جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    اصلاح طلبها و اعتدالیون این دوره دست پرتری برای رقابت دارن، کاندیداتوری ظریف زنگه و حتی خود خاتمی میتونه آرای زیادی رو برای این جناح به همراه بیاره.

ولی در نهایت رای اکثریت مردمه که تعیین کننده هست، بدیهی هستش که اصول گرا ها اگه رای بیشتری بیارن ریاست جمهوری برای اونهاست و بالعکس هم صادقه.

کم کم تب انتخابات داغتر میشه و بهتره مسایل مربوط به انتخابات رو در تاپیک خودش مطرح کنیم تا مزاحم عزیزانی که به هر دلیلی نمیخوان در انتخابات شرکت کنن نشیم و همینطور از افاضات این عزیزان هم در مورد انتخابات مستفیض نشیم واسه هر دو طرف بهتره.

از مدیر خواهش میکنم پست های مربوط به انتخابات رو به تاپیک مربوطه منتقل کنه اونجا بتونیم بیشتر با عزیزانی که قصد شرکت در انتخابات آینده رو دارن بحث و گفتگو و تبادل نظر کنیم اونهایی هم که نمیخوان در انتخابات شرکت کنن که فکر کنم اظهار نظر و تکرار مواضعشون در مورد انتخابات بی معنیه.
    سلام وقت به خیر

شک نکن محمد خاتمی رای نداره چون مردم شرکت نمیکنند ولی محمود احمدی نژاد تو تمام کاندیداها بیشترین رای و اقبال دارد. کاش اجازه میدادن شرکت میکرد به همه ثابت میشد. بعد احمدی نژاد احتمالا سردار محمد بیشترین رای دارد البته بستگی دارد که ازش حمایت کنند یا نکنند.

خیلی وقت دوران سرگرمی اصلاح طلب اصولگرا تموم شده

نظر

• علیرضا حسنی
      عضو فعال
      • Mar 2019
      • 1642

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
      سلام وقت به خیر

شک نکن محمد خاتمی رای نداره چون مردم شرکت نمیکنند ولی محمود احمدی نژاد تو تمام کاندیداها بیشترین رای و اقبال دارد. کاش اجازه میدادن شرکت میکرد به همه ثابت میشد. بعد احمدی نژاد احتمالا سردار محمد بیشترین رای دارد البته بستگی دارد که ازش حمایت کنند یا نکنند.

خیلی وقت دوران سرگرمی اصلاح طلب اصولگرا تموم شده
      البته من یکبار برد ترامپ رو پیشگویی کردم که خب فهمیدم نباید در این جور موارد زود قضاوت کرد، من شخصا به هر کسی که احساس میکنم مفید تره رای میدم دیگه اینکه اکثریت مردم چه رایی دارن و چه نتیجه ای حاصل میشه دیگه از حوزه اختیار من خارجه.

در نهایت معتقدم نتیجه انتخابات متناسب با شعور و لیاقت مردم خواهد بود و من شخصا به رای مردم احترام میزارم حالا نتیجه هر چیزی که میخواد باشه.

نظر

• joniur
        عضو عادی
        • Jan 2020
        • 83

ولی در نهایت رای اکثریت مردمه که تعیین کننده هست، بدیهی هستش که اصول گرا ها اگه رای بیشتری بیارن ریاست جمهوری برای اونهاست و بالعکس هم صادقه.
        .
        جواد خیابانی هم یه جمله حکیمانه گفته بود که اون تیمی که گل های بیشتری بزنه برنده میشه و اون تیمی که گل های بیشتری بخوره میبازه/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

البته من یکبار برد ترامپ رو پیشگویی کردم که خب فهمیدم نباید در این جور موارد زود قضاوت کرد، من شخصا به هر کسی که احساس میکنم مفید تره رای میدم دیگه اینکه اکثریت مردم چه رایی دارن و چه نتیجه ای حاصل میشه دیگه از حوزه اختیار من خارجه.

در نهایت معتقدم نتیجه انتخابات متناسب با شعور و لیاقت مردم خواهد بود و من شخصا به رای مردم احترام میزارم حالا نتیجه هر چیزی که میخواد باشه.

به راحتی میشد اومدن بایدن رو پیش بینی کرد ، کافی بود ، سال انتخابت (2020) تقسیم بر 666 نمایید و به عدد 3.0330 برسید

سپس ی سرچ بزنید ببینید نظر بایدن راجع به عدد 0-3-3-0-3 چی بوده (به همین سادگی به همین راحتی/:.ph34r-smiley.:/

'Go to Joe 30330': Biden tells confused debate viewers to visit phone number | US elections 2020 | The Guardian
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• kh25
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 693

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
            به راحتی میشد اومدن بایدن رو پیش بینی کرد ، کافی بود ، سال انتخابت (2020) تقسیم بر 666 نمایید و به عدد 3.0330 برسید

سپس ی سرچ بزنید ببینید نظر بایدن راجع به عدد 0-3-3-0-3 چی بوده (به همین سادگی به همین راحتی/:.ph34r-smiley.:/

ببخشید سروش جان این حرفا چه معنی داره؟؟؟؟

به این سادگیا نیست که ادم بتونه پیش بینی کنه این کارا توجیح اتفاق افتاده هست

با تشکر

'Go to Joe 30330': Biden tells confused debate viewers to visit phone number | US elections 2020 | The Guardian

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

به نظر میرسه بایدن در مسیر بازگشت به توافق هسته ای از طرف عوامل بیرونی تحت فشار هست و احتمالا هنوز دقیقا نمی داند به چه صورت به این توافق برگردد تا رضایت همه تامین شود.

ولی به نظر میرسه سمبه ایران پر زورتر هست و احتمالا به زودی با روحانی به توافقی ابتدایی دست میابد.

نظر

• hasan12
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1162

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                به نظر میرسه بایدن در مسیر بازگشت به توافق هسته ای از طرف عوامل بیرونی تحت فشار هست و احتمالا هنوز دقیقا نمی داند به چه صورت به این توافق برگردد تا رضایت همه تامین شود.

ولی به نظر میرسه سمبه ایران پر زورتر هست و احتمالا به زودی با روحانی به توافقی ابتدایی دست میابد.

طبق شایعات !!!!قرار است امشب مسائل بین ایران وامریکا حل شود!!!!وازفرداسفارتخانه های بین دو طرف به صورت 24 ساعته باز شود!!!! واز شنبه دلار 1000تومان بشود!!!!

نظر

• zess
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3107

وزیر خارجه آلمان: رایزنی‌های قدرت‌های اروپایی و آمریکا درباره بازگشت ایالات متحده به برجام بزودی شروع خواهد شد.

---

تام کاتن سناتور تندرو جمهوریخواه در واکنش به تصمیم بایدن برای توقف فروش جنگنده به امارات:
                  " دلجویی از آیت الله آغاز شد.

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3748

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
                    طبق شایعات !!!!قرار است امشب مسائل بین ایران وامریکا حل شود!!!!وازفرداسفارتخانه های بین دو طرف به صورت 24 ساعته باز شود!!!! واز شنبه دلار 1000تومان بشود!!!!
                    اون جوری که ملت .تو بازارخودرو و سهام آتیش می زنن به مالشون ...باید تا الان این اتفاق افتاده باشه فقط خبرشو اعلام نمی کنن؟

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

ببخشید سروش جان این حرفا چه معنی داره؟؟؟؟

به این سادگیا نیست که ادم بتونه پیش بینی کنه این کارا توجیح اتفاق افتاده هست

با تشکر
                      از خودم خوب در نیاوردم ، این کلیپش هست که بایدن میگه تری او تری تری او

‘Go to Joe 30330’: Biden Sends Supporters on a Digital Wild Goose Chase - The New York Times

2020 تقسیم بر 666 هم با ی ماشین حساب ساده بدست میاد

رفتن سراغ همون اصلی که امام گفته بود ، آمریکا شیطان بزرگ

(ترامپ هم احتمالا دستکاری روسیه یا.... تو انتخابات 2016 بوده ، سریع بعد از 4 سال اصلاح و رفع شد.)
                      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• hasan12
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1162

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                        وزیر خارجه آلمان: رایزنی‌های قدرت‌های اروپایی و آمریکا درباره بازگشت ایالات متحده به برجام بزودی شروع خواهد شد.

---

تام کاتن سناتور تندرو جمهوریخواه در واکنش به تصمیم بایدن برای توقف فروش جنگنده به امارات:
                        " دلجویی از آیت الله آغاز شد.

خیلی وقته شروع شده وامشب پایان می یابد!!!!
                        فردا هم اشتی دوطرف به صورت رسمی اعلام می گردد !!!!

نظر

• کیمیاگر
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 298

به نظر من از فاکتور بازگشت به برجام و مذاکره میتوان به خوبی جهت تهییج مردم استفاده کرد و با ایجاد دوقطبی آنها را پای صندوق کشاند.
                          به همین خاطر فعلا روی مذاکره حرکت خاصی انجام نمیگیرد (یا علنی نمیشود) و فعلا تا قبل انتخابات هم حرف شفافی درمورد این قضیه به مردم زده نمیشود.

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5633

نفت اولویت اول امریکا نیست،پس خاورمیانه اولویت اول امریکا نخواهد بود،اگر خاورمیانه اولویت اول امریکا نباشد،کنارآمدن امریکا با ایران در یک بازی برد برد دور از ذهن نخواهد بود.اولویت اول امریکا فعلا مهار کرونا و ترامپیسم در داخل و مهار چین در خارج است.
                              شاید یمن اولین محل مصالحه سیاسی و همکاری ایران و امریکا باشد

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

برای اینکه تاثیر بی ارزش شدن ریال و ارزش جایگزینی یه شرکت را بهتر درک کنیم به مثال زیر توجه کنید:
                                فرض کنید یک دانه عنبرنسا ۱۰۰ تومن بوده و حالا شده ۱۰۰۰ تومن درواقع ارزش عنبرنسا زیاد نشده همان یه دونه هم هست ولی ارزش ریال افت کرده،
                                حالا یه سهم را بزارید جای عنبرنسا، تمام سهم هایی که به اندازه عنبرنسا رشد نکردن زیر ارزش ذاتی هستن حتی اگر سهم سودده نباشه، در واقع ارزش سهم زیاد نشده، ارزش ریال افت کرده
                                تمام سهم هایی که نسبت به زمان دلار ۳ تومن کمتر از ۷۰۰ درصد رشد کردن فارغ از عملکرد شرکت زیر ارزش ذاتی هستن.

نظر

در حال کار...
                                X