بین از چهره کلان اقتصادی کشور میخ آهنین رو به سنگ می کوبید تا از این بازار سود بگیرید.و......
آخرین ویرایش توسط RAMIN PEDRAM؛ 2015/06/08, 10:59.
[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]
ولی فکر کنم با مالیات و کارمزد خرید و فروش ضرر ناچیزی هم کرده باشی ولی نسبت به بقیه که روزانه چند میلیون ضرر دارند خدا را شکر گذار باش.
2 درصد سود میشه تقریبا
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام
صبح بخیر
امیدوارم روز خوبی داشته باشید
بدجور بازار رو اعصاب همه رفته
همیشه تو ایران به مرگ میگیرن که به تب راضی باشی
فعلا الان همه به نزول نکردن بازار راضی اند اگر صعودی هم نکرد اشکال نداره
با داشتن نفت و گاز اینهمه منابع طبیعی طوری دارن بوق و کرنای بدبختی و نداری میزنند که اصلا پول نفت رو نخای
حالا از گاز و منابع طبیعی و اینجور چیزها که اصلا سوالی نیست
حالا اینقدر مالیات رو بالا میبرن که از پول نفت جدا بشی و کلی بهت فشار بیاد بعد با 50 درصد مالیات و 20 درصد ارزش افزوده و ... راضی باشی
وقتی جی هفت و جی هشت و جی بیست تشکیل میشه نمیرن که با هم تخمه بشکونند
میشینند همین تصمیمارو میگیرن
موقع اجراش که میشه بالاخره تو هر کشوری مسئول اجرا دارن
شانس ماست دیگه خوردیم به دوره اینجور چیزها
برای همینه میگن به مرگ میگیرن تا به تب راضی بشی
نظر