جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11251

پاسخ : جــــو بــــازار

حجم معاملات امروز اوراق دولتی یک رکورد تاریخی بود ‌. حتی از سنگین ترین حجم های ابتدای سال بورس هم بیشتر بود!... این نشون میده فعلا انتظارت تورمی درحد بسیار پایینی هست تا حداقل یکسال آتی ... لذا فعلا پول های سنگین به سمت سپرده بانکی و اوراق مانور پیدا کرده

نظر

• رگنار
      عضو فعال
      • Feb 2014
      • 390

عرض ادب

1. برای سومین روز متوالی خروج پول از درآمد ثابتها رو داشتیم(174 میلیارد تومان)

2. دولت فقط امروز 40 همت! اوراق فروخته، رقم خیلی بزرگه. فقط در دو هفته گذشته200 همت! یعنی معادل 8 میلیارد دلاری که در کره جنوبی دارن اینها اوراق فروختن. درسته این اوراق هم قرض دولت از مردم است و بعدا باید دولت بعدی با سودش پس بده، ولی خب بهتر از چاپ پوله و از این نظر من دیدم که همه اقتصاددانها این کار دولت رو تایید میکنن.

3. فردا قراره جلسه دامنه نوسان رو برگزار کنن. وزیر اقتصاد گفته یا همین نامتقارن میزاریم یعنی 2- 6+، یا برمیگردونیم حالت قبل یعنی +5 -5 ویا دامنه جدیدی و بالاتر تعیین میکنیم. یعنی مثلا -4 +8 یا +10

4. برعکس دوستاتی که میگن پول در بازار می چرخه به نظرم راه سهام داره از هم جدا میشه و داریم میبینیم که سهام سودآور و DPS محور دارن خیلی خوب معامله میشن، چند روز گذشته فلزی ها و مخصوصا پتروشیمی ها خوب معامله شدن. الان دیگه پالایشی ها هم جزو سهام خوب محسوب میشن، یه زمانی شپنا p.e 50 داشت الان سودشون اومده باال و قیمتها اومده پایین. الان پالایشی ها p/e فورواردهای 4-5 دارن.

5. یه دوستی بهم پیام داده که برو فیلم Margin Call رو نگاه کن. پرویز خالقی گفته برید ببینید تا به عمق فساد تو بازارها پی ببرید!:)

سبز باشید

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

نمای بازار در 25 اسفند 99

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

نظر

• نوروزی نیا
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 426

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
            امروز یه کوچولو نقدینگی دارم.
            نمیخوام وارد سهمی کنم.
            میخوام فقط نوسان بگیرم.
            کاش یه سهم خوب معرفی کنن دوستان
            که من امروز یه نوسان بگیرم خوشحال شم.:D
            چند روز پیش شگویا رو تو 800 تومن و پترول رو 900 بهتون گفتم بخرید کم ریسک هستن همونا الان هر کدام10 درصد سود دادن..
            حکشتی هم 1800 تا 1900 خوبه و کم ریسک

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
              عرض ادب

1. برای سومین روز متوالی خروج پول از درآمد ثابتها رو داشتیم(174 میلیارد تومان)

2. دولت فقط امروز 40 همت! اوراق فروخته، رقم خیلی بزرگه. فقط در دو هفته گذشته200 همت! یعنی معادل 8 میلیارد دلاری که در کره جنوبی دارن اینها اوراق فروختن. درسته این اوراق هم قرض دولت از مردم است و بعدا باید دولت بعدی با سودش پس بده، ولی خب بهتر از چاپ پوله و از این نظر من دیدم که همه اقتصاددانها این کار دولت رو تایید میکنن.

3. فردا قراره جلسه دامنه نوسان رو برگزار کنن. وزیر اقتصاد گفته یا همین نامتقارن میزاریم یعنی 2- 6+، یا برمیگردونیم حالت قبل یعنی +5 -5 ویا دامنه جدیدی و بالاتر تعیین میکنیم. یعنی مثلا -4 +8 یا +10

4. برعکس دوستاتی که میگن پول در بازار می چرخه به نظرم راه سهام داره از هم جدا میشه و داریم میبینیم که سهام سودآور و DPS محور دارن خیلی خوب معامله میشن، چند روز گذشته فلزی ها و مخصوصا پتروشیمی ها خوب معامله شدن. الان دیگه پالایشی ها هم جزو سهام خوب محسوب میشن، یه زمانی شپنا p.e 50 داشت الان سودشون اومده باال و قیمتها اومده پایین. الان پالایشی ها p/e فورواردهای 4-5 دارن.

5. یه دوستی بهم پیام داده که برو فیلم Margin Call رو نگاه کن. پرویز خالقی گفته برید ببینید تا به عمق فساد تو بازارها پی ببرید!:)

سبز باشید
              سلام

پارسال من تو فولاد با پی به ایی ۳.۸ داشتم عذاب میکشیدم خخخخ

الان پی به ایی فولاد ۱۰

موردی که ذهنم درگیر کرده

خب سالی که گذشت همه به خاطر احتمالی که برای قیمت دلار میدادن سعی در پر کردن انبارهاشون داشتن. هرچی تولید میشد خریدار بودن. خطر اتهام خرید دلار هم تهدیدشون نمیکرد.

اگر یکبار شورآباد تشریف ببرید و بنگاه های موجود نگاه کنید احساس میکنید زمین در اون منطقه در حال نشست است از بس ورق و لوله و دیگر محصولات فلزی دپو و انبار شده است.

فعالیت عمرانی در کشور هم که تکلیفش مشخص است و در خواب ناز. ساخت و ساز برج چه مسکونی و چه تجاری در مقایسه با سال های گذشته در حداقل است.

به نظرم این مورد در سایر شرکت های تولیدی هم صدق میکند.

به نظر من اگر گشایشی در وضعیت سیاسی و اقتصادی درس سال آینده نداشته باشیم خیلی از شرکت ها باید تولید کاهش بدهند مگر اینکه صادرات افزایش پیدا کند.

شاید خیلیا مثل من فکر میکنند برای همین پول میبرن سیستم بانکی و اوراق

اینایی که نوشتم جدی نگیرید من که خودم تا زمان مرگم تو بورس هستم جایی هم نمیرم خخخخخ

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

در مورد پالایشی ها، در سالی که گذشت شدن سهام بنیادی با پی به ای ۵۰

هرکی به من میرسید میگفت چرا پالایشی نمیخری که بنیادیه!!!! گفتم بابا اینا امسال شدن بنیادی تا دیروز که پی به ای ۵ داشتن کسی نمیگفت بنیادی چون بنیادی نبودن. پارسال حدودا همین موقع ها بود گزارش ۳ ماهه آخرشون دادن، خاطرتون باشد زیان ده شدن بعد دیدن خیلی ضایع است اومدن صورت های مالیشون دستکاری کردن یک دوپینگی هم براشون کردن اسمشون گذاشتن بنیادی انداختن به خلق الله

اگر واقعا مفتن بیان همین سهام عدالت ملت که رو دستشون مونده و اجازه فروش نمیدن بلوکی بخرند. هیچ کسی هم اعتراضی نمیتواند انجام دهد چون زمانی که شما وکالت فروش میدید یک فرمی تایید میکنید که هیچ ادعایی نمیتوانید داشته باشید.

چند ماه پیش یک بنده خدایی میگفت میخواستم زمین بخرم دیدم ایران خودرو زمین بیشتر داره اون خریدم باهاش شریک بشم. بهش گفتم مرد مومن سهامدار درصدی شرکت های بورسی هم باشی از در اون شرکت راهت نمیدن بری داخل خخخخخخ

همین کارشناسانی که پی به ای فوروارد میکنن اون موقع ۲ صفحه مطلب مینوشتن دوره پی به ایی گذشته اون پیرمردی بود و فلان و فلان الان به درستی ارزش جایگزینی جای پی به ای گرفته!!!! حالا دوباره برگشتن به عصر پی به ای

البته درستش همون پی به ای اون ارزش جایگزینی کشک بود. به همین دلیل دروغ تجدید ارزیابی هم دیگر خریدار ندارد. حیف حیف من نتونستم خودم آپدیت کنم و از این دروغی که گفتن استفاده کنم!!!!

نظر

• zess
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3107

جرالد گوشنر، داماد و مشاور ارشد ترامپ از سیاست جو بایدن جهت برگشت به توافقنامه هسته ای با ایران استقبال کرد و آن را گامی در جهت ایجاد صلح در خاورمیانه دانست.

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

۱۷:۳۹ ۱۳۹۹-۱۲-۲۵

کوشنر: بایدن به اروپایی‌ها نشان داد که برجام مرده است

داماد رئیس‌جمهور سابق آمریکا و مشاور ارشد سابق کاخ سفید در اظهاراتی درباره رویکرد دولت بایدن در قبال توافق هسته‌ای ایران، مدعی شد دولت جدید به اروپایی‌ها نشان داد که برجام مرده است و تنها یک چارچوب جدید می‌تواند ثبات ایجاد کند.
                    به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جرد

کوشنر» داماد رئیس‌جمهور سابق آمریکا و مشاور ارشد سابق کاخ سفید در مقاله‌ای برای روزنامه آمریکایی «وال استریت ژرونال» که روز یکشنبه منتشر شد، به اظهارنظر درباره موضع دولت

جدید آمریکا در قبال برجام پرداخت. به گزارش وبگاه خبری «هیل»، کوشنر در این خصوص گفت: در حالی که بسیاری از پیشنهاد آغازین تیم بایدن برای همکاری با اروپا و بازگشت به توافق ایران معروف به برنامه جامع اقدام مشترک نگران شدند، من آن را اقدام دیپلماتیک هوشمندانه‌ای دیدم.

وی در ادامه مدعی شد: دولت بایدن ایران را به چالش کشید. به اروپایی‌ها نشان داد که برجام مرده است و تنها یک چارچوب جدید می‌تواند ثبات را در آینده ایجاد کند.

او در ادامه به تمجید از سیاست دولت ترامپ پرداخت و مدعی شد به لطف سیاست‌های وی آمریکا اکنون دست بالا را دارد.

کوشنر در ادامه، ادعاهای دوره ترامپ را درباره وخیم بودن شرایط ایران در نتیجه تحریم‌ها و فشار حداکثری آمریکا تکرار کرد؛ سیاستی که شکست آن بر کسی پوشیده نیست و هرگز دولت ترامپ

را به آرزوی کشاندن ایران بر سر میز مذاکره نرساند. رئیس‌جمهور سابق آمریکا اردیبهشت ماه سال ۱‍۳۹۷ با نقض تعهدات آمریکا در برجام به مشارکت کشورش در آن توافق پایان داد. ترامپ در آن زمان گفته بود خواستار رسیدن به توافقی «قوی‌تر و طولانی‌تر» است که در آن به همه زمینه‌های محل اختلاف با ایران از جمله برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران پرداخته می‌شود.

تئوری ترامپ این بود که پیگیری سیاست موسوم به کارزار «فشار حداکثری» که او بعد از خروج از برجام آن را اعلام کرده بود می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را به مذاکره بر سر توافقی قوی‌تر از

برجام وادار کند. او روز ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی در حالی از قدرت کنار رفت که در تحقق این هدف شکست خورده بود. ترامپ به دلیل نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با

این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش از سوی منتقدانش آماج انتقادات تند قرار گرفت. دولت جدید آمریکا بارها به شکست سیاست ترامپ در قبال ایران اعتراف کرده اما در اظهاراتی مشابه با او گفته قصد دارد از بازگشت به برجام به عنوان سکویی برای «قوی‌تر و طولانی‌تر» کردن توافق استفاده کند. انتهای پیام/ص
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

۲۲:۲۸ ۱۳۹۹-۱۲-۲۵
                      معرفی ۸ طرح در کنگره برای اخلال در بازگشت آمریکا به برجام

نماینده‌های جمهوری‌خواه در کنگره آمریکا در هفته‌های گذشته هشت طرح برای ایجاد اخلال در بازگشت دولت آمریکا به برجام ارائه کرده‌اند.
                      به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، قانونگذاران جمهوری‌خواه در مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا در هفته‌های گذشته چند طرح برای اخلال در هر گونه تلاش احتمالی از سوی دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا برای بازگشت به برجام ارائه کرده‌اند.
                      پایگاه جوئیش‌اینسایدر نوشته موضوعات این طرح‌ها، تشدید تحریم‌ها علیه ایران، اعلام عدم حمایت از برجام، مخالفت با کاهش تحریم‌ها و تلاش برای جلوگیری از پیوستن دوباره آمریکا به این توافق است.
                      در حال تکمیل...
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4124

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                        حجم معاملات امروز اوراق دولتی یک رکورد تاریخی بود ‌. حتی از سنگین ترین حجم های ابتدای سال بورس هم بیشتر بود!... این نشون میده فعلا انتظارت تورمی درحد بسیار پایینی هست تا حداقل یکسال آتی ... لذا فعلا پول های سنگین به سمت سپرده بانکی و اوراق مانور پیدا کرده
                        و این بدان معناست که اکثریت بر این باور نیستند که بتونند در بازارهای دیگر و از جمله بورس حدود 20 تا 25% سود ببرند و شاید حق با انها باشد
                        حالا یه عده بی نوا و مال باخته بورسی نشستند تا از ضررهای سنگین در بیاند ! یعنی میشه ؟
                        امیدوارم یه بالائی بزنیم در یکی دو ماه اینده و تا 1400 را حداقل بریم و اونجا دیگه پشت دستمون را داغ کنیم . یعنی میشه داغ کنیم یا بازم در دام می افتیم /:.yead.:/

نظر

• Elcid
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1239

رییس سازمان بورس شبکه دو

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4124

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                            رییس سازمان بورس شبکه دو
                            لطفا اگر حرف تازه ای زد بیا برامون بگو . بخصوص این دامنه لعنتی

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11251

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                              و این بدان معناست که اکثریت بر این باور نیستند که بتونند در بازارهای دیگر و از جمله بورس حدود 20 تا 25% سود ببرند و شاید حق با انها باشد
                              حالا یه عده بی نوا و مال باخته بورسی نشستند تا از ضررهای سنگین در بیاند ! یعنی میشه ؟
                              به نظرم باسرمایه بالا کار به مراتب سخت تر هست وبرگشت سرمایه سخت تر ... یک تایمی ازاوایل سال قبل تا الان هرچی سرمایه ات بیشتر بود بازدهی هم تصاعدی ترمی شد
                              الان هرچه سرمایه کم تر باشه ریسک فرار از هرخریدی راحت تره!..
                              براهمین متوسط پرتفوهای بالای میلیارد اکثرا دیدم 20-30درصد زدن اخزا .. اگر بیشتر نزده باشند!
                              روند الان هم واقعا غیرقابل پیش بینی هست .. .دیروز زدن زیر گروه خودرو .. یک6درصد گرفتیم ما ... امروز خساپا نصفش را پس گرفت !...
                              درکل با کل سرمایه فعالیت اشتباه هست به نظرم در بازار حداقل تا مشخص شدن وضعیت ومثبت ها نباید هیجان موقت بده به تصمیمات!

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11251

دهنوی: درفضای فعلی هر تصمیمی مزیت وزیان هایی داشت .. مزیت های این تصمیم درحال حاضر بیشتر بود!
                                هزینه دامنه نامحدود کاهش نقدشوندگی بود .موقعی که این پیشنهاد دامنه نوسان نامتقارن را دادیم خود من طرفدار دامنه بازبودم!ولی وقتی است که بازار شرایط نرمالی دارد
                                فضای فعلی نااطمینانی بود! .. باید به سهامدار فرصت میدادیم
                                .................................................. ..........
                                باقفل کردن 70درصد بازار به سهامدار چه فرصتی دادن؟!!!فرصت تحلیل!

نظر

در حال کار...
                                X