جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط عطارد پست شده است View Post
    یک موج خرید مجدد حوالی ساعت 12 شکل خواهد گرفت.افراد اهل نوسان میتونن حالشو ببرند.
    حدس زدید؟ یا شایعه اش شنیدید؟

اگر زودتر میدیدم یک مقدار صبر میکردم.

نظر

• عطارد
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 414

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      در بیش از 410 نماد همچنان حجم معاملات کمتر از حجم مبنا هست !!
      فردا روز بهتری خواهد بود.احساس میکنم بازار داره از هیجانات دور میشه.

نظر

• davoo
        ستاره‌دار(6)
        • Mar 2017
        • 299

سلامبابا ول کنید عین بچه به هم میپرید باید ظرفیت داشته باشیم هم تو ضرر هم توسود هم برنده خوبی باشیم هم بازند خوب
        در اصل توسط orumbourse پست شده است
        مدیریت توی این لینکه

http://forums.boursy.com/showthread....412#post891412

برو اونجا بگو، من به یکی گفتم هپروت اونم بمن گفت احمق

نظر

• عطارد
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 414

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
          حدس زدید؟ یا شایعه اش شنیدید؟

اگر زودتر میدیدم یک مقدار صبر میکردم.
          دوست عزیز بنده با سابقه 27 سال بورسی یکم روانشناسی بازار دستمه.

نظر

• kh25
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 694

هر دوی دوستان از بهترینها هستند

حالا چی شده ؟؟؟اعصابها خرده ولی باید هوای هم رو داشته باشیم

من به هر دو ارادت خاص دارم
            اقایان b4,,,و اروم بورس از مطالب خوبشون ممنونم
            امید وارم تمام بشه و روزهای خوبی با هم داشته باشیم

با تشکر

نظر

• ebiman
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 2071

حفاری هم مفت باز شد.
              من اضافه کردم به خریدهای قبل از مجمع:.thumbsupsmileyanim
              سلام

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post

با تشکر
                مگه بد میگم؟
                میگم توصیه فروش اونم برای سهمی که 70-80 درصد ریزش داشته نده.بد گفتم؟
                بذارید سهامداریش رو بکنه دیگه.اومدیم این سهم رو فروخت ،سهم هم از اینجا رفت بالا از اون ور هم نتونست سهمی بخر یا یه سهم دیگه خرید باز اونم در جا زد ،تکلیف این بابا چیه؟
                بما چه کی ،چه جور سهامداری میکنه؟
                بفرما صف فروس 170 میلیون حجمی خگستر هم جمع شد.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

در گروه محصوصلات شیمیایی بیش از 60%-70% نمادها دارای نسبت خریدار حقیقی بالای یک هستند !

در کل بازار بیش از 220 نماد !! نسبت خریدار حقیقی بالای یک دارند !
                  آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2021/03/08, 12:30.

نظر

• Inspired
                    عضو فعال
                    • May 2016
                    • 494

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                    مواظب باشید ما هنوز گیوتین قیمت دلار را بالای سر بورس داریم تا تکلیف بالا ویا پایین امدن قیمت دلار مشخص نشود باید دست به عصا بود
                    شما برای سال بعد قیمت دلار رو میانگین 15 هزار تومان در نظر بگیر

همتی مگه نگفته بودجه سال آینده تورم زاست؟

مگه نه اینکه همه میگن میان مسئولین افعال معکوس رایجه. پس یعنی سال بعد سال کاهش تورمه یا لا اقل متعادل شدن قیمت ها

پس اونایی که زیادی رفتند بالا قطعا میان پایین و اونایی که جا موندن، هنوز جای رشد دارند.
                    آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2021/03/08, 12:37.
                    در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                    نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• aminian
                      كاربر فعال
                      • Oct 2012
                      • 663

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                      جسارت بنده رو میبخشید
                      ولی خودتونو با بقیه مقایسه نکنید برای خودتون هدف مشخص تعریف کنید و سعی کنید به اون برسید مثلا ماهی فلان درصد مد نظرتون باشه و هر روز سعی کنید این هدف رو در صورت امکان با بالا بردن فعالیت و اطلاعات بالاتر ببرید دیگه بقیه رو ول کنید که چیکار میکنن
                      99 درصد فعالین از ضررهاشون چیزی نمیگن و هر کی ندونه فکر میکنه چه اتیشی به پا میکنن ولی برای مایی که چند ساله تو بازاریم این چیزا حرف مفت حساب میشه
                      یکی میبینی با یه سهم مشخص تو بازه زمانی کوتاهی بهترین سود رو می بره ولی تو بازه بلند مدت همون سود رو به صورت اهسته و پیوسته از دست میده
                      مقایسه تو بازار های مالی اگر هم باشه باید با کلیت بازار باشه نه فرد خاص و گروه خاص مثلا با شاخص کل یا هم وزن یا قیمت طلا و دلار
                      من با وجودی که مالی رفتاری زیاد خوندم ولی استفاده کردم از مطلبتون
                      تشکر فراوان
                      مقایسه باید با بازدهی تعیین شده در ذهنمون باشه:.thumbsupsmileyanim

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3120

کدام آزادسازی؟

رسانه‌های داخلی هر روز از "آزاد شدن" ارزهای بلوکۀ شدۀ ایران در بانک‌های کره‌ای و عراقی و عمانی خبر می دهند!

معنای آزاد شدن قاعدتاً این است که ارزهای بلوکه شده، به بانک مرکزی ایران منتقل می‌شوند

تا دولت هر نوع استفادۀ دلخواه از آنها را به عمل آورد، اما هنگامی که به متن خبر مراجعه می کنیم

تازه روشن می شود که قرار است یک میلیارد دلار از ارزهای بلوکه شده در کرۀ جنوبی به حسابی

در یک بانک سوئیسی واریز شود تا در ازای آن، پس از تأیید وزارت خزانه‌داری آمریکا،

واکسن کرونا و دارو و کالاهای اساسی وارد کشور شود و

یا مثلاً عراق کالاهای مخصوصی را در برابر ارز بلوکه شده به ایران صادر کند!

به واقع، هیچ ارزی در اختیار دولت قرار نمی‌گیرد و داستان

همان داستانِ نفت در مقابل دارو و غذاست! (البته با التماس)

حال چرا ساز و کاری که در دولت ترامپ مجوز آن صادر شده بود،

اکنون به عنوان آزادسازی ارزهای ایران از سوی دستگاه‌های رسمی و نمیه‌رسمی مطرح می‌شود؟

دلیلش روشن است! اما اگر تشریحش کنم عده‌ای ترش می‌کنند!

احمد زید آبادی

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4124

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post

با تشکر

شما لطف دارید بزرگوار
                          اعصاب خرد دلیل نمیشه . حرمتها باید رعایت شود که نمیشود
                          وقتی طرف سیو سود در قیمت های حداقل 50% بالاتر را توصیه به فروش در قیمت فعلی تعبیر میکنه و به موضوعی که ربطی هم بهش نداره دخالت میکنه و اهانت و ... بحثی می مونه ؟

مدام میگه توصیه به فروش داری . در حالی که متوجه نیست منظور من سیو سود است در بالا بالاها ، نه فروش در کف ها . خب این وقتی متوجه منظورم نیست ، هپروت نیست اسمش ؟
                          قضاوت وقتی میخواهید بکنید باید عادلانه باشه
                          نمیشه همه را از خود راضی نگه دارید . قضاوت بین دو فرد مجازی باید درست باشه نه کلی گوئی

اگر رسیدگی به اون کامنت شد که هیچ ... در ضمن تکلیف لایک کردن زیر اهانت ها هم باید بطور کلی روشن شود . نه برای من بلکه کل اعضا . لایک زیر اهانت یعنی اهانت مستقیم از طرف
                          اگر هم رسیدگی نشد یه فضای مجازی که بیشتر نیست . به درد کسی اگر نخورم که در این زمینه هیچ ادعائی نیست ، حداقلش میتونم خودمو کنار بکشم . تجربه ام خدا را شکر یاری میکند بدون اینطور فضاها گلیمم را از اب بکشم

در این بازار خونین هم 12% زیان از سقف مرداد بیشتر ندارم که اینم با روندی که شکل گرفته هفته بعدی حله احتمال زیاد . این فضاها یاریگر من نبوده . تجربه ام یاری داده و این تجربه را در حال اشتراک گذاری هستم بدون ادعا و البته اموختن از دیگران که این دو مورد از خیرش میگذرم

نظر

• abdolhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 1589

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                            عرض ادب

دوستان من یه چیزی میگم خدایی عمیقا بهش فکر کنید. چند روزه دارم فکر میکنم که چرا این همه معامله گر باید بصورت مستقیم و اونهم بر اساس تکنیکال معامله کنند که بتونن کف و سقف ها رو بهتر بشناسن و زرنگتر از بازار باشن؟!

من خودم انتظار دارم بازدهیم از همه بهتر باشه ولی آخر سر میبینم با کلی زحمت یه بازدهی نرمال داشتم. از اول سال تا اوج بازار من 510 درصد سود خالص داشتم!(خودرو، خساپا، شپنا ..) ولی بعدش با وجود تشخیص درست روند و حتی برخی اوقات نقاط چرخش بازار اینقدر ورود و خروج کردم که الان میبینم سودی که بدست آوردم برتری خاصی به شخص زیر نداره!

بیایید فرض کنیم شخص X اصلا هیچی از بازار نمیدونه و اول سال از یه نفر پرسیده 5 تا سهم خوب DPS محور و 5 تا صندوق سهامی به من معرفی کن تا بخرم! این شخص برنده بوده یا ماهایی که کل سال با اعصاب خوردی دنبال بازار بودیم!؟

این شخص اگر:

سهام سودآور گروه پتروشیمی و فلزی رو اول سال خریده بود و اصلا کل سال بازار رو نگاه نمیکرد چه میشد؟ فملی 220، شپدیس 190 درصد سود، زاگرس 190 ، شفن 200 درصد، پترول 180 درصد، فولاد 160
                            اگر صندوق هاس سهامی موجود در بازار رو اول سال خریده بود و کل سال اصلا بازار رو نگاه نمیکرد چه میشد؟ سرو 200 درصد سود، کاردان 140 درصد ، فیروزه 120، آساس 180 درصد

دوستان اینجا یه فاروم مجازی هست لطفا تعارف و شاخه شونه کشیدن رو کنار بزارید و صادقانه هر کسی برای خودش به اینکه چکاره س تو بازار فکر کنه.
                            حالا که ماها این همه شبانه روز پای بازار و سهام بودیم و چارتها رو نگاه کردیم و با اومدن اخبار خوب خوشحال شدیم و با اخبار بد تنمون لرزیده چقدر تونستیم بهتر کار کنیم!!؟؟
                            اینکه ما فکر میکنیم از بقیه بهتر معامله میکنیم چقدرش بر اساس فکت هست و چقدر ناشی از توهم و بی تجربگی و غرق شدن در روزمرگی بازار ؟! که بعد چند سال به همینجا برسیم که عرض کردم!؟
                            و کلی سوال دیگه که فکرم رو مشغول کرده.....
                            ببینید دوست عزیز.
                            این حرف رو امثال آنتونی رابنیز و وران بافت هم می زنن و یکی از اساتید برجسته کشور هم دوره ای در این خصوص برگزار کرده و این روش سرمایه گذاری رو آموزش می ده.
                            اصولا سازمان بورس هم نظرش بر همینه و برای همینه که از اسم نوسان گیر هم بدش میاد و فقط توصیه می کنه دید بلند مدت داشته باشین.
                            اما لطفا یک بار دیگه نوشتار خودتون رو بخونید.
                            در خصوص اون شخص فرضی که اطلاع خاصی از بازار نداره چند بار از کلمه "اگر" استفاده کردید؟
                            این شروط بسیار مهمند که اگر محقق بشن خیلی خوبه. اما آیا اصولا محقق می شن؟
                            خدا رو شکر تجربه این چند ماه اخیر نشون داد که اتفاقا برد با اونهایی بود که از دانش و تجربه کافی در بازار برخوردار بودن و تونستن به موقع از بازار خارج بشن و درموارد لازم وارد بشن.
                            کم نداشتیم افرادی که در این چند ماه سود کردن یا اگر سود نکردن حداقل ضرر هم نکردن یا ضررهاشون نسبت به افراد عادی و کم اطلاع و کم تجربه خیلی کمتر بوده.
                            البته بنده از میزان تجربه و سابقه شما در بازار خبر ندارم. اما به نظرم هر فردی در دوره ای از سیر پیشرفت معاملاتی ش به این فکر می افته که آیا واقعا این همه وقت گذاشتن برای بازار فایده ای هم داره؟ اما اگر تحمل کنه این مرحله رو هم پشت سر می ذاره و می فهمه که صد در صد فایده داره.
                            البته در نوشتارتون نکته ظریفی هم بود که باید دقت بشه: دانش بازار با بررسی اخبار و به قول خودتون توهمات فرق می کنه.

نظر

• abdolhossein
                              عضو فعال
                              • Feb 2019
                              • 1589

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                              شما لطف دارید بزرگوار
                              اعصاب خرد دلیل نمیشه . حرمتها باید رعایت شود که نمیشود
                              وقتی طرف سیو سود در قیمت های حداقل 50% بالاتر را توصیه به فروش در قیمت فعلی تعبیر میکنه و به موضوعی که ربطی هم بهش نداره دخالت میکنه و اهانت و ... بحثی می مونه ؟

مدام میگه توصیه به فروش داری . در حالی که متوجه نیست منظور من سیو سود است در بالا بالاها ، نه فروش در کف ها . خب این وقتی متوجه منظورم نیست ، هپروت نیست اسمش ؟
                              قضاوت وقتی میخواهید بکنید باید عادلانه باشه
                              نمیشه همه را از خود راضی نگه دارید . قضاوت بین دو فرد مجازی باید درست باشه نه کلی گوئی

اگر رسیدگی به اون کامنت شد که هیچ ... در ضمن تکلیف لایک کردن زیر اهانت ها هم باید بطور کلی روشن شود . نه برای من بلکه کل اعضا . لایک زیر اهانت یعنی اهانت مستقیم از طرف
                              اگر هم رسیدگی نشد یه فضای مجازی که بیشتر نیست . به درد کسی اگر نخورم که در این زمینه هیچ ادعائی نیست ، حداقلش میتونم خودمو کنار بکشم . تجربه ام خدا را شکر یاری میکند بدون اینطور فضاها گلیمم را از اب بکشم

در این بازار خونین هم 12% زیان از سقف مرداد بیشتر ندارم که اینم با روندی که شکل گرفته هفته بعدی حله احتمال زیاد . این فضاها یاریگر من نبوده . تجربه ام یاری داده و این تجربه را در حال اشتراک گذاری هستم بدون ادعا و البته اموختن از دیگران که این دو مورد از خیرش میگذرم
                              واقعا این یک حرف کاملا منطقیه. اما متاسفانه برخی از اعضا گویا عادت دارن زیر تمام پست ها لایک می ذارن. خونده یا نخونده!!!

نظر

• Inspired
                                عضو فعال
                                • May 2016
                                • 494

اینکه هنوز دیده میشه که افرادی در مورد استراتژی و تاکتیکهای معاملاتی همدیگه، نظر میدن و بعضا جبهه میگیرن، دلیل محکمی بر عدم بالندگی خودشون در بازاره، پس از سالها تجربه ای که مدعیش هستند.

بیایید همین یک سال گذشته رو مرور کنیم!

آیا کسی هست بگه مثلا سیو سود دقیقا به چه معناست؟

وقتی شما مبلغی میذارید توی بانک و سر سال 20 درصد میگیرید، یعنی 20 درصد سود کرده اید؟ این اسمش سیو سوده؟

یا اگر کسی سهمی رو میخره n تومن و بعد n تومن بعلاوه 20 درصد میشه، باید کل سهامش رو بفروشه و بگه من 20 درصد سیو سود کرده ام؟ بعدش چه باید بکنه؟ منتظر موج بعدی باشه و نوسان بعدی؟ آیا مسجل هست که بار دیگه هم میتونه همین موج سواری رو بکنه و اصطلاحا از سیو سودش، لذتش رو ببره؟

اما مشکل اینجاست که معما چو حل گشت، آسان گشت.

مگه اون کسی که سهمش رفته بالا و نفروخته، کف دستش رو بو کرده بوده که بازار یهو اینچنین قمر در عقرب میشه؟ (از علم تکنیکال نگید که فکر کنم همگی به اندازه کافی کنف شده اند که دیگه سنگش رو به سینه نزنند)

اگر بحث تجربه است و تابلو خوانی، پس اونی که روی رقم شاخصهای مختلف سیگنال هشدار یا احتیاط میداد و هشدارهاش پشم هم حساب نمیشد، چه باید بهش گفت؟

پارسال حوالی مهر 98 وقتی شاخص از 300 هزار عبور کرد، مدام هشدار شنیدیم که آی دیگه آخرشه، شد 500 هزار گفتند دیگه سیو سود کنید. شد 1 میلیون گفتند بالن هر کی بمونه احمقه، شد 1200 بهزادی ها سر بر آوردند و هشدار دادند آخرشه، شد 1500 گفتند دیگه اینجا تهشه ، شد 2 میلیون، تازه یه عده شروع کردند به تارگتهای 3 میلیونی و مهنازی و شهنازی دادن

پس می بینیم که درد اصلی همه ما، این عدم اطمینان از اتفاقات آتی است و عدم توانایی در تشخیص درست روند ها و مدام دست به عصا و گوش به زنگ و دست به ماشه بودن که اسمشو میذاریم کار بلد بودن و درس گرفتن از شکستهای گذشته

حالا یکی با نوسان گیری گذارن زندگی میکنه یکی با سهام داری، اما اینکه یکی بیاد مدعی بشه چرا رو فلان عدد خالی نکردی و چرا رو بیسار عدد نخریدی، دیگه از اون حرفاست ک لا اقل تو صنف بورسی ها اونهم مدعیان داشتن تجربیات 10 ساله و 15 ساله و بیشتر، محلی از اعراب نداره و بسیار جای تامله.

خود من اگه قرار بود به حرفهای امثال شهناز و مهناز و گالیور و بهزادی گوش کنم که خیلی پیشتر بایست بازار رو میبوسیدم میذاشتم کنار (به استثنای مهناز که مدام حرف از بلند مدتی بودن میزد که این هم هنر نیست با توجه به نقاشی هایی که میکشید که فانکشن اصلی اون نقاشی ها، اتفاقا ورود و خروج های مکرر و به موقع هست که تقریبا میشه گفت تو کسی سراغ نداریم و خودشون خیال میکنند که خیلی خفن هستند)

حالا من 40 درصد از سقف تو زیان هستم، آیا اشتباه کردم که به هشدار ها توجه نکردم و از تجربیات دیگران استفاده نبرده ام؟
                                اما اگر به حرف این و اون گوش داده بودم که میبایست فرض روی شاخص 500 هزار یک بار نقد میشدم یک بار روی 700 هزار یک بار روی 1 میلیون و خلاصه هی 20 درصد 20 درصد اقدام میکردم به سیو سود

ولی، من با باقی موندن تو بازار، نه تنها الان پشیمان نیستم از تصمیم خودم (با قبول زیان 40 درصدی)، بلکه میدونم سودی که الان برده ام به مراتب بالاتر از کسانی بوده که اینجوری چهار چشمی که جای خود داره، چهل چشمی دارند بازار رو رصد میکنند.

حالا کی میتونه به من نوعی ایراد بگیره چرا تو فلان قیمتها خارج نشده ام یا تو بیسار قیمت ها ورود نکرده ام؟

مگه کسی از زندگی خصوصی افراد اطلاعی داره که بدونه چه سیاستی رو می بایست اتخاذ میکرده توی ترید هاش؟

خب یکی تمام وقت میتونه تو بازا باشه یکی نمی تونه
                                یکی دوست نداره اصلا تمام هم و غمش رو بذاره توی بورس و داره بعنوان یک شغل دوم روش حساب میکنه
                                یکی دیگه هست جیگرش رو نداره اصلا تو بازار بمونه و تا فلان قدر سود میکنه و بیسار قدر ضرر، میپره بیرون و دوباره بر میگرده و روز از نو و روزی از نو

آیا این دلیل میشه که بگیم تو اشتباه میکنی و من درست میگم و چرا اینکار رو کردی و اون کار رو نکردی؟

آیا توصیه به نوسانگیری به دیگران به عنوان مثال همونقدر اشتباه نیست که به یکی توصیه به سهامداری کنیم؟ خب چه فرقیه بین اونی که میگه بفروش و اونی که میگه نفروش؟ هر دو آیا دخالت تو کار دیگران نکرده اند؟

حالا چون بازار نزولی شده باید حسرت اینو بخوریم که چرا مثل خیلی ها خروج نزده ایم؟

آیا کسی میدونه اونایی که فرضا به موقع خروج زده اند، بیلان و پروفورمنس کاریشون چی بوده؟ آیا به میزان سرمایه درگیر کسی اشاره ای میکنه اصولا؟ کسی که فرض با 50 میلیارد تو بازاره میتونه مثل کسی که با 50 میلیون تومان داره کار میکنه، رفتارش یک جور باشه؟ یا اونی که مدام دعوت به بلند مدتی میکنند و گرفتن سود سهام تو مجامع، واقعا روش کاریشون اشتباهه؟

پس یک بار دیگه به این موضوع فکر کنید

معما چو حل گشت، آسان گشت

و این یعنی، ما وقتی بر میگردیم به گذشته و حال نتیجه اتفاق افتاده رو میدونیم، لب به سرزنش می گشاییم.

و یادمون نره

همه چیز رو همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاییده نشده

خیلی هایی که الان ادعای پروفشنال بودن دارند و حرف از گین های بسیار بالا میزدند تو تارگتهاشون (مدام پست بالا میاوردند)، مطمئنم خودشون از گین های 50-60 برابری برخی سهم ها که هیچ (که تعدادشون کم هم نبود حداقل 10 درصد کل سهم ها، بالا 50 برابر شدند تو 2-3 سال اخیر و بسیاریشون هم بادشون خالی شد البته)، حتی از گین های بالای 15و 20 برابری (بیش از نیمی از کل بازار) بسیاری از سهم ها هم جا موندن (ب قول خودشون سیو سود کردند) و انتظار چنین سودهایی رو نداشتند و باز مطمئن هستم که خیلی از همین حرفه ای ها، حتی گین کل سبدشون زیر میانگین گین شاخص بوده تو همین 2 سال اخیر که خود گواه این مدعاست، کل اگر طبیب بودی، سر خود دوا نمودی.

بنابراین، بازار رو انتظارات ما میسازه و انتظارات ما هم قرار نیست با دیگران یکی باشه و همین اختلاف هاست که موتور حرکت بازاره

و ... حالا اونی که فکر میکنه با بوق زدن با صدای بلند تر میتونه جلوی بوق زدن یکی دیگه رو بگیره (نوسانگیری در برابر سهامداری، بخر در مقابل بفروش و ...) تازه با این همه ادعای تجربه داشتن، بشینه با خودش حساب کنه، کجای کاره.
                                در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                                نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

در حال کار...
                                X