کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بقول بودا که میفرماید: آیا میخواهید این جهان را بهبود ببخشید؟ فکر نمیکنم چنین کاری میسر باشد این جهان مقدس است با دستکاری بحتم خرابش میکنید جهان خود خویش را اداره میکند
پانوشت: اینقدر شاخص بورس ایران دستکاری شده تبدیل شده به آبکش کاهو که موقع آب کشی همه تحلیل ها از داخلش خارج میشه
دوست عزیز خودتون هم می دونین که این صف خرید فیک و دستوریه.
بازار هم بهتر از ما می دونه.
ما چند ساله داریم میگیم بازار دستوری هست. بعد از سقوط ۵۰ درصدی بازار میشه احتمال داد که حالا دستور صعود ممکنه صادر شده باشد.
صعود به قله قبلی هم دستوری بود
به نظرم همان داستان بهار امسال دوباره داره به نوعی تکرار می شود! 10 تا 15 سهم بزرگ را صف خرید می کنند و بقیه منفی و صف فروش ! حالا بعید نیست با این روش شاخص را مثبت هم بکنند و بلکه صعودش را هم راه بیاندازند! (خودرو ، خساپا، صادرات ، تجارت، شپنا، شتران ، شستا ، فولاد و چندتای دیگه)
چند روز پیش یکم نقدینگی اومد دستم نصفشو بردم تو بیت کوین و ترون و نصفشو سهم خریدم الان همون مقداری که این بورس بی صاحاب ضرر زد خدا رو شکر اون طرف جبرانش کرد . یه بنده خدایی حرف قشنگی میزد میگفت تو بورس ما دولت یه هزاری میزاره تو جیب راستت یه هزاری هم میزاره تو جیب سمت چپت همچین که خوشحال شدی و نیشت باز شد شلوارتو میکشه پایین !
به نظر من دولت این شاخص سازها را تا وقتی پالایش بالای ۱۰ تومن متعادل بشه بالا میبرن،
البته بجز خودرو و خساپا من فکر میکنم بقیه در اون محدوده ها ارزش ذاتی را با دلار ۱۵ تومن دارن.
چند روز پیش یکم نقدینگی اومد دستم نصفشو بردم تو بیت کوین و ترون و نصفشو سهم خریدم الان همون مقداری که این بورس بی صاحاب ضرر زد خدا رو شکر اون طرف جبرانش کرد . یه بنده خدایی حرف قشنگی میزد میگفت تو بورس ما دولت یه هزاری میزاره تو جیب راستت یه هزاری هم میزاره تو جیب سمت چپت همچین که خوشحال شدی و نیشت باز شد شلوارتو میکشه پایین !
دوست عزیز اگر منظورتان یک هفته گذشته است که بیت کوین افت داشته است و سهام هم بطور متوسط 10 تا 15 درصد رشد کرده است. پورتفوی 10 سهمی(ازصنایع مختلف ) من در این یک هفته متوسط 14 درصد رشد کرده است.
به نظر من دولت این شاخص سازها را تا وقتی پالایش بالای ۱۰ تومن متعادل بشه بالا میبرن،
البته بجز خودرو و خساپا من فکر میکنم بقیه در اون محدوده ها ارزش ذاتی را با دلار ۱۵ تومن دارن.
شما صاف کردین هم دولت رو هم ما رو.
دولت کجا بود، دولت اصلا نمیخواست صندوق پالایش رو عرضه کنه شما خودتون به زور مجبورش کردین الانم خود ملت همیشه در صحنه رفتن تو صف پالایش و پالایشی ها و دارن بالا میبرنش، توهم زدن باید بالا بره وگرنه دولت بیکاره مگه بیاد سهم بالا پایین کنه. دولت و بانک مرکزی بخواد تصمیم بگیره تصمیمش رو با ابزارهایی مثل نرخ سود بانکی و انتشار اوراق اجرایی میکنه.
امروزم آخرین فرصت خروج در قیمت های مثبته از فردا احتمالا فرصت های فروش فقط رو به پایین مهیا میشه، البته پالایشی ها معلوم نیست اون رو یه مشت پروفسور ممکنه فردا هم تو صف خریدش بشینن ولی بقیه بازار مشخصه دیگه جونی واسه بالا رفتن بیشتر نداره.
به نظرم اگه کسی نقد باشه ،یک کم دیگه هم صبر کنه ،می تونه سهام کوچک رو در قیمت های خوب تر و پایین تر بخره.فعلا شاخص با زر و زور شاخص سازها مثبت شده اما سهام کوچک و متوسط ،متاسفانه فروشنده زیاد داره
:D
بعضی از سهم هایی که اخیرا عرضه اولیه شدن ،دارن به قیمت عرضه اولیه نزدیک میشن.
سیمرغ 1278 تومان عرضه اولیه شده و الان 1600 تومانه
توسعه برق گیلان1984 تومان عرضه اولیه شده و الان 2250 تومانه
و ...
سیمرغ اوایل سال 98...نزدیک قیمت 500 تومان عرضه شده...
بگیلان هم 2450 تومان عرضه اولیه شده...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
دوست عزیز اگر منظورتان یک هفته گذشته است که بیت کوین افت داشته است و سهام هم بطور متوسط 10 تا 15 درصد رشد کرده است. پورتفوی 10 سهمی(ازصنایع مختلف ) من در این یک هفته متوسط 14 درصد رشد کرده است.
ملت ایران ۹۵ درصد همیشه در حال هذیون گفتن هستن، اگه عاقل باشی کم کم یاد میگیری در مواجهه باهاشون یه گوشِت در باشه یه گوشِت دروازه.
نظر