جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11247

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    در مورد جو بازار و وضعیت فعلیش ، انتظار برگشت های انچنانی را باید از خود دور کرد تا کمتر دچار اعصاب خردی شد . باید پذیرفت که به قول دوست خوبمون مهدی ، کوتاه و میان مدت چشم انداز مثبت و انچنانی موجود نیست
    اگر حوالی 1150 تا 1200 را حتی کف کف بازار هم بدانیم ، این دلیل نمیشه که از اینجا برگردیم و طوفانی بر پا شود
    دوست خوبمون ایدی MNB گفتند که حتی کف شاخص هم باشیم بازم وضعیت فرسایشی و اعصاب خرد کن است و کاملا درست گفتند
    همین امروز باور من این بود که شپنا بتونه صف خریدش بمونه و سقف 1370 را رد کنه ولی نشد

قبلا گفتم حالام میگم ، من اگر بتونم در معاملاتم مدتی را همین جائی که ارزش پرتفوی ام هست بمونم و کمترش نکنم هنر کردم و همینم فعلا خوبه . تن دادن به ذلت نیست . پائین کشیدن کف خواسته ها هم نیست . کنار امدن با واقعیت است
    دست بی قرار هم اجازه نمیده مدتی کلا کنار گود بایستیم و فقط تماشا کنیم

به قول دوستانی که در تاپیک امروز چه کردید ، امروز صبح گفتند ، رو یه سهم یه چیزی در میاد و رو یکی دیگه به باد میره

دیگه فکر میکنم دوستانی هم که تا مدتی قبل بر این باور نبودند که مشابه سالهای 92 به بعد را دچار شدیم ، الان به این باور رسیدند که درد الان از همان جنس است اگر بدتر نباشد که من میگم بدتر است . در مورد بدتر بودنش هم خیلی حرف زدم قبلا . یه نمونه اش این بود که گفتم بعد از 6 ماه در اون سالها و رسیدن به نیمه سال 93 ، و نصف و یا کمتر از نصف شدن قیمت ها ، هیجان ها فروکش کرده بود و اینقدر هیجان و قفلی در صف فروش و زرتی با یه انگولی صف فروش شدن نبود . پول نبود و خریدار هم نبود ولی اینقدر ریسک و هیجان هم نبود . به این دلیل شرایط فعلی را حتی بدتر از اون موقع می بینم

بعد از یک سوم و یک چهارم شدن قیمتها ، بازم قفل در صف فروش داشتیم ؟ والا من یادم نمیاد ، اگر هم بوده انگشت شمار بوده ، الان بیش از نیمی از بازار اصلا نقد نمیشه . قفل اندر قفل !!!!

سالهای 92 تا 96 هم بعد از حدود اگر اشتباه نکنم 20 ماه ، شاخص رسید به کف و حدودای 60-61 هزار ولی بعد از رسیدن به این محدوده یک باره برنگشت و طوفان بر پا کند . مدتها بازم درجا زد و حوصله سر برد و خون به دلها کرد
    اگر همین محدوده 1150 تا 1200 را کف بدونیم ، این پروسه به جای 20 ماه ، 5 ماه اتفاق افتاده ( 30 دی امسال 1130 و بعد برگشت تا بالاتر ) و میبینید که حدود 2 ماه است سرجای اول هستیم از منظر عدد شاخص . هر چند در قیمتها متفاوت است . یه سری کف جدید زدند و یه سری هم فاصله نسبتا خوبی رو به بالا با کف های قبلی گرفتند

حالا اینکه این ریزش در 5 ماه اتفاق افتاده به جای 20 ماه ، میتونه خوب باشه یا بد ، اونش بماند
    اگر هم اینجا کف نباشه و باید انتظار کف های جدید در بازه های زمانی دیگر باشیم که خب کلا بحث دیگری است

خلاصه کلام ... توقعات را باید اورد به سطوح تعدیل شده تا ارامش بیشتری حاصل شود هر چند سخت است . بپذیریم که برگشت های انچنانی دیگه برای این بازار انتظاری فراتر از قدرت بازار است
    هر چند کنار اومدن با این شرایط عرض کردم سخت است . خودم در حین معاملات روزانه و رصد بازار کلی حرص میخورم و اعصاب خردی دارم ولی باید تمرین کنم و با شرایط کنار بیام
    فعلا تمام تلاش در جهت حفظ همین وضعیت فعلی و نرفتن به پائین
    درود
    عالی جان کلام را بیان کردید ... دربازار فعلی الویت حفظ سرمایه وکنار نشستن برا پوزیشن های کم ریسک هست
    درواقع با یک نوسان درمقطع فعلی باید تا حداقل چندروز کاری نقد بود ... امید است بشه به این شرایط عادت کرد .

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

اصلا فرض کنیم برکت سفته بازی نباشه . فرض کنیم اینا واقعا واکسن بسازند و صادر هم بکنند !!! و این جو فعلی رو این سهم با بنیاد خیالی و خود ساخته جور در بیاد . مگر کل این بازار فقط باید با یک سهم خلاصه شود
      اقا اصلا کل بازار برای چی ؟ کل بازار هم به کنار ، فقط گروهش را در نظر بگیریم . کل گروهش بجز والبر قفل اندر قفل در صف فروش است . با یه گل منتظر چه بهاری هستیم ما ؟
      درصد مثبت غبهنوش با یک دستور ده درصد کردن. سهم از ۵ هزار موشک بردن ۱۷ هزار خوب که خالی کردن برگدوندنش به حالت عادی از همون موقع شیرجه زده شده ۷۴۰۰ خدا داند تا کجا میخواد بره.

پالایش رو نصف کردن باز موشک وار برگردوندنش سرجای اول

همین دیگه الان رانت نداشته باشی سخت بتونی سود خوب بگیری

یا اینکه بگی یا شانس و اقبال سوار همین برکت بشی. یا میری بالا یا با مخ میای پایین.

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
        میرم سهم بررسی میکنم میبینم فاندش خراب تکنیکالش انگار بد نیس. میخرم ته ذهنم بابت فاند خرابش میترسم ضررم زیاد بشه با یک ضرر دو درصدی میپرم بیرون

سهم بررسی میکنم میبینم فاندش خوب روند تکنیکیش نزولیه. میگم خب میخرم بلند مدتی دست بهش نمیزنم باز میبینم سرازیر میشه میگم خب لامصب این همین جور بخواد نزول کند بنیادش چه به دردم میخورد باز با ضرر میرم میفروشم از ترس اینکه ضررم زیاد نشه.

احساس میکنم استفاده از تکنو فاندامنتال دوگانگی ذهنی عجیبی در من ایجاد کرده.

آقا مهدی شما نظری ندارید؟ راهکاری راهنمایی؟
        والا اگر نظر من رو بخواهید ، احیانا بارها نظرم را در این باب در موارد متعدد عرض کرده ام.
        اشکال اساسی شما (و البته همچنان هنوز خودم! و البته تقریبا اکثر فعالان) نداشتن استراتژی است.
        سوالی که شما فرمودید اینقدر کلی است که واقعا نمیشه در یک پست عرض کرد.

منتهی توصیه میکنم به شما و خودم که استراتژی داشته باشید. و مدیریت ریسک و سرمایه اینها اساس کار است.
        تکنیکال+ فاندامنتال + کل تحلیل گری اصلا!!! کمتر از 10درصد اهمیت و ارزش دارد شما اگر این یک جمله من را قبول ندارید که هیچ بحثی نداریم!

معامله گری تحلیل کردن نیست! معامله گری یعنی مدیریت سرمایه ،
        بخش اصلی مدیریت سرمایه هم یعنی مدیریت ریسک!
        یعنی مطابق یک استراتژی همیشه مشخص باشه که مقدار مناسبی از سرمایه در هر معامله را در ریسک قرار بدی....
        داشتن نظم ، یاد داشت کردن، دلیل تصمیمات را بخصوص یاد داشت کردن، اینها کمک میکنه به مرور زمان تمرین کنید که اولا حتما استراتژی داشته باشید..و ثانیا پایبند به آن شوید.

ولی احساس من این است که شما همه تکیه تان بر تحلیل است! باباجان تحلیل کشکه!
        اصل کار جای دیگه است! تحلیل گران که معامله گران موفق نمیشوند!
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4093

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
          درود
          عالی جان کلام را بیان کردید ... دربازار فعلی الویت حفظ سرمایه وکنار نشستن برا پوزیشن های کم ریسک هست
          درواقع با یک نوسان درمقطع فعلی باید تا حداقل چندروز کاری نقد بود ... امید است بشه به این شرایط عادت کرد .
          ممنون لطف دارید
          البته منظورم از اینکه بتونیم همین محدوده فعلی خودمون را حفظ کنیم ، الزاما این نبود که نقد بشیم هر چند برای نقد شده ها هم باید صدق کند و حرص برای نوسان مثبت گرفتن کمتر باشد
          بیشتر منظورم این بود که سطح توقعات را چه سهم باشیم و چه نقد باید تعدیل کنیم . چاره ای نیست
          الان خودم در ثپردیس قفل هستم . والا حیرانم این قفلی برای چیست ؟

27 بهمن که بازار شروع کرد به کله کردن ما رو حساب کتاب هائی اینو خریدیم ، 950 تا 1000 را محدوده برگشتی دیدم ، قیمت سهم در محدوده بهمن ماه سال گذشته ، و دلایلی دیگر ، نسبتا سنگین هم خریدم ، قیمت حدود 1030 ، و اتفاقا اون روز بر خلاف جهت بازار که خراب خراب بود ، ثپردیس صف خرید هم شد و 3% سود خالص هم برام همون روز انداخت . من باید حتما همون روز یا فرداش با 5% سود خالص میفروختم ؟ یعنی مثبتش کردند تا خالی کنند ؟ یعنی من نفروختم جنایت کردم که باید بخشی از سرمایه من قفل شود ؟

یعنی این بازار تبدیل شده به بنداز در برو ؟ خب این معنی دیگری ندارد . بنداز در برو و بعد قفل باش تا جونت بیاد بالا . اون وقت نباید به خیلی ها ،تازه کار و حتی حرفه ای حق داد که از این بازار بترسند ؟

هیچ برنامه مدونی هم برای نقد شوندگی بخش بزرگی از بازار ندارند
          اخه این چیه که باید الان 3 هفته مداوم هیچ حجمی نخوره مثل خیلی های دیگه ؟ این بازار مالیه یا مالیخولیا یا دراکولا ؟
          خدائیش این وضعیت در بسیاری از سهام بازار خوشایند نیست و باید حق بدیم هر کی از این وضعیت هراس داره . حق بدیم چرا امروز سهمش را در منفی شنبه میفروشه
          این شرایط تحمیلی است . این هراس تحمیلی است

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
            مدافع جان در تاپیک دیگه هم عرض کردم.
            احتمالا شما اون آدم را خوب نمیشناسی :D
            از این خبرا هم نیست. که هر از چندگاهی یکی دو روز بیاد و همش (یا دست کم اکثرا) بتونه گین بگیره بپره بیرون.

دست کم من که آشنایی با چند نفر از خفن ترین معامله گران بازار دارم ، تا حالا کسی با چنین کارنامه مشابه آدمی که شما میگید را ندیدم.
            اینجوری بود که آدم قصه شما باید تاحالا تریلیاردر میشد!

ارزیابی فرد حتی از روی عملکرد سبدش هم در کوتاه مدت درست نیست. وای به حال اینکه بخواهیم فقط به چند معامله موفق احتمالی توجه کنیم. قطعا تلقی درستی نیست
            و تنها در درازمدت عملکرد سبد یک فعال میتونه نمایانگر کارنامه اش باشه.

اتفاقا به تجربه دیدم افراد حرفه ای (آن 5درصد معامله گران تاپ) تعداد معاملات ناموفق شان بیشتر از تعداد معاملات موفق شان است. ولی معمولا زیان های کوچک میکنند و سودهای بزرگ

والا تا الان به جز یک سهم که بهم گفت بقیش خوب بوده. شاید به قول شما اونایی که خراب کرده، رو نمیکند. ولی میگه من فقط شکار میکنم طمع هم نمیکنم سریع با سود خارج میشم!!!! اکیدا بازار نزولی میداند. به من میگه اصلا با هیچ سهمی نمون!!!! چه بنیادی چه غیر بنیادی!!!!

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11247

ممنون لطف دارید
              البته منظورم از اینکه بتونیم همین محدوده فعلی خودمون را حفظ کنیم ، الزاما این نبود که نقد بشیم هر چند برای نقد شده ها هم باید صدق کند و حرص برای نوسان مثبت گرفتن کمتر باشد
              بیشتر منظورم این بود که سطح توقعات را چه سهم باشیم و چه نقد باید تعدیل کنیم . چاره ای نیست
              الان خودم در ثپردیس قفل هستم . والا حیرانم این قفلی برای چیست ؟

27 بهمن که بازار شروع کرد به کله کردن ما رو حساب کتاب هائی اینو خریدیم ، 950 تا 1000 را محدوده برگشتی دیدم ، قیمت سهم در محدوده بهمن ماه سال گذشته ، و دلایلی دیگر ، نسبتا سنگین هم خریدم ، حدود 1030 ، و اتفاقا اون روز بر خلاف جهت بازار صف خرید هم شد و 3% سود خالص هم برام انداخت . من باید حتما میفروختم ؟ یعنی مثبتش کردند تا خالی کنند ؟ یعنی من نفروختم جنایت کردم که باید بخشی از سرمایه من قفل شود ؟
              هیچ برنامه مدونی هم برای نقد شوندگی بخش بزرگی از بازار ندارند
              اخه این چیه که باید الان 3 هفته مداوم هیچ حجمی نخوره مثل خیلی های دیگه ؟ این بازار مالیه یا مالیخولیا یا دراکولا ؟
              خدائیش این وضعیت در بسیاری از سهام بازار خوشایند نیست و باید حق بدیم هر کی از این وضعیت هراس داره
              این شرایط تحمیلی است . این هراس تحمیلی است
              درود
              بنده هم در هفته های اخر بهمن با بخشی از سرمایه درگیر سنیر شدم که خوشبختانه روزکاری بعد... خریدن و بایک کارمزد نقد شدم
              ازاون موقع کلا قید سهم کوچک را زدم ... نمونه های قفل شده برا یک ماه بسیار زیاد هست وچون تک سهم پیش می رفتم بسیار میتونه فشار سنگینی وارد کنه به
              شرایط وزندگی و....
              درمورد نقد شدن به نظرم چون روند کلی نزولی است خیلی از روزهای بازار هیچ حرکتی نزدن خودش کمک زیادی میکنه
              طی 2ماه اخیر باوجود این که بازارهمین حوالی بوده ولی درصورت فول نقدبودن در بسیاری از روزها فرصت های طلایی وریوارد پایین برای تک سهمی درنمادهای بزرگ پیش اومد
              که می شد یک بازدهی جذاب گرفت ... هرچند لول ریسک پذیری ها هم متفاوت است
              ارادت

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                والا اگر نظر من رو بخواهید ، احیانا بارها نظرم را در این باب در موارد متعدد عرض کرده ام.
                اشکال اساسی شما (و البته همچنان هنوز خودم! و البته تقریبا اکثر فعالان) نداشتن استراتژی است.
                سوالی که شما فرمودید اینقدر کلی است که واقعا نمیشه در یک پست عرض کرد.

منتهی توصیه میکنم به شما و خودم که استراتژی داشته باشید. و مدیریت ریسک و سرمایه اینها اساس کار است.
                تکنیکال+ فاندامنتال + کل تحلیل گری اصلا!!! کمتر از 10درصد اهمیت و ارزش دارد شما اگر این یک جمله من را قبول ندارید که هیچ بحثی نداریم!

معامله گری تحلیل کردن نیست! معامله گری یعنی مدیریت سرمایه ،
                بخش اصلی مدیریت سرمایه هم یعنی مدیریت ریسک!
                یعنی مطابق یک استراتژی همیشه مشخص باشه که مقدار مناسبی از سرمایه در هر معامله را در ریسک قرار بدی....
                داشتن نظم ، یاد داشت کردن، دلیل تصمیمات را بخصوص یاد داشت کردن، اینها کمک میکنه به مرور زمان تمرین کنید که اولا حتما استراتژی داشته باشید..و ثانیا پایبند به آن شوید.

ولی احساس من این است که شما همه تکیه تان بر تحلیل است! باباجان تحلیل کشکه!
                اصل کار جای دیگه است! تحلیل گران که معامله گران موفق نمیشوند!
                استراتژی بی تعارف صفر نظمی هم در کار نیست!!!
                مشخص دیگه نه میتونم نقد بمونم نه میتونم سهم نگهدارم

نظر

• ali salehi
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 222

تاوان ابرنوسان بورس
                  بنظر میرسه روزنامه ها سایتها خبرگزاریها کانالهای بورسی و حتی صدا و سیما طبق دستور خاصی از استفاده از کلمه حباب منع شدن
                  واقعیت تلخه اما باید پذیرفت ، بورس ما سال گذشته همین زمان حبابی بود رییسش فریاد زد هشدار داد هیچکی نشنید در عرض چند ماه حباب تبدیل به سوپر حباب شد حالا بخشی از حباب تخلیه شده اما همچنان تا تخلیه کامل فاصله داریم ، قسمت دردناک قضیه اینه همزمان با حبابی شدن میلیاردها سهم بصورت شناور تخلیه شد
                  در بازار صعودی همه سود میکنن اما آماتورها بیشتر ، چون هیچ ریسکی رو در خرید لحاظ میکنن و با هر سودی در به در دنبال نقدینگی واسه خرید بیشتر میگردن ، در بازار نزولی همه ضرر میکنن اما قدیمیا و باتجربه ها کمتر
                  الان تو بازار فقط قدیمیا موندن اونام مارگزیده ان از ریسمون سیاه و سفید میترسن ، بخاطر همینوضع بازار خرابه چون با پول این جماعت سهما بالا نمیرن ، نهایت یه نوسان کوچیک بدن ، کدال و گزارش سود اینچیزا همش الکیه ، سهمارو باد کردن الکی سود واسه شون ساختن تا مردمو گول بزنن
                  شخصا انتظار داشتم و هنوزم دارم بخاطر تعطیلات پیش رو چند روزی بازار مثبت کنن ، اما خب قبلنم گفتم باید ببینیم توانشو دارن یا نه ، همتی احتمالا سر کیسه رو شل نمیکنه ، میگه پول جدید نمیاد خروجیم زیاده یه نوسان بدیم خیلیا از فرصت خروج استفاده میکنن کلی زحمتمون هدر میره ، فردا و شنبه مهمه بتونن مثبت کنن احتمالا همتی سر کیسه رو شل کرده ، مثبت نشه کمربندارو سفت کنید واسه کانال پایینتر

نظر

• مدافع
                    ستاره‌دار(5)
                    • Oct 2020
                    • 2446

انقدر ذهنم خراب و شلخته شده امروز به اشتباه یکی از سهامی که تو واچ لیستم بود خریدم. بعد خریدم یادم اومد وقت خریدش نبوده. صف فروش هم شد دیگه موند رو دستم. البته فردا میشه با ۳ درصد زیان فروختش.

نظر

• کریس گاردنر
                      ستاره‌دار (۱۰)
                      • Jan 2013
                      • 2904

یک عده میگویند...حقیقی های هیجان زده و آموزش ندیده...باعث ریزش سهام و قفل شدن بازار میشوند....
                      امروز حقوقی دتولید...سر خطی رفته فروش..!
                      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

یک عده میگویند...حقیقی های هیجان زده و آموزش ندیده...باعث ریزش سهام و قفل شدن بازار میشوند....
                        جناب کریس این صفحه بندی چه جوری درست کردید؟

نظر

• ali salehi
                          عضو عادی
                          • Feb 2014
                          • 222

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

طبیعیه آخر ساله پول لازمه ، حق تقدمها رو ببینید اکثرا سی چهل درصد داره زیر قیمت سهم اصلی معامله میشن ، این نشون میده بازار انتظار داره چند ماه دیگه قیمتها افت بیشتری بکنه
                          واقعا مردم ساده ای داریم شرکتهای زیاندهی رو در عرض چند ماه ده بیست برابر کردن ، برخی استدلالها رو الان تو ذهنم مرور میکنم حیرت زده میشم

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2904

جناب کریس این صفحه بندی چه جوری درست کردید؟
                            درود..
                            کدام صفحه بندی؟!..منظورتان م خرید حقیقی..ورود پول هست؟
                            افزونه های تحلیل سهام بورس+دانلود و نصب افزونه ها - Best Amooz
                            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4093

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                              درود
                              بنده هم در هفته های اخر بهمن با بخشی از سرمایه درگیر سنیر شدم که خوشبختانه روزکاری بعد... خریدن و بایک کارمزد نقد شدم
                              ازاون موقع کلا قید سهم کوچک را زدم ... نمونه های قفل شده برا یک ماه بسیار زیاد هست وچون تک سهم پیش می رفتم بسیار میتونه فشار سنگینی وارد کنه به
                              شرایط وزندگی و....

درمورد نقد شدن به نظرم چون روند کلی نزولی است خیلی از روزهای بازار هیچ حرکتی نزدن خودش کمک زیادی میکنه
                              طی 2ماه اخیر باوجود این که بازارهمین حوالی بوده ولی درصورت فول نقدبودن در بسیاری از روزها فرصت های طلایی وریوارد پایین برای تک سهمی درنمادهای بزرگ پیش اومد
                              که می شد یک بازدهی جذاب گرفت ... هرچند لول ریسک پذیری ها هم متفاوت است
                              ارادت

بله و به همین دلیل است که خیلی ها به محض اینکه سهمی میخرند رو حساب کتاب هائی و تا می بینند حساب کتابشون اشتباه داره از اب در میاره همون روز یا فرداش میفروشند و وقتی این وضعیت را می بینند باید به اونها حق داد و اتفاقا برد با همونا بوده . سنیر را نفروخته بودی الان خون به دلت بود
                              گفتی فشار سنگین به زندگی وارد میکنه ...

دوستی دارم ولساپا خریده ، ادم کله شقی است و اتفاقا سابقه بورسی بالایی هم داره ولی بد عمل میکنه و رویه معامله گریش سالهای سال است بر یک روش و منوال است . نمیدونم از کی خط میگیره و سهم میخره
                              حالا اینهاش به کنار ...
                              ولساپا را اسفند 98 و فروردین امسال خریده متوسط 400 فکر میکنم و سنگینننننننننننن چند میلیون سهم !!!!!! دقیقش را نمیدونم ولی باید 4-5 میلیونی باشه
                              مدتها به من نگفته بود تا اینکه حدودای خرداد بود و بازار داغ داغ ولی ولساپا در جا میزد و بد معامله میشد . دیگه طاقت نباورد و گفت فلانی من بازدهیم در این 3 ماه کم بوده و فلان سهم را خریدم . دیگه دیر شده بود بگم تعویض کن و چون روش کارش اینه که مخفی کاری میکنه و از یه جائی خط میگیره که بهش تعصب داره منم زیاد باریک نشدم در کارش

خلاصه نه تنها سیو سود نکرد بلکه رو حدود 1000 هم اضافه کرد !!! منبع پیشنهاد دهنده اش بهش گفته ولساپا قرار است لیزینگ خودروی شاهین را در اینده به عهده بگیره و انباشته سنگینی داره و میخواد افزایش سرمایه سنگین از انباشته بده و از اینجور مزخرفات و تا 3-4 هزار تومن میره
                              الان ولساپا 20 روز است در صف فروش چنان قفل است که پایانیش حتی 1 ریال هم بجز این دو روز اخیر کم و زیاد نشده !!! و بخاطر دوستم و سهمش منم رو این سهم بعضی وقتها زوم میشم و فقط بررسیش میکنم
                              از اول سال تا الان که ماها چند صد درصدی بازدهی داشتیم این بنده خدا ضرر هم داشته !!!

زندگیش داره تحت الشعاع قرار میگیره . خدا میدونه این چند ماه اخیر ، به اندازه چند سالی اثار پیری را افزون بر سن و سالش بر چهره اش می بینم . چند روز است صبح ها از زور اعصاب خردی می زنه از خونه بیرون و حالش خراب خراب . اصلا نیم درصد هم فکر نمیکرد این سهم به این روز بیفته
                              حالا این سهم ولساپا ، یه بار حوصله داشتم نشستم حساب کردم حقوقی هاش از اذر سال گذشته تا چندی قبل 3 میلیارد سهم فروختند و 1.35 میلیارد خرید داشتند . یعنی 1.65 میلیارد سهم به شناور افزوده شده
                              و حالا نمیاند حداقل این سهم را از این قفلی نجات بدهند در حالی که رو 900 و 1000 روزی 50 تا 150 میلیون سهم فروختند
                              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/03/10, 01:07.

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

والا تا الان به جز یک سهم که بهم گفت بقیش خوب بوده. شاید به قول شما اونایی که خراب کرده، رو نمیکند. ولی میگه من فقط شکار میکنم طمع هم نمیکنم سریع با سود خارج میشم!!!! اکیدا بازار نزولی میداند. به من میگه اصلا با هیچ سهمی نمون!!!! چه بنیادی چه غیر بنیادی!!!!
                                تکرار میکنم!
                                داستان میگن ایشان!

اصلا این حرفا معنی نداره! نمیگم غلط هستند....خیر بی معنی هستند!!!!

من فقط شکار میکنم یعنی چی آخه؟ این یعنی من فقط سود میکنم!!! علم غیب داره یعنی؟
                                سریع میرم بیرون طمع نمیکنم یعنی چی؟ مگه لزوما هر سهمی که شما میخری حتما میره سود؟ که زود بیای بیرون یا دیر بیای بیرون!
                                اینا حرفهای بی معنی و بی ارزش هستند دوست عزیزم!

اینکه با هیچ سهمی نمون!! حرف بی معنی هست. کل حرف این هست که با چه سهمی، کی و چه موقع باید خرید صورت گیرد...و کی و چقدر روی آن ماند! کل قصه همینه!

این حرفهای این عزیزدل را رها کن لطفا! به جز اینکه به درستی فرمودند بازار نزولیه! این حرفش درسته البته :D

اگر ایشان بتوانند به من ثابت کند که در شش ماه گذشته مثلا دست کم بیش از 20-30 معامله داشته که بالای 80درصدش را با سود بیرون آمده (مقدار سودش هم مهم نیست!) فقط مثبت بسته شده باشد پوزیشن! بنده همینجا به شرفم قسم 100میلیون بهش جایزه میدم :D

اصلا هرکس چنین کارنامه ای داره ، این گوی و این میدان!
                                گرفتین ما رو :D

حالا یکی نیاد پسرخاله این حقوقی ها و صندوق ها باشه که با رانت رو دست صندوق میخره و میفروشه ما رو تیغ بزنه!!!! وگرنه در حالت عادی امکان نداره همچین کسی در بازار وجود داشته باشه...من این موها رو در آسیاب که سفیدنکردم :D
                                آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/03/10, 01:15.
                                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

در حال کار...
                                X