جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
    اونس روی محدوده 1670 حمایت سنگینی داره.
    به نظرم فعلا سخته بره زیر 1670.
    عملا در حال حاضر اونس داره حمایت پرقدرت میان مدتی اش رو تاچ میکنه.

بنابراین در همین محدوده ها خریدش بد هم نیست.

از اونجا که پایین چندانی برای دلار محتمل نمیدونم . لذا برای طالبان طلا! من تصور میکنم اتفاقا داریم به محدوده جذابی میرسیم. بین 8.5-10 میلیون تومن خرید سکه کم ریسک هست به نظرم.

البته این رو برای عموم خانواده ها که طلا و سکه میخرند برای درازمدت عرض میکنم. معامله گری طلا بحثش جداست.
    اینم فضولیه ما در بازار طلا :D
    با اجازه جناب تمام عزیز
    همانگونه که ملاحظه کردیم اونس تقریبا از همان محدوده 1670 برگشت زده است. میخواستم یک نکته ای عمومی در این باب عرض کنم.

تعیین کردن یک محدوده حمایتی به این معنی نیست که لزوما قیمت از آن محدوده برخواهد گشت. (چرا که امکان دارد حمایت شکسته شود!)

ولی یک نکته اساسی وجود دارد. از کجا بدانیم که محدوده حمایتی که مشخص کرده ایم اعتبار بیشتری دارد. (صحبت کردن از درستی یا نادرستی حمایت خیلی صحیح نیست، حمایتها با اعتبار سنجیده میشوند)

برای تشخیص اینکه یک حمایت اعتبار بالایی دارد باید توجه کنیم که:

مفهوم واقعی خطوط حمایت و مقاومت ، عملا نوعی نقاط پر انرژی است. هرچقدر میزان انرژی این نقاط زیاد باشد، نمودار قیمت در برخورد به این محدوده با شتاب بیشتری پرتاب میشود.

پس وقتی که نمودار قیمت با برخورد به خط حمایتی به سرعت برگشت داشته باشد (همان تعبیر پرتاب نمودار قیمت!) یعنی اعتبار بالایی دارد!

اگر نمودار اونس را ملاحظه کنید میبینید که دقیقا این خاصیت را در محدوده 1670 داشته ایم! در کمتر از 24ساعت قیمت از این محدوده به سرعت 40دلار رشد داشته است.

لذا معمولا نمودار قیمت در برخورد با محدوده حمایتی (یا مقاومتی) بیشتر به شکل عمود بر خط خواهد بود. یعنی اگر دیدید انگار نمودار قیمتی اصلا خط حمایتی شما را انگار حس نمیکند! یعنی آنجا حمایت معتبری نداشته اید!
    مثلا وقتی که میبینید نمودار قیمت یک کم بالاتر از خط میره....دورش میچرخه!....پایین تر میره....مماس با خط حرکت میکنه..همه اینها یعنی خط حمایتی شما درست تعیین نشده است!

حسن این عرایض در تعیین اعتبار محدوده حمایتی چیست؟

وقتی که مثلا اکنون دانستیم که 1670 حمایت درستی بوده ، و بالفرض ما خریدی هم در این محدوده نداشته ایم که سودش را برده باشیم! و اکنون که قیمت 40 دلار رشد کرده ، تشخیص اعتبار این حمایت به چه درد میخورد؟ جواب ساده است! این خط حمایتی اعتبار دارد پس در برگشت قیمت مجددا میتواند معتبر باشد! و یا در صورت شکست این حمایت در اینده به احتمال بالا محدوده مقاومتی معتبر آتی خواهد بود!

این نظر و دریافت شخصی اینجانب است و تصور نمیکنم در مباحث تکنیکال یا دوره های آموزشی چنین مطالبی بیان شود...لذا شاید خالی از اشکال نباشد.

مانا باشید.
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بامبو
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 467

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      امید جان،

حرف آخوندا رو تکرار نکن

این حرف رو حکومت پخش کرده که از خون شهدا سوء استفاده بکنه

کی گفته شهدا واسه امام و نظام رفتند جنگیدن؟؟؟

طرف از تایباد بلند شده رفته خوزستان واسه کشورش نه امامش

اصلا چه فرقی میکنه؟؟؟ واسه نظام رفته یا واسه کشورش.

چه فرقی هست بین یه بسیجی یا یه ارتشی که وظیفش دفاع از وطن بوده؟؟؟

شما داری میگی جنگ!!

کسی که برای دفاع از وطنش پیش قدم میشه

فارغ از اینکه توی مغزش چی میگذره، قابل احترام هست.

بیخیال حرفت رو پس بگیر.
      خیلی هاهم از سر اجبار به جنگ رفتن ولی شهیدشدن بعضیا دوره سربازی شون به جنگ خورد وشهیدشدن جوونایی که مثل مردم عادی بودن باکلی آمال وآرزو
      با ترانه های ابی ومعین وهایده ومهستی و.....خلوتشون روپرمیکردن
      یه راننده وانتی برام تعریف میکرد گفت از اداره دستوراومد یا میرین جبهه یا اخراجین

تابستون 69هرخونه ای که توش آزاده داشت مردم با دست نشونش میدادن ولی اونقدر تعوریسین های پشت پرده این جریان رو به پستی ورذالت کشوندن که به کاربرامیدآزاد بایدحق دادکه سیاه وسفیدفکرکنه

ناظم مدرسه به خاطر پوشیدن پیراهن آستین کوتاه وشلوارجین تنبیهمون میکرد ومیگفت ما شهید دادیم!!!

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

اقا چه خبره بحث سیاسی لطفا تمام کنید یا هرکه دوست دارد برود سایتها و کانالهای مربوطه سیاسی اینجا تالار بورس هست و افراد و ما برای خواندن و تحلیلهای بورسی اینجا هستیم لطفا رعایت کنید
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2439

15 نوع خوردنی حلال که روزه را باطل نمی کند
          1- بیت المال
          2- دارایی بانکها
          3- مال مردم
          4- مال من
          5- مال شما
          6- مال صغیر
          7- مال فقیر
          8- مال یتیم
          9- سه هزار میلیار
          10- بیست و پنج هزار میلیارد
          11- شصت هزار میلیارد
          12- صد هزار میلیارد
          13- چهار پنج نفتکش پر از سوخت
          14- دکل حفاری نفت
          15_ اموال صندوق ذخیره فرهنگیان

لازم به ذکر است خوردن آب و نان و حتی کشیدن یک نخ سیگار موجب ابطال روزه گردیده و پیگرد شدید قانونی را بدنبال دارد..
          کمتر از 40روز دیگه ماه رمضونه، محض اطلاع دوستان عرض کردم. مبادا روزه تون باطل شود☺️

? @molanasrodin ?
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1709

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
            با اجازه جناب تمام عزیز
            همانگونه که ملاحظه کردیم اونس تقریبا از همان محدوده 1670 برگشت زده است. میخواستم یک نکته ای عمومی در این باب عرض کنم.

تعیین کردن یک محدوده حمایتی به این معنی نیست که لزوما قیمت از آن محدوده برخواهد گشت. (چرا که امکان دارد حمایت شکسته شود!)

ولی یک نکته اساسی وجود دارد. از کجا بدانیم که محدوده حمایتی که مشخص کرده ایم اعتبار بیشتری دارد. (صحبت کردن از درستی یا نادرستی حمایت خیلی صحیح نیست، حمایتها با اعتبار سنجیده میشوند)

برای تشخیص اینکه یک حمایت اعتبار بالایی دارد باید توجه کنیم که:

مفهوم واقعی خطوط حمایت و مقاومت ، عملا نوعی نقاط پر انرژی است. هرچقدر میزان انرژی این نقاط زیاد باشد، نمودار قیمت در برخورد به این محدوده با شتاب بیشتری پرتاب میشود.

پس وقتی که نمودار قیمت با برخورد به خط حمایتی به سرعت برگشت داشته باشد (همان تعبیر پرتاب نمودار قیمت!) یعنی اعتبار بالایی دارد!

اگر نمودار اونس را ملاحظه کنید میبینید که دقیقا این خاصیت را در محدوده 1670 داشته ایم! در کمتر از 24ساعت قیمت از این محدوده به سرعت 40دلار رشد داشته است.

لذا معمولا نمودار قیمت در برخورد با محدوده حمایتی (یا مقاومتی) بیشتر به شکل عمود بر خط خواهد بود. یعنی اگر دیدید انگار نمودار قیمتی اصلا خط حمایتی شما را انگار حس نمیکند! یعنی آنجا حمایت معتبری نداشته اید!
            مثلا وقتی که میبینید نمودار قیمت یک کم بالاتر از خط میره....دورش میچرخه!....پایین تر میره....مماس با خط حرکت میکنه..همه اینها یعنی خط حمایتی شما درست تعیین نشده است!

حسن این عرایض در تعیین اعتبار محدوده حمایتی چیست؟

وقتی که مثلا اکنون دانستیم که 1670 حمایت درستی بوده ، و بالفرض ما خریدی هم در این محدوده نداشته ایم که سودش را برده باشیم! و اکنون که قیمت 40 دلار رشد کرده ، تشخیص اعتبار این حمایت به چه درد میخورد؟ جواب ساده است! این خط حمایتی اعتبار دارد پس در برگشت قیمت مجددا میتواند معتبر باشد! و یا در صورت شکست این حمایت در اینده به احتمال بالا محدوده مقاومتی معتبر آتی خواهد بود!

این نظر و دریافت شخصی اینجانب است و تصور نمیکنم در مباحث تکنیکال یا دوره های آموزشی چنین مطالبی بیان شود...لذا شاید خالی از اشکال نباشد.

مانا باشید.
            ممنون از تحلیلتون
            جسارتا درسته برگشت خوبی رو زد از 1670 ولی روند بلند مدتش نزولی شده این بار رو خوب جست ولی معلوم نیست دفعه بعد بتونه
            این سطح حمایتی شکسته بشه ممکنه تا منطقه حمایتی 1200-1400بره !!!
            این برگشت رو به بالا رو اگر سهم بود میشد فرصت خروج دونست به نظرم
            در هر حال روندش برای چند ماه اینده نزولی هست اگر اتفاق خاصی نیفته که بعیده حالا دلیلش چیه بنده دنبال دلیل نمیرم در این زمینه هم تخصص ندارم

نظر

• منیب
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 2439

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

اگر روزی دادستان باشی ؛ شهردار باشی و در سال ۶۳ با مدرک مهندسی دنبال کسب درآمد های نجومی که اون زمان کمتر کسی اون مدارک رو داشت ، نباشی ؛ میشه یکی مثل آقا مهدی باکری که آرزو میکنه حتی پیکرش جایی رو روی کره خاکی اشغال نکنه ؛ خیلی سخته درک تفکر این بزرگ مردا واسه ی افراد به ظاهر روشن فکر امروزی
              عکس شهیدبزرگوارمهدی باکری جناب کریس گاردنرگذاشتن بنده فیلمش رادارم ازشناسای بعداز3روزکه لب به غذانزده آمده دوستان میگویندحاجی یک کمپوت بخورمیگویدامروزبچه ها کمپوت خوردن میگه نه ایشان هم میگویدکمی آب بدهید

درودبرشرفشان باید
              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4717

بعضی وقتها ما ادمها دوست داریم خودمان را گول بزنیم وقتی می دانیم واقعیت چیز دیگری است! نمی خواهیم واقعیت را بپذیریم و اصرار بر آنچه خود می پنداریم داریم و همین هزینه های بیشتری به ما تحمیل می کند ! حالا یکجورایی ته ذهنمان می دانیم موضوع چیز دیگری است اما نمی توانیم از خواسته امان دل بکنیم . داستان حال و روز این روزهای بازار سهام است! به نظرم اکثر فعلان بازار می دانند که چشم انداز کوتاه مدت و حتی میان مدت بازار براساس مولفه های اقتصادی و سیاسی موجود چندان چنگی به دل نمی زند نه تنها داستان روزهای خوش بورس (مثل سال 98 و بهار 99)تمام شده است بلکه برگشت روزهای خوب به این زودیها نیست! در دوره ترامپ ، همیشه معتقد بودم بهترین شرایط برای بازار بورس ، شرایط نه جنگ و نه صلح با آمریکاست چون در اون شرایط ناطمینانی بود لذا همواره نرخهای انتظاری ارز و تورم رو به بالا بود و بر همین اساس بازار سهام هم از رونق برخوردار بود . اما الان در شرایط کنونی و دولت جدید آمریکا ، موضوع فرق کرده است . احتمال توافق دو طرف بسیار زیاد است و فقط ممکنه کمی زمانبر باشد لیکن در نهایت توافقی حاصل می شود و برهمین اساس حداقل در یکسال آتی نباید منتظر اتفاق خاصی در بازار بورس بود مضافا اینکه دولت اصرار دارد در صورت وصول ارزهای بلوکه شده نرخ ارز را کاهش دهد .
                زمانی که نتیجه انتخابات آمریکا معلوم شد و جو بایدن انتخاب شد به نظرم همان روز اکثر فعالان بازار می دانستند که روند بازار اصلاحی و فرسایشی خواهد بود و نقد شدن در آن زمان برای اکثر افراد شاید بهترین گزینه بود اما خودم حداقل یکی از اون افرادی بودم که نمی خواستم واقعیت را بپذیرم هر چند که معتقد بودم بازار بالایی خاصی نخواهد داشت!
                از اینجا به بعد هم مشه انتظار داشت در برخی سهام نوسانهایی صورت بگیرد اما احتمال زیاد فقط حرفه های بازار می توانند از ان نوسانات محدود بهره ببرند و اکثریت چیزی عایدشان نخواهد شد جز ریسک بیشتر!

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                  ممنون از تحلیلتون
                  جسارتا درسته برگشت خوبی رو زد از 1670 ولی روند بلند مدتش نزولی شده این بار رو خوب جست ولی معلوم نیست دفعه بعد بتونه
                  این سطح حمایتی شکسته بشه ممکنه تا منطقه حمایتی 1200-1400بره !!!
                  این برگشت رو به بالا رو اگر سهم بود میشد فرصت خروج دونست به نظرم
                  در هر حال روندش برای چند ماه اینده نزولی هست اگر اتفاق خاصی نیفته که بعیده حالا دلیلش چیه بنده دنبال دلیل نمیرم در این زمینه هم تخصص ندارم
                  ممنون. بحثی روی اونس ندارم! به عنوان مثال بود.
                  قطعا امکان دارد که اینبار حمایت مزبور بشکند. اصلا امکان داشت که همان دیروز هم قیمت به زیر 1670 میرفت و حمایت شکسته میشد. قطعیت که ندارد.
                  بحث من روی مفهوم محدوده حمایتی است. (و همچنین مقاومت) و میزان اعتبار آن.
                  در تکنیکال برای تعیین حمایت مباحث بسیاری شده است. که البته همگی مفیدند.

اصلا اگر ابزار تکنیکال را خلاصه کنیم، همگی این ابزار مبتنی بر داده های تاریخی (قیمت+حجم) هستند.
                  و تمام این ابزار هم یعنی فهم روندها، موج های قیمتی ، میزان قدرت موج های قیمتی و ....

همه اندیکاتورها و شاخص ها هم کارشان همین است. همگی اینها را نگاه کنید یک تابعی هستند که معادله ای مبتنی بر حجم معاملات یا شیب تغییرات قیمتها یا میانگین قیمتها را با هم تلفیق کرده و حل میکنند و نمودار آن تابع را برای شما رسم میکنند! چیزی جز این نیستند!
                  یعنی مبتنی بر میزان 1-حجم معاملات 2-قیمت و یا ترکیبی از این دو را در طول زمان این اندیکاتورها رسم میکنند. تنها اطلاعاتی که از بازار داریم فقط حجم است و قیمت! در طول زمان. چیزی بیشتر از این که وجود ندارد!
                  ابزار تکنیکال با ترکیبی از اینها سعی در فهم بازار میکنند. مثلا در یکی تاکید بر میانگین قیمت میشود، یکی تلفیقی از میانگین قیمت و شیب قیمت و حجم معاملات....به همین ترتیب...

همگی این ابزار کارشان این است که نحوه تعامل نمودار قیمت را شرح دهند (منتها برای تنبل ها! که اصلا کار ندارند مثلا مکدی یعنی چی چی؟! یا آر اس آی چه مفهومی دارد!)
                  عرض من این است که علاوه بر این ابزار! به طور مستقیم به نحوه تعامل نمودار قیمت با محدوده های حمایتی توجه کنیم!
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4094

در مورد جو بازار و وضعیت فعلیش ، انتظار برگشت های انچنانی را باید از خود دور کرد تا کمتر دچار اعصاب خردی شد . باید پذیرفت که به قول دوست خوبمون مهدی ، کوتاه و میان مدت چشم انداز مثبت و انچنانی موجود نیست
                    اگر حوالی 1150 تا 1200 را حتی کف کف بازار هم بدانیم ، این دلیل نمیشه که از اینجا برگردیم و طوفانی بر پا شود
                    دوست خوبمون ایدی MNB گفتند که حتی کف شاخص هم باشیم بازم وضعیت فرسایشی و اعصاب خرد کن است و کاملا درست گفتند
                    همین امروز باور من این بود که شپنا بتونه صف خریدش بمونه و سقف 1370 را رد کنه ولی نشد

قبلا گفتم حالام میگم ، من اگر بتونم در معاملاتم مدتی را همین جائی که ارزش پرتفوی ام هست بمونم و کمترش نکنم هنر کردم و همینم فعلا خوبه . تن دادن به ذلت نیست . پائین کشیدن کف خواسته ها هم نیست . کنار امدن با واقعیت است
                    دست بی قرار هم اجازه نمیده مدتی کلا کنار گود بایستیم و فقط تماشا کنیم

به قول دوستانی که در تاپیک امروز چه کردید ، امروز صبح گفتند ، رو یه سهم یه چیزی در میاد و رو یکی دیگه به باد میره

دیگه فکر میکنم دوستانی هم که تا مدتی قبل بر این باور نبودند که مشابه سالهای 92 به بعد را دچار شدیم ، الان به این باور رسیدند که درد الان از همان جنس است اگر بدتر نباشد که من میگم بدتر است . در مورد بدتر بودنش هم خیلی حرف زدم قبلا . یه نمونه اش این بود که گفتم بعد از 6 ماه در اون سالها و رسیدن به نیمه سال 93 ، و نصف و یا کمتر از نصف شدن قیمت ها ، هیجان ها فروکش کرده بود و اینقدر هیجان و قفلی در صف فروش و زرتی با یه انگولی صف فروش شدن نبود . پول نبود و خریدار هم نبود ولی اینقدر ریسک و هیجان هم نبود . به این دلیل شرایط فعلی را حتی بدتر از اون موقع می بینم

بعد از یک سوم و یک چهارم شدن قیمتها ، بازم قفل در صف فروش داشتیم ؟ والا من یادم نمیاد ، اگر هم بوده انگشت شمار بوده ، الان بیش از نیمی از بازار اصلا نقد نمیشه . قفل اندر قفل !!!!

سالهای 92 تا 96 هم بعد از حدود اگر اشتباه نکنم 20 ماه ، شاخص رسید به کف و حدودای 60-61 هزار ولی بعد از رسیدن به این محدوده یک باره برنگشت و طوفان بر پا کند . مدتها بازم درجا زد و حوصله سر برد و خون به دلها کرد
                    اگر همین محدوده 1150 تا 1200 را کف بدونیم ، این پروسه به جای 20 ماه ، 5 ماه اتفاق افتاده ( 30 دی امسال 1130 و بعد برگشت تا بالاتر ) و میبینید که حدود 2 ماه است سرجای اول هستیم از منظر عدد شاخص . هر چند در قیمتها متفاوت است . یه سری کف جدید زدند و یه سری هم فاصله نسبتا خوبی رو به بالا با کف های قبلی گرفتند

حالا اینکه این ریزش در 5 ماه اتفاق افتاده به جای 20 ماه ، میتونه خوب باشه یا بد ، اونش بماند
                    اگر هم اینجا کف نباشه و باید انتظار کف های جدید در بازه های زمانی دیگر باشیم که خب کلا بحث دیگری است

خلاصه کلام ... توقعات را باید اورد به سطوح تعدیل شده تا ارامش بیشتری حاصل شود هر چند سخت است . بپذیریم که برگشت های انچنانی دیگه برای این بازار انتظاری فراتر از قدرت بازار است
                    هر چند کنار اومدن با این شرایط عرض کردم سخت است . خودم در حین معاملات روزانه و رصد بازار کلی حرص میخورم و اعصاب خردی دارم ولی باید تمرین کنم و با شرایط کنار بیام
                    فعلا تمام تلاش در جهت حفظ همین وضعیت فعلی و نرفتن به پائین
                    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/03/09, 23:52.

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

وقت به خیر

دوستان به نظرتون بازار فردا از پیش بازار میره برای صف فروش؟ آخه امروز هرچی به آخر وقت نزدیکتر شدیم اوضاع بدتر شد. تو بعضی از نمادها صف فروش روزهای بعد هم فروشنده وجود داشت.

خداوکیلی امروز اعصابم حسابی خراب شد دیگه بریدم. بفروشم بشینم کنار تا وقتی که روند بازار صعودی شده حالا شده بالاتر بخرم ولی مطمئن تر.

بدبختی اینجاس میفروشم هم طاقت نمیارم باز بر میگردم این وسط گیر کردم خداوکیلی

آدم میشناسم خیلی خونسرد هر از چندگاهی یکی دو روز میاد داخل یک گین میگیره بلافاصله میپره بیرون واقعا ای ولله داره. بعد این همه سال هنوز یاد نگرفتم نشستن کنار خودش یک جور سود کردن است!!!

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

در مورد برکت سهم رو بورس این روزهای بورس

بهتر خودمون گول نزنیم سفته بازی روش داره میشه اونم حسابی. تهش یکسریا سرخوش و خوشحال بقیه هم طبق معمول آی سرمون کلاه گذاشتن آی باید بریم جلو ساختمون بورس حقمون بگیریم و فلان و فلان.

من هرکی میشناسم که قدیمی بازار نیست الان تو برکت. خدایی تا اینجا هم بد نبوده براشون. زمانی که شستا رو داغ کردن همینایی که الان تو برکتن بهم پیام میدادن فلانی شستا بخر.

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

این قرمز کردن عمدی بورس دست کمی از خیانت های منافقین نداره

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

میرم سهم بررسی میکنم میبینم فاندش خراب تکنیکالش انگار بد نیس. میخرم ته ذهنم بابت فاند خرابش میترسم ضررم زیاد بشه با یک ضرر دو درصدی میپرم بیرون

سهم بررسی میکنم میبینم فاندش خوب روند تکنیکیش نزولیه. میگم خب میخرم بلند مدتی دست بهش نمیزنم باز میبینم سرازیر میشه میگم خب لامصب این همین جور بخواد نزول کند بنیادش چه به دردم میخورد باز با ضرر میرم میفروشم از ترس اینکه ضررم زیاد نشه.

احساس میکنم استفاده از تکنو فاندامنتال دوگانگی ذهنی عجیبی در من ایجاد کرده.

آقا مهدی شما نظری ندارید؟ راهکاری راهنمایی؟

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4094

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                              در مورد برکت سهم رو بورس این روزهای بورس

بهتر خودمون گول نزنیم سفته بازی روش داره میشه اونم حسابی. تهش یکسریا سرخوش و خوشحال بقیه هم طبق معمول آی سرمون کلاه گذاشتن آی باید بریم جلو ساختمون بورس حقمون بگیریم و فلان و فلان.

من هرکی میشناسم که قدیمی بازار نیست الان تو برکت. خدایی تا اینجا هم بد نبوده براشون. زمانی که شستا رو داغ کردن همینایی که الان تو برکتن بهم پیام میدادن فلانی شستا بخر.

اصلا فرض کنیم برکت سفته بازی نباشه . فرض کنیم اینا واقعا واکسن بسازند و صادر هم بکنند !!! و این جو فعلی رو این سهم با بنیاد خیالی و خود ساخته جور در بیاد . مگر کل این بازار فقط باید با یک سهم خلاصه شود
                              اقا اصلا کل بازار برای چی ؟ کل بازار هم به کنار ، فقط گروهش را در نظر بگیریم . کل گروهش بجز والبر قفل اندر قفل در صف فروش است . با یه گل منتظر چه بهاری هستیم ما ؟

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                                وقت به خیر

دوستان به نظرتون بازار فردا از پیش بازار میره برای صف فروش؟ آخه امروز هرچی به آخر وقت نزدیکتر شدیم اوضاع بدتر شد. تو بعضی از نمادها صف فروش روزهای بعد هم فروشنده وجود داشت.

خداوکیلی امروز اعصابم حسابی خراب شد دیگه بریدم. بفروشم بشینم کنار تا وقتی که روند بازار صعودی شده حالا شده بالاتر بخرم ولی مطمئن تر.

بدبختی اینجاس میفروشم هم طاقت نمیارم باز بر میگردم این وسط گیر کردم خداوکیلی

آدم میشناسم خیلی خونسرد هر از چندگاهی یکی دو روز میاد داخل یک گین میگیره بلافاصله میپره بیرون واقعا ای ولله داره. بعد این همه سال هنوز یاد نگرفتم نشستن کنار خودش یک جور سود کردن است!!!
                                مدافع جان در تاپیک دیگه هم عرض کردم.
                                احتمالا شما اون آدم را خوب نمیشناسی :D
                                از این خبرا هم نیست. که هر از چندگاهی یکی دو روز بیاد و همش (یا دست کم اکثرا) بتونه گین بگیره بپره بیرون.

دست کم من که آشنایی با چند نفر از خفن ترین معامله گران بازار دارم ، تا حالا کسی با چنین کارنامه مشابه آدمی که شما میگید را ندیدم.
                                اینجوری بود که آدم قصه شما باید تاحالا تریلیاردر میشد!

ارزیابی فرد حتی از روی عملکرد سبدش هم در کوتاه مدت درست نیست. وای به حال اینکه بخواهیم فقط به چند معامله موفق احتمالی توجه کنیم. قطعا تلقی درستی نیست
                                و تنها در درازمدت عملکرد سبد یک فعال میتونه نمایانگر کارنامه اش باشه.

اتفاقا به تجربه دیدم افراد حرفه ای (آن 5درصد معامله گران تاپ) تعداد معاملات ناموفق شان بیشتر از تعداد معاملات موفق شان است. ولی معمولا زیان های کوچک میکنند و سودهای بزرگ

نظر

در حال کار...
                                X