جــــو بــــازار

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • خرداد ۱۳۹۱
    • ۵۶۳۶

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط hasan۱۲۱۲ پست شده است مشاهده پست
    دلار ۲۴۲۰۰ را رد کرد
    دلار ابی فروش ۲۴۲۰۰
    دلار ابی خرید ۲۴۱۰۰
    این قیمت ها براساس چه حجم مبنایی دراومده؟مشخصه؟
    (یا به عبارتی چقدر دلار دست به دست شده که میانگینش شده ۲۴۲۰۰تومان؟)
    وقتی میزان و حجم خرید و فروش ها مشخص نیست دلار می تونه هم خیلی زود بره بالا و هم خیلی سریع برگرده به زیر۲۱هزار تومان ،این یعنی ترس و دلهره در بازار ارز
    :D

نظر

• علیرضا حسنی
      Banned
      • اسفند ۱۳۹۷
      • ۱۶۴۷

بازار که کاملا مشخص بود فرصت خروج هستش هر چند برای چند روز، فردایی در کار نیست دیگه بنظرم.

من با اینکه تک سهم معامله میکنم و سراغ سهام ریسکی نمیرم اینبار دیگه گفتم یا مرگ یا زندگی همشو دارا یکم ۱۰ درصدی خریدم بلکه بخشی از ضرر هام جبران بشه، که البته ریسکم هم گرفت تا حدودی ولی به چه قیمتی؟ الان چپه شدم گوشه خونه.

دو هفته ست بازار میومد پایین من حرص میخوردم میرفت بالا هم استرسم بیشتر شده بود.

در سقوط بازار شک نکنید اصلا پولی دیگه تو بازار نیست، قدیمی هاش بستری و فراری شدن از بازار وای به حال تازه واردینش. این چچند روزم حقوقی ها فروش نداشتن حالا نمیدونم به تصمیم خودشون یا بهشون دستوری چیزی داده بودن وگرنه همین کوچولو فرصت خروجم به ما نمیرسید.

احساس میکنم خطر بزرگی از بیخ گوشم گذشت.

نظر

• علیرضا حسنی
        Banned
        • اسفند ۱۳۹۷
        • ۱۶۴۷

در اصل توسط آقا سید پست شده است مشاهده پست
        این قیمت ها براساس چه حجم مبنایی دراومده؟مشخصه؟
        (یا به عبارتی چقدر دلار دست به دست شده که میانگینش شده ۲۴۲۰۰تومان؟)
        وقتی میزان و حجم خرید و فروش ها مشخص نیست دلار می تونه هم خیلی زود بره بالا و هم خیلی سریع برگرده به زیر۲۱هزار تومان ،این یعنی ترس و دلهره در بازار ارز
        :D
        دلار نیمایی پاسخ سوال رو داد یه شنبه از ۲۵ کشیدنش ۲۲، بقیه ش دیگه توهمات دوستانه. شب بخوابی صبح پاشی ببینی شده ۱۹ و بعدش ۱۶. تموم شده رفته.

نظر

• عطارد
          عضو فعال
          • آبان ۱۳۹۹
          • ۴۱۶

بازار تا اخر هفته سبز است.شوک امروز لازم بود.دیگه قرار نیست هر روز رکورد بزنیم.میگن وقتی آب وارد لونه مورچه میشه داد میزنه ای وای دنیا رو آب برد.بعضی از دوستان تا بازار شل میشه میگن باید نقد کرد.یا باید بیرون زد.هیج بازاری بهتر از بورس نیست.فقط صبر و ذکاوت و تجربه لازم داره.بنده منکر نقد کردن و خروج موقت و نوسانگیری نیستم.منظورم اینه که باید مثل سیاستمدارها بورسبازی کرد.هر روز و هفته و حتی دقایقش سیاست خودشو داره.پس بمانید و در بورس درست بازی کنید.تندرست و شاد زندگی کنید.

نظر

• ایرانی
            ستاره دار(۱)
            • خرداد ۱۳۹۰
            • ۲۶۱۱

رئیس جمهور امروز هم در مورد بورس و حمایت از بازار سرمایه صحبت کردن.

روحانی: بازار سرمایه نیازمند ثبات و آرامش است.

رئیس جمهور پس از گزارش وزارت خانه های نفت، اموراقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت از وضعیت اقتصادی کشور با اشاره به اقدامات موثر دولت و نتایج و دستاوردهای مثبت در ماه های اخیر، گفت: کشور در شرایط فعلی نیازمند آرامش و ثبات در فضای کسب و کار و اقتصاد به ویژه بازار سرمایه است و نباید با اظهارات نسنجیده ، غیر منطقی، شتابزده و بدون پشتوانه علمی و صرفا با اهداف کوتاه مدت سیاسی موجبات صدمه و لطمه به اعتماد و آرامش مردم و فعالان اقتصادی را فراهم کرد.

دکتر روحانی افزود: من مطمئنم که فعالان اقتصادی کشور و مردم با روشن بینی، به این نوع اظهارات و اقدامات توجه و اعتنا نمی کنند و با اطمینان، آرامش و امید به افق روشن اقتصاد کشور به فعالیت های خود با قدرت ادامه می دهند.

آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ ۱۳۹۹/۱۱/۰۵، ۱۸:۲۰.

نظر

• hasan12
              عضو فعال
              • شهریور ۱۳۹۹
              • ۱۱۶۲

دلار ابی خرید ۲۴۰۰۰
              دلار ابی فروش ۲۴۱۰۰
              سکه ۰۰۰ ۸۰۰ ۱۰

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • دی ۱۳۹۱
                • ۲۹۱۰

در اصل توسط hasan۱۲۱۲ پست شده است مشاهده پست
                دلار ابی خرید ۲۴۰۰۰
                دلار ابی فروش ۲۴۱۰۰
                سکه ۰۰۰ ۸۰۰ ۱۰
                منتظر برگشت ۸ میلیارد دلار بلوکه شده از کره بودیم....ناغافل ابرنفتکش ایران را هم توقیف کردند!..
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• Mohammad.B
                  عضو عادی
                  • آبان ۱۳۹۹
                  • ۱۰۳

دلار ۲۲۴۰۰ تومنقیمت طلا, قیمت سکه, قیمت دلار - شبکه اطلاع رسانی طلا و ارز

نظر

• azad.
                    عضو فعال
                    • خرداد ۱۳۹۸
                    • ۹۶۲

در اصل توسط ایرانی پست شده است مشاهده پست
                    رئیس جمهور امروز هم در مورد بورس و حمایت از بازار سرمایه صحبت کردن.

روحانی: بازار سرمایه نیازمند ثبات و آرامش است.

رئیس جمهور پس از گزارش وزارت خانه های نفت، اموراقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت از وضعیت اقتصادی کشور با اشاره به اقدامات موثر دولت و نتایج و دستاوردهای مثبت در ماه های اخیر، گفت: کشور در شرایط فعلی نیازمند آرامش و ثبات در فضای کسب و کار و اقتصاد به ویژه بازار سرمایه است و نباید با اظهارات نسنجیده ، غیر منطقی، شتابزده و بدون پشتوانه علمی و صرفا با اهداف کوتاه مدت سیاسی موجبات صدمه و لطمه به اعتماد و آرامش مردم و فعالان اقتصادی را فراهم کرد.

دکتر روحانی افزود: من مطمئنم که فعالان اقتصادی کشور و مردم با روشن بینی، به این نوع اظهارات و اقدامات توجه و اعتنا نمی کنند و با اطمینان، آرامش و امید به افق روشن اقتصاد کشور به فعالیت های خود با قدرت ادامه می دهند.

https://www.entekhab.ir/fa/news/۵۹۷۹...A۷%D۸%B۳%D۸%AA
                    نمیتونه چند روز ساکت بشه و هیچی نگه....هر هفته یه شیرین کاری جدید داره بنده خداااا

نظر

• hasan12
                      عضو فعال
                      • شهریور ۱۳۹۹
                      • ۱۱۶۲

در اصل توسط Mohammad.B پست شده است مشاهده پست
                      دلار الان ۲۴۰۵۲ تومان
                      .................................................. ..............
                      نحوه محاسبه قیمت دلار از روی سکه به شرح ذیل است
                      نرخ دلار={(قیمت سکه -۰۰۰ ۳۰۰ ) تقسیم برقیمت انس طلا تقسیم بر ۰.۲۳۵۳۳۴ }
                      الان قیمت امروز دلار را حساب می کنیم
                      قیمت سکه ۰۰۰ ۸۰۰۰ ۱۰ تومان است
                      منهای ۰۰۰ ۳۰۰ می شود ۰۰۰ ۵۰۰۰ ۱۰
                      حالا تقسیم بر انس طلا یعنی ۱۸۵۵ می کنیم می شود ۵۶۶۰
                      عدد بدست امده یعنی ۵۶۶۰ را تقسیم بر ۰.۲۳۵۳۳۴ می کنیم می شود۲۴۰۵۲ تومان نرخ ارز

نظر

• hasan12
                        عضو فعال
                        • شهریور ۱۳۹۹
                        • ۱۱۶۲

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است مشاهده پست
                        منتظر برگشت ۸ میلیارد دلار بلوکه شده از کره بودیم....ناغافل ابرنفتکش ایران را هم توقیف کردند!..
                        دلار حواله ای (واریز به حساب ) =۲۴۵۰۰

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (۱)
                          • تیر ۱۳۹۰
                          • ۱۶۲۳

نکته اول اینکه من نمیدانم دوستانی که گاها قیمتهای دلار را اینجا میزنند از کجا نقل میکنند. من که چندین کانال تلگرامی به صورت لحظه ای قیمت را گزارش میدهند را چک میکنم، قیمتهای اعلام شده اینجا رویت نشده اصلا! امروز دلار به ۲۴نرسید که بخواد ازش عبور کنه. ولی اینجا چندین بار قیمتهای بالای ۲۴ اعلام شد. (این کار خوب نیست رفقا! دقت کنید دیگه دوست عزیز!)

و اما اوضاع بازار در کوتاه مدت: چشم بورسی ها به شکل چهارچشمی! به دلار هست. ( اگر همچنان کسانی خلاف این فک رمیکنند این تحلیل به دردشان نمیخورد) بنابراین قیمت دلار و روند آن تعیین کننده است. هرچند تنها تعیین کننده هم قیمت دلار نیست. ولی این روزها نقش اساسی دارد.
                          دلار از حدود ۲۳۳۰۰ که قیمت دیروز بود شروع شده...تا ۲۳۸۰۰بالا رفته و هم اکنون که من در خدمت شما هستم تقریبا در همان قیمت دیروز یعنی ۲۳۳۰۰هست. یعنی تلویحا در قیمت دلار میشه گفت نه خانی رفت و نه خانی آمد !! بنابراین هیچی به هیچی!
                          با این نکته که عمده معاملات تا حوالی ساعت ۵عصر صورت میگیره که در ساعت ۵ قیمت بالاتر بود. ولی انتهای بازار بالاخره قیمتها کاهشی بسته شده!

بنابراین قیمت روزانه دلار هم از بازار فردا حمایت چندانی نکرد. و دلار درگیر مقاومت مهم ۲۳۵۰۰تومن هست. متعاقب اون بورس هم در محدوده شاخص ۱.۲۱۰.۰۰۰ مقاومت داشت که میشه گفت امروز و فردا نمودار شاخص با این محدوده مقاومتی درگیر هست.
                          لذا افزایش حجم معاملات روزانه امروز و کاهش قیمتها قابل انتظار میبود
                          روزهای آینده مشخص خواهد کرد که این دو بازار با این دو مقاومت چه خواهند کرد.

یک نکته ای که فعلا نیازی به بحث بیشتر در مورد آن نمیبینم این است که : اگر شاخص از همین محدوده نزول کند و به زیر ۱۱۵۰ نفوذ کند برای میان مدت بازار بهتر است! و احتمال کاهش شاخص به زیر یک میلیون بسیار کاهش می یابد. ولی اگر شاخص از محدوده بالای ۱۳۰۰ نزول کند...احتمال رویت شاخص زیر یک میلیون هم بالا میرود. به وقتش راجع به این داستان شاید بیشتر توضحی دادیم!
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • آبان ۱۳۹۲
                            • ۳۲۳۷

دلار تهران فروش نقدی ۲۳۲۰۰

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • دی ۱۳۹۱
                              • ۲۹۱۰

سکه طلا از پاداش مدال المپیک حذف شد

منتظر دلار ۸۰۰۰ نباشید...اوضاع تا این حد وخیم هست!..
                              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • مهر ۱۳۹۸
                                • ۵۳۵۸

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است مشاهده پست
                                سکه طلا از پاداش مدال المپیک حذف شد

منتظر دلار ۸۰۰۰ نباشید...اوضاع تا این حد وخیم هست!..
                                قبلا ۲۰۰ ۳ میدادن به طلای المپیک

یران نیز از این قاعده مستثنی نیست و با احتساب پاداش دولت و کمیته ملی المپیک (۳۰۰ سکه طلا و ۱۰ هزار دلار برای مدال طلا، ۲۰۰ سکه طلا و ۵ هزار دلار برای مدال نقره، ۱۲۰ سکه طلا و ۳ هزار دلار برای مدال برنز) ورزشکاران طلایی ایران در مجموع حدود ۱۰۴ هزار دلار، برندگان مدال نقره ۶۷ هزار دلار و برندگان مدال برنز ۴۰ هزار دلار به دست می‌آورند.
                                ورزش های تیمی گرون در میاد، انفرادیا خبری نیست.

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...