جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط window پست شده است View Post
    دولتها در ایران حداقل در برابر مسائل اقتصادی تماما منفعل بوده اند خیلی روی اتاق فکرحساب باز نکنید
    منفعل بودن+نداشتن عزم و روحیه مقابله+داشتن قدرت بازی دادن بانک مرکزی+عدم خلاقیت + بیگانه بودن با حرکت سیستمی براساس هرنوع تئوری+ ادعا و توهم نبوغ=تصمیمات غلط خانمانسوز
    استادعزیز:منظورم از کلمه ی "این" در جمله ی "مگه این دیگه فکر میخواد؟" متعادل کردن بازار بود یعنی: مگه متعادل کردن بازار دیگه فکر میخواد؟سخته؟

کمبود و عدم تناسب پول موجود با شناوری سهام+افزایش محدوده نوسان=ریزش سریع قیمتها=افزایش حجم معاملات= تعادل بازار=اعتماد به تحلیلها=ورود پول=رونق بازار
    کمبود و عدم تناسب پول موجود با شناوری سهام+کاهش محدوده نوسان=افزایش هیجان منفی=تشکیل صفهای فروش = کاهش حجم معاملات= رکود بازار= بدبینی و عدم اعتماد=خروج پول بیشتر وبیشتر.
    کاش حداقل "وجدان" داشتند.تازه به نظرشون بقیه وجدان ندارن.
    فدایتان! من هم فرمایش شما را تکمیل میکنم.
    واقعا متعادل کردن بازار فکر آنچنانی لازم نداره! یعنی کسی با الفبای بازار هم آشنا باشه، یا آشنا بود، سیاست بهتری برای متعادل کردن بازار اتخاذ میکرد. پس چرا نکردند؟
    دو حالت داره:
    اول اینکه فرض کنیم اینها به غایت بی عقل و خنگ و خلاصه نفهم و مونگول هایی هستند که نگو و نپرس! هیچی حالیشون نیست
    ولی این فرض خیلی خوشبینانه است به نظرم! دیگه اینقد هم خنگ و خل نیستند!

فرض دوم: اصلا برنامه همینه!!!!! که متعادل نشه! که رکود بشه...که اوراق بفروشن...که تورم رو ظاهری کنترل کنند و روحانی بیاد پوز بده که به به نگا کنین چطور تورم چند صددرصدی رو کنترل کردم!!!
    من بیشتر به این فرض دوم باور دارم. اینها آدم با سواد هم در تیم شون دارن. و اتفاقا از سواد این آدمها برای اینکارها (فرض دوم) به نحو عالی استفاده میکنند!

با قبول کردن فرض دوم هست که من و شما حرفی نمیتونیم بزنیم جز اینکه :کاش وجدان داشتند! خوب ندارند دیگه! چکار کنیم..ندارن. شما هم با من هم عقیده اید که بحق اینحرف را میزنید!
    اگر فرض اول را (که ذاتا نمیدونن و نمیفهمن پس اشتباه میکنند) را بپذیریم که دیگه اتهامشون خیلی کمتر بود! میگفتیم از نفهمی اشتباه کردند...ولی من میگم خیر! فهمیده عمل میکنند!
    در کلیت امر که من هم با شما موافقم. در بی لیاقتی اینها که ...حرفی نیست. اظهر من الشمس هست این فقره!
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• وحید خزایی
      عضو فعال
      • Jul 2020
      • 1260

هفته پیش رو انتظار دارم سهام کوچک راهشون رو از شاخص ساز ها جدا کنند، و این نشونه سلامت بازار خواهد بود

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5633

همه فلزات ریزشی شدن،مس 247 سرب69 دلار،روی 77دلار در هر تن ریختن!!!
        طلا هم در هر انس تا الان48 دلار ریخته
        بیت کوین هم 2800 دلار ریخته تا الان
        فردا چه بازاری بشه:D

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post

سلام ...

خوب جایی نقد کردی و (خوب تر ) در برابر وسوسه ی خرید مقاومت کردید ...

بسیاری با آن دامنه ی نوسان کذایی به تله افتادند !
          .

نظر

• جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4923

حدود 10 روز پیش که مس در محدوده 8700 الا 8600 دلار وروی در محدود 2600 تا 2700 ونفت در محدوده 60 الا 61 دلار بود بورس ما تا الان منفی است بورس ایران دستوری منفی ومثبت میشود کاری به قیمتهای جهانی ندارد در این چند روز که قیمتهای جهانی همگی رو به رشد بورن بورس ما هر روز منفی بود شنبه هم منفی باشد به علت قیمتهای جهانی نیست به علت گرو کشی دو قدرت دزد در ایران است که بورس ایران شده بازیچه

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
              حدود 10 روز پیش که مس در محدوده 8700 الا 8600 دلار وروی در محدود 2600 تا 2700 ونفت در محدوده 60 الا 61 دلار بود بورس ما تا الان منفی است بورس ایران دستوری منفی ومثبت میشود کاری به قیمتهای جهانی ندارد در این چند روز که قیمتهای جهانی همگی رو به رشد بورن بورس ما هر روز منفی بود شنبه هم منفی باشد به علت قیمتهای جهانی نیست به علت گرو کشی دو قدرت دزد در ایران است که بورس ایران شده بازیچه

کلیت روند بورس که حق با شماست.
              ولی بالاخره قیمت کامودیتی ها بی اثر نبود. فلزات اساسی روی این حساب باز حجم معاملاتشون هفته قبل بد نبود...که اینم به فنا رفت!
              دست کم هفته قبل با فملی کلی آبروداری کردند برای بازار! حالا فکرش رو بکن فملی چه شود!
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• اشکان2010
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 684

عجب!
                ریختن بیت کوین به ضرربورسه!!!؟؟؟
                افت انس طلای جهانی به ضرر بورسه!!!؟؟؟
                قیمت جهانی کمودیتی ها هم حتمامیدونین 20 الی 30 درصدبالاترازحدیه که برای سودسازی خوب شرکتهای وابسته لازمه...
                نمیگم فردابازار منفی نیست ولی لطفا اینا رو به عنوان دلیل نیارین!
                شادوسلامت باشید...

نظر

• Elcid
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 1239

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                  فدایتان! من هم فرمایش شما را تکمیل میکنم.
                  واقعا متعادل کردن بازار فکر آنچنانی لازم نداره! یعنی کسی با الفبای بازار هم آشنا باشه، یا آشنا بود، سیاست بهتری برای متعادل کردن بازار اتخاذ میکرد. پس چرا نکردند؟
                  دو حالت داره:
                  اول اینکه فرض کنیم اینها به غایت بی عقل و خنگ و خلاصه نفهم و مونگول هایی هستند که نگو و نپرس! هیچی حالیشون نیست
                  ولی این فرض خیلی خوشبینانه است به نظرم! دیگه اینقد هم خنگ و خل نیستند!

فرض دوم: اصلا برنامه همینه!!!!! که متعادل نشه! که رکود بشه...که اوراق بفروشن...که تورم رو ظاهری کنترل کنند و روحانی بیاد پوز بده که به به نگا کنین چطور تورم چند صددرصدی رو کنترل کردم!!!
                  من بیشتر به این فرض دوم باور دارم. اینها آدم با سواد هم در تیم شون دارن. و اتفاقا از سواد این آدمها برای اینکارها (فرض دوم) به نحو عالی استفاده میکنند!

با قبول کردن فرض دوم هست که من و شما حرفی نمیتونیم بزنیم جز اینکه :کاش وجدان داشتند! خوب ندارند دیگه! چکار کنیم..ندارن. شما هم با من هم عقیده اید که بحق اینحرف را میزنید!
                  اگر فرض اول را (که ذاتا نمیدونن و نمیفهمن پس اشتباه میکنند) را بپذیریم که دیگه اتهامشون خیلی کمتر بود! میگفتیم از نفهمی اشتباه کردند...ولی من میگم خیر! فهمیده عمل میکنند!
                  در کلیت امر که من هم با شما موافقم. در بی لیاقتی اینها که ...حرفی نیست. اظهر من الشمس هست این فقره!
                  به نظر من فرض اول شما به واقعیت نزدیک تره
                  اینهایی که من از دور میشناسم و با بعضیاشون از نزدیک کار کردن واقعا فکر میکردن با نوسان نامتقارن و کاهش سمت منفی به دو درصد میتونن بازار رو متمایل کنن به سمت بالا اما نتیجه نداده
                  اینها بیشتر از همه به میز و صندلی و مقام خودشون علاقه دارن
                  این رییس سازمان هم تحت فشاره برای متعادل کردن بازار اینکه نمیتونه بحث دیگه ای است وزیر اقتصاد هم نمیخواد استیضاح بشه دولت هم بازار رو برگردونه تو انتخابات میتونه کاندیدا و شانس داشته باشه
                  اول سال هم از بالا تا پایین همه جو گیر شده بودن همشون ضرر کردن
                  شک نکنید فک و فامیل وزیر اقتصاد هم تو ضرر هستن
                  با نامه اقتصاددان ها تازه فهمیدن بازار اگه همینجوری روزی پنج درصد بالا بره فردا باید جواب ۷۰ ۸۰ میلیون نفر زیان دیده رو بدن

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3748

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                    به نظر من فرض اول شما به واقعیت نزدیک تره
                    اینهایی که من از دور میشناسم و با بعضیاشون از نزدیک کار کردن واقعا فکر میکردن با نوسان نامتقارن و کاهش سمت منفی به دو درصد میتونن بازار رو متمایل کنن به سمت بالا اما نتیجه نداده
                    اینها بیشتر از همه به میز و صندلی و مقام خودشون علاقه دارن
                    این رییس سازمان هم تحت فشاره برای متعادل کردن بازار اینکه نمیتونه بحث دیگه ای است وزیر اقتصاد هم نمیخواد استیضاح بشه دولت هم بازار رو برگردونه تو انتخابات میتونه کاندیدا و شانس داشته باشه
                    اول سال هم از بالا تا پایین همه جو گیر شده بودن همشون ضرر کردن
                    شک نکنید فک و فامیل وزیر اقتصاد هم تو ضرر هستن
                    با نامه اقتصاددان ها تازه فهمیدن بازار اگه همینجوری روزی پنج درصد بالا بره فردا باید جواب ۷۰ ۸۰ میلیون نفر زیان دیده رو بدن
                    جوری صحبت می فرمایید که انگار در مملکت ما واقعا مسولیت و مواخذه وجود دارد !!!اینها با وضع دامنه نامتقارن برنامه شون این بود ...شاخص رو مدیریت کنند...اگر برای رشد بازار این کار رو انجام دادند چرا دامنه نوسان رو ۰و۱۰ در نظر نگرفتند؟؟پست و مقام و میز هم در مملکت ما چرخشی هست ..فقط دست به دست میشه ...حالا هرگندی هم زده باشند ...هم نمیخواهند ..هم نمیتوانند و هم اینکه ..رشد بورس با برنامه هایی که دارند منافات دارد ...

نظر

• zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

احتمالا در دو سه روز آینده میزان قدرت صف خرید اپال شاید یک عامل موثر روانی بر روند بورس باشه و هرچه این صف سنگین تر باشه، شاید بازار کمتر منفی بشه.

نظر

• BEHESHT
                        عضو عادی
                        • Nov 2011
                        • 299

بازار دستوری قابل پیشبینی نیست مثل موج جهارم میماند فقط صبر زیاد لازم داره

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3748

?️افت قریب‌الوقوع دلار به کمتر از ۲۰ هزار تومان
                          احتیاط در خرید رمزارزها و عدم ورود به برخی بازارها

صادق الحسینی و علی مروی، دو کارشناس اقتصادی:
                          ?بازار رمز ارزها خیلی ملتهب است و حتی هم ممکن است کمی بالا برود ولی مستعد ریزش است. بهتر است حداقل در دو هفته آتی در این بازار فقط ناظر باشید و هیچ خریدی انجام ندهید.
                          ?حتی اگر توافقی هم بین ایران و آمریکا صورت نگیرد بازارهای ایران کاملا کنترل خواهند شد.
                          ?بر اساس پیش‌بینی‌های ما حداکثر تا فروردین ‌ماه دلار به کمتر از ۲۰ هزار تومان خواهد رسید. تا به توافق برجام برسیم طلا بازار پرنوسانی است.
                          ?اصلی ترین مشکل بورس، سیاست‌گذار این بازار است. دولت برای حمایت از بورس ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بر پایه پولی افزود. با این اقدام حجم نقدینگی افزایش پیدا کرده و با افزایش تورم باعث از بین رفتن اقتصاد کشور خواهد شد.

@Churchill3اون گله اقتصاددان رو یادتون هست که یه آقازاده هم لیدرشون بود ؟؟امروز این بیانیه رو دادن بیرون

نظر

• کروکودیل
                            عضو فعال
                            • Aug 2020
                            • 3631

در اصل توسط BEHESHT پست شده است View Post
                            بازار دستوری قابل پیشبینی نیست مثل موج جهارم میماند فقط صبر زیاد لازم داره

دولت روحانی بره گمشه هیچ چیزیو نمیشه پیش بینی کرد در این دولت

نظر

• Bruce
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 288

با این ریزش شدید اونس سکه میتونه بیشتر از یک ملیون همین فردا بریزه.
                              خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

• CHESTER.2020
                                عضو فعال
                                • Apr 2020
                                • 1255

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                ������️افت قریب‌الوقوع دلار به کمتر از ۲۰ هزار تومان
                                احتیاط در خرید رمزارزها و عدم ورود به برخی بازارها

صادق الحسینی و علی مروی، دو کارشناس اقتصادی:
                                ������بازار رمز ارزها خیلی ملتهب است و حتی هم ممکن است کمی بالا برود ولی مستعد ریزش است. بهتر است حداقل در دو هفته آتی در این بازار فقط ناظر باشید و هیچ خریدی انجام ندهید.
                                ������حتی اگر توافقی هم بین ایران و آمریکا صورت نگیرد بازارهای ایران کاملا کنترل خواهند شد.
                                ������بر اساس پیش‌بینی‌های ما حداکثر تا فروردین ‌ماه دلار به کمتر از ۲۰ هزار تومان خواهد رسید. تا به توافق برجام برسیم طلا بازار پرنوسانی است.
                                ������اصلی ترین مشکل بورس، سیاست‌گذار این بازار است. دولت برای حمایت از بورس ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بر پایه پولی افزود. با این اقدام حجم نقدینگی افزایش پیدا کرده و با افزایش تورم باعث از بین رفتن اقتصاد کشور خواهد شد.

@Churchill3اون گله اقتصاددان رو یادتون هست که یه آقازاده هم لیدرشون بود ؟؟امروز این بیانیه رو دادن بیرون
                                اون زبل خان یکبار بهپاکو دادن دستش با خاک یکسانش کرد پرتش کردند بیرون الان اومده راجع به کریپتو نظریه پردازی میکنه!!!!/:.yead.:/ فقط سفارشی تیتر میزنه هر جوجه اقتصاد دانی تریبون داره این خروجی میشه!!!
                                نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                                نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

در حال کار...
                                X