جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3108

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    درود بر دوست فرهیخته
    npt و خروج و این مسائل را نمیدونم ... ولی در این بازار کی میاد اعتبار بگیره و سهم بخره . یکیش خود من اعتبار بدون سود را پس دادم و کار خوبی هم کردم
    در حالی که اکثر کارگزاری ها با سود میدند . کی میاد اعتبار بگیره و سود بده و با این شرایط نامطلوب سهم بخره . ملت نقدینگی خودشون هم توش موندند باهاش چیکار کنند . این کارها فایده نداره . حتی اگر 100% اعتبار بدهند
    اینها شگرد کارگزاری ها و عوامل دیگر است . اعتبار بدهند و از اون ور سودش را بگیرند و از اون ور هم براشون گردش بزنی یه پولم اونجا بگیرند و دست اخر هم خودت اعتبار گیرنده بمونه و حوض خالی

بزرگوار /:.grlim:.//:.Heart.://:.grlim:./

شاید این موضوع کمی قدیمی و لوث شده باشه

ولی نظام دوووو برره!!! /:.winksmiley02.:/ اون قدیما، واسه اینکه نشون بده ما وضعمون خیلی خوبه

و هیچ مشکل اقتصادی ندارم، به ظاهر هم که شده بورس رو مثبت میکنه

الان هم خبر تجدید ارزیابی اجباری اومد!!!

روز چهارشنبه آخر وقت!!!

قبول دارید که با یه مشت انسان کاملا باهوش/:.mellowsmiley.:/!!! و ایضا دروغ گو :^o طرف هستیم.
    .

نظر

• BEHESHT
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 299

بازار ساز بایستی چندتا خبر خوب را همزمان با خرید و حمایت حقوقی ها بصورت پیوسته پشت سر هم در چند روز باهماهنگی کامل بصورت تیر باری به بازار تزریق کنه تا بازار از حالت نوسانی خارج بشه و کاری که الان عمل میکنه خیلی نا هماهنگ است

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4104

در اصل توسط dadash پست شده است View Post

ولی نظام دوووو برره!!! /:.winksmiley02.:/ اون قدیما، واسه اینکه نشون بده ما وضعمون خیلی خوبه

روز چهارشنبه آخر وقت!!!

قبول دارید که با یه مشت انسان کاملا باهوش/:.mellowsmiley.:/!!! و ایضا دروغ گو :^o طرف هستیم.
        .
        قبول دارممممممممممممممم /:.rolleyessmileyani
        کار اینها کلا نشون دادنه . نشون بده اونجاتو دو برره /:.yead.:/

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

روز چهارشنبه آخر وقت!!!

.
          درود..
          وقتی نظام بخاطر بی پولی (بی دلاری)...به قاچاق مواد رو آورده...دیگه تا آخر قضیه را حساب کن...
          چند روز قبل 808 کیلو گرم...هروئین از یک کامیون در ترکیه کشف شد...مبدا افغانستان!...چطوری چند هزار کیلومتر راه ایران را پیموده...کسی متوجه نشده!...
          منتظران دلار 8 هزار تومانی...بشینند به امید دلار 8 هزاری.
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• آريانا
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 599

درود بر همگی
            متاسفانه این روزهای بازار بدینگونه است که انگار سهام را به 2 قسمت کرده اند , یک قسمت امروز مثبت و یا صف خرید و قسمت دیگر منفی و یا صف فروش و فردا برعکس میشه !!!!!!!!!!!!!

قسمت اول میره برای منفی و صف فروش و قسمت دوم میره برای مثبت و صف خرید !!!!!!!!!!

معامله گران هم هر روز در حال پرش از این سهم به آن سهم .

فقط خوشا به حال کارگزاران که چه ماهیهای درشتی از این آب گل آلود میگیرند !!!!

تحلیل , خدا نگهدارت تا دیداری مجدد.

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3751

در اصل توسط BEHESHT پست شده است View Post
              با قوانین جدید چون سرعت حرکت بازار به سمت پایین کم شده بایستی تعداد روزهای بیشتری در صف فروش باشند تا دوباره به نقطه جذاب برسه به همین جهت گردش معاملات کم میشه و بازار slow motion حرکت میکنه تا شاخص به نقطه شروع نرسه نمی توان در باره بازده قانون جدید نظر داد اگر قبل از رسیدن به آن برگردد قانون موفق بوده است اگر کف قبلی را بشکند غیر موفق بوده است ولی در حالت کلی نشان از نوسانی بودن بازار دارد و در دو حالت بازار از این حالت خارج مبشود
              1- خروج فروشندگان بد بین و دودل که زمان لازم دارد
              2- ورود نقدینگی سنگین بخاطر عوامل بیرونی(مثل کاهش سود بانکی،افزایش چشمگیر دلارو.....) ودر عین حال شرایط پایان سال نیز بایستی در نظر گرفت
              در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
              امید عزیز!
              من که نگفتم همه جمع کنید برید!! به من چه!!!
              منظورم از اون حرفا سمت و سوی پستهای بیشتر دوستان هست.

ولی راجع به این فرمایش شما، حقیقتش رو بخواهید اگر تصور کردید که معامله گر موفق کسی است که دست حقوقی بخونه یا زورش به فلانی برسه...یا تکلیف فلان چیز رو بهتر بدونه! اشتباه بزرگی میکنید!

اینکه میفرمایید تکلیف چیست....بگذارید یک خاطره ای عرض کنم! سالها قبل در بورس سکه آتی فعال بودم. نمیدونم چقدر دوستان آشنا هستند. بازار پر ریسک و حرفه ای هست. زمان احمدی نژاد بود اشتباه نکنم و بعد از دو سه سال فعالیت واقعا عملکرد عالی داشتم. در بازار آتی روز به روز سود و زیان شما به حسابت واریز میشه یا از حسابت کسر میشه!
              روزی از روزها خلاصه! در آن موقع مبتنی بر فضای بنیادی طلا و دلار و بخصوص تحلیل تکنیکال و .... به یک جمع بندی مطمئن رسیدم. و لذا مطابق تحلیلی که دقیقا هم بعدن درست از آب درآمد فول پوزیشن خرید گرفتم! هیچ وقت اینکار رو نمیکردم! پوزیشن فول خرید یعنی با اهرم یک به ده که آتی داره خیلیه! و از شگفت روزگار روز بعدش کل پوزیشن هام صف خرید شد! و البته روز بعدش هم تکرار شد. از آنجا که عرض کردم روزانه در آتی وقتی که در سود هستی به حسابت پول واریز میشه سه روز به شکل تصاعدی پول به حسابم میامد در حد لالیگا! (فکرش رو بکن یک هفته ای وقتی فول خرید باشی و در جهت بازار سرمایه ات دو برابر میشه!)
              دقیقا یادم هست روز چهارم، پنج شنبه ای بود! با خیال راحت نزدیکای ظهر از خواب بیدار شدم که ببینم امروز چقدر صف خرید سنگین است! کامپیوتر را روشن کردم و دیدم ای خدای من چرا ملت صف را سمت عوضی چیده اند!!!! چرا صف سمت فروش است! اولش فکر کردم تابلو اشکال داره! یا شاید اینترنت قطع شده....ولی...
              نمیدانم خاطرتان هست زمانی که جناب پوتین کریمه را گرفت! یک خبر خورد به بازار طلا و فاتحه!
              سه چهار روز صف فروش شد! (و این یعنی به شکل تصاعدی هر روز از حسابت پول کم میشه!) اصلا نمیشد موقعیت ها رو بست و این تازه قسمت خوبش هست. از روزهای بعدش یک چیزی هست به اسم بازار جبرانی! بعد از بازار کسانی که کال مارجین میشوند (یعنی این خطر هست که ضررشان در روزهای آتی اینقدر زیاد شود که حسابشان صفر شود و به کارگزاری ضرر بزنند ) و هیچ راهی مشتری برای بستن پوزیشن ندارند را میبرند بازار جبرانی! عملا آنجا شما را ضبح میکننند! درستش حساب بانکی شما را!
              ظرف ده روز تقریبا تمام سرمایه زندگی ام رفت! دقت کنید که هم تحلیلم درست بود. هم پوزیشن هایی که گرفته بودم درست بود...همه چیز درست بود! فقط کافی بود جناب پوتین وقت دیگری را برای کشورگشایی انتخاب میکرد!
              ولی حقیقتش این هست که اساس کارم غلط بود. عدم مدیریت سرمایه..عدم محاسبه ریسک درست.. اگر من دو روز بعدش که همه در صف خرید التماس میکردند میفروختم سود کلانی هم میکردم! و تصور نبوغ در معامله گری هم داشتم ولی در اینده بالاخره این اتفاق رخ میداد!

در راستای تجربه فوق...خاطره دیگری هم عرض کنم:
              روزی یکی از دوستان که فهمیده بود دستی در بازار دارم با یک تبخدری! و غروری! گفت فلانی من مثلا بیست هزار دلار داشتم و الان یکماهه در فارکس مثلا سه برابرش کردم! نظرت چیه راجع به عملکردم؟ عرض کردم که شما از احمق ترین معامله گران فارکس هستی! طبیعی بود که حق بجانب ناراحت شد!
              مدت ها بعد از دیگران شنیدم که ورشکست شده!

بیخودی نیست که در پست های قبلی طی چند پست روی مدیریت سرمایه اینقدر اصرار کردم! شما باید در بازار روی فاکتورهایی حساب کنید که کنترلش در دست شماست. جهت بازار واقعا در دست کسی نیست! نهایتش یک تحلیل هست که اون هم خدای تحلیل گری باشید باز هم در درازمدت میبینید که 70درصد جور دیگری میشود! (خیالتان را راحت کنم! با تکنیکال و فاند و اینها کسی به جایی نرسیده!)
              معامله گری بخش اعظمش مدیریت سرمایه است. و نحوه درست مقابله با ریسک.
              بخش اعظم مدیریت سرمایه هم یعنی استراتژی داشته باشید . تحت هر شرایطی برنامه ای داشته باشید. مستاصل نشوید (فکر کنم هزار بار این جمله را در پستها گفته ام)
              خلاصه اینکه اگر خودتان را معامله گر میدانید، سعی کنید سرمایه تان را از دست ندهید.از ضرر سنگین بترسید. سعی کنید ضرر نکنید..به وقتش سود خواهید کرد!
              وگرنه شانسکی الا بختکی خوب اسمش هرچه باشد معامله گریه حرفه ای نیست.

و باور بکنید یا نه! بخش زیادی از این حرفهایی که میزنم برای یادآوری خودم هست. معامله گری مدیریت احساسات هست. برای یادگرفتن مدیریت احساسات یک عمر هم کم است!
              ...نمیدونم جریان چیه .که..این بحث مدیریت ریسک و سرمایه و ضرر نکردن رو خیلی از ما بورسی ها ..بارها خوندیم ...شنیدیم ..بهمون تاکید شده ...ولی بازهم بند رو آب میدیم !!مخصوصا وقتی چند وقتی باد به بادبان بازار و سهامی که داره میخوره...و دوباره مثل تازه کارهای طماع میشیم و همه چی یادمون میره ...!!!استراتژی...مدیریت سرمایه و ریسک ..حفظ نقدینگی .....خرید تو سقف !!....الان با خوندن تجربه و صحبت های شما ...دارم می فهمم یکی از گیرها و اشکال کارم کجا بوده !!!

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1587

افزایش ضریب اعتبارات به ۶۰ درصد امروز ابلاغ شد.

این مصوبه از دو اسفند اجرایی می‌شود

سوم اسفند هم قرار بود از NPT خارج بشیم

بازار مثبتم آرزوست.
                مگه آخر اسفند زمان تسویه اعتبارات نیست؟
                خب این چه افزایشیه که باید نهایتا 15 روز کاری دیگه تسویه بشه؟

نظر

• bahramkhaliran
                  عضو جدید
                  • Sep 2020
                  • 812

سلام ازقدیم گفته اندگنجشک زیرک ازنوکش آویزان می شود!وانسان کاملاباهوش دروغ نمی گویدآنکه دروغ می گویدمی شودحسن کلید!

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3108

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                    مگه آخر اسفند زمان تسویه اعتبارات نیست؟
                    خب این چه افزایشیه که باید نهایتا 15 روز کاری دیگه تسویه بشه؟

چطور با یه دامنه نوسان، چهارشنبه هفته پیش و شنبه این هفته بازار سبز چمنی شد!!!

دو روز هم مثبت باشه کفایت میکنه نیاز نیست که کل هفته مثبت باشه!!

کافیه یه عکسی بگیرن و بیست و سی نمایش بدن که::

واکنش مثبت بازار سرمایه به خروج از NPT!!!

چند بار این موضوع رو تجربه کردید؟
                    .

نظر

• abdolhossein
                      عضو فعال
                      • Feb 2019
                      • 1587

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
                      سلام ازقدیم گفته اندگنجشک زیرک ازنوکش آویزان می شود!وانسان کاملاباهوش دروغ نمی گویدآنکه دروغ می گویدمی شودحسن کلید!
                      بله متاسفانه این کارشون رو باهوشی و زرنگی می دونن.
                      اما در واقع کسی که به خاطر حفظ میز و پست و چندرغاز حقوق کارمندی و مدیریتی چشم به روی این همه فساد می بنده و طبق قانون کارما نکبت و خسارت ابدی رو برای خودش و خانواده ش می خره در واقع ابلهی بیشتر نیست.

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

خالص ارزش معاملات امروز...6655 میلیارد...8درصد افزایش نسبت به روز قبل..
                        خروج پول...583 میلیارد..
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• Elcid
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1239

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
                          شاخص هم وزن با +932 واحد هفته خوبی را سپری کرد>:D<
                          با نوسان ۲ و ۶ دیگه مثبت بودن شاخص معنی نداره
                          با محدود کردن منفی به ۲ درصد انگار با زور اجازه ندادن بخشی از سهم ها منفی بخورن به اندازه سهم هایی که ۵ و ۶ درصد مثبت شدن

نظر

• کاوه آهنگر
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 413

یه چند ماهی که با اینکار پولا توی سهم ها قفل بشه اوناییکه وشکن میزدن رونق برمیگرده و فلان! با خواهش و تشکر دوباره بازه 5 درصدی قبول میکنن تا حداقل نصف پولشون دربیارن!!
                            درس عبرت نمیگیریم که!!!
                            بلایی سر بورس آوردن که کلا بهش هر چی میشه گفت جز بورس(کازینو-دزدخونه و...)
                            هر کی هم تو این 6 ماه پولشو کشید بیرون رفت دنبال یه کار دیگه(حتی گذاشت تو بانک سودش بگیره)برده .نه استرس! نه دردسر! نه تحقیر!
                            اونیکه هم بلد باشه سرمایش بگردش دربیاره هزارتا راه دیگه بلده.اینقدر تمنای این بورس نمیکنه دوزار بذاره کف دستش!

نظر

• نجاT...
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 2639

اگر دامنه نوسان رو از مثبت ۶ تا مثبت ۱۲ هم بذارن بازم منفی میشه : )
                              انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• منیب
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 2440

?️ورود پلیس امنیت اقتصادی به چند پرونده بورسی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ:
                                در دو تا سه پرونده درباره تخلفات بورسی، به جد در حال انجام اقدامات خود هستیم و هماهنگی قضائی را نیز در این رابطه انجام داده‌ایم./تسنیم

قالیباف صحرایی هامونی خدابخش بگیریدتمام مفاسدراتمام کمال افشامیکنندچون خودشان هم همدست بودن ازکارگزاری هاهم بپرسیدهمه رامیگویندکه این 4نفردراین چندسال چه فسادی داشتن
                                بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

در حال کار...
                                X