کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوستان صبح بخیر..........در مورد این هجم از مسمویت و در حالت کما و آب پز بودن مردم بایستی به زوایای پنهای براتون نور حقیقت بتابانم سیاست های کمونیستی و چپگرا بعد از انقلاب خودش رو به طرز اعجاب انگیزی به تمام مراکز قدرت چسباند در واقع بعد از تروز های اوایل دهه 60 و خالی شدن کشور از عقلا عرفا و متفکرین خیرخواه ملت این جریان بدون هر نوع زیاده خواهی و البته صبر فراوان شروع کرد به نفوذ که تا امروز نتایج و بدبختی هاش برای ملت روشن ولی مسببین این همه خیانت و غارت بیت المال و ترور و مقدس معابی تا به امروز مخفی مانده اند !!!...............من که تو تاریخ اوایل انقلاب نبودم ولی همون افرادی که رجایی رو ترور کردند و دفتر نخست وزیری توسط کشمیری رفت هوا سال 84 نماینده خودشون رو به همان سبک اوایل انقلاب گذاشتند بر سر راس هرم قدرت اجرایی کشور و تا الان ما مردم ایران که سهله مردم کوبا و کره شمالی و سودان هم از هجم خیانت این نظام در دولت های نهم و دهم و تا حدی یازدهم در حق مردمش شگفت زده شده اند .............دوستان بورسی همونطور که بختیار با لغو یک طرفه کلیه قراردادهای نظامی و تسلیحاتی ایران با امریکا و ضرر زدن چند میلیاردی دلاری به کشور ایران و بهزاد نبوی با امضا قرارداد ننگین الجزایر و مبادله گروگان های امریکایی همزمان با تحویل 20 میلیارد دلار پس انداز شاه در بانک های امریکا و بعد در سازمان ملل درگیری و مخالفت با شهید رجایی بر سر اینکه نباید رجایی دست دوستی با امریکا دراز کند و مانع برقراری روابط با امریکا گشت بعد از ان ادامه دادن جنگ با احمقانه ترین شعار ها و فروش تمام اموال شاه در اروپا برای ادامه جنگ بعد از آزادی خرمشهر و ترور تمام یاران نزدیک امام و کشتن حتی فرزند خود امام حاج احمد اقا و دست زدن به انواع اقدامات متحجرانه مانند ممنوعیت ویدیو و گشت ثارالله و اخراج فرماندهان عالی رتبه ارتش و تهی شدن کشور از نخبگان نظامی و بی دفاع کردن کشور و بعد ترورهای دهه هفتاد و حذف اپوزیسیون میانه رو و بستن روزنامه ها و گسترش فرهنگ قلدر معابی و وحشت افکنی در جامعه با هر روشی مثلا در مدارس و ....تا امروز که اون جریان باعث شد خزانه پر از دلار و طلا کشور با صدها میلیارد درامد و پس انداز تبدیل بشود به یک کشور بسته بی قانون بی اعتبار بدهکار............فکر میکنید پشت روزنامه کیهان جوان رسالت ایران صداوسیما چه جریانی در حال خط دادن هست ...........چرا هیچ کدام از مجریان اخبار در جامعه حضور ندارند !............دوستان از اول انقلاب برای نابودی قانون و عدالت در این کشور و بست و گسترش خرافات اوهام و یک نظام مردم فریب دیکتاتوری با هدف سلطه بر نفت و گاز و معادن این کشور برنامه بوده
شاخص روزی 100 واحد افت میکنه و سهام های کوچیک 2 تا 5 درصد
همه چیز این مملکت شده فریب
بازار پارسال در یک دوره چنین وضعی داشت . خریدار جلو نمیومد و فروشنده هر قیمتی میفروخت . الان اواخر اون وضعیت هستیم
البته نتیجه مذاکرات را در پیش داریم . ( نظر شخص من یا توافق یا تمدید کمتر از یک ماه )
کسی تووو بورس دیگه سرمایه ای هم براش مونده؟!:D
گفته بودن سفره های آبی پایین رفته و هرچی چاه میزنن اقاقه نمیکنه.....و باید چند وقت یه بار بیشتر بکنن برن پایین تا به آب برسن!
حالا داستانِ "کف" هم توو بازار بورس همین شده!......این کف کجاست که هر روز بیشتر میکنن و بهش نمیرسن؟!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
کسی تووو بورس دیگه سرمایه ای هم براش مونده؟!:D
گفته بودن سفره های آبی پایین رفته و هرچی چاه میزنن اقاقه نمیکنه.....و باید چند وقت یه بار بیشتر بکنن برن پایین تا به آب برسن!
حالا داستانِ "کف" هم توو بازار بورس همین شده!......این کف کجاست که هر روز بیشتر میکنن و بهش نمیرسن؟!
کف بازار که دو ساله سوراخ شده
این دوران هم میگذره و بازار رشد میکنه
فقط مهم تجربه این دوران هست و عدم تکرار اشتباه . (زمانی هم که بازار 50% رشد کنه باز حرف هایی مثل چند هزار میلیارد پول اومده یا فلان خارجی قراره سرمایه گذاری کنه یا .... میاد )
من بشخصه انقدر بعد از توافق لوزان ضرر دادم که دیگه زدیم به بی خیالی . چون فول سهم هستم
چنین وضعیتی پارسال چند بار اتفاق افتاد و برای من درس عبرت نشد و امسال هم گیر افتادم
الان مهم این هست که آیا بازار که مثلا مجدد 100% رشد کرد دوباره چنین اشتباهی تکرار میشه یا نه .
خوبی وضعیت الان این هست که بازار شرایط 2 سال پیش را نداره که مثلا مذاکرات 9 ماه دیگه ادامه داره . 20 روز دیگه تکلیف مذاکرات روشن میشه و در صورت تمدید هم دیگه شرایط تمدید سال قبل را نداریم
ولی عملکرد این دولت را هیچ وقت کسی نباید فراموش کنه که در این 2 سال چیکار کرد
دروغ همچو سرابی است که دور را به تو نزدیک و نزدیک را به تو دور می کند( علی )
مومن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود
جالبه برام باز با اینکه بارها دروغ گفته شده و چندین بار از یک سوراخ گزیده شدن باز به این حمایت ها اعتماد می کنند
در کل دنیا موضوع حمایت از بازار یک چیز غیر قابل قبوله چون بازار خودش باید خودشو حمایت کنه و حمایت های مصنوعی باعث فریب بیشتر شما خواهد شد
جالبه برام عده ای از سهامداران رقم های بسیار بالایی را از یک سهام می خرند اما کمترین و ساده ترین اطلاعاتی که هر سهامدار باید از سهامش داشته باشد را ندارد
یادمه شما هم گفتید از این سهم سود بردید
خدارو شکر
اگه یک عده هم سود ببرن آدم خوشحال میشه
عرض ارادت جناب معینی
بله من 12 روزه 12% خالص ازش گرفتم ولی امروز میشد ازش 10%یه روزه گرفت . عمق بازار مال ما نیست ببینیم مال کارگزاریهاست . ابزار مون هم پیشرفته نیست . در هرصورت 10% یه روزه کارما نیست . بازم خداروشکر از لطف شما هم ممنونم .
شاخص روزی 100 واحد افت میکنه و سهام های کوچیک 2 تا 5 درصد
همه چیز این مملکت شده فریب
بازار پارسال در یک دوره چنین وضعی داشت . خریدار جلو نمیومد و فروشنده هر قیمتی میفروخت . الان اواخر اون وضعیت هستیم
البته نتیجه مذاکرات را در پیش داریم . ( نظر شخص من یا توافق یا تمدید کمتر از یک ماه )
شاخص 61000 بود سبد ما 3 درصد در ضرر بود اما حالا 62000 شده 20 درصد در ضرریم
نظر