کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برای اینکه خیلی مطمئن باشی شپنا هر وقت 3روز کاری خودش را بالای 1350 تومان تثبیت کرد به نظر من بورس برای یک رشد 20 الا 30 درصد اماده میشود که بعد از ان یک ریزش اساسی تا 800 هزار واحدی در پیش خواهیم داشت
امروز میتواند اولین روزشپنا بالای 1350 تومانی باشد
به نظر میاید امروز منفی اخر بازار بورس باشد وبازار بورس از فردا وارد یک دوره کوتاه مدت 15الا 20 روز کاری مثبت کم بشود البته این مثبت میتواند فقط برای گروه شاخص ساز باشد
شاخص سازها هم فقط ملت و شپنا را خوب میخرند . بقیه ول معطلند
پول گردشی و فقط برای متعادل کردن گروه ها بین سهام دولتی میچرخه و سهام ملتی هم قفل صف فروش
امروز پول وارد پتروشیمی ها
دیروز خودروهایی
قبول دارم فشار تقاضا تو خودرو کافی نیست ! لیکن خساپا خوب معامله میشه و از فردا با ادامه مثبت گروه پالایش و بانکی ها احتمال می دهم خودرو هم در بخش تقاضا تقویت بشه . تا اینجا هم فشار فروش خیلی بالا نیست برای خودرو ! بالاخره شناور بالای 60 میلیاردی داره .
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز بعدازساعت 12 وبخصوص در 15 دقیقه پایانی تقاضا خیلی بهتر میشه
و خودرو و خساپا هم میرن به سمت صفر ومثبت ...
احتمالا فردا وپس فردا بازار بسیار مثبتی خواهیم داشت...
نظر