جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    سکه از 16 تومن اومده 11 تومن، دلار از 33 تومن به 23 تومن! گارد صعودی گرفته بنظرت؟
    اصلا معلوم نیست در چه فضایی و با چه ظرز فکری زندگی میکنی

قیمت دلار از 22 هزار تومان رسیده به 23500 تومان این رشدو صعود قیمت دلار نیست بش چیه
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

در اصل توسط هندوکش پست شده است View Post
      سلام استاد

تو را به خدا شما جدی میگین!؟ واقعآ دلار گارد صعودی گرفته؟ پس چرا اینجا اساتیدی دیگر دم از دلار 8000 تومانی میزنند؟ گه گیجه گرفتم به خدا دلار 24000 تومانی کجا و دلار 8000 تومانی کجا؟ کسی نیست کمی راهنمائیم کنه؟ دلار 8000 تومانی به قول اساتید اینجا الآن سه شبه خواب و خوراک را ازم گرفته و هر شب دارم کابوسش را میبینم. دوستان من را لطفآ راهنمایی کنید؟ از همه شما ممنونم
      جواب این سوال رو کسی بدونه بارشو بسته!

هر دو حالت را در نظر بگیرید ! الان (همین لحظه) دلار بالای 20 تومن هست ، یعنی قالب توده مردم ایمان دارن که دلار به 8 و 11 و 15 نمیرسه ! (منتها ته دلشون یک ترس هایی هست!)

ما هم قاطی همین مردم زندگی می کنیم دیگه ، یعنی دلار بشه 8 تومن برای همه میشه 8 تومن ، همه به یک نسبت فقیرتر میشیم ، دلار بشه 30 تومن همه به یک نسبت ثروتمند تر میشیم.

حالا اگر کسی خلاف حرکت توده وار حرکت کنه ، قطعا نخبه اس (حتی رانت باشه !) نخبه ها هم که خواه و ناخواه به ثروتشون افزوده میشه (تورم باشه نباشه) ، پس استرس نداشته باشین ، قطعا قرار باشه بفنا بریم (از همین الان بفنا رفتیم) × کار از کار گذشته دیگه ×
      =====================

الان فقط میشه مطالبه گری کرد که شرکتی که سهامدارش هسین سوده بشه با وضع قوانین تولید محور و جلوگیری از دلال بازی و نزول خوری.

دوستانی هم که مخالفن ،می خوان سپرده گذاری کنن ، سود خودشونو از بورس گرفتن و خارج شدن. شما که سهامدار هسی باید از حق خودت دفاع کنی!

وقتی ریال دستتون بود ، سود سپرده 8 درصد بوده ، وقتی سهام را فروختن بهتون سود سپرده را بردن بالا ! باید به این اعتراض کرد.
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

سلام استاد

من به خدا هیچی از گارد مارد سرم نمیشه ولی بلاخره مانده ام حرف چه کسی و کدام استاد را اینجا ملاک و معیار تصمیم گیری خودم قرار بدهم؟ شما بگو دلار واقعآ گارد 8000تومان را گرفته یا گارد 24000 تومان؟ تمام دار و ندارم توی این بازار جلو چشمهام دود شد رفت زندگی من و خونواده ام همین الآنش روی هواست اینها همه به کنار کابوس دلار 8000 تومانی چند شبه ولم نمیکنه آخه یلانسب شما من چه گهی خوردم تو زندگیم که وارد این قمارخونه سیار و بی نام و نشان شدم؟ صد رحمت به کازینو لاس وگاس شما تو را به خدایی که میپرستی و یا نمیپرستی بهم بگو آیا دلار قراره 8000 تومن بشه؟ اصلآ گور بابای دار و ندارم دارم دیونه میشم از این عدد 8000 تومان لطفآ من را راهنمائیم کنید و ثوابش را ببرید؟ ممنونم ازت
        اول بدون که این تجربه شما رو هممون داشتیم و داریم اینجا همه همچنان شاگرد بازار هستن، بعد مهمترین چیز حفظ آرامشه حتی با کمک گرفتن ار قرص های آرام بخش در کوتاه مدت.
        در نهایت کمکی از دست کسی بر نمیاد تقریبا هممون آینده برامون واضح نیست نمیشه گفت دلار بالا میره یا پایین چون بستگی به چیزهایی داره که از دایره تشخیص و پیش بینی ما خارجه.

من شخصا فقط یک چیزی رو اطمینان دارم اگه توافق بشه دلار تا 15 تومن پایین میاد، بعد از توافق احتمالی اگه سود بانکی توسط بانک مرکزی کاهش معنی دار پیدا نکنه بازار سقوط بیشتری هم تجربه میکنه حتی تا مرز 700 هزار واحد. میبینی همش اما و اگر هست. اینا دست ما نیست ولی اونی که فکر میکنه با توافق دلار نمیتونه زیر 20 بیاد اون دیگه اشتباه محاسباتش هست و ضرر یه جورایی حقشه.

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
          اصلا معلوم نیست در چه فضایی و با چه ظرز فکری زندگی میکنی

قیمت دلار از 22 هزار تومان رسیده به 23500 تومان این رشدو صعود قیمت دلار نیست بش چیه
          الان شاخص تو 4 روز اخیر رشد کرد گارد صعودی گرفته به نظرت؟ امروز شاخض مثبت بود گارد صعودی داشتیم؟

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
          جواب این سوال رو کسی بدونه بارشو بسته!

هر دو حالت را در نظر بگیرید ! الان (همین لحظه) دلار بالای 20 تومن هست ، یعنی قالب توده مردم ایمان دارن که دلار به 8 و 11 و 15 نمیرسه ! (منتها ته دلشون یک ترس هایی هست!)

ما هم قاطی همین مردم زندگی می کنیم دیگه ، یعنی دلار بشه 8 تومن برای همه میشه 8 تومن ، همه به یک نسبت فقیرتر میشیم ، دلار بشه 30 تومن همه به یک نسبت ثروتمند تر میشیم.

حالا اگر کسی خلاف حرکت توده وار حرکت کنه ، قطعا نخبه اس (حتی رانت باشه !) نخبه ها هم که خواه و ناخواه به ثروتشون افزوده میشه (تورم باشه نباشه) ، پس استرس نداشته باشین ، قطعا قرار باشه بفنا بریم (از همین الان بفنا رفتیم) × کار از کار گذشته دیگه ×
          =====================

الان فقط میشه مطالبه گری کرد که شرکتی که سهامدارش هسین سوده بشه با وضع قوانین تولید محور و جلوگیری از دلال بازی و نزول خوری.

دوستانی هم که مخالفن ،می خوان سپرده گذاری کنن ، سود خودشونو از بورس گرفتن و خارج شدن. شما که سهامدار هسی باید از حق خودت دفاع کنی!

وقتی ریال دستتون بود ، سود سپرده 8 درصد بوده ، وقتی سهام را فروختن بهتون سود سپرده را بردن بالا ! باید به این اعتراض کرد.

البته دلار بشه 8 تومن منطقا هممون ثروتمند تر میشیم نه فقیر تر.
          باید دید منظورتون از هممون چیه؟ همه مردم ایران یا همه اونها که دلار یا سهام دارن /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

الان شاخص تو 4 روز اخیر رشد کرد گارد صعودی گرفته به نظرت؟ امروز شاخض مثبت بود گارد صعودی داشتیم؟

اگر شاخص قلابی از 3 روز پیش صعود نکرده بود تو میتوانستی 10 درصد سود بگیری
            پس شاخص قلابی صعودی بوده که بعضی از سهم ها توانستند 15 درصد رشد قیمتی داشته باشند

با این شرایط مبهمی که داره پیش میره بابت برجام سرابی دوباره قیمت دلار میره برای 25 هزار تومان این میشه صعود قیمت دلار از 22 الی 25 هزار تومان

حالا تو میخواهی برای خودت یک دیدگاهی فضایی درست کنی که فقط به درد خودت بخوره آن یک موردی جدا میباشد
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

البته دلار بشه 8 تومن منطقا هممون ثروتمند تر میشیم نه فقیر تر.
              باید دید منظورتون از هممون چیه؟ همه مردم ایران یا همه اونها که دلار یا سهام دارن /.:biggrinsmiley.:/
              فروم بورسی هست /.:biggrinsmiley.:/ قطعا منظور همه سهامدار ها هست ،

شما هم نقد هسی ، حق کامنت نداری /.:biggrinsmiley.:/ فقط می تونید الان کامنت ها رو بخونید سهم خوب انتخاب کنید بخرید ،/:.winksmiley02.:/
              بعد مجددا کامنت بذارین /:.yead.:/

اس ام اس اومده خرید و فروش فیش حج ، بعد انتظار داریم مملکت پیشرفت کنه و تولید رونق بگیره. دارم به ازاد سازی سهام عدالت فکر می کنم ، کی قراره دریای سهام عدالت را جمع کنه ، حتی به قیمت 500 تومن هم خودش دریایی هست

فکر کنم خیلی بیشتر از چیزی که انتظار دارم بفنا میرم.
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post

در اصل توسط djdream پست شده است View Post

کانال خالقی

نظر

• hasan12
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1162

سلام استاد

تو را به خدا شما جدی میگین!؟ واقعآ دلار گارد صعودی گرفته؟ پس چرا اینجا اساتیدی دیگر دم از دلار 8000 تومانی میزنند؟ گه گیجه گرفتم به خدا دلار 24000 تومانی کجا و دلار 8000 تومانی کجا؟ کسی نیست کمی راهنمائیم کنه؟ دلار 8000 تومانی به قول اساتید اینجا الآن سه شبه خواب و خوراک را ازم گرفته و هر شب دارم کابوسش را میبینم. دوستان من را لطفآ راهنمایی کنید؟ از همه شما ممنونم

دلار الان 24052 تومان
                  .................................................. ..............
                  نحوه محاسبه قیمت دلار از روی سکه به شرح ذیل است
                  نرخ دلار={(قیمت سکه -000 300 ) تقسیم برقیمت انس طلا تقسیم بر 0.235334 }
                  الان قیمت امروز دلار را حساب می کنیم
                  قیمت سکه 000 8000 10 تومان است
                  منهای 000 300 می شود 000 5000 10
                  حالا تقسیم بر انس طلا یعنی 1855 می کنیم می شود 5660
                  عدد بدست امده یعنی 5660 را تقسیم بر 0.235334 می کنیم می شود24052 تومان نرخ ارز

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                    بینوا ؟؟؟ به چه مفهوم ؟
                    ترس و هیجان که هست و به قول شما حالا حالاها از بین نمیره ولی تا این حد ؟ اوکی قبول
                    بی نوا به این معنی که اون غلطی که میخواد بکنه رو نمیتونه بکنه! زورش نمیرسه.... بقیه رقبا هم هستن!
                    آیا دعوایی که بین مجلس و دولت هست بر کسی پوشیده هست؟ نفرمایید این دعواها زرگری هست....اصلا نیست! دعوا جدی هست ولی دعوا سر مصالح مملکت و بهروزی ملت نیست...دعوا سر لحاف ملاست!
                    بین گروه های سیاسی بر سر قدرت دعوا بوده و هست و خواهد بود.
                    در فضای غیر شفاف و غیر دموکراتیک فعلا مجلسیان به دلیل قرابت با هسته مرکزی قدرت دست بالا را دارند. مجلسیان تا جایی که بشود میخواهند دولت را بی آّبرو کنند یا بی آبرو جلوه دهند (که البته همگی بی آبرو هستند ! ولی بالاخره دیگه! میخوان وانمود کنن تقصیرها همش گردن تیم مقابله!!!)
                    شما تصور کنید نماینده مجلس تلوزیون داره میگه روحانی (که ناسلامتی مثلا مقام دوم مملکت هست!) از پای منقل داره مدیریت میکنه!! این دعوا نیست؟ روحانی از اون طرف میگه سواد چها رعملی اصلی را هم بلد نیستند و فلان هستند! بودجه علمی و قشنگ ما را گروگان گرفتند و فلان کردند و .... خوب این دعوا نیست پس چیه؟

این وسط بورس هم بالاخره چون حساسیت جامعه روش زیاد شده، ابزاری شده برای تسویه حساب عزیزان . وگرنه سود و زیان ملت مثل سایر منافع ملی به کتف هیچکدامشان هم نیست!

اینکه واعظی میگه 1600 برمیگرده! این تحلیل اش نیست...همچین سوادی ندارن اینا! اینها آرزوش هست...حرفی هست در جهت منافع گروه و دسته خودش!
                    اینکه قالیباف میگه ما نمایندگان انقلابی باید رسیدگی کنیم ببینیم چرا روحانی مردم را تشویق به بورس کرد و بورس اینقدر به مردم زیان زده..و این چه وضعشه..و ما حق مردم را میگیریم و چنین و چنان! نه اینکه این حرف رو از روی صداقت و مبتنی بر منافع ملی بگه! نه!!!! ته دلش آرزو میکنه که بورس بدتر هم بشه بلکه بیشتر بتونه روحانی رو خراب کنه!! اینا رو میگه که حریف رو ضایع کنه!

امیدوارم معنی بی نوا را متوجه شده باشید.
                    هرچند بی نوا و بیچاره ی واقعی کلیت مردمان بلازده این ملک و مملکت هستند در واقع!
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• hasan12
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1162

دلار بالای 24000 داره تثبیت می شود
                      دلارآبی خرید 24000
                      دلار آبی فروش 24100
                      دلار حواله ای 24500

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                        اگر میخواهید بازار امروز و فردا مثبت بشه دعا کنید دلار امروز بالای 23500 ببنده

ولی اگر میخواهید بازار بورس ایران اساسی تر درست بشه! باید:
                        تجمعی نشه، رییس مجلس و نماینده مجلس و دولت و روحانی و فلان وزیر و فلان رییس فلان فلان شده!!! خفه خون بگیرن و اصلا حرفی نزنن!
                        که البته بسیار بسیار بعیده!
                        دلار تا نزدیکی های 24 تومن هم رشد کرد.
                        23500 عدد مهمی برای دلار هست، بنابراین در رشد مقاومت محسوب میشده که قیمت از آن عبور کرد (و این خبر مثبت برای دلار هست بدیهیه)
                        احتمال میدم تا آخر بازار مجددا به این رقم یعنی 23500 کاهش داشته باشه (همان پول بک تکنیکالیستهای عزیز!)

فعلا نصف بیشتر دعاهای شما! مستجاب شده برای بازار فردا! به شرطی که همچنان امروز بالای 23500 بسته بشه
                        ضمنا منظور از قیمت دلار ، قیمت نقدی آن در کف بازار (یا دلار کاغذی با اغماض!) هست.

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/01/24, 15:51.
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• hasan12
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1162

احتمالا فردا درگروه های شیمیایی وسیمانی وفلزات معاملات خوبی داشته باشیم به علت عبور دلار از قیمت 24 هزار تومان

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

به نظر میاد هدفشون بالا کشیدن بازار باشد.
                            ساعت ۱۲ و ۴۴ دقیقه با ۲۷۲ سهم یک کندل خوشگل برای فملی درست کردن.

نظر

• hasan12
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1162

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
                              دلار بالای 24000 داره تثبیت می شود
                              دلارآبی خرید 24000
                              دلار آبی فروش 24100
                              دلار حواله ای 24500

نظر