جــــو بــــازار

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • محمد1339
    عضو فعال
    • خرداد ۱۳۹۸
    • ۵۸۲

پاسخ : جــــو بــــازار

شنیده ها...........? ممنوعیت فروش بازارگردان ها
    ? به اطلاع کلیه بازارگردانها می رساند، بازارگردان های محترم در روز جاری در کلیه نمادهای معاملاتی‌ موضوع بازارگردانی خود، ملزم به ایفای تعهدات بازارگردانی در ورود سفارش فروش و انجام معامله در سمت فروش نمی باشند.
    مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • خرداد ۱۳۹۱
      • ۵۶۳۶

در اصل توسط محمد۱۳۳۹ پست شده است مشاهده پست
      شنیده ها...........? ممنوعیت فروش بازارگردان ها
      ? به اطلاع کلیه بازارگردانها می رساند، بازارگردان های محترم در روز جاری در کلیه نمادهای معاملاتی‌ موضوع بازارگردانی خود، ملزم به ایفای تعهدات بازارگردانی در ورود سفارش فروش و انجام معامله در سمت فروش نمی باشند.
      مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران
      بازار دستوری همه می دونن که عاقبت خوبی نداره،چند روز بازرگردانها نمی فروشن ،بار سنگین مثبت کردن شاخص میفته دست حقیقی بیچاره و تنور که خوب گرم شد بازارگردان در اوج قیمت ها وارد بازار میشه و شروع می کنه به فروش و ۱۰ تا ۲۰ درصد بالاتر با خیال راحت سود می گیره:D
      بازارگردان نفروشه،حقوقی نفروشه ،حجم مبنا ،دامنه نوسان و هزارتا آیتم دیگه ،آدم یاد این مثل میندازه
      همسایه ها یاری کنید تا من شوهرداری کنم:D

نظر

• علیرضا حسنی
        Banned
        • اسفند ۱۳۹۷
        • ۱۶۴۷

مثبت امروز مثبت نوسانی معمولی نبود، فکر کنم بازار امیدش رو به توافق حداقل در کوتاه مدت از دست داده و مثبت امروز بازار مثبت بنیادی هستش.

طی روزهای آینده بیم و امید زیاد خواهیم داشت.

نظر

• danielbarooni
          عضو فعال
          • مهر ۱۳۹۹
          • ۳۵۳

گویا به شرکت ها اعلام شده حداکثر تا ۲۰ بهمن پیش بینی سود را به بازار اعلام نمایند .

این گام خوبی است اما توصیه به سازمان بورس این است که از طریق سامانه تدان و با فعال کردن تعداد زیاد مشاوران رسمی و غیر رسمی اجازه تجزیه و تحلیل روی سود شرکت ها و انتشار آن داده شود

بتاسهم

نظر

• arsenal2009
            عضو فعال
            • خرداد ۱۳۹۴
            • ۳۵۶

در اصل توسط آقا سید پست شده است مشاهده پست
            بازار دستوری همه می دونن که عاقبت خوبی نداره،چند روز بازرگردانها نمی فروشن ،بار سنگین مثبت کردن شاخص میفته دست حقیقی بیچاره و تنور که خوب گرم شد بازارگردان در اوج قیمت ها وارد بازار میشه و شروع می کنه به فروش و ۱۰ تا ۲۰ درصد بالاتر با خیال راحت سود می گیره:D
            بازارگردان نفروشه،حقوقی نفروشه ،حجم مبنا ،دامنه نوسان و هزارتا آیتم دیگه ،آدم یاد این مثل میندازه
            همسایه ها یاری کنید تا من شوهرداری کنم:D
            بازاری که دستوری سقوط می کنه دستوری هم میره بالا.‌کلا حواسمون باید به دستور ها باشه تا تکنیکال و تحلیل ‌.

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • خرداد ۱۳۹۱
              • ۵۶۳۶

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است مشاهده پست
              مثبت امروز مثبت نوسانی معمولی نبود، فکر کنم بازار امیدش رو به توافق حداقل در کوتاه مدت از دست داره و مثبت امروز بازار مثبت بنیادی هستش.
              برگ های برنده در مذاکرات سیاسی اون چیزی که ما فکر می کنیم نیست،نوشته های توییتری هم محض سرگرمی ملته ،به نظرم این شرایط شبیه نه جنگ و نه صلح ،برای ملت اگه آبی نداشته باشه برای دولت و خیلی ها نان زیادی خواهد داشت.فقط یه نگاه به قیمت خرید دلار توسط صرافی بانک ملی و فروش اون بندازید تا همه چی دستتون بیاد
              خرید دلار:۲۲.۳۲۰ و فروش دلار:۲۳.۴۸۰ تومان،۱۱۶۰ تومان سود برای فروش هر دلار(کمی بیشتر از۵% سود در خرید و فروش هر دلار)

به وقتش خبر میاد مذاکراتی در عمان،یا عراق و یا ....در جریان بوده،صبر کنیم دولت عیدی کارکنانش رو در دهه فجر پرداخت کنه ،بعد ...

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۹۷
                • ۱۷۲۴

باز نرید پول خونه و ماشین و پول کارگری و طلاهای خانم و قرض و وام و نزول و از این چیزها رو بردارید بیاید توی بورس و بعدش به عالم و آدم و دولت و ملت و امام و امت و خدا و پیغمبر فحش بدینا!
                هر کی هم حرف از رکود از بازارهای موازی می زنه به نظرم اشتباه می کنه.

نظر

• علیرضا حسنی
                  Banned
                  • اسفند ۱۳۹۷
                  • ۱۶۴۷

در اصل توسط آقا سید پست شده است مشاهده پست
                  برگ های برنده در مذاکرات سیاسی اون چیزی که ما فکر می کنیم نیست،نوشته های توییتری هم محض سرگرمی ملته ،به نظرم این شرایط شبیه نه جنگ و نه صلح ،برای ملت اگه آبی نداشته باشه برای دولت و خیلی ها نان زیادی خواهد داشت.فقط یه نگاه به قیمت خرید دلار توسط صرافی بانک ملی و فروش اون بندازید تا همه چی دستتون بیاد
                  خرید دلار:۲۲.۳۲۰ و فروش دلار:۲۳.۴۸۰ تومان،۱۱۶۰ تومان سود برای فروش هر دلار(کمی بیشتر از۵% سود در خرید و فروش هر دلار)

به وقتش خبر میاد مذاکراتی در عمان،یا عراق و یا ....در جریان بوده،صبر کنیم دولت عیدی کارکنانش رو در دهه فجر پرداخت کنه ،بعد ...
                  منم فکر میکنم در انتها توافق بشه ولی خب این وسط بازار هم نوسان زیادی میده و نمیشه بی تفاوت بود. ضمن اینکه بارها شده اون چیزی که ما فکر میکردیم و دوست داشتیم اتفاق بیفته اتفاق نیفتاده، بارها.
                  خرید و معامله و تو این بازارم واقعا ریسک داره و اگه کسی تجربه و قدرت خود اصلاحی نداشته باشه و در مقابل تعصب بیجا براحتی به فنا میره.

نظر

• Mehrsana
                    عضو فعال
                    • شهریور ۱۳۹۹
                    • ۱۲۴۶

مثبت امروز مثبت نوسانی معمولی نبود، فکر کنم بازار امیدش رو به توافق حداقل در کوتاه مدت از دست داده و مثبت امروز بازار مثبت بنیادی هستش.

طی روزهای آینده بیم و امید زیاد خواهیم داشت.

حالت خوبه؟! دیروز که گفتم بازار به زودی یک رالی صعودی داره یه چیز دیگه میگفتی و تارگت ۶۰۰ هزار تایی میدادی!

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(۱)
                      • خرداد ۱۳۹۰
                      • ۲۶۱۱

منم فکر میکنم در انتها توافق بشه ولی خب این وسط بازار هم نوسان زیادی میده و نمیشه بی تفاوت بود. ضمن اینکه بارها شده اون چیزی که ما فکر میکردیم و دوست داشتیم اتفاق بیفته اتفاق نیفتاده، بارها.
                      خرید و معامله و تو این بازارم واقعا ریسک داره و اگه کسی تجربه و قدرت خود اصلاحی نداشته باشه و در مقابل تعصب بیجا براحتی به فنا میره.
                      دعوا سر این است که توافق به نام کی و چه گروهی در ایران ثبت بشه.
                      جناح اصولگرا مایل است که اگر مذاکره و توافقی قرار است صورت گیرد از جانب اصولگرایان باشد. ( رجوع شود به سخنان چندی قبل سران اصولگرا و جبهه پایداری که صراحتاً این مطلب را اعلام کردن)
                      توافق و مذاکره و رفع تحریم ها ، قطعاً برای مردم و کشور گشایش و رفاه حاصل میشود، پس جناح اصولگرا میخواهد این گشایش به نام آنها انجام شود.

نظر

• علیرضا حسنی
                        Banned
                        • اسفند ۱۳۹۷
                        • ۱۶۴۷

در اصل توسط danielbarooni پست شده است مشاهده پست

گویا به شرکت ها اعلام شده حداکثر تا ۲۰ بهمن پیش بینی سود را به بازار اعلام نمایند .

این گام خوبی است اما توصیه به سازمان بورس این است که از طریق سامانه تدان و با فعال کردن تعداد زیاد مشاوران رسمی و غیر رسمی اجازه تجزیه و تحلیل روی سود شرکت ها و انتشار آن داده شود

بتاسهم
                        خب اگه اینطور بشه که بر میگردیم به دوران همون کلاهبرداری های سازمان یافته شده، زدن زیر سهم ها و اعلام سودهای موهومی و خالی کردن ها و تعدیل سودهای منفی و ...

میگم قدرت کشور های توسعه یافته در اصلاح اشتباهاتشون هست قدرت ایرانی ها در تکرار ۵۰۰ بازه هر اشتباه.

مملکتی که ما فرداش رو نمیدونیم چی میشه پیش بینی سود سالانه میشه داد؟ این دیگه چه کلاهبرداری ای هستش.
                        آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ ۱۳۹۹/۱۱/۱۱، ۱۱:۰۷.

نظر

• علیرضا حسنی
                          Banned
                          • اسفند ۱۳۹۷
                          • ۱۶۴۷

در اصل توسط Mehrsana پست شده است مشاهده پست
                          حالت خوبه؟! دیروز که گفتم بازار به زودی یک رالی صعودی داره یه چیز دیگه میگفتی و تارگت ۶۰۰ هزار تایی میدادی!
                          اولا حال من خوبه حال تو چطوره، دوما گفتی دلار یه رالی صعودی داره و احتمالا بعدشم به خاطر رشد دلار صعود بازار که گفتم آره منتظر باش هنوزم میگم. رالی صعودی یعنی دلار از ۲۴ فعلی بره حداقل تا ۳۰ و شاخصم بره حداقل تا ۱۶۰۰ که هنوزم موافق نیستم. چون این هم به نظرم یه نوسان کوتاه مدت هست.

و در انتها هزار بار گفته شده تارگت نزولی دلار و شاخص بورس در صورت حصول توافق و رفع تحریم هاست، اگه توافق حاصل نشه و تحریمی رفع نشه قبل شما پروفسور ها بقیه هم میفهمن دلار پایین نمیاد در اون شرایط.

در مورد اینکه توافق میشه یا خیر هم بنده جادوگر یا کف بین نیستم، شما شاید کف بینی.
                          آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ ۱۳۹۹/۱۱/۱۱، ۱۱:۱۷.

نظر

• Mehrsana
                            عضو فعال
                            • شهریور ۱۳۹۹
                            • ۱۲۴۶

اولا حال من خوبه حال تو چطوره، دوما گفتی دلار یه رالی صعودی داره و احتمالا بعدشم به خاطر رشد دلار صعود بازار که گفتم آره منتظر باش هنوزم میگم. رالی صعودی یعنی دلار از ۲۴ فعلی بره حداقل تا ۳۰ و شاخصم بره حداقل تا ۱۶۰۰ که هنوزم موافق نیستم. چون این هم به نظرم یه نوسان کوتاه مدت هست.

و در انتها هزار بار گفته شده تارگت نزولی دلار و شاخص بورس در صورت حصول توافق و رفع تحریم هاست، اگه توافق حاصل نشه و تحریمی رفع نشه قبل شما پروفسور ها بقیه هم میفهمن دلار پایین نمیاد در اون شرایط.

در مورد اینکه توافق میشه یا خیر هم بنده جادوگر یا کف بین نیستم، شما شاید کف بینی.
                            حالت خوب نیست دیگه چون من حرفی از بالا رفتن دلار نزدم. من شاخص رو گفتم

نظر

• hasan12
                              عضو فعال
                              • شهریور ۱۳۹۹
                              • ۱۱۶۲

دلار ازاد ۲۵۰۹۰
                              دلار حواله ای ۲۵۴۰۰
                              دلار صرافی ملی با کارت ملی وگذرنامه ۲۳۷۲۰
                              دلار نیمایی ۲۲۸۰۰
                              دلار متشکل ارزی ۲۲۷۷۸
                              انس طلا ۱۸۴۶
                              سکه ۰۰۰ ۲۰۰ ۱۱
                              ................................................
                              نحوه محاسبه قیمت دلاربازار ازاد=
                              قیمت سکه بر حسب تومان منهای ۳۰۰ هزارتومان تقسیم بر انس جهانی تقسیم بر۰.۲۳۵۳۳۴

نظر

• علیرضا حسنی
                                Banned
                                • اسفند ۱۳۹۷
                                • ۱۶۴۷

در اصل توسط Mehrsana پست شده است مشاهده پست
                                حالت خوب نیست دیگه چون من حرفی از بالا رفتن دلار نزدم. من شاخص رو گفتم
                                راست میگی الان نگاه کردم در مورد دلار چیزی نگفته بودی در مورد شاخص گفتی. حق با شماست.

نظر

در حال کار...