کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حس میکنم ما یه کاری کردیم که حقوقی ها و سازمان بورس از ما ناراحت شده. /.:blinksmiley.://:.wacsmiley.:/:D
وگرنه این حجم از خشونت و شکنجه علیه سهامدار منطقی نیست./:.ph34r-smiley.:/>:)B-)
7 ماهه ما (از مرداد ماه ) رواز نون انداختن اگر رمز ارز نبود من چه جوری روزگار باید بگذرونم در شهری مثل تهران حتی خانه وماشین داشته باشی حداقل خرج ماهیانه با 2 فرزند 10 میلیون تومان است تا به صورت حداقلی زندگی کرد
7 ماهه ما (از مرداد ماه ) رواز نون انداختن اگر رمز ارز نبود من چه جوری روزگار باید بگذرونم در شهری مثل تهران حتی خانه وماشین داشته باشی حداقل خرج ماهیانه با 2 فرزند 10 میلیون تومان است تا به صورت حداقلی زندگی کرد
دوست عزیز، فکر کنم دیشب دوستان پاسخ شما را با ریزش شدید بیت کوین و سقوط ارزهای دیجیتال دادن.
شما اگر از صبح تا شب و هر روز تبلیغ و توصیه به خرید بیت کوین و ارزهای دیجیتال کنید،مطمئن باشید یک نفر حاضر نیست وارد شود.
دوست عزیز، فکر کنم دیشب دوستان پاسخ شما را با ریزش شدید بیت کوین و سقوط ارزهای دیجیتال دادن.
شما اگر از صبح تا شب و هر روز تبلیغ و توصیه به خرید بیت کوین و ارزهای دیجیتال کنید،مطمئن باشید یک نفر حاضر نیست وارد شود.
قطعا باید این طور باشد
تصمیم گیری باید با عقل ومنطق خود شخص باشد
خب بخشی از بازار امروز یه نفسی کشید(فرصت خروج) و مجدد کل بازار رفت برای یه راند ریزشی دیگه.
همین دیروز و امروز اگر حقوقی ها خریدار می بودند اوضاع بازار بهتر می بود. متاسفانه غیر از سهامدار خرد هیچ کس دیگه ای(دولت، بانک مرکزی، مجلس، حقوقی ها و...) تمایلی به رشد بازار نداره.
بحران بورس هر چه عمیق تر باشه بهتره براشون و جای جولان بیشتری برای سیاسی کاری(کثافت کاری) هاشون داره.
صرفا پیشنهاد فعلا خروج پول از بازار زیاد است با فروش اوراق توسط همتی وامیدی به صعود محسوس نیست برای حفظ ارزش سرمایه تان به شرح ذیل سرمایه گذاری کنید 1)بخشی را در شاخص کل 2)بخشی را در شاخص هم وزن
3بخشی را طلا ( نماد های طلا وعیار وزروگوهر وسکه )
4)بخشی را در رمز ارز ( برای ورود به رمز ارز حداقل 3 شرط را باید داشته باشید الف ) ترید بلد باشید ب) اهل ریسک باشید ج) روحیه این را داشته باشید که اگر در کمتر از 24 ساعت سرمایه تان نصف شد بتوانید اوضاع را مدیریت کنید
شاخص تا کف قبلی میریزه . به قیمت دلار هم هیچ ربطی نداره. دلار یک ماه اخیر از ۲۰ رفت تا ۲۶ ولی شاخص و سهم ها قفل صف فروش هستند . الان که بورس در هر صورت منفی هست چه با دلار چه بی دلار لا اقل اجازه بدند قیمت دلار بیاد پایین و تثبیت بشه . مردم یه نفس بکشن والا.
نظر