جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
    درود..
    کدام صفحه بندی؟!..منظورتان م خرید حقیقی..ورود پول هست؟
    افزونه های تحلیل سهام بورس+دانلود و نصب افزونه ها - Best Amooz
    با تشکر از شما کار من راحت کردید.

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11250

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

یک عده میگویند...حقیقی های هیجان زده و آموزش ندیده...باعث ریزش سهام و قفل شدن بازار میشوند....
      امروز حقوقی دتولید...سر خطی رفته فروش..!
      درود
      ابطالی صندوق هاست اکثر این سرخطی ها ..
      وقتید بازار این چنین در70درصدش نقدشوندگی نداره .. خودبه خود جو ترس دراشخاصی که پول درصندوق ها گذاشتند ایجاد میکنه وخیلی ها ابطال میزنن
      لذا صندوق اخرسال هست ومجبور هست ازدارایی هاش فروش بزنه
      حتی درنمادهای عرضه اولیه که زیر قیمت رفته یا نزدیکش هستند نمونه های مشابه زیاد است ..ثامید .ثبهساز و...

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4096

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
        انقدر ذهنم خراب و شلخته شده امروز به اشتباه یکی از سهامی که تو واچ لیستم بود خریدم. بعد خریدم یادم اومد وقت خریدش نبوده. صف فروش هم شد دیگه موند رو دستم. البته فردا میشه با ۳ درصد زیان فروختش.
        دوست خوبم خودتم میدونی ارادت دارم و از این جهت دارم میگم و با خلوص نیت
        اشفته به نظر میرسی چرا اخه ؟ گور باباشون با بورسشون و کل شرکتهاشون . چرا خودتو اینقدر اذیت میکنی بخاط یه مشت دزد و دجال با قمار خونشون و کازینو اسلامیشون ؟
        اخر سال است ما باید الان شادمان و سرمست باشیم از امدن نوروز و بهار ، چرا باید اخر سالی اینطور خون به دلمون کنیم ؟

هر وقت می بینی اینطور اشفته ای بخصوص حین معاملات ارام بخش استفاده کن . یک چهارم الپرازولام زیر زبان یا یک سوم خوردن . اصلا ببند صفحه معاملات و tse را

نظر

• Elcid
          Banned
          • Sep 2020
          • 1239

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

اگر ایشان بتوانند به من ثابت کند که در شش ماه گذشته مثلا دست کم بیش از 20-30 معامله داشته که بالای 80درصدش را با سود بیرون آمده (مقدار سودش هم مهم نیست!) فقط مثبت بسته شده باشد پوزیشن! بنده همینجا به شرفم قسم 100میلیون بهش جایزه میدم :D

:D
          من داشتم اگر تمایل دارید یک شماره موبایل خصوصی برام بفرستید تصاویر حساب رو براتون بفرستم
          تاریخ خرید و تاریخ فروش و مشخصات سهم و تعداد و ...
          بعدش ۱۰۰ میلیون واریز کنید برای آزادی زندانیان بی بضاعت یا بچه های بی سرپرست و فیشش رو برام بفرستید یا اینجا بفرستید البته اگه تمایل داشته باشید انجام بدیم اگه فقط تعارف بوده و یهو به ذهنتون اومده و نوشتید مشکلی نیست ازش میگذریم ... مخلصیم
          آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/03/10, 02:03.

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
            من داشتم اگر تمایل دارید یک شماره موبایل خصوصی برام بفرستید تصاویر حساب رو براتون بفرستم
            تاریخ خرید و تاریخ فروش و مشخصات سهم و تعداد و ...
            بعدش ۱۰۰ میلیون واریز کنید برای آزادی زندانیان بی بضاعت یا بچه های بی سرپرست و فیشش رو برام بفرستید یا اینجا بفرستید البته اگه تمایل داشته باشید انجام بدیم اگه فقط تعارف بوده و یهو به ذهنتون اومده و نوشتید مشکلی نیست ازش میگذریم ... مخلصیم
            درود بر دوست عزیز
            شما میفرمایید که طی شش ماه گذشته با یک اکانت مشخص حداقل بیش از 30 معامله یا پوزیشن گرفته اید. و حداقل 80درصد کل پوزیشن هایی که گرفته اید را با حداقل سود بیش از 0.5درصد بسته اید؟
            اگر درست متوجه شدم! و درست متوجه شدید.
            لطفا تعارف نکنید! به عنوان پیش پرداخت اولیه 100میلیون را در نظر میگیریم و بعدش بنده به همراه سبدهای دیگری که در اختیار دارم در اختیار شما هستیم جمیعا!!!شک ندارم ظرف یکی دو هفته قاعدتا باید صد میلیون را به صورت سود به من برگردانید:D
            مابقی عمر هم که میرویم سودهایی که شما برای ما میکنید را خرج میکنیم حالش را میبریم :D
            میشه قبل از انجام معامله با مخلص، در همین فضای عمومی، فقط بفرمایید که چند معامله انجام دادید و چند تای آن مثبت بسته شده اند؟
            نه که اینکار امکان ندارد! ولی امکان تحقق اش اندازه احتمال برخورد شهاب سنگ بر سر مخلص بینوا ست وقتی که امروز صبح از منزل بخواهم بیرون بروم:D بعید میدانم اینقدر بدشانس باشم :D یا شما اینقدر خوش شانس باشید:D
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4718

درود بر دوست عزیز
              شما میفرمایید که طی شش ماه گذشته با یک اکانت مشخص حداقل بیش از 30 معامله یا پوزیشن گرفته اید. و حداقل 80درصد کل پوزیشن هایی که گرفته اید را با حداقل سود بیش از 0.5درصد بسته اید؟
              لطفا تعارف نکنید! به عنوان پیش پرداخت اولیه 100میلیون را در نظر میگیریم و بعدش بنده به همراه سبدهای دیگری که در اختیار دارم در اختیار شما هستیم جمیعا!!!شک ندارم ظرف یکی دو هفته قاعدتا باید صد میلیون را به صورت سود به من برگردانید:D
              مابقی عمر هم که میرویم سودهایی که شما برای ما میکنید را خرج میکنیم حالش را میبریم :D
              میشه قبل از انجام معامله با مخلص، در همین فضای عمومی، فقط بفرمایید که چند معامله انجام دادید و چند تای آن مثبت بسته شده اند؟
              نه که اینکار امکان ندارد! ولی امکان تحقق اش اندازه احتمال برخورد شهاب سنگ بر سر مخلص بینوا ست وقتی که امروز صبح از منزل بخواهم بیرون بروم:D بعید میدانم اینقدر بدشانس باشم :D یا شما اینقدر خوش شانس باشید:D
              سلام و صبح بخیر
              ببخشید فقط برای سود کردن شما جایزه می دهید یا برای زیان هم چیزی در نظر دارید! حالا رقمش کمتر هم بود اشکالی نداره ما راضی هستیم! فقط تعداد پوزیشن ها را بفرمایید تا اعلام کنیم!
              /:.yead.:/

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                سلام و صبح بخیر
                ببخشید فقط برای سود کردن شما جایزه می دهید یا برای زیان هم چیزی در نظر دارید! حالا رقمش کمتر هم بود اشکالی نداره ما راضی هستیم! فقط تعداد پوزیشن ها را بفرمایید تا اعلام کنیم!
                /:.yead.:/
                خداوند به شما و سایر دوستان خیر وسود کثیری عنایت بفرماید :D
                در اون فقره که شما میفرمایید شخص خودم هم رکورد بدی ندارم :D

ولی گوش شیطان کر! مشکلاتمان دارد حل میشود ،کلهم واگذار بکنیم برویم پی کارمان
                خوب دوستانی با این کارنامه اگر هستند، چه کاریه ما همش داریم ضرر میکنیم.
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                  فردا خودرو و خساپا صف فروش میشن
                  علامتش هم سهم برکت هست که صف خرید شده
                  پست دیروز
                  بورس افتاده دست مافیای ثروت
                  باید اتصال کوتاه بشه

نظر

• "Midas"
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 2483

همین امروز آماده جمع شدن صف های فروش و رنچ های مثبت باشید
                    بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• نوروزی نیا
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 426

فملی و فولاد مگر به کمک بازار بیان

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1709

درود بر دوست عزیز
                        کارنامه بنده هم بد نبوده هر چند اصلا راضی نیستم
                        بعد پست شما به فکرش افتادم از برج 5 در کل حدود 22 سهم خریداری شده
                        14تا با سود فروخته شده حالا کم یا زیاد
                        3تا با ضرر کمتر از 10 درصد
                        5تا خریدم فعلا تو ضررم
                        از سقف پرتفو که 22 ام برج 9 دیدم تا الان با خرید این 5 سهم که بالای 90 درصد ثشاهد هست 23 درصد در ضرر هستم امروز متاسفانه
                        فقط اینکه خوش به حال کسی که میتونه پول نقد نگه داره من بعد از 13 سال فعالیت هنوز به این مرحله نرسیدم

نظر

• zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

قیمت صندوق پالایش که قبلا بالای 20 درصد nav معامله میشد، در حال حاضر کاهش یافته و به کمتر از 15 درصد رسیده.

به نظر میرسه بازار آرام آرام داره به سمت تعقل حرکت میکنه

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

نوشته اصلی توسط EHSANI
                            ما توی این فضای مجازی ، اجتماع نقیضیَن زیاد میبینیم!!!
                            چند روز پیش دیدم یکی از روشنفکران فروم داشت جوک قومیتی میگفت
                            و بقیه روشنفکران تاپیک هم زیرش لایک کرده بودند.

ما اینقدر که از این تناقض خندیدیم ، از خود جوک نخندیدیم /:.yead.:/

منظور ایشان از آن مطلب به هیچ وجه بحث قومیتی نبود،

شما اگر از کل آن مطلب، فقط قومیتی بودنش را دیدید، من از شما عذر خواهی می کنم.

شبیه معلمی که جمله ی "ضرب زیدُ عمرو" را برای آموختن دستور زبان عربی تکرار می کرد،

یکی بلند شد چرا زید عمر را زد؟ پس حقوق بشر چی میشه؟

مولوی می گوید:

ای برادر
                            قصه چون پیمانه است

معنی اندر وی بسان دانه است

دانه ی معنی بگیرد مرد عقل

ننگرد پیمانه را چون گشت نقل
                            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                              کارنامه بنده هم بد نبوده هر چند اصلا راضی نیستم
                              بعد پست شما به فکرش افتادم از برج 5 در کل حدود 22 سهم خریداری شده
                              14تا با سود فروخته شده حالا کم یا زیاد
                              3تا با ضرر کمتر از 10 درصد
                              5تا خریدم فعلا تو ضررم
                              از سقف پرتفو که 22 ام برج 9 دیدم تا الان با خرید این 5 سهم که بالای 90 درصد ثشاهد هست 23 درصد در ضرر هستم امروز متاسفانه
                              فقط اینکه خوش به حال کسی که میتونه پول نقد نگه داره من بعد از 13 سال فعالیت هنوز به این مرحله نرسیدم

عرضه اولیه ها رو که حساب نمیکنی :D
                              حالا از موضوع کل کل که بگذریم!

شما با این کارنامه ای که دارید که واقعا جز تاپ ها محسوب میشود ولی همچنان شما هم اشکالتان نداشتن استراتژی و مدیریت سرمایه هست. اشکالی که همه داریم.
                              موضوع این است که معمولا ما به لحاظ روانی و ذهنی تعداد برنده شدن ها را حساب میکنیم! نه میانگین سود و زیان را.

دقت کنید احتمالا کارنامه شما هم چنین است. یعنی با اینکه تعداد بیشتری از پوزیش ها با سود بسته شده ولی میانیگن همچنان در زیان است . من بیشتر میخواهم این نکته را عرض کنم.
                              یعنی ما همین که یک معامله را با سود ببنیدم (ولو کم) حس برنده بودن بهمان دست میدهد (بلحاظ روانی) لذا میخواهیم صرفا تعداد بیشتری را با سود ببندیم. لذا اجازه میدهیم که زیان هایمان در یک معامله بزرگ شوند، و همینجا کار خراب میشود!

قبلا این نکته را بارها عرض کردم:
                              کارنامه یک معامله گر حرفه ای موفق را ببینید: معمولا شاید تعداد معاملات با زیان اش از تعداد معاملات سود اش بیشتر هم باشد. ولی معمولا زیان ها کوچک هستند( به استراتژی پایبند بوده و اجازه بزرگ شدن زیان را نداده)
                              ولی با اینکه تعداد پوزیش های سود ده کمتر هم هست ولی درصد سودها بزرگ هستند . یعنی سودها ی بزرگ با تعداد کم

نکته ای که عرض میکنم این است.

کسی که تعداد پوزیشن های سود ده اش بالای 80 درصد باشد...و میانگین حسابش هم در سود باشد سوپر نوسانگیر فوق حرفه ای بازار هست که من تا حالا افتخار آشنایی با چنین اعجوبه ای را نداشته ام:D

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1709

عرضه اولیه ها رو که حساب نمیکنی :D
                                حالا از موضوع کل کل که بگذریم!

شما با این کارنامه ای که دارید که واقعا جز تاپ ها محسوب میشود ولی همچنان شما هم اشکالتان نداشتن استراتژی و مدیریت سرمایه هست. اشکالی که همه داریم.
                                موضوع این است که معمولا ما به لحاظ روانی و ذهنی تعداد برنده شدن ها را حساب میکنیم! نه میانگین سود و زیان را.

دقت کنید احتمالا کارنامه شما هم چنین است. یعنی با اینکه تعداد بیشتری از پوزیش ها با سود بسته شده ولی میانیگن همچنان در زیان است . من بیشتر میخواهم این نکته را عرض کنم.
                                یعنی ما همین که یک معامله را با سود ببنیدم (ولو کم) حس برنده بودن بهمان دست میدهد (بلحاظ روانی) لذا میخواهیم صرفا تعداد بیشتری را با سود ببندیم. لذا اجازه میدهیم که زیان هایمان در یک معامله بزرگ شوند، و همینجا کار خراب میشود!

قبلا این نکته را بارها عرض کردم:
                                کارنامه یک معامله گر حرفه ای موفق را ببینید: معمولا شاید تعداد معاملات با زیان اش از تعداد معاملات سود اش بیشتر هم باشد. ولی معمولا زیان ها کوچک هستند( به استراتژی پایبند بوده و اجازه بزرگ شدن زیان را نداده)
                                ولی با اینکه تعداد پوزیش های سود ده کمتر هم هست ولی درصد سودها بزرگ هستند . یعنی سودها ی بزرگ با تعداد کم

نکته ای که عرض میکنم این است.
                                درسته
                                خدایی بحث کل کل نبود /:.rolleyessmileyani
                                بنده رو به فکر انداخت همین
                                برای این مشکل نقد نموندن فقط یه راه چاره به ذهنم میرسه اونم خرید صندوق بادرامد ثابت هست تو بازارهایی که میدونم نزولی هستن مخصوصا اگر کل بازار باشه
                                ببینیم این دفعه رو میتونیم بجهیم یا نه

نظر

در حال کار...
                                X