جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در حکمی عجیب...حسن قالیباف اصل که به دلیل اعتراض مالباختگان از ریاست سازمان بورس استعفا داده بود.....مشاور وزیر اقتصاد شد!
/:.ph34r-smiley.:/از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
در اصل توسط آقا سید پست شده است View Postنفت اولویت اول امریکا نیست،پس خاورمیانه اولویت اول امریکا نخواهد بود،اگر خاورمیانه اولویت اول امریکا نباشد،کنارآمدن امریکا با ایران در یک بازی برد برد دور از ذهن نخواهد بود.اولویت اول امریکا فعلا مهار کرونا و ترامپیسم در داخل و مهار چین در خارج است.
شاید یمن اولین محل مصالحه سیاسی و همکاری ایران و امریکا باشد
1)سیاست حقوق بشری امریکا در دوران دموکرات ها
2) چاپیدن عربستان به خاطر نقض حقوق بشر در یمن
نظر
-
در اصل توسط hakim821 پست شده است View Postهر چه بازه شما كمتر باشه خطا و يا ريسك افزايش بيدا ميكنه .
یعنی فنر دلار و شاخص هردو به تعادل رسیده باشه.
اینکه دوستمون فرمودند رشد اقتصادی هم باید در نظر گرفته شود ، البته فکر میکنم تاثیر زیادی نداشته باشه.
سالهای رشد اقتصادی منفی رو هم فراموش نکیند !!!نگرش ، همه چیز است .
نظر
-
در اصل توسط Elcid پست شده است View Postرییس جمهور بعدی قطعا اصولگرا است بدنه اجتماعی اصلاح طلب ها ریزش زیادی داشته بسیاری مثل انتخابات مجلس شرکت نمیکنند اصولگراها طرفداران دائمی و ایدئولوژیک خودشونو دارن و به راحتی دولت را در دست میگیرند
اگه بخواهیم واقع بین باشیم اصلاح طلب ها در هیچ انتخاباتی در آینده پیروز نیستند حتی در انتخابات مجلس قبل هم اکثریت نداشتند والا عارف رییس مجلس میشد ضمن اینکه روحانی هم هیچ وقت اصلاح طلب نبود و از اول انقلاب در لیست راستی ها و اصولگراها بود اما در ریاست جمهوری با حمایت اصلاح طلب ها پیروز شد در واقع اصلاح طلب ها باختند برای همیشه باختند
احمدی نژاد هم که اصلا اصول گرا نبود و یک جریان سوم بود که اخیرا شورای نگهبان صراحتا اعلام کرد که قطعا رد صلاحیت می شه.
بنابراین منطق حکم می کنه که همچنان اصلاح طلب ها رو پیروز بدونیم .
مگه می شه مردم محمد جواد ظریف و علی لاریجانی و محمد رضا عارف و .. .رو ول کنن برن به سعید جلیلی و سعید محمد و محسن رضایی و .. رای بدن؟؟
اما مجلس تقریبا بر عکسه و به جز مجلس ششم و همین مجلس قبلی و اگر اشتباه نکنم مجلس سوم در سایر موارد اصول گراها پیروز بودنآخرین ویرایش توسط abdolhossein؛ 2021/01/29, 00:10.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Postالبته من یکبار برد ترامپ رو پیشگویی کردم که خب فهمیدم نباید در این جور موارد زود قضاوت کرد، من شخصا به هر کسی که احساس میکنم مفید تره رای میدم دیگه اینکه اکثریت مردم چه رایی دارن و چه نتیجه ای حاصل میشه دیگه از حوزه اختیار من خارجه.
در نهایت معتقدم نتیجه انتخابات متناسب با شعور و لیاقت مردم خواهد بود و من شخصا به رای مردم احترام میزارم حالا نتیجه هر چیزی که میخواد باشه.
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postدر حکمی عجیب...حسن قالیباف اصل که به دلیل اعتراض مالباختگان از ریاست سازمان بورس استعفا داده بود.....مشاور وزیر اقتصاد شد!
/:.ph34r-smiley.:/
به طرز باور نکردنی ای سر کار هستیم.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Postاصلاح طلبها و اعتدالیون این دوره دست پرتری برای رقابت دارن
فکر نمیکنم دیگه کسی باشه که بین اطلاح طلب و اصولگرا تردیدی داشته باشه. الان دیگه همه فهمیدن در عمل هیچ فرقی به حال مردم بدبخت نداره و همین ممکنه باعث بشه مشارکت به حداقل برسه و مشارکت حداقلی هم یعنی باخت اصلاح طلبها، چون اصولگراها همیشه یک حجم ثابت رای نیروهای انقلابی رو دارند .
76 و 84 هم از بغض معاویه بود نه از حب علی !
کلاً سبک انتخاب ما ایرانی ها همیشه اینه که از بغض یکی ، به رقیبش رای میدیم.
یعنی خوب میدونیم چی رو نمیخواییم ولی اصلاً نمیدونیم چی رو میخواییم!!!
فعلاً با همین فرمون میریم جلو و این بازی تا پایان دوران ولایتمطلقیِ آقا ادامه پیدا میکنه و با ظهور آقای بعدی قاعده بازی انتخابات تغییر خواهد کرد.آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2021/01/29, 00:41.نگرش ، همه چیز است .
نظر
-
در اصل توسط EHSANI پست شده است View Postدستِ پُر ؟! پر از چی ؟!
فکر نمیکنم دیگه کسی باشه که بین اطلاح طلب و اصولگرا تردیدی داشته باشه. الان دیگه همه فهمیدن در عمل هیچ فرقی به حال مردم بدبخت نداره و همین ممکنه باعث بشه مشارکت به حداقل برسه و مشارکت حداقلی هم یعنی باخت اصلاح طلبها، چون اصولگراها همیشه یک حجم ثابت رای نیروهای انقلابی رو دارند .
فعلاً با همین فرمون میریم جلو و این بازی تا پایان دوران ولایتمطلقیِ آقا ادامه پیدا میکنه و با ظهور آقای بعدی قاعده بازی انتخابات تغییر خواهد کرد.
سلام آقا چرا دارید جواب میدید؟
ایشون تو اوج بازار که همه چند صد دردصدی سود میکردن ضرر میدداد نمونش ولصنم و پکرمان یعنی نگه داشته بود با این ریزشای شدیدم تو سود بود
دقیقا میفروخت پز میداد بعدش غیب میشد
هیچ حرفی نزده که درست که هیچی اصلا عقلانی باشه
شانس اورد تالار بئرس کلا نابود شد مطالبش وگرنه اونجا کلی سوتیش بود که الان نیست واسه همین اینجارو کرده پاتوق
تازه اونقدر این سیستم حکومت دوس داره که از آمریکا بهش پیشنهاد کار داده بودن حتی پمپئو اومده بود در خونشون با حقوق هزاران دلاری اخه نخبه هستن ایشون ولی بخاطر مردم فقیر ایران قبول نکردن.کلا جدیش نگیرید و جواب ندید چون میخواد لایک و مطلب جمع کنه
نظر
-
در اصل توسط EHSANI پست شده است View Postدستِ پُر ؟! پر از چی ؟!
فعلاً با همین فرمون میریم جلو و این بازی تا پایان دوران ولایتمطلقیِ آقا ادامه پیدا میکنه و با ظهور آقای بعدی قاعده بازی انتخابات تغییر خواهد کرد.
پیامش این بود که اون چیزی که آمریکا رو امریکا کرده و فرق مردم امریکا و با ما در این نیست که اونها اشتباه نمیکنن ما میکنیم، همه انسان ها اشتباه میکنن.
تفاوت در اینه که اوتها از اشتباهاتشون درس میگیرن و اشتباهاتشون رو اصلاح میکنن. اما ما ملت یاد گرفتیم که اشتباهاتومون هی تکرار کنیم هی تکرار کنیم.
اونجا هم ترامپ یکی مثل مموتی رئیس جمهور میشه و کشور رو میبره به سمت نابودی. اونها چیکار میکنن؟ اشتباه شون رو اصلاح میکنن، ما چیکار میکنیم؟ یه خوشگل ترش رو از تو لپ لپ در میاریم. حالا یا با انتخابمون یا با انفعالمون.
عرض کردم هر انچه که بر سرنوشت هر ملتی و قومی رقم میخوره نشان سطح لیاقت اون ملت هست ما هم اگه لیاقتش رو داشته باشیم پیشرفت میکنیم اگر نه که خب نداشتیم. چاره ای نیست.
بنده که هنوز قطع امید نکردم و امیدوار به روزهای بهتر.
نظر
-
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postبرای اینکه تاثیر بی ارزش شدن ریال و ارزش جایگزینی یه شرکت را بهتر درک کنیم به مثال زیر توجه کنید:
فرض کنید یک دانه عنبرنسا ۱۰۰ تومن بوده و حالا شده ۱۰۰۰ تومن درواقع ارزش عنبرنسا زیاد نشده همان یه دونه هم هست ولی ارزش ریال افت کرده،
حالا یه سهم را بزارید جای عنبرنسا، تمام سهم هایی که به اندازه عنبرنسا رشد نکردن زیر ارزش ذاتی هستن حتی اگر سهم سودده نباشه، در واقع ارزش سهم زیاد نشده، ارزش ریال افت کرده
تمام سهم هایی که نسبت به زمان دلار ۳ تومن کمتر از ۷۰۰ درصد رشد کردن فارغ از عملکرد شرکت زیر ارزش ذاتی هستن.آخرین ویرایش توسط bahramkhaliran؛ 2021/01/29, 01:43.
نظر
-
در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Postسلام آقا چرا دارید جواب میدید؟
ایشون تو اوج بازار که همه چند صد دردصدی سود میکردن ضرر میدداد نمونش ولصنم و پکرمان یعنی نگه داشته بود با این ریزشای شدیدم تو سود بود
دقیقا میفروخت پز میداد بعدش غیب میشد
هیچ حرفی نزده که درست که هیچی اصلا عقلانی باشه
شانس اورد تالار بئرس کلا نابود شد مطالبش وگرنه اونجا کلی سوتیش بود که الان نیست واسه همین اینجارو کرده پاتوق
تازه اونقدر این سیستم حکومت دوس داره که از آمریکا بهش پیشنهاد کار داده بودن حتی پمپئو اومده بود در خونشون با حقوق هزاران دلاری اخه نخبه هستن ایشون ولی بخاطر مردم فقیر ایران قبول نکردن.کلا جدیش نگیرید و جواب ندید چون میخواد لایک و مطلب جمع کنه
ع ح را بیشتر از دوساله از محیط تالار میشناسم
دوسال قبل همین موقع شاخص ۱۷۰ هزار را حباب میدونست و منتظر شاخص ۱۴۰ هزار و قیمتهای پایین تر سهام بود !
شاید باورتون نشه وقتی من پتایر ۱۳۰۰ تومنی میخریدم ( تابستان ۹۸) ایشون با حدت و حرارت خاصی توی بورکس از حباب بودن پتایر مینوشت
در مورد عقاید سیاسی هم کاملا تعطیل و بر ضد منافع مردم مینویسه البته خودش هم قبلاً اعتراف کرده سایبری بوده و احتمالا الان هم هست
مباحث انتخاباتی را هم که داره مطرح میکنه احتمالا اتاق فکرشون بهش دیکته کرده برای گرم کردن تنور انتخاباتی استارت بزنه
از خودم اطرافیانم دوستانم و نظرات قاطبه مردم مشخصه که هیچ تمایلی برای حضور در سیرک انتخاباتی حکومت و مشروعیت بخشیدن دوباره به حکومت وجود ندارد انتخابات اسفند پارسال که با حضور ۲۰-۳۰ درصدی مردم یک شکست کامل برای حکومت بود تازه اونجا خیلیها در شهرهای کوچک و روستاها فقط برای مناسبات خونی قبیله ای رای دادند که در انتخابات خرداد از این خبرها نیست بنابراین پیشبینی میکنم انتخابات خرداد البته اگر برگزار بشه با مشارکت ضعیف و افتضاح زیر ۲۰ درصدی روبرو بشه
اصلاح طلبان میشه گفت به گورستان تاریخ پیوستند و عملا هیچ شانسی ندارند بزرگشون خاتمی یا ظریف هم که باشند رای نخواهند داشت چون مورد تنفر هواداران سابقشون قرار دارند
تنها شانس حکومت برای جمع کردن عده ای پای صندوق حضور محمود هست که هنوز طرفداران قابل توجهی در شهرهای کوچک و روستاها داره✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
نظر