جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post

و در اخر برای اینکه تجربه عملی کنیم. الان شما به شخصی که در بالاترین قیمت اخیر دارا سهم خریده با فرض اینکه حد زیان ۲۰ درصد داشته چه توصیه ای دارید برای معاملات فردا و پس فردا؟ بفروشه؟

من میگم حد زیان رو نادیده بگیره و سهام داری کنه شما چه توصیه ای داری؟ ببینیم در عمل کدوم پیشنهاد منجر به زیان کمتر میشه.
    خب فکر میکنم با توصیه م به اون دوستمون در عدم رعایت حد زیان بنده خدا رو از یک فروپاشی نجات دادم، چون اگه امروز در منفی میفروخت تا همینجا ۱۰ درصد از دست داده بود و دیگه نمیتونست کمر راست کنه میدونم. اینکه سهمی رو با ضرر زیاد بفرروشی بعدش به محض فروش ۲۰ درصد بره بالا هضمش واسه منم با ده سال سابقه راحت نیست و داغونم میکنه چه برسه به یه تازه کار.

بعد یه نکته دیگه دوستمون در جواب پرسش بالا گفته بودن من باسم توصیه ای ندارم برای فرد. خب این هنر نیست که ما کسی ازمون مشورتی میخواد هی بگیم بازار بازار احتنالاته و من نمیدونم و خودت هر کاری میخوای بکن، اینکه جواب نشد. این یعنی دارم میپیچونمت.

شخص گاهی باید اظهار نظر دقیق بکنه و مسئولیتش رو هم بپذیره وگرنه پیچوندن رو همه بلدن، روشنفکرانه و خوشگل پیچوندن رو خیلی ها.

نظر

• فین
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1158

دارا یکم مثبت است یعنی همین امروز یا حداکثر فردا اول وقت می خواهند سه قلوی بانکی را جمع کرده و مثبت کنند.

نظر

• CHESTER.2020
        عضو فعال
        • Apr 2020
        • 1255

در اصل توسط فین پست شده است View Post
        من و حرص!!!! من فعلا 60 درصد نقد و 40 درصد سهامم و روزانه بالای 50 میلیون سود یا زیان دارم و اصلا هم برایم مهم نیست. ریلکس آب پرتقال می خورم.
        در حالیکه ما درگیر آب سایر میوه ها هستیم شما هر روز آب پرتقالتو مینوشی!!! پس عدل الهی کجا رفته!!!/.:biggrinsmiley.:/
        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• liverno
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 1742

nsj,v

دستور خرید از بالا

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3748

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
            نگران نباش دوست عزیز، بزار دلار یه هزار بالا بره خود ملت تو صف های خرید همدیگرو چاک خواهند داد بزودی. حرص الکی نخور.
            اون رو دیگه لولو برد ..حسنی جان ...نرمش قهرمانانه دیروز معلوم کرد بازار چند چنده...

نظر

• فین
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1158

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
              در حالیکه ما درگیر آب سایر میوه ها هستیم شما هر روز آب پرتقالتو مینوشی!!! پس عدل الهی کجا رفته!!!/.:biggrinsmiley.:/
              گاهی اوقات هم آب اناناس می خورم./:.grlim:./

نظر

• فین
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1158

بازار جمع شد. فقط سه قلوی بانکی و دوقلوی خودرویی مانده است. امروز یا فردا اول وقت جمع می شوند.

نظر

• Sam40
                  ستاره‌دار(24)
                  • Oct 2020
                  • 463

وبملت هم یه حرکتی زدن.
                  ... یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10170

به احتمال زیاد فردا خیلی از سهام با صف خرید شروع میکنند حتی اون سهامی که امروز صف فروششون جمع نشده ،ممکنه فردا بدون صف فروش و در اندک منفی یا مثبت معاملات رو شروع کنند.
                    اینطور فکر میکنم.حالا ببینیم چی میشه؟
                    پست 9010
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• sajad05
                      عضو عادی
                      • May 2020
                      • 59

اینم از خودرویی ها

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

این جمع شدن امروز با جمع شدن های قبلی بازار فرق داشت. امروز بازار رو حقیقی ها جمع کردن در حالی که حقوقی ها چند روز گذشته تمام تلاششون رو واسه صف فروش کردن بازار کرده بودن.

به نظر من دیگه میشه به جرات امردز رو روز تغییر روند بازار از نزولی به صعودی قلمداد کرد.

از این به بعد دیگه ترند صعودی هستش همراه با اصلاحات و پول بک های جزیی نزولی

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2577

دوباره به روزها و لحظات ملکوتی نامیدی جمعی بازار نزدیک می شویم . من عاشق این روزها و لحظات هستم. فردا هم منفی است ولی سه شنبه و چهارشنبه چنان زیر بازار بزنند که همه تعجب کنیم. صفهای خرید بالای 500 میلیون در نمادهای اصلی بازار در روز سه شنبه یا چهارشنبه می بینم.
                          روز چهارشنبه خواهیم دید.
                          آفرین به شما با این پیش بینی فوق العاده.@};- بسیار عالی
                          من به شخصه انتظار داشتم که بازار از نیمه دوم اسفند برگردد و دلایل آن را در پستهای قبل ذکر کردم.
                          اما گویا بازار با توجه به گزارشات خوب شرکتها و افزایش سودسازی و سودآوری شرکتها و بنیادی عالی آنها و افزایش قیمت های داخلی و خارجی و همچنین افت و اصلاح عمیق بازار ، بازار خیلی زودتر برگشت و مثبت شد.
                          من قبلا هم گفتم در حال حاضر ارزان ترین کالا و دارایی در این کشور سهام خوب بنیادی است.

نظر

• فین
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1158

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                            آفرین به شما با این پیش بینی فوق العاده.@};- بسیار عالی
                            من به شخصه انتظار داشتم که بازار از نیمه دوم اسفند برگردد و دلایل آن را در پستهای قبل ذکر کردم.
                            اما گویا بازار با توجه به گزارشات خوب شرکتها و افزایش سودسازی و سودآوری شرکتها و بنیادی عالی آنها و افزایش قیمت های داخلی و خارجی و همچنین افت و اصلاح عمیق بازار ، بازار خیلی زودتر برگشت و مثبت شد.
                            من قبلا هم گفتم در حال حاضر ارزان ترین کالا و دارایی در این کشور سهام خوب بنیادی است.
                            با تشکر از اظهار لطف شما دوست عزیز. فقط خدمت دوستان بگویم که اولا من هیچ رانت یا اطلاعاتی ندارم. 18 سال در بازار بورس سابقه دارم و فقط دوبار به کارگزاری رفته ام ( یک بار برای افتتاح حساب بورسی و یک بار برای حساب آنلاین )!!! آخرین بار حدود 8 سال قبل به کارگزاری مفید رفتم!!!! فقط هم با مفید کار می کنم و با دو تا 3 نفر از دوستان قدیمی در تماسم. فقط با انلاین و tse کار می کنم و همین فروم و قبلا تالار بورس و بورکس هم می خواندم. باور کنید با حذف طمع و ترس و بدون هیچ رانتی می توانید از همین بازار بورس و با یک لپتاپ یا گوشی و با خواندن و تحلیل کدال و همین فروم ها سودهای خوبی بدست بیاورید. هیچ کانال تلگرامی هم دنبال نمی کنم. فعلا تمام بازارهای موازی ( دلار- طلا - ملک - خودرو ) در رکود است و فقط سپرده و بورس فعلا خوب است. رمز ارزها هم ریسک بالای خودش را دارد.

نظر

• abdolhossein
                              عضو فعال
                              • Feb 2019
                              • 1585

بازار رو مثبت کردن تا خرید عرضه اولیه فردا توجیه پیدا کنه.
                              بعضیا معلوم نیست چرا با یه مثبت نصف و نیمه این قدر خوشحال شدن؟؟

نظر

• کروکودیل
                                عضو فعال
                                • Aug 2020
                                • 3631

فروشنده ی صف فروشی امروز نقره داغ شد

خوبشون شد

نظر

در حال کار...
                                X