جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebiman
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 2071

پاسخ : جــــو بــــازار

نیما آزادی توی گروهش گفته :
    سبدها را درست بچینید احتمالا یک حرکت خوب در بازار داریم!

آقای نیما ما که خیلی وقته سبدمون را چیندیم و در انتظار همون حرکت خوب هستیم :D

فقط امیدوارم این بار شما هم مثل خیلی از عساتید برعکس پیش بینی نکرده باشید!
    سلام

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
      این بنده خدا خونه اش تو زلزله سی سخت ریخته و لنگ یک چادر بودن تو سرما

بنظرتون نکته این عکس چیه؟

نکته اش همون معجزه! اش هست که فقط همون دیوار خراب نشده!!!از این درجه اعجاز بهتر میخوای؟!! ولی کوردلانی مثل ما همش حواسشون به این هست که طرف در سرمای چند درجه زیر صفر چرا چادر هم نداره! واقعا که نکته مهمی هم هست....خلاصه داستان ما ایرانیان!!!!
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

بشخصه از بازار امروز انتظار دیگری داشتم. مطابق روند بازار باید امروز بورس وضعیت بهتری میداشت. دست کم انتظارها بعد از 6 روز ریزش مداوم و بهبود معاملات دیروز این بود که امروز بازار دست کم با حجم معاملات بالا و به سمت مثبت جریان داشته باشد. و دست کم از دیروز بهتر ظاهر شود. ولی نشد!
        در کوتاه مدت و در حد یکی دو روز البته پیش بینی ها بسیار با خطا همراه است، این جای خود ولی نکته مهم این است که باید به بازار امروز اندکی به عنوان نقطه عطف نگاه کرد...رخداد مهمی بود امروز!
        شاید دست کاری سنگین کوتاه مدت حقوقی ها و دولت با اهدافی مثل فروش اوراق خزانه در کار بوده باشد...
        شاید مسائل امنیتی رخ داده در سراوان در بازار امروز بی تاثیر نبوده (جالبش اینه که در فضای مجازی این مورد اصلا بیان نمیشه ، ولی نکته کم اهمیتی نیست!)
        ولی همچنان مهم ترین متهم ریزش امروز به نظر میرسد که همچنان فضای توافق با امریکا باشد. و امروز ظاهرا آخرین امید کسانی که تصور میکردند لابد مجلس کوتاه نخواهد آمد و لابد کاری میکنند و ....باعث یک تحرکی شد ولی انتظارها تعدیل شد و ملت با این فرجه سه ماهه مطمئن شدند (یا مطمئن تر شدند) که توافقی در کار است. به نظرم این مهم ترین دلیل ریزش امروز است.
        بشخصه بارها طی ماههای قبل عرض کردم: اینکه تصور کنید ایران کامل از پروتکل خارج شود حتی شوخی اش هم قشنگ نیست!
        ولی اینکه تصور کنید که به زودی دلار اعداد پایینی را رویت میکند هم شوخی بی مزه ای است !

محتمل ترین حالت در میان مدت فعلا رکود عمیق در همه بازارهاست....

به هر حال، هرچه باشد همین که طی دیروز و امروز فرصت کوتاهی برای بهینه کردن سبد ایجاد شد هم غنیمت بود!
        آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/02/24, 14:38.
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• mossafer
          عضو عادی
          • Nov 2020
          • 87

اگر نوسان مثبت رو هم دو درصدی کنند بازار برمیگرده‌. ۶ درصد مثبت باعث شده کمتر سهمی بتونه صف خرید بشه. مردم ما هم که فقط دنبال صف میگردند.

نظر

• Elcid
            Banned
            • Sep 2020
            • 1239

در اصل توسط mossafer پست شده است View Post
            اگر نوسان مثبت رو هم دو درصدی کنند بازار برمیگرده‌. ۶ درصد مثبت باعث شده کمتر سهمی بتونه صف خرید بشه. مردم ما هم که فقط دنبال صف میگردند.
            از نظر روانی واقعا تاثیر داره الان تعادل بازار بهم خورده

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
              بشخصه از بازار امروز انتظار دیگری داشتم. مطابق روند بازار باید امروز بورس وضعیت بهتری میداشت. دست کم انتظارها بعد از 6 روز ریزش مداوم و بهبود معاملات دیروز این بود که امروز بازار دست کم با حجم معاملات بالا و به سمت مثبت جریان داشته باشد. و دست کم از دیروز بهتر ظاهر شود. ولی نشد!
              در کوتاه مدت و در حد یکی دو روز البته پیش بینی ها بسیار با خطا همراه است، این جای خود ولی نکته مهم این است که باید به بازار امروز اندکی به عنوان نقطه عطف نگاه کرد...رخداد مهمی بود امروز!
              شاید دست کاری سنگین کوتاه مدت حقوقی ها و دولت با اهدافی مثل فروش اوراق خزانه در کار بوده باشد...
              شاید مسائل امنیتی رخ داده در سراوان در بازار امروز بی تاثیر نبوده (جالبش اینه که در فضای مجازی این مورد اصلا بیان نمیشه ، ولی نکته کم اهمیتی نیست!)
              ولی همچنان مهم ترین متهم ریزش امروز به نظر میرسد که همچنان فضای توافق با امریکا باشد. و امروز ظاهرا آخرین امید کسانی که تصور میکردند لابد مجلس کوتاه نخواهد آمد و لابد کاری میکنند و ....باعث یک تحرکی شد ولی انتظارها تعدیل شد و ملت با این فرجه سه ماهه مطمئن شدند (یا مطمئن تر شدند) که توافقی در کار است. به نظرم این مهم ترین دلیل ریزش امروز است.
              بشخصه بارها طی ماههای قبل عرض کردم: اینکه تصور کنید ایران کامل از پروتکل خارج شود حتی شوخی اش هم قشنگ نیست!
              ولی اینکه تصور کنید که به زودی دلار اعداد پایینی را رویت میکند هم شوخی بی مزه ای است !

محتمل ترین حالت در میان مدت فعلا رکود عمیق در همه بازارهاست....

به هر حال، هرچه باشد همین که طی دیروز و امروز فرصت کوتاهی برای بهینه کردن سبد ایجاد شد هم غنیمت بود!
              امروز 421 نماد کمتر از حجم مبنا معامله شدن !!

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

ای خونه دار..ای بچه دار...زنبیل تو بردار و بیار=))=))=))=))
                حقوقی داره میخره!..
                بنظر شما سهامداران تحریم کردند..یا فرار کرده اند از بورس؟!..
                آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2021/02/24, 15:33.
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• aavin2010
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 60

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
                  نمیخام ناامید باشم ولی بیم اینو دارم که برای عرضه اپال بازار رو مثبت کردند و دوباره فریب بدن و صف فروشهای قفل ...اما دلار تا آستانه 26000 رفت و نفت هم قیمتش بالای 60 فقط یک مطلب میمونه که اون هم عدم اعتماد به بورس هست و گرنه سهام مفت شده ....وقتی طرف تو مال استریت میگه زندگیمو فروختم تو مرداد و سهم خریدم و حالا 80 درصد ضرر کردم دیگه نمیاد سهم بخره مردم ما تو گرونی و رو اوج سهم خانه و طلا میخرن متاسفانه.. مفت خری فقط کار حرفه ای ها و تحلیل گرا هست که اندک هم هستند ... پس تا آخر سال یه سبد می بندیم و تو مرداد میفروشیم ... این اصل هست در بورس مثل اصل اقلیدس
                  با فرمایشات شما مجموعا موافقم فقط اون اولش رو متوجه نشدم، کی بازار مثبت شده؟حالا برای اپال یا هرچی؟ما که از یکشنبه پیش تا امروز فقط منفی می بینیم!!!

نظر

• موج سوار
                    ستاره دار (1)
                    • May 2011
                    • 327

متعجبم از کسانی که در این عرضه اولیه با نام تاپال شرکت می‌کنند. آخه نادان ها تا کی باید تا دسته بهتون فرو کنند تا بفهمید. الان این همه سهم مفت و زیر قیمت عرضه اولیه ریخته توی بازار اونم با صف فروش. من اطمینان دارم انتخابات آینده هم رکورد مشارکت مردمی شکسته خواهد شد چون لیاقتمون بیشتر از این نیست
                    آخرین ویرایش توسط موج سوار؛ 2021/02/24, 16:13.
                    در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                    در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                    در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                    خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• hasan12
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1162

عجب نوسانی داد بیت کوین الان در باینانس دارم چک می کنم نوسان خوبی داد

نظر

• hasan12
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1162

در اصل توسط موج سوار پست شده است View Post
                        متعجبم از کسانی که در این عرضه اولیه با نام تاپال شرکت می‌کنند. آخه نادان ها تا کی باید تا دسته بهتون فرو کنند تا بفهمید. الان این همه سهم مفت و زیر قیمت عرضه اولیه ریخته توی بازار اونم با صف فروش. من اطمینان دارم انتخابات آینده هم رکورد مشارکت مردمی شکسته خواهد شد چون لیاقتمون بیشتر از این نیست
                        نباید شرکت می کردند

نظر

• CHESTER.2020
                          عضو فعال
                          • Apr 2020
                          • 1255

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
                          عجب نوسانی داد بیت کوین الان در باینانس دارم چک می کنم نوسان خوبی داد

شما خیلی زیر پوستی از بیت کوین 50 هزاری شروع به بوق زدن کردید حتما که اهدافی پشتش نیست... فقط فکر نکنید ترید بیت کوین به سادگی و داستان بورس خودمونه یک مقدار به این فکر کنید که اگر 4 نفر با این شرایطی که داریم وسوسه حرف های شما بشوند و با جو پر هیجانی که اون بازار داره حجیم وارد شوند و ضرر های هنگفت و خرد در این شرایط شکننده اقتصادی بدهند اخلاقا مسئولید ( با تلقین مداوم ترید بازار کریپتو) و با توجه به اینکه ندیدم تحلیلی روی بیت ارائه بدید و کلا در این سطح ندیدم که بتوونید نوسانات و مسیر آینده بیت را برای کسی با ضریب خطای کم تشریح کنید. پیشنهاد میکنم مثل اون دوستمون که سوزنش روی برکت گیر کرده بود کمی نفس عمیق بکشید و این مقدار بوق زدن را تمام کنید.
                          کرش های بیت اینقدر شدید میشه که حتی حد ضرر ها رو هم فعال نمیکنه دوتا اردر زیر اون هم بگذاریم بعضا شده فعال نشدند و پوزیشن در چشم به هم زدنی در ضرر سنگین و لیکویید و... میرود... پس قلق و فوت و فن زیاد دارد... چون این قسمت هاشو کمتر کسی میبینه با این حرف ها براحتی افراد گمراه میشوند...

بهتر است اخلاق را زیر پا نگذاریم.
                          ارادت.
                          نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                          نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• hasan12
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1162

حتما نمی خریم تا نرخ مشارکت در عرضه اولیه پایین بیاید
                            درحالی بورس تهران هنوز آمار دقیق خریداران را اعلام نکرده که بررسی ها نشان داد حدود دو میلیون و 700 هزار نفر حاضر به خرید سهام "اپال" شدند که نسبت به 3.7 میلیون خریدار عرضه قبلی یعنی زغال سنگ پرورده طبس در 15 بهمن ، حدود یک میلیون نفر کمتر شده و از رکورد 5.59 میلیون نفری عرضه اولیه شرکت برق و انرژی پیوند گستر پارس در 12 شهریور فاصله معناداری دارد .

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

تعداد 2,754,521 در عرضه اولیه اپال شرکت کرده اند...
                              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• hasan12
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1162

امروز اوپال را نمی خریم تا نرخ مشارکت پایین بیاید تا درس عبرتی برای همتی باشد تا از تخریب 7 ماهه بورس دست بر دارد ونرخ اوراق را ببرد زیر 20
                                درحالی بورس تهران هنوز آمار دقیق خریداران را اعلام نکرده که بررسی ها نشان داد حدود دو میلیون و 700 هزار نفر حاضر به خرید سهام "اپال" شدند که نسبت به 3.7 میلیون خریدار عرضه قبلی یعنی زغال سنگ پرورده طبس در 15 بهمن ، حدود یک میلیون نفر کمتر شده و از رکورد 5.59 میلیون نفری عرضه اولیه شرکت برق و انرژی پیوند گستر پارس در 12 شهریور فاصله معناداری دارد .

نظر

در حال کار...
                                X