جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
    حسنی جان.
    شما باز هم درست میگی هم نتایج اشتباه به نظرم میگیری.
    دلیلی که وارد کننده الان کار نمیکنه به خاطر بالا بودن قیمت دلار نیست. به خاطر نوسان دلار هست. نوسان دلار مضراتش از گران بودن دلار به مراتب بیشتر هست.
    ضمن اینکه واردات و صادرات معمولا در نیما هست. که قیمتش در حال حاضر از بازار آزاد هم گرون تره.

از همه اینها گذشته شما و سایر دوستان یک فرض بسیار غلط دارید! شما فرض میگیرید که برای دولت و دولتیان و نظام و ... مهم هست که مملکت نخوابد! تولید درست شود! اینها به کتف کسی هم نیست! بنابراین فرض غلطی است که تصور کنید دولت و مجلس یا ... به فکر بهبود عملکرد اقتصادی هستند.

اتفاقا من فکر میکنم دلار زیر 20تومن اصلا مملکت را به فنا میده. مملکتی که کلهم چهار تا پتروشیمی داره که درامدش فقط همینه!! مگه میشه که دلار را بیارن پایین؟ کی میاره دلار راپایین؟ پتروشیمی ها و صاحباننش که میدونیم چه کسی یا کدام برادران هستن؟!!!! مگه مغز خر خوردند! چرا ارز نیمایی از بازار آزاد هم گرون تره؟ فقط یک نمونه از هنرهای برادران قاچاقچی!
    مشکل سر نوسان نیست الان دلار از 23 بره 30 تومن همه حالم میکنن. کدوم وارد کننده ای از نوسان رو به بالا بدش میاد؟
    اینکه فکر کنیم برای دولت و نظام مهم نیست مملکت بخوابه که جوکخ دوست عزیز، براشون مهم نبود که تا الان مملکت 200 باز از هم پاشیده بود طی 40 سال اخیر با همه جریاناتی که ما میدونیم، به نظرم فرض شما اشتباست.

دلار بالای 20 تومن هم اگه توافق بشه اصلا امکانش نیست یعنی واقعیت های اقتصاد اجازه دلار بالای 15 تومن رو نمیده. رشد نقدینگی 4 سال گذشته مشخصه، حجم نقدینگی و بدهی های دولت نسبت به تولید ناخالص داخلی مشخصه، اصلا نمیشه دلار رو بالای 15 نگاه داشت.

دولت همون 11 تومن تسعیر میکنه و بازار هم خیلی مدیریتش کنن بتونن زیر دلار رو روی 15 تومن ببندن اگه هنر کنن.

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4124

و نفهمیدیم چرا tse امروز سکته زد . گو گیجه گرفتیم . عمدی نبود به نظرتون ؟

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
        حالا من دوستان رو نمیدونم اما خودم با اینکه تو این بازار کوچک خودمون سالها فراز و فرودهای زیادی تجربه کردم بازم گاهی مثل امروز از شدت استرس کارم به قرص آرام بخش میرسه وگرنه میفتم، حالا بازاری مثل فارکس فکر کن با مارجینش و ... 3 روزه منو از پا میندازه. میگم مگه اینکه با 2 میلیون تومن بره آدم اونجا خاله بازی کنه برگرده.

خدا پدر اونکه زاناکس رو کشف کرد بیامرزه.
        الان نقد نقد هسین جناب حسنی؟ و اینکه اقدام مناسب بعدی چی می تونه باشه ؟ سپرده ؟ یا ورود و خروج پارتیزانی (بزن در رو) به بازار؟

جناب من مهدی ام نظر شما چیست ؟ نقد شده اید ( می شوید) ، بعدش سپرده گذاری یا ورود و خروج پارتیزانی در کف های آینده بازار؟
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

اگر به مصاحبه ای که همتی هفته قبل کرد با دقت گوش میکردید و به قول معروف بین خطوط را میخواندید! تقریبا به شکل واضحی فرمودند که دلار کف اش 20 هزار تومن هست. بازار هم این رو فهمید و فرداش دلار کشیدبالا! !
          به زودی وقتی هیچ آب گرمی از شیر بایدن خارج نشه!!! برای برجام سرابی کف قیمتی دلار میاید به مرز 22 هزار تومان با اینکه الان هم داره کف سازی میکنه روی 22 هزار تومان
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            بازاری که توش وپارس دیروز قفل در صف خرید با چد صد میلیون صف ، بدون عرضه در حد شگفت انگیز و بی سابقه یا کم سابقه .... و امروز 3 درصد زیر صف خرید دیروز ، ابشاری عرضه شود چه دردی داره عایا ؟
            درد نداره! ترس داره! خوف داره بینوا!
            ترس و خوف بازار هم داستانی نیست که دو هفته و یک ماه عوض بشه! طول میکشه معمولا....
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• ht18
              عضو جدید
              • Jun 2019
              • 11

اگر به مصاحبه ای که همتی هفته قبل کرد با دقت گوش میکردید و به قول معروف بین خطوط را میخواندید! تقریبا به شکل واضحی فرمودند که دلار کف اش 20 هزار تومن هست. بازار هم این رو فهمید و فرداش دلار کشیدبالا! !
              دلار پایین تر از 20 شدیدا باعث خروج سرمایه میشه و از طرفی بازار هم خودش رو با قیمت های بالا وفق داده و اگر قیمت دلار بخواد زیاد افت کنه علاوه بر خروج سرمایه به تولید هم آسیب میرسونه ولی در کنار این ها که منطق اقتصادی هستند باید حواسمون به منطق سیاسی هم باشه اگر دولت به درآمدهای نفتی دست پیدا کنه ممکنه مثل سال های قبل با سرکوب ارزی دلار رو به ارقام زیر 20 تومن هم برسونه و تولید و اقتصاد رو هم به رکود ببره که این برای بازار سرمایه چوب دو سر سوخته به عنوان فعال بازار باید احتمال تحقق سناریوی دوم رو هم بدیم .

نظر

• Amir.tala
                ستاره دار (2)
                • Dec 2015
                • 3144

به نظرم بازار دیگه حالت بازار بودن خودش رو از دست داده است و یک میدان بازی شده است که هر کسی قدرتش(حالا انواعش)بیشتر باشه،بازی رو میبره...اصلا دیگه خاصیت معامله بودن تراکنشها از بین رفته است.

نظر

• عطارد
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 414

دلار گارد صعودی گرفته.درآستانه 24000

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                    الان نقد نقد هسین جناب حسنی؟ و اینکه اقدام مناسب بعدی چی می تونه باشه ؟ سپرده ؟ یا ورود و خروج پارتیزانی (بزن در رو) به بازار؟

جناب من مهدی ام نظر شما چیست ؟ نقد شده اید ( می شوید) ، بعدش سپرده گذاری یا ورود و خروج پارتیزانی در کف های آینده بازار؟
                    من چون تک سهم معامله میکنم حالا فاصله نقد بودن و سهمادار بودنم یه تار موه.
                    فرق داره با اونکه کلا سبدی داره و یه دفععه کل سبد رو نقد میکنه. بله امروز نقد کردم.

بنظر من اگه اعصاب و روان اجازه میده همون بزن در روی پارتیزانی اونم معلوم نیست به زیان منجر نشه.

فقط فراموش نکنیم بزرگترین ثروت ما سلامتی ماست.

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در اصل توسط ht18 پست شده است View Post
                      دلار پایین تر از 20 شدیدا باعث خروج سرمایه میشه و از طرفی بازار هم خودش رو با قیمت های بالا وفق داده و اگر قیمت دلار بخواد زیاد افت کنه علاوه بر خروج سرمایه به تولید هم آسیب میرسونه ولی در کنار این ها که منطق اقتصادی هستند باید حواسمون به منطق سیاسی هم باشه اگر دولت به درآمدهای نفتی دست پیدا کنه ممکنه مثل سال های قبل با سرکوب ارزی دلار رو به ارقام زیر 20 تومن هم برسونه و تولید و اقتصاد رو هم به رکود ببره که این برای بازار سرمایه چوب دو سر سوخته به عنوان فعال بازار باید احتمال تحقق سناریوی دوم رو هم بدیم .
                      دوست عزیز چه عاملی باعث شده بود سال 95 دلار 3 هزار تومنی باعث خروج شدید سرمایه نشه و سوال دیگر اگر برجام به موقعیت سال 95 برگرده چه عاملی باعث میشه بعد از 4 سال در 6 برابر قیمت اون روز خروج سرمایه شدید اتفاق بیفته؟

مشکل شما اینه که فکر میکنید الان ماشین زیر پاتون فلان قد میرزه خونه تون فلان قدر میرزه میرید تبدیل میکنید بعد میرید کانادا صفا سیتی؟ نه قربونت برم تفاهم بشه نه ملک شما رو نه ماشین شما رو کسی نخواهد خرید که بخواید برید تبدیلش کنید به دلار 20 تومنی، سرمایه شما در بورس هم که یک سوم شده.

خروج سرمایه کجا بود با دلار 20 هزار تومنی همچین ورود سرمایه بشه که کلک و پر همه بریزه. نقدینگی نهایت دو برابر شده این 4 سال و gdp هم یه 15 درصد نزول کرده قیمت نفتم حالا سال دیگه که تقریبا همون 60 دلار خواهد بود. تهش دلار جا داره بشه 11 تومن.

البته اینا همه یه اگه بزرگ داره اگه توافق بشه، کسی تحلیلش اینه که توافق نمیشه و دلار میره بالا اون بحثش جداست.
                      آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/01/24, 13:02.

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4124

درد نداره! ترس داره! خوف داره بینوا!
                        ترس و خوف بازار هم داستانی نیست که دو هفته و یک ماه عوض بشه! طول میکشه معمولا....
                        بینوا ؟؟؟ به چه مفهوم ؟
                        ترس و هیجان که هست و به قول شما حالا حالاها از بین نمیره ولی تا این حد ؟ اوکی قبول

نظر

• هندوکش
                          Banned
                          • Dec 2015
                          • 83

سلام استاد

تو را به خدا شما جدی میگین!؟ واقعآ دلار گارد صعودی گرفته؟ پس چرا اینجا اساتیدی دیگر دم از دلار 8000 تومانی میزنند؟ گه گیجه گرفتم به خدا دلار 24000 تومانی کجا و دلار 8000 تومانی کجا؟ کسی نیست کمی راهنمائیم کنه؟ دلار 8000 تومانی به قول اساتید اینجا الآن سه شبه خواب و خوراک را ازم گرفته و هر شب دارم کابوسش را میبینم. دوستان من را لطفآ راهنمایی کنید؟ از همه شما ممنونم

در اصل توسط عطارد پست شده است View Post
                          دلار گارد صعودی گرفته.درآستانه 24000

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

در اصل توسط هندوکش پست شده است View Post
                            سلام استاد

تو را به خدا شما جدی میگین!؟ واقعآ دلار گارد صعودی گرفته؟ پس چرا اینجا اساتیدی دیگر دم از دلار 8000 تومانی میزنند؟ گه گیجه گرفتم به خدا دلار 24000 تومانی کجا و دلار 8000 تومانی کجا؟ کسی نیست کمی راهنمائیم کنه؟ دلار 8000 تومانی به قول اساتید اینجا الآن سه شبه خواب و خوراک را ازم گرفته و هر شب دارم کابوسش را میبینم. دوستان من را لطفآ راهنمایی کنید؟ از همه شما ممنونم
                            سکه از 16 تومن اومده 11 تومن، دلار از 33 تومن به 23 تومن! گارد صعودی گرفته بنظرت؟

نظر

• هندوکش
                              Banned
                              • Dec 2015
                              • 83

سلام استاد

من به خدا هیچی از گارد مارد سرم نمیشه ولی بلاخره مانده ام حرف چه کسی و کدام استاد را اینجا ملاک و معیار تصمیم گیری خودم قرار بدهم؟ شما بگو دلار واقعآ گارد 8000تومان را گرفته یا گارد 24000 تومان؟ تمام دار و ندارم توی این بازار جلو چشمهام دود شد رفت زندگی من و خونواده ام همین الآنش روی هواست اینها همه به کنار کابوس دلار 8000 تومانی چند شبه ولم نمیکنه آخه یلانسب شما من چه گهی خوردم تو زندگیم که وارد این قمارخونه سیار و بی نام و نشان شدم؟ صد رحمت به کازینو لاس وگاس شما تو را به خدایی که میپرستی و یا نمیپرستی بهم بگو آیا دلار قراره 8000 تومن بشه؟ اصلآ گور بابای دار و ندارم دارم دیونه میشم از این عدد 8000 تومان لطفآ من را راهنمائیم کنید و ثوابش را ببرید؟ ممنونم ازت

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                              سکه از 16 تومن اومده 11 تومن، دلار از 33 تومن به 23 تومن! گارد صعودی گرفته بنظرت؟

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

دلار تهران حدود 235،000

سکه 106،630,000

آبشده 46,290,000

طلای 18عیار 10,691,000

انس 1،856

کارگزاری بانک صنعت و معدن