کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من امروز بیمه پارسیان را می فروشیم و سیمان سپاها می خرم فکر کنم این خریدم ریسک بیشتری دارد ولی معمولا ریسک بیشتر می تونه سود بیشتر را داشته باشه . پارسیان صف خرید است. امکان خرید سپاها هم هست. امید به خدا
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در جریان معاملات امروز بورس کالا، شرکت سیمان سپاهان اقدام به عرضه اولیه 20 میلیارد تومان اوراق سلف موازی کرد که به دلیل تقاضای 130 میلیارد تومانی در کسری از ثانیه به فروش رفت.
این رویداد موجب شد تا سهام "سپاها" در بورس هم با صف خرید بیش از دو میلیون سهمی و رشد قیمت حدود 4 درصدی مواجه شود.
براساس این گزارش، سود این اوراق سلف موازی استاندارد که برای تامین مالی 200 هزار تن سیمان پرتلند تیپ 2 منتشره شده، 23 درصد روزشمار و بازدهی اوراق در سررسید 24 تا 28 درصد خواهد بود.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در جریان معاملات امروز بورس کالا، شرکت سیمان سپاهان اقدام به عرضه اولیه 20 میلیارد تومان اوراق سلف موازی کرد که به دلیل تقاضای 130 میلیارد تومانی در کسری از ثانیه به فروش رفت.
این رویداد موجب شد تا سهام "سپاها" در بورس هم با صف خرید بیش از دو میلیون سهمی و رشد قیمت حدود 4 درصدی مواجه شود.
براساس این گزارش، سود این اوراق سلف موازی استاندارد که برای تامین مالی 200 هزار تن سیمان پرتلند تیپ 2 منتشره شده، 23 درصد روزشمار و بازدهی اوراق در سررسید 24 تا 28 درصد خواهد بود.
کسی اصلا به این چیزها فکر نمیکنم تو این بازار کار داشته باشه;;)
من امروز بیمه پارسیان را می فروشیم و سیمان سپاها می خرم فکر کنم این خریدم ریسک بیشتری دارد ولی معمولا ریسک بیشتر می تونه سود بیشتر را داشته باشه . پارسیان صف خرید است. امکان خرید سپاها هم هست. امید به خدا
به نظر مياد بيمهاي ها از بازار عقب موندن و به مرور زمان اين عقب موندگي جبران ميشه. فعلا خودروييهاي زيان ده صف شدن! خپارس حداقل 2 سال طول ميكشه تا از زيان در بياد. معلوم نيست سفته بازا كجا ميخوان خالي كنن ولي اميدوارم كسي از خروج جا نمونه!
مهربان خدای قدرتمندم ✨
?☀️
ای آنکه هر که به درگاهت دعا کند اجابت می کنی...?
ای آنکه هر کس اطاعتت کند او را دوست می داری..✨?☀️
ای آنکه هر که را دوست داری به او نزدیک هستی...?
ای آنکه هر کس از تو محافظت طلبد، او را حفظ و مراقبت می کنی...✨?
ای آنکه در حق کسی که به تو امیدوار است، کرم میفرمایی...?
ای آنکه درباره کسی که نافرمانیت کند، حلم می کنی...✨?
ای آنکه در عین عظمت و بزرگی، رئوف و مهربانی...?
ای آنکه در انجام حکمتت بزرگواری...✨?
ای آنکه لطف و احسانت قدیم است...?
ای آنکه به هرکس اراده و اشتیاق تو دارد، آگاهی..✨?☀️
ای خدایی که جز تو خدایی نیست...
به تو پناه آورده ایم... به تو پناه آورده ایم...✨?
...ما و عزیزانمان را از هر نوع گزند و بیماری در امان دار ای پروردگار من..?
شفای بیماران یاری قرضداران گرفتاران حاجتمندان بیکاران جوانان عزیزمان بی اولادان و ?جوانان دم بختمان ای خدای رحمان همه را به لطف و مهرت سیراب نما✨?☀️
قلبهای مهربان را { شراره } به لطف و کرمت همیشه شاد و در امان دارآنان که با مهر و لطف تو خالصانه میبخشند و توقعی جز لبخندت ندارند✨?☀️
نظر