پاسخ : جــــو بــــازار
خب فکر میکنم با توصیه م به اون دوستمون در عدم رعایت حد زیان بنده خدا رو از یک فروپاشی نجات دادم، چون اگه امروز در منفی میفروخت تا همینجا ۱۰ درصد از دست داده بود و دیگه نمیتونست کمر راست کنه میدونم. اینکه سهمی رو با ضرر زیاد بفرروشی بعدش به محض فروش ۲۰ درصد بره بالا هضمش واسه منم با ده سال سابقه راحت نیست و داغونم میکنه چه برسه به یه تازه کار.
بعد یه نکته دیگه دوستمون در جواب پرسش بالا گفته بودن من باسم توصیه ای ندارم برای فرد. خب این هنر نیست که ما کسی ازمون مشورتی میخواد هی بگیم بازار بازار احتنالاته و من نمیدونم و خودت هر کاری میخوای بکن، اینکه جواب نشد. این یعنی دارم میپیچونمت.
شخص گاهی باید اظهار نظر دقیق بکنه و مسئولیتش رو هم بپذیره وگرنه پیچوندن رو همه بلدن، روشنفکرانه و خوشگل پیچوندن رو خیلی ها.
در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است
View Post
بعد یه نکته دیگه دوستمون در جواب پرسش بالا گفته بودن من باسم توصیه ای ندارم برای فرد. خب این هنر نیست که ما کسی ازمون مشورتی میخواد هی بگیم بازار بازار احتنالاته و من نمیدونم و خودت هر کاری میخوای بکن، اینکه جواب نشد. این یعنی دارم میپیچونمت.
شخص گاهی باید اظهار نظر دقیق بکنه و مسئولیتش رو هم بپذیره وگرنه پیچوندن رو همه بلدن، روشنفکرانه و خوشگل پیچوندن رو خیلی ها.
نظر