جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : جــــو بــــازار

از 650 نماد بازار تقریبا 430 نماد در صف هستند !

370 نماد صف فروش !

60 نماد صف خرید !

ارزش معاملات نزدیک 20 هزار میلیارد تومان !

نظر

• فین
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1158

دارا یکم دوباره صف خرید شود یعنی هنوز بازی ادامه دارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• "Midas"
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 2483

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
        این رو بارها ما گفتیم
        کار حقوقی ها باید سهامداری باشد نه نوسان گیری با عرضه ابشاری
        ناظر باید کدهای عرضه را ببندد تا حقوقی ها سهامداری کنند نه نوسان گیری

تنها یک راه علاج دارد، و آن هم برداشتن دامنه نوسان است،

شما نمی توانید برای کسی تعیین تکلیف کنید که بفروشد یا نفروشد،

حقوقی می خواهد
        فملی را تا 100 تومان بفروشد، بفرما اگر جرعت دارد بفروشد خریداری هم پیدا می شود بخرد و

کرسی هیئت مدیره را از زیر پایشان بیرون بکشد و با تیپا پرتشان کند بیرون،

اما هرگز دامنه نوسان را حذف نمی کنند، زیرا هدفشان فروش نیست،
        ترساندن است.

صف فروش سنگین یعنی عربده کشی و مبارز طلبیدن...
        بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• فین
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1158

سکه و دلار مثبت باز شدند.

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
            اگر میخواهید بازار امروز و فردا مثبت بشه دعا کنید دلار امروز بالای 23500 ببینده

ولی اگر میخواهید بازار بورس ایران اساسی تر درست بشه! باید:
            تجمعی نشه، رییس مجلس و نماینده مجلس و دولت و روحانی و فلان وزیر و فلان رییس فلان فلان شده!!! خفه خون بگیرن و اصلا حرفی نزنن!
            که البته بسیار بسیار بعیده!
            اصلا امکان نداره واسه طولانی مدت دلار رو بالای 20 نگه داشت، همین الان مملکت خوابیده تولید کننده و وارد کننده دیگه خرید نمیزنن تو این قیمت ها، یارو مغزش تعطیل نیست که دلار 23 تومنی بخره جنس وارد کنه بعد روز فروشش دلار شده باشه 15 تومن، نابود میشه طرف. شوخی نیستش که. واقعیت بازار خودش رو تحمیل میکنه.

نظر

• فین
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1158

فردا بازار از منفی به مثبت حرکت می کند.

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

گروه سیمان ، دارویی و غذایی نزدیک 600 میلیارد تومان ارزش معاملاتشون بوده هر کدوم !

فقط بازدهی گروه سیمان مثبت بوده !

نظر

• TAJ2014
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 1027

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                  واسه رفع عطش شربت آبلیمو میخورم دوست عزیز چرا برم سرمایه م رو در فارکس به فنا بدم.
                  اینجا باز میری یه عربده جلوی سازمان میزنی فرصت خروج برات مهیا میکنن یکی دو روز، فارکس برم جلوی در خونه کی عربده بزنم؟

بازار بیت کوین و فارکس و کلا بازارهای اهرم دار دو طرفه و این جور چیزا برای خالی کردن سرمایه و پول مردم جهان ایجاد شده دوست عزیز نه برای ثروتمند شدن من و شما. هر کسی هم وارد این بازارها میشه خونش پای خودشه طبق مطالعات 80 درصد افرادی که وارد معاملات cfd میشن سرمایه خودشون رو کلا از دست میدن.

حدود 95 درصد با زیان سنگین از بازار فارکس خارج میشن
                  7 سال تجربه داشتم در فارکس و کار کردم. بروکر های فارکس بسیار هوشمندانه با سرور هاشون دستکاری میکنن
                  دستکاری مثل هنگ کردن . قطع سرور ها . عدم ثبت پوزیشن های در زمان انتشار اخبار یا عدم قبول نقطه های ضرر...

نظر

• محقق 4
                    عضو عادی
                    • Sep 2020
                    • 72

اصلا امکان نداره واسه طولانی مدت دلار رو بالای 20 نگه داشت، همین الان مملکت خوابیده تولید کننده و وارد کننده دیگه خرید نمیزنن تو این قیمت ها، یارو مغزش تعطیل نیست که دلار 23 تومنی بخره جنس وارد کنه بعد روز فروشش دلار شده باشه 15 تومن، نابود میشه طرف. شوخی نیستش که. واقعیت بازار خودش رو تحمیل میکنه.
                    این تحلیل درستی نیست.

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

حسنی جان.
                      شما باز هم درست میگی هم نتایج اشتباه به نظرم میگیری.
                      دلیلی که وارد کننده الان کار نمیکنه به خاطر بالا بودن قیمت دلار نیست. به خاطر نوسان دلار هست. نوسان دلار مضراتش از گران بودن دلار به مراتب بیشتر هست.
                      ضمن اینکه واردات و صادرات معمولا در نیما هست. که قیمتش در حال حاضر از بازار آزاد هم گرون تره.

از همه اینها گذشته شما و سایر دوستان یک فرض بسیار غلط دارید! شما فرض میگیرید که برای دولت و دولتیان و نظام و ... مهم هست که مملکت نخوابد! تولید درست شود! اینها به کتف کسی هم نیست! بنابراین فرض غلطی است که تصور کنید دولت و مجلس یا ... به فکر بهبود عملکرد اقتصادی هستند.

اتفاقا من فکر میکنم دلار زیر 20تومن اصلا مملکت را به فنا میده. مملکتی که کلهم چهار تا پتروشیمی داره که درامدش فقط همینه!! مگه میشه که دلار را بیارن پایین؟ کی میاره دلار راپایین؟ پتروشیمی ها و صاحباننش که میدونیم چه کسی یا کدام برادران هستن؟!!!! مگه مغز خر خوردند! چرا ارز نیمایی از بازار آزاد هم گرون تره؟ فقط یک نمونه از هنرهای برادران قاچاقچی!
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                        حدود 95 درصد با زیان سنگین از بازار فارکس خارج میشن
                        7 سال تجربه داشتم در فارکس و کار کردم. بروکر های فارکس بسیار هوشمندانه با سرور هاشون دستکاری میکنن
                        دستکاری مثل هنگ کردن . قطع سرور ها . عدم ثبت پوزیشن های در زمان انتشار اخبار یا عدم قبول نقطه های ضرر...
                        حالا من دوستان رو نمیدونم اما خودم با اینکه تو این بازار کوچک خودمون سالها فراز و فرودهای زیادی تجربه کردم بازم گاهی مثل امروز از شدت استرس کارم به قرص آرام بخش میرسه وگرنه میفتم، حالا بازاری مثل فارکس فکر کن با مارجینش و ... 3 روزه منو از پا میندازه. میگم مگه اینکه با 2 میلیون تومن بره آدم اونجا خاله بازی کنه برگرده.

خدا پدر اونکه زاناکس رو کشف کرد بیامرزه.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                          حسنی جان.
                          شما باز هم درست میگی هم نتایج اشتباه به نظرم میگیری.
                          دلیلی که وارد کننده الان کار نمیکنه به خاطر بالا بودن قیمت دلار نیست. به خاطر نوسان دلار هست. نوسان دلار مضراتش از گران بودن دلار به مراتب بیشتر هست.
                          ضمن اینکه واردات و صادرات معمولا در نیما هست. که قیمتش در حال حاضر از بازار آزاد هم گرون تره.

از همه اینها گذشته شما و سایر دوستان یک فرض بسیار غلط دارید! شما فرض میگیرید که برای دولت و دولتیان و نظام و ... مهم هست که مملکت نخوابد! تولید درست شود! اینها به کتف کسی هم نیست! بنابراین فرض غلطی است که تصور کنید دولت و مجلس یا ... به فکر بهبود عملکرد اقتصادی هستند.

اتفاقا من فکر میکنم دلار زیر 20تومن اصلا مملکت را به فنا میده. مملکتی که کلهم چهار تا پتروشیمی داره که درامدش فقط همینه!! مگه میشه که دلار را بیارن پایین؟ کی میاره دلار راپایین؟ پتروشیمی ها و صاحباننش که میدونیم چه کسی یا کدام برادران هستن؟!!!! مگه مغز خر خوردند! چرا ارز نیمایی از بازار آزاد هم گرون تره؟ فقط یک نمونه از هنرهای برادران قاچاقچی!
                          سر برجام همین غلط را مدعیان تدبیر کردند ! و بعدش هم توش ماندن !!

مجبور شدن بیان بگن کاهش دلار به کمتر از 3000 تومان درست نیست !!!

ولی با دلار 1000 تومانی ملت را در خیابان رقصاندند !

وقتی اهداف سیاسی وسط باشه ! به این چیزها فکر نمیکنن !! نوسان میدن ! تا جاییکه بتونن !!

کاهش دلار یعنی کاهش درامد شرکتهای صادراتی !

و با این افزایش هزینه ای که هر سال دارن یعنی حاشیه سود خیلی سریع از دست خواهد رفت !

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

اگر به مصاحبه ای که همتی هفته قبل کرد با دقت گوش میکردید و به قول معروف بین خطوط را میخواندید! تقریبا به شکل واضحی فرمودند که دلار کف اش 20 هزار تومن هست. بازار هم این رو فهمید و فرداش دلار کشیدبالا! !
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4137

بازاری که توش وپارس دیروز قفل در صف خرید با چد صد میلیون صف ، بدون عرضه در حد شگفت انگیز و بی سابقه یا کم سابقه .... و امروز 3 درصد زیر صف خرید دیروز ، ابشاری عرضه شود چه دردی داره عایا ؟

نظر

• TAJ2014
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 1027

حالا من دوستان رو نمیدونم اما خودم با اینکه تو این بازار کوچک خودمون سالها فراز و فرودهای زیادی تجربه کردم بازم گاهی مثل امروز از شدت استرس کارم به قرص آرام بخش میرسه وگرنه میفتم، حالا بازاری مثل فارکس فکر کن با مارجینش و ... 3 روزه منو از پا میندازه. میگم مگه اینکه با 2 میلیون تومن بره آدم اونجا خاله بازی کنه برگرده.

خدا پدر اونکه زاناکس رو کشف کرد بیامرزه.

یک نمونه از دست کاری های فارکس بگم

در حساب دمو 95 درصد حسابها و ترید ها با سود همراه هست
                                در حسابهای ریل 95 درصد زیان .. البته شاید شاید یک علتش وجود ترس هست و یک علتش عدم رعایت نقاط ضرر در ترید هاست

نظر

در حال کار...
                                X