جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Omid_Khan
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 714

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
    من که فکر نمیکنم تغییر دامنه از -5/+5 به -2/+6 بتونه تغییر چندانی توی مثبت شدن بازار ایجاد کنه!
    آخه وافعا چرا سهمی که تا امروز منفی بوده یا در حد 2 یا 3 درصد مثبت میخورده چرا باید مثبت یا مثبت تر بشه؟ اگه میتونست بشه، خوب با همین دامنه +5 هم میتونست بشه! فقط شاید بتونه این بار صف فروش بزرگتری تشکیل بده!

تنها سهمهایی که شاید بتونن بیشتر رشد کنن اونهایی هستن که به +5 نزدیک میشدن یا صف خرید داشتن. که البته باز هم این دامنه +6 باعث نمیشه بیشتر رشد کنن بلکه باعث میشه زودتر رشد کنن و به تعادل برسن!

تنها علتی که تغییر دامنه میتونه باعث رشد بازار بشه، همینه که خیلی ها دارن فکر میکنن این تغییر دامنه باید بازار را رشد بده، حالا چطوری، بر اساس همین توهم افزایش!

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
    ظاهرا خودت توهم داری
    امروز با افزایش شاخص ها متوجه شدی چقدر توهم داری !!!!
    خوب دوست عزیز متاسفانه اونطوری که تو دوست داشتی و پیش بینی میکردی، نشد و بازار فقط یک روز تونست مثبت باشه یعنی فقط شنبه که تو هم بلافاصله اومدی به من پریدی که دیدی اشتباه کردم و خوشحال بودی که بازار مثبت شده و امیدوار که همینطور مثبت بره جلو!
    من البته خوشحال نیستم که شک و تردید من نسبت به این دامنه نوسان نامتقارن جدید درست بود و بازار مثبت نشد چون خودم هم سهام دارم و بدم نمیاد که سهامم رشد کنه. کاش مثبت میشد و من اصلا دیگه تاپیک خودم و تو را بالا نمی آوردم و بی سر و صدا تمومش میکردم میرفت! /:.tonguesmiley:./

ولی همانطور که اون بالا نوشتم، نمی فهمیدم که چرا سهامی که قدرت رشد و +5 شدن را ندارن، حالا باید با این دامنه جدید +6 بخورن؟!
    آیا هیچ دلیلی میتونست داشته باشه جز این که دامنه جدید قرار بود یه هیجانی ایجاد کنه تا سهام مثبت بشن؟!
    و یا همون که من گفتم، یعنی یه توهمی بین سهامدارا ایجاد کنه که بله قراره بازار مثبت بشه و شاید همین توهم بازار را میخواست مثبت کنه!
    فقط تو هم نبودی که انتظار داشتی بازار مثبت بشه، خیلی ها منتظر بودن حتی با سابقه ها! شاید خود من هم یه امیدی داشتم!

ولی اتفاقا خیلی خوب شد که این دامنه نامتقارن زشت باعث نشد بازار مثبت بشه تا نشون بده بازار باید طبق اصول مثبت بشه و نا با این حرکتهای بچگانه!
    و شاید نشون داد که خیلی از سهامدارا فریب این حرکتها را نمیخورن و به این رفتارهای غیر منطقی واکنش مثبت نشون نمیدن!

نظر

• zess
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3107

خبرنگار المانیتور: آمریکا فردا شب به برجام باز می گردد!

این خبرنگار در ۲۰۱۳ نیز از مذاکرات مخفیانه مقامات ایران و آمریکا در عمان قبل از توافقنامه برجام خبر داده بود.

او امروز در خبری ادعا کرده است که ممکن است جو بایدن در سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی مونیخ، برنامه آمریکا برای بازگشت به برجام را اعلام کند!

نظر

• hasan12
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1162

خوب دوست عزیز متاسفانه اونطوری که تو دوست داشتی و پیش بینی میکردی، نشد و بازار فقط یک روز تونست مثبت باشه یعنی فقط شنبه که تو هم بلافاصله اومدی به من پریدی که دیدی اشتباه کردم و خوشحال بودی که بازار مثبت شده و امیدوار که همینطور مثبت بره جلو!
        من البته خوشحال نیستم که شک و تردید من نسبت به این دامنه نوسان نامتقارن جدید درست بود و بازار مثبت نشد چون خودم هم سهام دارم و بدم نمیاد که سهامم رشد کنه. کاش مثبت میشد و من اصلا دیگه تاپیک خودم و تو را بالا نمی آوردم و بی سر و صدا تمومش میکردم میرفت! /:.tonguesmiley:./

ولی همانطور که اون بالا نوشتم، نمی فهمیدم که چرا سهامی که قدرت رشد و +5 شدن را ندارن، حالا باید با این دامنه جدید +6 بخورن؟!
        آیا هیچ دلیلی میتونست داشته باشه جز این که دامنه جدید قرار بود یه هیجانی ایجاد کنه تا سهام مثبت بشن؟!
        و یا همون که من گفتم، یعنی یه توهمی بین سهامدارا ایجاد کنه که بله قراره بازار مثبت بشه و شاید همین توهم بازار را میخواست مثبت کنه!
        فقط تو هم نبودی که انتظار داشتی بازار مثبت بشه، خیلی ها منتظر بودن حتی با سابقه ها! شاید خود من هم یه امیدی داشتم!

ولی اتفاقا خیلی خوب شد که این دامنه نامتقارن زشت باعث نشد بازار مثبت بشه تا نشون بده بازار باید طبق اصول مثبت بشه و نا با این حرکتهای بچگانه!
        و شاید نشون داد که خیلی از سهامدارا فریب این حرکتها را نمیخورن و به این رفتارهای غیر منطقی واکنش مثبت نشون نمیدن!

نه توهمت بر طرف نشده
        شاخص هم وزن ابتدای هفته 435624 بود
        اخر هفته شاخص هم وزن 438957 است
        یعنی 3333 واحد مثبت
        این همه رشد شاخص هم وزن رو نمی بینی /:.mellowsmiley.:/
        من مدام می گم اصلا روی سهام شاخص کل سرمایه گذاری انجام ندهید (30 سهام شاخص ساز)
        یا اگر انجام می دهید بیشتر از 30 در صد سرمایه نباشد
        با سرمایه گذاری روی سهام شاخص هم وزن از بورس لذت ببرید
        طبق نظری که دادم برای شاخص هم وزن هفته پیش این هفته برایند شاخص هم وزن + بود
        وبرای هفته بعد هم مثبت خواهد بود

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

گروه تروریستی داعش با انتشار بیانیه‌ای به صورت رسمی از جنگ با نیرو‌های ارتش و انصارالله یمن در کنار شبه‌نظامیان ائتلاف سعودی در استان مأرب خبر داد.

---

نماینده ویژه روسیه در امور سوریه به اسرائیل هشدار داد ادامه حملات هوایی این کشور بر ضد سوریه احتمالا پاسخ تلافی جویانه دمشق را در پی داشته باشد.

نظر

• ایرانی
            ستاره دار(1)
            • Jun 2011
            • 2577

یادش بخیر، قبلاً اگر صحبتی و حتی اشاره ای به مذاکره، توافق، رفع تحریم میشد. اولین سهم ها و شرکتهایی که صف خرید و مثبت میشدن و سهامداران به استقبال آنها میرفت، سهام بانکی بود.

بانک ها بیشترین نفع را از رفع تحریم ها می برند.

گویا بازار این روزها ، بی تفاوت به همه خبرهای مثبت شده است.:)

نظر

• Omid_Khan
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 714

من که فکر نمیکنم تغییر دامنه از -5/+5 به -2/+6 بتونه تغییر چندانی توی مثبت شدن بازار ایجاد کنه!
              آخه وافعا چرا سهمی که تا امروز منفی بوده یا در حد 2 یا 3 درصد مثبت میخورده چرا باید مثبت یا مثبت تر بشه؟ اگه میتونست بشه، خوب با همین دامنه +5 هم میتونست بشه! فقط شاید بتونه این بار صف فروش بزرگتری تشکیل بده!

تنها سهمهایی که شاید بتونن بیشتر رشد کنن اونهایی هستن که به +5 نزدیک میشدن یا صف خرید داشتن. که البته باز هم این دامنه +6 باعث نمیشه بیشتر رشد کنن بلکه باعث میشه زودتر رشد کنن و به تعادل برسن!

تنها علتی که تغییر دامنه میتونه باعث رشد بازار بشه، همینه که خیلی ها دارن فکر میکنن این تغییر دامنه باید بازار را رشد بده، حالا چطوری، بر اساس همین توهم افزایش!
              نه توهمت بر طرف نشده
              یعنی 3333 واحد مثبت

بابا تو خیلی دانشمندی و اصلا متوهم هم نیستی! خیلی هم کم رو و با ادبی و با وقاری!
              روی حرف خودت هم نموندی!
              هر طور دلت میخواد تفسیر میکنی که یه موقع از رو نری!

افتادی دنبال افزایش قیمت دلار و بدبخت کردن مردم تا مثلا تو بورس سود کنی!

بهرحال فهمیدم که دیگه اصلا نمیشه به هیچ حرف تو اعتماد کرد مثل همین آخری که ....

نظر

• ADLER
                Banned
                • Jan 2020
                • 216

نه توهمت بر طرف نشده
                یعنی 3333 واحد مثبت
                سلام.
                داداش این 3333 واحد مثبت میشه حدودا" 0.7 درصد!!! یعنی حتی کمتر از 1% . تازه اونم دوستان توضیح دادند که مثلا" از یک گروه 10 تا سهم تو صف فروش قفله و هر کدوم نیم الی یک درصد پایانیشون اومده پایین و 2 تا سهم مثبت 6 خورده و به تنهایی تاثیر اون گروه رو در شاخص هم وزن مثبت کرده. همین.

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

عرضه و تقاضا در بورس آمریکا منو یاد قانون اتوبان های آلمان میندازه که محدودیت سرعت ندارن اما در عین حال کسی علاقه ای به استفاده از حداکثر سرعت ماشینش نداره (نداشتن دامنه نوسان)
                  اما در ایران برعکس اونجاست (داشتن دامنه نوسان)
                  طرف سمند یا پژو داره میخواد تو جاده های داغون ایران200 کیلومتر سرعت بره و تاپ اسپید ماشینش رو بیرون بکشه
                  یا خودش راهی قبر میشه یا ماشینش یا هردوشون

مثلا در بورس ایران چند تا حقوقی که قبلا حجره داشتن و الان کارشون دیجیتال و آنلاین شده پیش خودشون حساب میکنن میگن سهم رو مثلا با 800 درصد رشد باد میکنیم و بعد خالی میکنیم
                  بدون اینکه پشت اون سهم خبر بنیادی باشه و مردم هجوم میبرن که بخرن

نظر

• window
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 242

/:.nono.:/به قول کاربر دلنشین:بیشتر جهت یادآوری به خودم
                    سود1.6 درصدی در هفته=سود6.55 درصدی در ماه= تقریبا بیشتراز 100درصد در سال=نزدیک20 برابر شدن سرمایه در 4سال(تقریبا200 هفته).
                    تشکیل سبد سهام(بسته به توانایی مدیریت بین 5 تا 15 سهم) و مراقبت ازموقعیت تکنیکالی سهام موجود درسبد(خرید در کف کانال 2 یا 3 ساله-نگهداری حداکثر تا میدلاین کانال تاکید میکنم حداکثر)
                    معامله حداکثر با 70 درصد سرمایه.همیشه پرهیز از طمع-
                    در وضعیت عادی :صبوری درچارچوب رسیدن به هدف ماهیانه و نه بیشتر - دروضعیت خراب:صبوری در چارچوب رسیدن به اهداف هفتگی نه بیشتر.
                    نداشتن احساس به هیچ سهمی-تشکیل کارنامه هفتگی از عملکرد خود. به خود بگوییم بازی بورس فقط بازی با اعداد است و هرگز نگوییم بازی با سرمایه و یا بازی با زندگی.
                    بازی بورس هفتگی است(و بازی فوتبال 90 دقیقه است).هفته که تمام شدبازی تمام شد یا برنده شدید یابازنده.تمام شد رفت.هفته بعد یعنی بازی بعد.
                    در بازی هفتگی مثل شطرنج بازی کنیدمهره ها به موقع حرکت دهیم و به موقع بعضی را فدا کنیم هدف فقط مثبت 1.6 درصد در هفته است.
                    هفته که تمام شد بازی تمام شده .این اصلا به معنای حتما 100 درصد نقد شدن نیست .بلکه مجموع خالص ارزش فروش و قدرت خرید شما باید 1.6 درصد باید رشدکرده باشد.
                    200 هفته بازی کنیم و فقط از بازی لذت ببریم و هر هفته سعی کنیم بهترین بازی خودمان را انجام دهیم.
                    ببینیم چه میشود

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

انرژی منفی :

بازار دیگر بالایی ندارد ، چه برجام باشه چه نباشه چه دلار بره بالا چه بیاد پایین ، بازی تموم شده

مگر شهریور انتظارات تورمی تو اوج خودش نبود ؟ دلار تا 32 هم رفت بورس برعکسش ، تا خود انتخابات هم انتظارات تورمی بود

بازار دستوری با دکمه ای که دست همتی هست روشن و خاموش میشه ، هیچ ربطی هم به تورم و رکود و قیمت ها و نرخ ها و... نداره

یجورایی حکم باطری روز مبادا رو داره ، وقتی نشه از هیچ جا بودجه روتامین کرد ، حتی دلار هم توانایی نوسان دادن نداشته باشه ، بیان ی تامین بودجه ای از بورس کنن در حالت اضطرار و خداحافظ

خصوصی سازی و اقتصاد مردمی و حمایت از بازار سرمایه و.... همه اش برای دلگرمی و طنزه (بالاخره آدمیزاد به امید زنده اس)

اگر فکر می کنید برجام برنمی گرده و دلار افزاشی هست ، بنظرم خرید دلار یا تتر بهترین کاره ، اگر فکر می کنید برجام بر می گردده ، سپرده گذاری بهترین کاره

همتی و.... احساس نیازی به بورس و خصوصی سازی و سود کردن مردم نمی بینن ، اگر می دیدن دارایی های دولت رو با پی به ای زیر 5 بهتون می فروختن نه در قله مرداد ماه .

----------

سود تضمینی پی به ای 5 یک طرف وجود داره ، طرفدیگر سود ریسکی وجود داره بخاطر ریسک پی به ای باید زیر 5 باشه تا طرف خطر کنه بیاد اینطرف

البته سود 20 درصد سقف بعضا سقف سپرده اس ، صنایع ، سقف سود ندارن ، یعنی می تونن بیشتر از 20 درصد سود تولید کنند و جذاب بشن (اما آیا نرخ گذاری دستوری اجازه میده صنعتی بتونه سود خوب و به موقع کسب کنه ؟ )

--------
                      سرمایه دار باشی و از خودشون نباشی باهات کمونیستی برخود می کنن
                      اونطرفم باشی برعکس
                      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• "Midas"
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 2483

هفته شمار کسری بودجه تا پایان سال

در مجموع سی و هشت هفته حراج اوراق بدهی دولتی 109 هزار میلیارد تومان اوراق بدهی دولتی از این محل فروخته شده است. از آنجا که هدفگزاری دولت در تامین بودجه خود از این مسیر 125 هزار میلیارد تومان بوده است پس هنوز 16 هزار میلیارد تومان دیگر باقی مانده است. تقسیم این رقم بر 4 هفته ای که تا پایان امسال مانده است نشان می دهد دولت برای تامین کسری بودجه خود باید هر هفته به طور متوسط 4 هزار میلیارد تومان اوراق بدهی به فروش برساند تا به رقم هدفگزاری کرده خود در ابتدا برسد.

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• ebiman
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 2071

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                          انرژی منفی :

بازار دیگر بالایی ندارد ، چه برجام باشه چه نباشه چه دلار بره بالا چه بیاد پایین ، بازی تموم شده

مگر شهریور انتظارات تورمی تو اوج خودش نبود ؟ دلار تا 32 هم رفت بورس برعکسش ، تا خود انتخابات هم انتظارات تورمی بود

بازار دستوری با دکمه ای که دست همتی هست روشن و خاموش میشه ، هیچ ربطی هم به تورم و رکود و قیمت ها و نرخ ها و... نداره

یجورایی حکم باطری روز مبادا رو داره ، وقتی نشه از هیچ جا بودجه روتامین کرد ، حتی دلار هم توانایی نوسان دادن نداشته باشه ، بیان ی تامین بودجه ای از بورس کنن در حالت اضطرار و خداحافظ

خصوصی سازی و اقتصاد مردمی و حمایت از بازار سرمایه و.... همه اش برای دلگرمی و طنزه (بالاخره آدمیزاد به امید زنده اس)

اگر فکر می کنید برجام برنمی گرده و دلار افزاشی هست ، بنظرم خرید دلار یا تتر بهترین کاره ، اگر فکر می کنید برجام بر می گردده ، سپرده گذاری بهترین کاره

همتی و.... احساس نیازی به بورس و خصوصی سازی و سود کردن مردم نمی بینن ، اگر می دیدن دارایی های دولت رو با پی به ای زیر 5 بهتون می فروختن نه در قله مرداد ماه .

----------

سود تضمینی پی به ای 5 یک طرف وجود داره ، طرفدیگر سود ریسکی وجود داره بخاطر ریسک پی به ای باید زیر 5 باشه تا طرف خطر کنه بیاد اینطرف

البته سود 20 درصد سقف بعضا سقف سپرده اس ، صنایع ، سقف سود ندارن ، یعنی می تونن بیشتر از 20 درصد سود تولید کنند و جذاب بشن (اما آیا نرخ گذاری دستوری اجازه میده صنعتی بتونه سود خوب و به موقع کسب کنه ؟ )

--------
                          سرمایه دار باشی و از خودشون نباشی باهات کمونیستی برخود می کنن
                          اونطرفم باشی برعکس
                          نه به اون خوشبینی ابتدای سال نه به این بدبینی پایان سال :D
                          این یارو راست می گفت ما انسان های معمولی همه رفتارهامون عجیبه /:.yead.:/
                          سلام

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

نتانیاهو پس از گفت‌وگوی تلفنی با بایدن، برای بررسی موضع آمریکا در قبال توافق با ایران، امشب جلسه‌ای را با حضور برخی وزیران و اعضای ارشد نهادهای نظامی رژیم صهیونیستی برگزار می‌کند.

نظر

• ebiman
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 2071

به گزارش تجارت‌نیوز، نمایندگان این کمیسیون اما در پروسه عرضه خودرو در بورس که طرح اولیه آن در بهار امسال در دستور کار قرار گرفت با اصرار بر حضور شورای رقابت در تعیین قیمت خودرو، این شورا را در فرآیند قیمت‌گذاری موظف به تعیین قیمت پایه محصولات خودروسازان کرده بودند این در شرایطی است که در نشست روز سه‌شنبه، اعضای کمیسیون صنایع مجلس رای به حذف شورای رقابت در پروسه قیمت‌گذاری خودرو داده‌اند.

بر این اساس به‌نظر می‌رسد مخالفت سیاست‌گذار خودرو با حضور دوباره شورای رقابت در پروسه قیمت‌گذاری، نمایندگان را مجاب به حذف این شورا کرده است. با این حال عرضه هر محصولی در بورس کالا باید با قیمت پایه انجام شود که در این زمینه نمایندگان مجلس، سازمان حمایت را جایگزین شورای رقابت کرده‌اند.

بنابراین اگر فروش خودرو از مسیر بورس کالا در مجلس و شورای نگهبان نهایی شود شورای رقابت دیگر دخل و تصرفی در قیمت‌گذاری محصولات خودرویی نخواهد داشت.

در این زمینه حجت‌الله فیروزی نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه در این ماده قیمت پایه عرضه خودرو در بورس توسط سازمان حمایت از مصرف‌کننده تعیین شده و ساز و کار تحقق این مهم باید در بورس مهیا شود تاکید کرده که طرح تحول صنعت خودرو مصوب مجلس دهم بود که شورای نگهبان به ماده ۴ آن ایراد گرفت؛ این موضوع در جلسه روز سه‌شنبه کمیسیون بررسی و ایرادات آن رفع شد.

وی همچنین درباره طرح تحول بازار و صنعت خودرو سبک که در کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم تدوین شده است، توضیح داد: کلیات این طرح در کمیسیون صنایع و معادن تصویب شده و جزئیات آن در دست بررسی است و کمیسیون پس از بررسی بودجه به آن رسیدگی خواهد کرد. سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به محورهای این طرح تاکید کرده که علاوه‌بر عرضه خودرو در بورس، مسائلی مانند کیفیت، بومی‌سازی، قطعه‌سازان، خدمات پس از فروش و… نیز در آن بررسی شده است.

اعضای کمیسیون صنایع مجلس یازدهم شورای اسلامی در روزهای آغازین این دوره از مجلس بار دیگر طرح خودرویی مجلس دهم را که با مخالفت شورای نگهبان با برخی از بندهای آن مسکوت مانده بود در دستور کار قرار دادند و طرح «ساماندهی بازار و صنعت خودرو» مجلس دهم را به طرح «تحول صنعت و بازار خودرو» تغییر نام دادند.

بر این اساس یکی از مهم‌ترین بندهای این طرح «تغییر روش قیمت‌گذاری و عرضه خودرو در بورس» بود که طبق پیش‌بینی مجلسی‌ها این بند موجب کاهش زیان خودروسازان خواهد شد و با ممانعت از قیمت‌سازی در بازار، خودرو را از یک کالای سرمایه‌ای به یک کالای مصرفی تبدیل می‌کند تا مصرف‌کننده واقعی به راحتی به خودرو دسترسی پیدا کند و از سویی دیگر همین امر موجبات خروج دلالان از بازار را نیز فراهم خواهد کرد.

از نکاتی که در طرح مذکور مورد نقد فعالان صنعت خودرو و همچنین سیاست‌گذار خودروی قرار داشت، تعیین قیمت پایه انواع خودرو توسط شورای رقابت بود.
                              سلام

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107

شرکت تسلا اعلام کرد قیمت دو مدل از خودروهای تولیدی خود را کاهش می‌دهد،
                                به طوری که قیمت تسلا مدل 3 استاندارد به حدود 37 هزار دلار و تسلا مدل Y استاندارد به حدود 40 هزار دلار می‌رسد.

نظر

در حال کار...
                                X