جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : جــــو بــــازار

دوستان حساب رانتی ها...پشت پرده ای..به جایی وصل شده ها به کنار...
    روی حرفم با امثال خودم...که تنها ابزارشان یکی از موارد تکنیکال...فاندامنتال..تابلوخوانی...با سابقه بورس....سهامدار خرد هست..
    بنظر شما کسی میتواند ....دی 300 خریداری شده را تا 8000 تومان....نگهداری کند و آنجا خارج شود؟!...
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      بزرگوار شما پرتفو خودتون رو نه با صندوق ها بلکه با سکه و طلا که سرمایه قابل اتکا وپایدار و صعودی بوده در طول تاریخ مقایسه کنید مطمئن هستم خیلی جلوتر خواهید بود
      ببینید با پولی که مثلا 10 سال پیش داشتید چندتا سکه میتونستید بخرید و الان چقد جلوتر هستید اگر واقعا جلوتر نیستید که بعیده باید تو روش معاملاتیتون تجدید نظر بکنید
      ببیند با این همه وقت گذاشتن ایا تونستید راندمان خودتون رو بالاتر ببرید از چند سال پیش یا نه؟؟
      ایا این تجربه ای که اندوختید تونسته شما رو از کسان دیگه ای که تو این بازار بودن همراه شما جلوتر بندازه یا نه ؟؟؟
      ایا گینی که گرفتید بهتر از شاخص و اکثریت بازار بوده یا نه؟؟
      شما فقط امسال و این ریزش 45 درصدی در شاخص که قبلا دیده نشده و اون رشد بی نظیر دو سال اخیر رو مد نظر قرار ندید
      رشد از کف این دوره 3400درصد بوده که سالهای پیش متوسط اگر اشتباه نکنم 750 بوده و افت سالهای پیش متوسط 33 درصد بوده که امسال تا اینجا 45درصد شده
      بنابراین مقایسه ای اگر باشه فقط باید با عملکرد سالهای قبل خودتون باشه نه با صندوق هایی که سرمایه شون و اطلاعات رانتیشون و تعداد تحلیلگر هاشون خیلی بیشتر از شماست و قابل قیاس با شما نیست
      درود..
      درست میفرمایید..بازدهی خود را با ماشین و ملک...حتی با شاخص کل مقایسه کنیم جلوتر هستیم...
      بنده وقتی با سرمایه فول...بصورت جدی وارد شدم...دلار 8500 تومان....یا شاخص 160 هزار....قطعا جلوتر هستم...
      اما اشکال اینجاست که اکثریت ما...بازدهی خودمان را با اندک سهامی که از 200 تا 8000....از 300 تا 9000 رفته...مقایسه میکنیم....همان طمعی که شما گفتید...
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11250

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
        روی حرفم با امثال خودم...که تنها ابزارشان یکی از موارد تکنیکال...فاندامنتال..تابلوخوانی...با سابقه بورس....سهامدار خرد هست..
        بنظر شما کسی میتواند ....دی 300 خریداری شده را تا 8000 تومان....نگهداری کند و آنجا خارج شود؟!...
        درود
        سال 98 دوستانی که مانور اساسی روی تجدید دارایی داشتند قطعا درصورت جابه جایی های متعدد بازدهی شبیه رقم بالا را کسب کرده اند
        اما دقیقا همین استراتژی در سال جاری به شکست سنگینی منجر می شد .. هم عقب ماندن از رالی نمادهای بزرگ .. هم همراه شدن باریزش بازار به واسطه امید به خبرتجدید

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35705

حالا چون این دی رو شما مثال زدی من میگم،

برای بیشتر از 20 سبد سهام 780-800 تومان دی خریدم، 7800-8000 فروختم !

از این تعداد 7-8 تا سبد صرفا تک سهم دی !

فقط یک سبد چون پول لازم بود تو محدوده 4500 تومان خارج شد !!

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
            جناب رگنار با سلام
            من خیلی وقته به این نتیجه ای که شما رسیدید،رسیدم:D
            سال 91صندوق پیشرو خریدم و البته چندی بعد فروختمش،الان که نگاه می کنم می بینم میزان رشد این صندوق از ابتدای تاسیس 5138% شده یعنی میانگین سالی 571% !!! کدوم یکی از دوستان در اینجا همچین درصدی تونستن گین بگیرن؟
            الان هم به نظرم اگه مجددا یک سهم خوب و یا صندوق خوب پیدا کنم و بخرمش و بندازمش کنار،احتمالا 9سال دیگه بتونم همچین سودی بگیرم:D
            فعلا دارم می گردم و تابلو معاملات رو نگاه می کنم
            هم فرمایش شما و هم جناب رگنار درست هست.

ولی اول یک فریب ذهنی هست که نباید دچار آن شویم.

من حدودهای سال 80 در یک تعاونی یک زمینی خریدم 6 میلیون تومن. یکی دو سال صبر کردم ، اصلا کسی نگاهش نمیکرد! سندهای زمینها یک سری مشکلات حقوقی داشت ، بعد از چندسال اونم با بدبختی فروختمش 5800 !!!
            الان فقط میدونم چند میلیارده! دقیقا نمیدونم چند میلیارده!!

یا قبلا هم عرض کردم دانشجو که بودیم تازه افراد بسیار کمی، آن هم در بین خواص صحبت بیت کوین بود. قیمتش هم چند سنت بود! خوب چی میشد چند هزار تومن پول توجیبی رو میدادم الان برای خودم میلیاردری بودم!!!

از اینها چیزی در نمیاد! بنابراین این فریب ذهنی را بگذاریم کنار! نکته مهم این است که ما در این مواقع در آینده نشسته ایم (که معماها حل شده) و داریم راجع به گذشته (که درگذشته و تمام شده رفته) آن هم به شکل انتخابی فقط یک سری را انتخاب میکنیم و راجع به آن امروز قضاوت میکنیم.

از این فریب ذهنی که بگذریم، میماند این بحث که آیا ما در بورس نسبت به میانگین رشد بازار میتوانیم سود کسب کنیم یا خیر. این سوال درستی است.
            یا اینکه حساب کنیم آیا من به اندازه میانگین رشد بازار در درازمدت توانسته ام سود بگیریم یا خیر؟ این سوال خیلی هم مهم است.

آمارها نشان میدهد که اکثریت فعالان (دست کم بیش از 80 درصد) حتی در درازمدت عملکردشان کمتر از میانگین است. در کوتاه مدت که آمارها بسیار بدتر است.
            از طرفی ما که میدانیم بازار بورس ، چیزی با حاصل جمع صفر است! یعنی اگر زیان کنندگان و سودکنندگان را جمع جبری کنیم برابر میشود با میانگین عملکرد بازار.
            پس قصه چیست که بیش از 80درصد زیان میکنند؟ حتی اگر دقیق تر شویم کسانی که بیشتر از میانگین سود میکنند کمتر از 10درصد هستند!

پس معادله چطور باید درست دربیاید؟
            اینجا نکته اساسی وجود دارد:

آن 20 درصدی که سود بیشتر کسب کرده اند و شاید نصف اینها یعنی 10-20درصد افرادی که سود اصلی را کرده اند اینها بخش حرفه ای فعالان هستند . حال به چه صورت:
            1- بخش اول معامله گران حرفه ای. که سخت ترین و پیچیده ترین کار دنیا را دارند. اینها کوتاه مدتی ها و میان مدتی ها هستند . در خوشبینانه ترین حالت به نظرم باید حدود 5درصد فعالان باشند. اینها بخش بسیار بسیار حرفه ای بازار هستند. معمولا تجربه مفید در معامله گری دارند. (حضور طولانی داشتن در بازار نکته مثبت است ولی هرکس که مدت مدید در بورس باشد به معنی با تجربه بودن نیست!)

2-بخش دوم از این 20درصدی ها که کارشان اندکی راحت تر است سرمایه گذاران بنیادی کار هستند. درازمدتی . سهمی بخرند و بندازند گوشه ای! خیلی از این گروه خودشان هم خبر ندارند که چقدر دارند درست و حرفه ای عمل میکنند! اصلا هم دردسرهای معامله گری را ندارند، یا قبول کرده اند که آنقدرها حرفه ای نیستند که باشیفت کردن سریع و معامله گری پول دربیاورند! یا ندانسته دارند اینگونه عمل میکنند خلاصه! سودشان از گروه اول کمتر است ولی از میانگین بازار بیشتر نباشد کمتر نیست. لذا همچنان جز برندگان بازار محسوب میشوند.

این دو دسته سودکنندگان که بگذریم!
            بقیه تصور میکنند که معامله گرند! ولی توهم اش را دارند! یعنی توجه ندارند که اگر قرار به مقایسه باشد، در برابر معامله گر موفق شدن ، مثلا دکتر مهندس استاد دانشگاه شدن خیلی راحت تر است!
            معامله گری سخت ترین شغل ه راحت ه دنیاست!!
            ولی به خاطر این خاصیت اش ، همه فکر میکنند عجب کار راحتی است!

این جماعت معمولا وقتی که میبینند در معاملات سود کافی نمیکننند ، سبک سرمایه داری درازمدتی هم میگیرند و وارن بافت میشوند! آخرش هم بسته به شانس و اقبالشان معمولا با سود اندک یا زیان گریبانگیر میشوند!
            یا در ملقمه ای از این دو بسر میبرند.
            آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/03/08, 21:03.
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Behzadgold
              ستاره‌دار (۲)
              • May 2020
              • 172

سلام جناب کریس گاردنر
              بانک دی در مورخه 14 مرداد ماه
              1397 قیمتش 58 تومان بوده
              که تا 8300 تومان هم رشد داشته
              یعنی در عرض دو سال 143 برابر
              شده
              فشار فروشش هم به خاطر این
              میزان رشدش میباشد
              یعنی واقعا کسی بوده تو کف بخره
              توی سقف بفروشه

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                عرض ادب

درست میفرمایید واقعا همه رودست خوردیم.

در مورد خود من، خدا رو شاهد میگیرم از مرداد تا الان از اکانتم دقیقا 2 میلیارد و 600 میلیونش کم شده!(از سود) نمیدونم که چرا حماقت کردم و یه دارایی فیزیکی نخریدم که میزان ریسک رو کمتر کنم و اکانتم رو کوچکتر. خودم مخم سوت میکشه.
                بی تجربه هم نبودم که بگم نمیدونستم و ریزش 92 رو هر چند با سرمایه خیلی کمی ولی تو بازار بودم و اون منفی ها رو هم خوردم.
                همه ما تو این سالها از لحاظ درصدی همین درصدها رو سود و ضرر داشتیم ولی هرچی جلوتر میریم و اکانتمون بزرگتر میشه مقدار پولی سود و ضرر زیاد میشه.
                بهرحال با این بازار میشه همه چی رو جبران کرد و همون پول هم با همین بازار بدست اومده. البته به قول حضرت حافظ:

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر ********** آری شود ولیک به خون جگر شود

ولی من قبلا هم گفتم اینکه میگن تو سالهای خوب بورس حتما تا جایی که میتونی پول بکش بیرون و دارایی فیزیکی بخر و برعکسش رو کار نکن (یعنی دارایی فیزیکی نفروش برای بورس(مگر در شرایط استثنا که اون هم به ریسکش نمی ارزه)) واقعا درست میگن.

سبز باشید
                رگنار عزیز و سایر دوستان
                در راستای پستهای قبلی این فراز آخر که راجع به دارایی فیزیکی فرمودید بسیار نکته مهمی است.

اولا که قبول کنیم که : جون به جون بازار بورس کنن اون هم تو ایران قماره. هرچند در کل دنیاش هم همینه! الکی هم خودتون رو گول نزنین که نه اینجور نیست! چرا هست!!!:D

منظورم از قمار، اون وجه مذهبی اش یا اون حرفی که احمدی زد نیست. بورس بازار بسیار پر ریسکی هست، بخصوص اگر با دید معامله گری به آن نگاه کنیم .

این هم که ما میایم بازار پیش بینی میکنیم (ما آماتورها که هچ! حتی همان خداوندگان تحلیل گری!) یواشکی بهتون بگم که یک توهمی بیش نیست!

هرچند حالا ما میایم یک احتمالی را حساب میکنیم. این بد نست و لازم هم هست ولی فقط در همین حد باید به آن نگاه کرد! بقیه اش تحقق این احتمالات هست که واقعا هیچ قطعیتی نداره.

همیشه هم گفتم در بازار تصور کنید که با شیر یا خط برنده میشوید، لذا تنها عاملی که به شکل قطعی در دست شماست مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک است که در بازار بمانید...وگرنه اگر این را ندارید فقط شانس و اقبالتان است که یاری رسان خواهد بود..خوب بروید پوکر بزنید! چه کاریه بورس بازی!

حرفهای تکنیکال و فاندامنتال و اینها که کلهم اجمعین چیزی بیشتر از کشک نیست!! ولی حالا یک نگاه کلی بهش داشته باشیم بد نیست...چراغ راه هست...ولی نه که بهش تکیه کنید و پولدار بشید!

وارن بافت و فلان کسک هم نمونه درستی برای میلیون ها و شاید میلیاردها انسانی که در بورس ها فعال بودند و از سرنوشتشان خبری نیست، نیمتوانند باشند! که همگی هم میان بورس که با اندکی تخفیف! لااقل وارن بافت ایران اگر نشدند ، ایلان ماسک بشوند اقلا:D هرچند خیلی ها اول ورودشان به بازار به کمتر ازاین بزرگواران رضایت نمیدهند :D پدرجد وارن بافت هم در اردیبهشت امسال روزی 5درصد سود نمیکرد که اینها میکردند :D

منظورم این نیست که در بورس فقط ضرر میکنید، به هیچ وجه! منظورم این است که بورس بازار پر ریسکی است!
                وقتی گفته میشود ریسک دارد، همه این را مستقیم معنی میکنند که یعنی حتما ضرر میکنید! خیر این دو تا مفهوم جداگانه است...

با این توضیح ، به نظرم اصلا کسانی که دست کم یک دارایی فیزیکی ندارند، مثلا بسته به سرمایه ای که دارند یک زمینی ...یا بخصوص یک خونه ولو شده یک خونه نقلی کوچک! از خودشان اگر ندارند، مثلا حدود 500-600 تومن دارایی دارند ولی اصلا داریی فیزیکی ندارند، با کمال قطعیت میگویم که اگر چنین افرادی سرمایه شان را در بورس یا دلار یا ... می آورند حماقت محض دارند میکنند! این سخن ربطی به وضعیت بورس در مقاطع مختلف ندارد! بورس جای چنین انسانهایی نیست.

وای به حال کسانی که آن دارایی فیزیکی را داشته اند و آن را نقد کرده ا ند و وارد بازار پر ریسکی مثل سهام کرده اند! که متاسفانه درصدشان هم بسیار زیاد بود طی دو سال قبل...که همین ها بجز فروپاشیدن شیرازه زندگی شان ، مشکل بزرگ بازار کنونی هم هستند..مشکل تخریب روانی بازار امروز هم هستند که بماند!

دوستان نیایند بگویند که فلانی ماشین اش رو فروخت ، توی بورس ده برابر شد رفت خونه فلانجا خرید! با این مثالهای تک و توک شما قاعده کلی را نمیتوانید نقض کنید.

اینکه در دو سال قبل با افزایش تعداد کدهای بورسی فرهنگ بورس و سهامداری بهبود پیدا کرد، فبول! هرچند با فضای نیمه دوم سال میزان تخریب روانی اش هم به همان شدت بوده..

ولی فرهنگ نوع سرمایه داری در هر فرهنگ خاصی که به این مفتی تغییر نمیکند!
                لذا وقتی در این سطح صحبت میکنیم و در مورد نوع دارایی های سرمایه ای صحبت میکنیم باید به فرهنگ پس انداز خانوارها هم دقت کنیم:

از قدیم الایم گفتن هندی ها طلا میخرند! در هند شما برای اینکه چیزی داشته باشی باید طلا داشته باشی وگرنه انگار چیزی نداری!
                در آمریکا سرمایه داشتن یعنی شرکت داشتن..سهام داشتن
                درست با همین نسبت در ایران داشتن خانه و زمین این نقش را بازی میکند!

چنین فرهنگ عمیقی که یکساله و ده ساله عوض نمیشه!
                الان این همه از رکود صحبت میکنیم . البته فاکتور نقدشوندگی اثر بسزایی دارد ولی شما بروید ببینید بعد از این رشد سنگینی که ملک کرده، و رکود فعلی بازار ملک، چند نفر را پیدا میکنید که حاضر باشند ارزان فروشی کنند؟! طرف 5درصد زیر قیمت بده رو هوا همان املاکی ها میزنند!

چرا کسی ملک اش را ارزان نمیدهد ولی سهامش را چوب حراج میزند؟

اصولا ملک که در ایران ارزان نمیشه! (این تفکر که ملک ارزان نمیشه از کجا نشات میگیره؟ از فرهنگ و باورهای مردم! که به این مفتی عوض نخواهد شد!) فقط در میزان رشدش بحث هست..کجا بیشتر رشد میکنه بحث هست...و این مهم را که یک فرهنگ عمیق ملی است! همه میدانند. به این خاطر است که کسی ملکش را ارزان نمیدهد.

بنابراین کسانی که بیشتر از یک دارایی فیزیکی دارند (که فقط اینها مجاز به فعالیت در بورس و بازارهای مشابه هستند) حتما باید یک نسبت درستی بین اینها برقرار کنند. که بهترین اش این است که سودهای بازار پر ریسک بورس را در مقاطعی به دارایی فیزیکی تبدیل کنند.
                آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/03/08, 21:19.
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• kh25
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 693

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  حالا چون این دی رو شما مثال زدی من میگم،

برای بیشتر از 20 سبد سهام 780-800 تومان دی خریدم، 7800-8000 فروختم !

از این تعداد 7-8 تا سبد صرفا تک سهم دی !

فقط یک سبد چون پول لازم بود تو محدوده 4500 تومان خارج شد !!
                  ماندن در یک سهم بصورت تصادفی ممکنه سود اور باشه
                  نوشته دوستان درسته با اگر و اما نمیشه سود کرد

اگه سهام را تا خرداد گذشته فروخته بودیم و از حساب کار گزار خارج میکردیم خیلی سود برده بودیم

ولی دو باره و....خرید زدیم و سودها پرید
                  تازه دی رو در 50خریدن و در 8000خروختن کار هر کسی نیست

من میگم ( شده) مثل برگ برنده همه نمی برند از محالات هست

همچین خود مونی نوشتم

قدیما سهم می خریدیم مثلا سایپا 110 میفروختیم 125با 22تومن سود مجمع بشکن میزدیم

نظر

• Elcid
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 1239

/:.yead.:/@};-
                    ارادت آقا سید
                    دقیق گفتید.
                    آخه ما که بچه نیستیم بیکار هم نیستیم، اینجاییم تا از مطالب هم استفاده کنیم و چیزی بهمون اضافه بشه، الان شما بیا رک بگو، آقا در بلندمدت همین روشها(خرید و نگهداری سهام DPS محور، خرید صندوقهای سهامی خوب) از 95 درصد تریدرهای بازار بیشتر سود میدن، یه عده سریع گارد میگیرن که شما اینکاره نیستید. بعد نگاه میکنی میبینی در بلندمدت عملکردشون حتی از شاخص هم پایین تر بوده/.:biggrinsmiley.:/
                    اون درصدی که گقتید برا ما مثل رویا میمونه.

من تو دیده بان بازار در مفید چند تا تب دارم(دسته بندی سهام بازار) با این عناوین. "صرفا تکنیکال". "لیدرهای بازار". "سهام DPS محور". "صندوقهای سهامی". "طلا وسکه". "درآمد ثابتها"

که یه جورایی نشون دهنده دید کلی من به بازار هست .من 7 ساله شبانه روز سرم توی چارت و کتاب تکنیکال و فیلم آموزشی و سرو کله زدن با نتایج معاملات در اکسل هست(خلاصه مطمین هستم از لحاظ تکنیکال اندازه خودم بلدم) بازم نگاه میکنم میبینم به جای رصد روزانه 500 تا چارت و ریختن اونهایی که منتظر تریگر معامله هستم در تب "صرفا تکنیکال" اونهم با استراتژی و هزار کوفت و زهر مار دیگه /.:biggrinsmiley.:/اگه بیشتر سرم توی اون تب های دیگه بود(DPS محور-صندوقهای سهامی) الان هم اعصاب آرامتری داشتم هم احتمال خیلی زیاد پول بیشتری/.:biggrinsmiley.:/
                    شک نکنید که مطالبتون درسته
                    بورس ایران که نو پا است و رشد دو سه سال اخیر شاید خیلی ها رو دچار وسوسه و اشتباه بندازه
                    یه مقدار فاصله میگیرم و جمله ای از وارن بافت میگم
                    (انتخاب چندین سهم به صورت شانسی و نگهداری آنها برای چند سال
                    نتیجه و بازدهی بالاتری دارد نسبت به عملکرد اکثر کسانی که به صورت روزانه و حرفه ای معامله میکنند)
                    یک نکته جالب هم وجود داره در بلند مدت تقریبا هیچ سرمایه گذار و صندوقی در آمریکا نتوانسته از متوسط رشد بازار بازدهی بیشتری داشته باشد نکته مهم اینه صندوق ها و شرکتهای سرمایه گذاری نخبه ها و بهترین های جهان رو جمع میکنند یعنی تحصیلکرده های مالی و اقتصاد از بهترین دانشگاه های جهان
                    وارن بافت به عنوان یکی از استثناها در جهان میگه تمام تلاش خودشو در چندین دهه زندگی حرفه ای بر این متمرکز کرده که فقط کمی بتواند از متوسط رشد بازار بیشتر سود کند
                    آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/03/08, 21:33.

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

این سهم را سال 79 شایدم چند سال قبلترش خریده بودیم ، سهم خوش نام و با کلاسی هم بود فکر کنم ، سال 1383 ، سه برابر خونه امون قیمتش بود ، و نفروختیمش سال 96 ، به ی مبلغ خیلی ناچیز فروختیمش ،(حق تقدم هاش هم شرکت می کردیم ) خونه امون که یک سوم قیمتش بود سال 96 قیمتش 50 برابر سال 83 شده بود ، سهم بنظرم سهم جذابی بوده اون سال ها ( رو نمودار هم مشخصه کسی در سقف 83 خریده باشه بعد از 13 سال ، هیچی گیرش نیومده )

البته در ادامه یکسری دیگه سودش رو بردن ، سهامداریش رو من کردم فکر کنم همین 220 -240 فروختمش گویا تا 7000 هم رفته

آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2021/03/08, 21:35.
                      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2081

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                        رطب خورده، منع رطب چون کند؟
                        خود جنابعالی زیر پست کاربری که تهدید کرده بود "دهانش را باز می کند و چشمانش را می بندد" را لایک کرده بودید
                        ما توی این فضای مجازی ، اجتماع نقیضیَن زیاد میبینیم!!!
                        چند روز پیش دیدم یکی از روشنفکران فروم داشت جوک قومیتی میگفت
                        و بقیه روشنفکران تاپیک هم زیرش لایک کرده بودند.

ما اینقدر که از این تناقض خندیدیم ، از خود جوک نخندیدیم /:.yead.:/
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                          ما توی این فضای مجازی ، اجتماع نقیضیَن زیاد میبینیم!!!
                          چند روز پیش دیدم یکی از روشنفکران فروم داشت جوک قومیتی میگفت
                          و بقیه روشنفکران تاپیک هم زیرش لایک کرده بودند.

ما اینقدر که از این تناقض خندیدیم ، از خود جوک نخندیدیم /:.yead.:/
                          درود..
                          بنده پست را دیدم...یک باغیرتی هم جوابی در شآن طرف داده بود...متاسفانه جواب پست را مدیریت حذف کرد...اما خود پست که روشنفکر کور گذاشته بود...حذف نشد...
                          تاسف بارتر اینکه زیرپست را یک کاربر از همان قومیت تشکر زده بود...

گزارش هم کردیم...متاسفانه رسیدگی کردن هم دلبخواهی شده...
                          آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2021/03/08, 21:47.

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1709

عرض ادب

بله درست میفرمایید و ممنون.
                            اما بنده در خصوص این مطلب شما مفصل تر و دقیق تر بارها عرض کردم که معیارهای قضاوت در خصوص میزان کارایی استراتژی و بازدهی اکانت باید چی باشن و اینهایی که شما فرمودید بدیهیات ابتدایی هستند.
                            اشخاصی که سالها عملکرد خوبی داشتن ولی در نهایت که مقایسه میکنن و میفهمن سهامداری بلندمدت در سهام خوب همون بازدهی رو بهشون میداده مطلب بنده رو متوجه شدن.

راستی جناب آرین بنده "Mireg" هستم در تالار بورس. دو سه سال پیش خیلی کم در تاپیک صدرا مطالبی میزدم که احتمالا خاطرتون نباشه، بیشترش در مخالفت با جناب طیب بود که میبینم هنوزم داره زمان ملحوظ میکنه/.:biggrinsmiley.:/

چون ماهی یکی دو نظر مینوشتم تقریبا اکثر پستهای مهمی که گذشتم رو یادم. /:.yead.:/. اولین مطلبی که به شخص شما ریپلای دادم در خصوص اهمیت نقدشوندگی و تاثیرش در اعتبار تحلیل تکنیکال نوشتم براتون، یادم از شرایط تکنیکالی "وبرق" تعریف کردید که موقعیت خوب خرید داشت من خدمتتون عرض کردم خودم میتونم امروز صف خریدش کنم و اینها برای پولهای کم هست و...

شما رو هم خوب یادم. امیدوارم همیشه موفق باشید و در این مدت خیلی پخته تر شدید.

سبز باشید
                            سلام
                            به به مخلصیم
                            اگر میدونستم ایدی قبلیتون بود مطمئن باشید به هیچ وجه جسارت نمیکردم چون شناخت قبلی داشتم ازتون
                            بله دقیق یادمه در مورد وبرق مطلبتون رو و هشدار هایی که در مورد صدرا دادیم و دادید ولی مثل اینکه کسی گوش نکرده و نخواهند کرد به هر حال سود منطقی رو هم داد نه اینکه بد باشه
                            من فقط تاپیک صدرا مطلب مینوشتم این هفته اخیر این تاپیک رو دیدم گفتم مزاحم شما و دوستان بشم و استفاده کنم مطالب مفیدی ارائه میشه
                            البته قصد زیاده گویی ندارم از کل فضای مجازی فقط این سایت اونم تاپیک صدرا و اینجا فعالیت دارم
                            انشالله سلامت و موفق باشید

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post
                              ماندن در یک سهم بصورت تصادفی ممکنه سود اور باشه
                              نوشته دوستان درسته با اگر و اما نمیشه سود کرد

اگه سهام را تا خرداد گذشته فروخته بودیم و از حساب کار گزار خارج میکردیم خیلی سود برده بودیم

ولی دو باره و....خرید زدیم و سودها پرید
                              تازه دی رو در 50خریدن و در 8000خروختن کار هر کسی نیست

من میگم ( شده) مثل برگ برنده همه نمی برند از محالات هست

همچین خود مونی نوشتم

قدیما سهم می خریدیم مثلا سایپا 110 میفروختیم 125با 22تومن سود مجمع بشکن میزدیم
                              درود..
                              کسانی که تا دو سال پیش...اگر بازدهی سالانه شان..از سود بانکی بیشتر بود..بشکن میزدند....بقول شما برای 15 درصد سود ذوق زده میشدند...آن هم باتجربه ها...
                              حالا همین ها 100 درصد..در سهمی سود کنند...میتوانند جلوی وسوسه خود را بگیرند..سیو سود نکنند...نگه دارن سهم را!!..

نظر

• رگنار
                                عضو فعال
                                • Feb 2014
                                • 390

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                                سلام
                                به به مخلصیم
                                اگر میدونستم ایدی قبلیتون بود مطمئن باشید به هیچ وجه جسارت نمیکردم چون شناخت قبلی داشتم ازتون
                                بله دقیق یادمه در مورد وبرق مطلبتون رو و هشدار هایی که در مورد صدرا دادیم و دادید ولی مثل اینکه کسی گوش نکرده و نخواهند کرد به هر حال سود منطقی رو هم داد نه اینکه بد باشه
                                من فقط تاپیک صدرا مطلب مینوشتم این هفته اخیر این تاپیک رو دیدم گفتم مزاحم شما و دوستان بشم و استفاده کنم مطالب مفیدی ارائه میشه
                                البته قصد زیاده گویی ندارم از کل فضای مجازی فقط این سایت اونم تاپیک صدرا و اینجا فعالیت دارم
                                انشالله سلامت و موفق باشید

ارادت اختیار دارید@};-

به شخصه محیط فاروم ها رو بیشتر میپسندم به همین خاطر فقط 3 تا پیج اینستاگرام و 4 تا کانال تلگرامی بورسی رو دنبال میکنم و عضو هستم، که هیچ کدام هم تحلیل تکنیکالی نیستند چون لازم ندارم.
                                تو همین فاروم ها هم آدمها بعد یه مدتی یه شخصیت مجازی برای خودشان دارند، من خیلی ها رو یادم میمونه و خیلی مطالب رو، اگر مطلب خوبی باشه اینطور نیست که زیر آوار روزمرگی گمش کنم و حتما میرم راجع بهش فکر میکنم.
                                با وجود اینکه بعد تابستان 97 هیچ وقت سهم صدرا نداشتم ولی چه تو تالار بورس و چه اینجا برخی اوقات میرم تاپیک صدرا(یا میرم رو اسم کاربریش و آخرین پستها) صرفا بخاطر اینکه مطالب جناب تکنیکالر رو بخونم. شخصیت مجازی ش رو دوست دارم، لحن نوشته هاش، دیدش به بازار و...
                                یکبار خواستم ازشون بخوام تو جو بازار و ... هم بنویسن فکر کردم خوشان بهتر صلاح میدونن و دخالت نکنم بهتر.

موفق باشید

نظر

در حال کار...
                                X