جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
    دلار 24200 را رد کرد
    دلار ابی فروش 24200
    دلار ابی خرید 24100
    این قیمت ها براساس چه حجم مبنایی دراومده؟مشخصه؟
    (یا به عبارتی چقدر دلار دست به دست شده که میانگینش شده 24200تومان؟)
    وقتی میزان و حجم خرید و فروش ها مشخص نیست دلار می تونه هم خیلی زود بره بالا و هم خیلی سریع برگرده به زیر21هزار تومان ،این یعنی ترس و دلهره در بازار ارز
    :D

نظر

• علیرضا حسنی
      عضو فعال
      • Mar 2019
      • 1642

بازار که کاملا مشخص بود فرصت خروج هستش هر چند برای چند روز، فردایی در کار نیست دیگه بنظرم.

من با اینکه تک سهم معامله میکنم و سراغ سهام ریسکی نمیرم اینبار دیگه گفتم یا مرگ یا زندگی همشو دارا یکم ۱۰ درصدی خریدم بلکه بخشی از ضرر هام جبران بشه، که البته ریسکم هم گرفت تا حدودی ولی به چه قیمتی؟ الان چپه شدم گوشه خونه.

دو هفته ست بازار میومد پایین من حرص میخوردم میرفت بالا هم استرسم بیشتر شده بود.

در سقوط بازار شک نکنید اصلا پولی دیگه تو بازار نیست، قدیمی هاش بستری و فراری شدن از بازار وای به حال تازه واردینش. این چچند روزم حقوقی ها فروش نداشتن حالا نمیدونم به تصمیم خودشون یا بهشون دستوری چیزی داده بودن وگرنه همین کوچولو فرصت خروجم به ما نمیرسید.

احساس میکنم خطر بزرگی از بیخ گوشم گذشت.

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
        این قیمت ها براساس چه حجم مبنایی دراومده؟مشخصه؟
        (یا به عبارتی چقدر دلار دست به دست شده که میانگینش شده 24200تومان؟)
        وقتی میزان و حجم خرید و فروش ها مشخص نیست دلار می تونه هم خیلی زود بره بالا و هم خیلی سریع برگرده به زیر21هزار تومان ،این یعنی ترس و دلهره در بازار ارز
        :D
        دلار نیمایی پاسخ سوال رو داد یه شنبه از ۲۵ کشیدنش ۲۲، بقیه ش دیگه توهمات دوستانه. شب بخوابی صبح پاشی ببینی شده ۱۹ و بعدش ۱۶. تموم شده رفته.

نظر

• عطارد
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 414

بازار تا اخر هفته سبز است.شوک امروز لازم بود.دیگه قرار نیست هر روز رکورد بزنیم.میگن وقتی آب وارد لونه مورچه میشه داد میزنه ای وای دنیا رو آب برد.بعضی از دوستان تا بازار شل میشه میگن باید نقد کرد.یا باید بیرون زد.هیج بازاری بهتر از بورس نیست.فقط صبر و ذکاوت و تجربه لازم داره.بنده منکر نقد کردن و خروج موقت و نوسانگیری نیستم.منظورم اینه که باید مثل سیاستمدارها بورسبازی کرد.هر روز و هفته و حتی دقایقش سیاست خودشو داره.پس بمانید و در بورس درست بازی کنید.تندرست و شاد زندگی کنید.

نظر

• ایرانی
            ستاره دار(1)
            • Jun 2011
            • 2579

رئیس جمهور امروز هم در مورد بورس و حمایت از بازار سرمایه صحبت کردن.

روحانی: بازار سرمایه نیازمند ثبات و آرامش است.

رئیس جمهور پس از گزارش وزارت خانه های نفت، اموراقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت از وضعیت اقتصادی کشور با اشاره به اقدامات موثر دولت و نتایج و دستاوردهای مثبت در ماه های اخیر، گفت: کشور در شرایط فعلی نیازمند آرامش و ثبات در فضای کسب و کار و اقتصاد به ویژه بازار سرمایه است و نباید با اظهارات نسنجیده ، غیر منطقی، شتابزده و بدون پشتوانه علمی و صرفا با اهداف کوتاه مدت سیاسی موجبات صدمه و لطمه به اعتماد و آرامش مردم و فعالان اقتصادی را فراهم کرد.

دکتر روحانی افزود: من مطمئنم که فعالان اقتصادی کشور و مردم با روشن بینی، به این نوع اظهارات و اقدامات توجه و اعتنا نمی کنند و با اطمینان، آرامش و امید به افق روشن اقتصاد کشور به فعالیت های خود با قدرت ادامه می دهند.

آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2021/01/24, 18:20.

نظر

• hasan12
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1162

دلار ابی خرید 24000
              دلار ابی فروش 24100
              سکه 000 800 10

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
                دلار ابی خرید 24000
                دلار ابی فروش 24100
                سکه 000 800 10
                منتظر برگشت 8 میلیارد دلار بلوکه شده از کره بودیم....ناغافل ابرنفتکش ایران را هم توقیف کردند!..
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• Mohammad.B
                  عضو عادی
                  • Nov 2020
                  • 103

دلار 22400 تومنقیمت طلا, قیمت سکه, قیمت دلار - شبکه اطلاع رسانی طلا و ارز

نظر

• azad.
                    عضو فعال
                    • Jun 2019
                    • 962

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                    رئیس جمهور امروز هم در مورد بورس و حمایت از بازار سرمایه صحبت کردن.

روحانی: بازار سرمایه نیازمند ثبات و آرامش است.

رئیس جمهور پس از گزارش وزارت خانه های نفت، اموراقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت از وضعیت اقتصادی کشور با اشاره به اقدامات موثر دولت و نتایج و دستاوردهای مثبت در ماه های اخیر، گفت: کشور در شرایط فعلی نیازمند آرامش و ثبات در فضای کسب و کار و اقتصاد به ویژه بازار سرمایه است و نباید با اظهارات نسنجیده ، غیر منطقی، شتابزده و بدون پشتوانه علمی و صرفا با اهداف کوتاه مدت سیاسی موجبات صدمه و لطمه به اعتماد و آرامش مردم و فعالان اقتصادی را فراهم کرد.

دکتر روحانی افزود: من مطمئنم که فعالان اقتصادی کشور و مردم با روشن بینی، به این نوع اظهارات و اقدامات توجه و اعتنا نمی کنند و با اطمینان، آرامش و امید به افق روشن اقتصاد کشور به فعالیت های خود با قدرت ادامه می دهند.

https://www.entekhab.ir/fa/news/5979...A7%D8%B3%D8%AA
                    نمیتونه چند روز ساکت بشه و هیچی نگه....هر هفته یه شیرین کاری جدید داره بنده خداااا

نظر

• hasan12
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1162

در اصل توسط Mohammad.B پست شده است View Post
                      دلار الان 24052 تومان
                      .................................................. ..............
                      نحوه محاسبه قیمت دلار از روی سکه به شرح ذیل است
                      نرخ دلار={(قیمت سکه -000 300 ) تقسیم برقیمت انس طلا تقسیم بر 0.235334 }
                      الان قیمت امروز دلار را حساب می کنیم
                      قیمت سکه 000 8000 10 تومان است
                      منهای 000 300 می شود 000 5000 10
                      حالا تقسیم بر انس طلا یعنی 1855 می کنیم می شود 5660
                      عدد بدست امده یعنی 5660 را تقسیم بر 0.235334 می کنیم می شود24052 تومان نرخ ارز

نظر

• hasan12
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1162

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                        منتظر برگشت 8 میلیارد دلار بلوکه شده از کره بودیم....ناغافل ابرنفتکش ایران را هم توقیف کردند!..
                        دلار حواله ای (واریز به حساب ) =24500

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

نکته اول اینکه من نمیدانم دوستانی که گاها قیمتهای دلار را اینجا میزنند از کجا نقل میکنند. من که چندین کانال تلگرامی به صورت لحظه ای قیمت را گزارش میدهند را چک میکنم، قیمتهای اعلام شده اینجا رویت نشده اصلا! امروز دلار به 24نرسید که بخواد ازش عبور کنه. ولی اینجا چندین بار قیمتهای بالای 24 اعلام شد. (این کار خوب نیست رفقا! دقت کنید دیگه دوست عزیز!)

و اما اوضاع بازار در کوتاه مدت: چشم بورسی ها به شکل چهارچشمی! به دلار هست. ( اگر همچنان کسانی خلاف این فک رمیکنند این تحلیل به دردشان نمیخورد) بنابراین قیمت دلار و روند آن تعیین کننده است. هرچند تنها تعیین کننده هم قیمت دلار نیست. ولی این روزها نقش اساسی دارد.
                          دلار از حدود 23300 که قیمت دیروز بود شروع شده...تا 23800بالا رفته و هم اکنون که من در خدمت شما هستم تقریبا در همان قیمت دیروز یعنی 23300هست. یعنی تلویحا در قیمت دلار میشه گفت نه خانی رفت و نه خانی آمد !! بنابراین هیچی به هیچی!
                          با این نکته که عمده معاملات تا حوالی ساعت 5عصر صورت میگیره که در ساعت 5 قیمت بالاتر بود. ولی انتهای بازار بالاخره قیمتها کاهشی بسته شده!

بنابراین قیمت روزانه دلار هم از بازار فردا حمایت چندانی نکرد. و دلار درگیر مقاومت مهم 23500تومن هست. متعاقب اون بورس هم در محدوده شاخص 1.210.000 مقاومت داشت که میشه گفت امروز و فردا نمودار شاخص با این محدوده مقاومتی درگیر هست.
                          لذا افزایش حجم معاملات روزانه امروز و کاهش قیمتها قابل انتظار میبود
                          روزهای آینده مشخص خواهد کرد که این دو بازار با این دو مقاومت چه خواهند کرد.

یک نکته ای که فعلا نیازی به بحث بیشتر در مورد آن نمیبینم این است که : اگر شاخص از همین محدوده نزول کند و به زیر 1150 نفوذ کند برای میان مدت بازار بهتر است! و احتمال کاهش شاخص به زیر یک میلیون بسیار کاهش می یابد. ولی اگر شاخص از محدوده بالای 1300 نزول کند...احتمال رویت شاخص زیر یک میلیون هم بالا میرود. به وقتش راجع به این داستان شاید بیشتر توضحی دادیم!
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

دلار تهران فروش نقدی 23200

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

سکه طلا از پاداش مدال المپیک حذف شد

منتظر دلار 8000 نباشید...اوضاع تا این حد وخیم هست!..
                              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                                سکه طلا از پاداش مدال المپیک حذف شد

منتظر دلار 8000 نباشید...اوضاع تا این حد وخیم هست!..
                                قبلا 200 3 میدادن به طلای المپیک

یران نیز از این قاعده مستثنی نیست و با احتساب پاداش دولت و کمیته ملی المپیک (300 سکه طلا و 10 هزار دلار برای مدال طلا، 200 سکه طلا و 5 هزار دلار برای مدال نقره، 120 سکه طلا و 3 هزار دلار برای مدال برنز) ورزشکاران طلایی ایران در مجموع حدود 104 هزار دلار، برندگان مدال نقره 67 هزار دلار و برندگان مدال برنز 40 هزار دلار به دست می‌آورند.
                                ورزش های تیمی گرون در میاد، انفرادیا خبری نیست.

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X