جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postمن در این دو ماهه وارد هر سهمی شدم بد ریخته
دوستان تازگی پیگیر پست های من هستن که ببینن هر سهمی که خریدم ، سریع بفروشن
خلاصه مراقب باش . /:.rolleyessmileyani
نظر
-
ارزش معاملات 178 میلیارد آیا به جز بلوک شپنا که 50 میلیارد بود بلوک دیگری زده شده !!!كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Postسلطان عزیز پس خواهشا طرف وساپا ثتران و شبندر و ورنا و خودرو ونفت نیا اگر هم هستی بده بره بذار این سهما جون بگیره:D
چون از سهام هایی که نام بردین و این مدت سنگین افت کردن دارم . البته 2 مورد
/:.coolsmiley02:./
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postاتفاقا الان این حرف رو زدین خندم گرفت
/:.coolsmiley02:./پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postاتفاقا الان این حرف رو زدین خندم گرفت
/:.coolsmiley02:./
نظر
-
نظر
-
واقعا این دولت بد ضربه سنگینی به بورس زده
سهم ها با 50 هزار معامله میشن 2% منفی !!!
حجم معاملات در حد خنده هست
چیکار دارن میکنن !!!
نظر
-
در اصل توسط hamidirche پست شده است View Postشما روزی سهم صادرات هم داشتی روزی که فروختی دقیقا از اون روز حقوقی داره وحشتناک حمایت میکنه بعضی روزها که قضیه واسش ناموسی میشه تا دو هفته قبل فقط رنج منفی بود . اگر دی داری بفروش
همین صندوق بازار در محدوده 83 میخره و 100 تقدیم بازار میکنه
این ها بخاطر من و شما نمیان از سهمی حمایت کنن . برای منافع خوشون میخرن
اگر بحث ناموس بود که خیلی زودتر از سهم حمایت میکردن . نه اینکه سهم 110 بشه 83 و تازه حمایت کنن
نظر
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
توصف خرید بساما نرید که نقره داغ میشید.......افزایشش اورده میباشد اونم مرحله اول 50 درصد..............از ما گفتنپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
سلام
رکود عجیبی در بازار و در تاپیک موج میزنه. البته این بازار رو شما میتونید به سایر بازارهای کشور هم تعمیم بدید. فرض کنید توی مغازتون نشستید و از صبح تا بعداز ظهر، نگاهتون به در هست شاید یه مشتری بیاد جنس شما رو به قیمتی که تعیین کردید، ازتون بخره!! اما کسی نمیاد.
این یعنی رکود
بازار بورس هم الان اینطوری شده!!من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
نظر
نظر