جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
    فقط میتونم بگم "وااااااات ده فااک" !! /:.zzzzzz.:/
    از هفته ی پیش تو نمودار سهام مرتبط در این مقاطع میدیدم اصلاح رو که تنها دلیلش رو میتونستم تمدید مذاکرات ببینم از طرفی جو مذاکرات رو مثبت میدیدم گفتم حتما اشتباهی هست مقاومت ها شکسته میشن با توافق و وضعیت موجی مورد نظر فیل خواهد شد و باقی موندیم!
    تنهااااا چیزی که اصلا بهش فکر نمیکردم اینکه توافقی بشه و بعدش وضعیت به این شکل باشه! بد رکبی خوردیم خیلی بد!/:.hmmsmiley.:/
    دوست عزیز حالا شما اگر این بار رکب خوردین ، من بار 4 هست سر این مذاکرات
    نمیدونم گریه کنم یا بخندم

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
      جای دکتر مهندس استاد بهزاد بهزادی با آن تئوری های بی نقص و حرفه ایشان خیلی خیلی خالی میباشد.!!! قدیمی ها بهتر میدونند چی میگم
      درود
      من مطالب ایشون رو معمولا نمیخونم چون هم خیلی طولانی هستند و هم بیشتر از زوایای سیاسی بازار رو تحلیل میکنند که این ممکنه برای کوتاه مدت همیشه جواب نده.
      بنظر من بازار بورس ایران توسط یه نیروی (احتمالا از طرف وزیر اقتصاد)بصورت دستوری بالا پایین میشه،حالا دلیلش عدم رشد نقدینگی یا کنترل قیمت ها بمنظور عدم ایجاد حباب باشه هر چی باشه کنترل ميشه،در چنین شرایطی که فریب سهامداران و فعالان حرفه ای بازار، جزو دستور کار سازمان بورس هست و با هر ابزاری برای فریب دادن استفاده میکنند،تشخیص روند کوتاه مدت بازار میتونه خیلی دشوار باشه .
      بتصورم تا زمانیکه رکود و تورم مهار نشدند دولت در بازار دخالت خواهد کرد ولی برآیند بازار صعودی خواهد بود،ولی پس از خروج از رکود و کنترل تورم شاهد سودهای قابل توجه در بازار سرمایه خواهیم بود،من فکر میکنم ما در سال اخر دولت روحانی در دور اول و همچنین در دور دوم دولت روحانی(اگه انتخاب بشه،که معمولا ریاست جمهوری ایران دو دوره ای بوده)شاهد موج ها ی صعودی قویی خواهیم بود،موج سوم از پنج اصلی احتمالا به اون زمان بخوره.
      شاید یک سال یا 15ماه بعد این قیمت ها خیلی نازل برای سهام باشند.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hamid888
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 1207

سلام من تو بازار نبودم چرا امروز منفی خبری شده
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

بهتره امروز صدا و سیمایی میلی دوباره تشریف ببرد به تالار بورس تا ببیند این دولت مکار چه باتلاقی درست کرده.............الان فطانت یا داره نهار میخوره یا داره برای مزد خوش خدمتی به وزیر روباه صفت کیسه میدوزه............امیدوارم حداقل یک رسانه ای پیدا بشه تا این خیانت ها رو افشا بکنه............امروز از 9:04 کل بازار صف فروش شد خییییییییییییلی عادی و طبیعی

نظر

• نیکا
            ستاره‌دار (۲)
            • Nov 2011
            • 2129

سلام شما چه کسی یاکسانی سراغ دارید که این همه وبصادر داشته باشند و باهم هماهنگی کنند دریک روز ؟ این افراد حقیقی و حقوقی (صندوق ها ) عادی نمیتوانند باشند حتما باید تشکیلاتی داشته و بصورت واحد عمل کنند ارزش 34 میلیارد را خود بانک وزیر مجموعه نمیتوانند فراهم کنند ودنبال دولت هم نباشید زیرا..... انان که شادی شمارا تحمل نمیکنند بایستی .....

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
              سلام من تو بازار نبودم چرا امروز منفی خبری شده
              سلام
              بله، خبری شده،
              گویا توافق صورت گرفته!

من: /:.ohno-smiley.:/
              سایر سهامداران: /:.hmmsmiley.:/
              تیم مذاکره کننده : /:.mellowsmiley.:/
              اوباما: /.:blinksmiley.:/
              طیبه و فطانه و حقوقی ها: :d

«محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

فکر کنم از ترس داستان عرضه های بعد لوزان سهامدارا سیو سود کردند شاید، اگه هفته بعد کثبت شد میشه امیدواری داشت

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                  سلام
                  خیلی ممنون
                  ایشالا شما هم خوب باشید
                  .....
                  یک پار پاسخ دادم و اینترنت همون لحظه قطع شد.....لاجرم از نو می نویسم :)
                  ...............
                  اروپا که به هیچ وجه خودش رو وارد جر و بحث جمهوری خواه ها هم نخواهد کرد و این توافق واسش یه سر سودِ...
                  قطعنامه ی شورای امنیت هم که کار رو یکسره میکنه...
                  ......
                  اما طیب نیا؛
                  بارها خدمتتون عرض کردم که طیب نیا مشکل ما نیست....
                  خانه از پایبست ویران است...
                  وگرنه فردا،قنبر نیا و شلغم نیا و چقندر نیا هم میان و وضع همینه....
                  بنده به شخصه خواستار استعفای اختلاس،رشوه،دزدی و شارلاتانیزم در مملکت هستم تا اینکه طیب نیا بره یا الباقی آقایون...
                  برای مثلال به مدت یکی دوماه یه حقوقی مثل آستان قدس را در نظر بگیرین......ببینین اینا چیکار با بورس میکنن!و چه بلایی که به سر مملکت نمیارن!
                  نه مالیات میدن و کسی بهشون کاری نداره!
                  خب من چطور بگم طیب نیا مشکلِ اقتصادِ کشورِ یا نمیتونه وقتی یه همچین چیزایی رو میبینم.....
                  درد که یکی دوتا نیست...
                  شما می فرمایید کار دوستان احمدی نژاد بوده؟
                  یا رهبر می خواستند سهامداران از توافق ناراحت بشوند؟
                  یا سپاه خواسته حال روحانی را بگیرد؟؟؟
                  ================
                  نه،
                  هر طور نگاه کنیم می بینیم این حباب خالی کردن تهش بر می گردد به جناب طیب نیا. (آقای روحانی را هم نمی گویم چون می دانم این تصمیمات به ایشان نمی خورد و گر نه اصلا آن طور نمی رفت در سال 92 مژده بورس به مردم بدهد)
                  شما بنویسید آستان قدس و نفت و کوفت و زهر مار ولی بخوانید "تحت هماهنگی و برنامه ریزی های کلی اقتصاد طیب نیا"
                  اگر شک دارید به این موضوع خوب نگاه کنید ببینید این ماجرا از کجا شروع شد؟
                  چه کسی اول حرف از حباب زد؟
                  چه کسی خودش آمد گفت ما ورود کردیم؟
                  چه کسی شیر خصوصی سازی را باز کرد؟
                  چه کسی عرضه های عمده شرکت های عظیم را انجام داد طوری که کمر بازار بشکند؟
                  چه کسی دوباره آمد گفت باز هم اجازه تشکیل حباب نخواهیم داد؟
                  و جالب است امروز در تلویزیون آمده بودند می گفتند حتی اگر کلی پول به خزانه دولت بیاید دولت دست از اقتصاد مقاومتی بر نخواهد داشت و نیز همچنان به فکر اقتصاد با انضباط هستیم! و دیگر رنگ آن اقتصاد ولوشو را نخواهید دید و ... (یعنی چه؟ این را فرمانده سپاه نگفته. اگر اشتباه نکنم رئیس بانک مرکزی گفته. یعنی چه این حرف؟؟؟)
                  شما بنویسید آستان و ... ولی بخوانید "هماهنگی از طرف دولت"/:.ph34r-smiley.:/
                  ================
                  (داخل پرانتز عرض کنم، یک صحبتی با جناب اکبری یکی دو ماه پیش داشتیم که ایشان مدعی بودند دولت قصد دارد تورم را همچنان پایین نگه دارد، یعنی ما باید خودمان حدیث مفصل بخوانیم از این مجمل.)
                  ================
                  @};-
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/07/15, 14:11.
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    شما می فرمایید کار دوستان احمدی نژاد بوده؟
                    یا رهبر می خواستند سهامداران از توافق ناراحت بشوند؟
                    یا سپاه خواسته حال روحانی را بگیرد؟؟؟
                    ================
                    نه،
                    هر طور نگاه کنیم می بینیم این حباب خالی کردن تهش بر می گردد به جناب طیب نیا. (آقای روحانی را هم نمی گویم چون می دانم این تصمیمات به ایشان نمی خورد و گر نه اصلا آن طور نمی رفت در سال 92 مژده بورس به مردم بدهد)
                    شما بنویسید آستان قدس و نفت و کوفت و زهر مار ولی بخوانید "تحت هماهنگی و برنامه ریزی های کلی اقتصاد طیب نیا"
                    اگر شک دارید به این موضوع خوب نگاه کنید ببینید این ماجرا از کجا شروع شد؟
                    چه کسی اول حرف از حباب زد؟
                    چه کسی خودش آمد گفت ما ورود کردیم؟
                    چه کسی شیر خصوصی سازی را باز کرد؟
                    چه کسی عرضه های عمده شرکت های عظیم را انجام داد طوری که کمر بازار بشکند؟
                    چه کسی دوباره آمد گفت باز هم اجازه تشکیل حباب نخواهیم داد؟
                    و جالب است امروز در تلویزیون آمده بودند می گفتند حتی اگر کلی پول به خزانه دولت بیاید دولت دست از اقتصاد مقاومتی بر نخواهد داشت و نیز همچنان به فکر اقتصاد با انضباط هستیم! و دیگر رنگ آن اقتصاد ولوشو را نخواهید دید و ... (یعنی چه؟ این را فرمانده سپاه نگفته. اگر اشتباه نکنم رئیس بانک مرکزی گفته. یعنی چه این حرف؟؟؟)
                    شما بنویسید آستان و ... ولی بخوانید "هماهنگی از طرف دولت"/:.ph34r-smiley.:/
                    ================
                    (داخل پرانتز عرض کنم، یک صحبتی با جناب اکبری یکی دو ماه پیش داشتیم که ایشان مدعی بودند دولت قصد دارد تورم را همچنان پایین نگه دارد، یعنی ما باید خودمان حدیث مفصل بخوانیم از این مجمل.)
                    ================
                    @};-
                    سلام مجدد
                    منظور من فرد یا نهاد خاصی نبود...
                    به آقای طیب نیا هم علاقه ی خاصی ندارم...ولی اینطور نیست که شما اگر ایشون رو مقصر میدونین آقای روحانی رو مبرا کنین....به هر حال تصمیمات اقتصادی راهبردی هستن و حتما طبق فرضِ شما این نمیتونه تنها با تصمیم ایشون باشه و یا کسی از برنامه ی ایشون بی اطلاع باشه و با دیدن این وضع ایشون رو از انجام این کار باز نداره!
                    پس این یعنی که شما اگر اعتقاد دارین مشکلِ بورس از ایشون نشات میگیره، باید بپذیرین دولت و شخص آقای روحانی با این وضع موافقت داره
                    ............
                    آستانِ قدس و اینجور حقوقی ها هم از جیب طیب نیا بیرون نیومدن و اصولا افردای مثل وزیر اقتصاد متاسفانه نفوذی روی اینها ندارند....
                    دولت حتی از اینها سعی کرد مالیات بگیره که شدیدن عقاب شد...
                    ......
                    من البته هرگز انکار نکردم که مصاحبه های ایشون،و خیلی کارای دیگه شون تاثیر منفی یا بدی روی بازار نداشته.....
                    کار ایشون هم تایید نکردم و نمیکنم
                    چیزی که من میگم اینه که مشکل اقتصادی مملکت و بورس با مخاطب قرار دادن ایکس و وای حل نمیشه....
                    باز هم تکرار میکنم....فردا وزیر رو بردارن و یک نفر دیگه رو بذارن دوباره اوضاع همینه.....
                    ...........
                    یادم هست قبل از سر زبون افتادنِ فطانت، صالح آبادی مقصر بود.......صالح آبادی عجیب موجودی بود......اما آیا رفت و فطانت به بورس سر و سامانی داد؟
                    @};-
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• memr
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 771

دلایل منفی شدن بورس/ روند فعلی نگران‌کننده نیست

اندازه متن كد مطلب: 39711 تاریخ انتشار: 24 تیر 1394 ساعت 13:21
                      چکیده: بورس تهران که ماه‌ها در انتظار توافق هسته‌ای و مشخص شدن نتیجه مذاکرات به سر می‌برد و با رکود ناشی از انتظار دسته و پنجه نرم می‌کرد، با انجام توافق هسته‌ای ایران در روز گذشته روند دیگری در پیش گرفت و بر خلاف انتظار سهامداران، منفی شد.

معاون شرکت کارگزاری بانک اقتصاد نوین، در مورد علت منفی شدن بورس با وجود توافق هسته‌ای گفت:در حال حاضر بازار سرمایه هدفمند است اما به دلیل در پیش بودن مجامع برخی شرکت‌های بزرگ در 31 تیر ماه و توقف نماد آنها و نیاز سهامداران به تامین نقدینگی و نیز تعطیلات عید فطر روند منفی در پیش گرفته است.

وی افزود: علاوه بر نزدیک‌شدن به زمان برگزاری مجامع شرکت‌ها، بخشی از فروش سهم‌ها در معاملات امروز مربوط به پیش خور کردن قیمت‌ها قبل از توافق است به طوری که در هفته گذشته و ابتدای هفته جاری بسیاری از سهم‌ها قیمت خود را پیدا کرده و عده‌ای با افتادن بر روی دور سود، اقدام به فروش سهام خود کردند.

فرقی گفت: از سوی دیگر سهامداران حقوقی اقدام به فروش سهام خود در این برهه از زمان می‌کنند که البته نباید به آنها خرده گرفت، زیرا آن‌ها هم به پول نیاز دارند و باید بتوانند هزینه‌های خود را تامین کنند.

این کارگزار بورس تاکید کرد: با این حال روند فعلی بازار سرمایه اصلا نگران کننده نبوده و بورس قطعا طی روزهای آینده روند صعودی در پیش می گیرد به طوری که بعد از برگزاری مجامع شرکت‌ها در 31 تیر ماه، بهترین فرصت خرید برای کسانی که قصد سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه را دارند فراهم می‌شود زیرا قیمت سهام شرکتها بسیار کاهش یافته و به قیمت پایه رسیده است.

معاون شرکت کارگزاری بانک اقتصاد نوین تصریح کرد: به این ترتیب با حصول توافق هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی دغدغه و نگرانی توافق از بازار سرمایه خارج شده است، اما هنوز اتفاقی رخ نداده و پولی وارد شرکت‌ها نشده است بنابراین باید به شرکتها فرصت داد تا بتوانند خود را پیدا کنند.

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• hamid888
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 1207

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        سلام
                        بله، خبری شده،
                        گویا توافق صورت گرفته!

من: /:.ohno-smiley.:/
                        سایر سهامداران: /:.hmmsmiley.:/
                        تیم مذاکره کننده : /:.mellowsmiley.:/
                        اوباما: /.:blinksmiley.:/
                        طیبه و فطانه و حقوقی ها: :d

خب مطمعنن یک گندی زدن چند روز دیگه معلوم می شه
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• Jack
                          عضو جدید
                          • Jul 2015
                          • 6

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          هر دو طرف صحبت از چند ماه برای اجرایی شدن توافق کردن

حالا اینور 2-4 ماه اونور 4-8 ماه !

اگر اجرایی در کار باشه به این زودی که میگید نیست، زمان میبره
                          خود جان کری گفت 4 تا 6 ماه زمان میبره رفع تحریمها تو زندگی مردم اثر بذاره

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

مجدد برگشتیم مثل سابق
                            دلار درجا
                            طلا درجا
                            بورس .......
                            دلار از 50 دلار چند ساعت پیش شد 6 دلار
                            سکه های آتی هم منفی
                            توافق را در قیمت نفت باید دید که دیگه دستوری بالا پایین نمیشه .

نظر

• s90amir
                              عضو عادی
                              • Jul 2014
                              • 110

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                              مجدد برگشتیم مثل سابق
                              دلار درجا
                              طلا درجا
                              بورس .......
                              دلار از 50 دلار چند ساعت پیش شد 6 دلار
                              سکه های آتی هم منفی
                              توافق را در قیمت نفت باید دید که دیگه دستوری بالا پایین نمیشه .
                              نفت هم داره در جا میزنه الان چهار روزه بین 57-59 نوسان میکنه ولی اگه بریزه بد میریزه

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

در اصل توسط s90amir پست شده است View Post
                                نفت هم داره در جا میزنه الان چهار روزه بین 57-59 نوسان میکنه ولی اگه بریزه بد میریزه
                                نفت برنت حدود یک ماه پیش 68 بوده و امروز 58 دلار
                                این چند وقت خوب ریخته .
                                منظور من این بود که دوستانی که میگن پشت این توافق حتما خبری هست که بازار اینطور شده و دلار و سکه مثبته گفتم .
                                پشت این توافق هیچ خبری جز خبرهای خوب نیست . فقط چون مسئولین همیشه قصد دارن همه چیز را کنترل کنن بازارها را اینطور نشان میدن .
                                افت قیمت نفت مربوط به توافق میشه . خود ایران اعلام کرده روزی یک میلیون صادرات نفت خود را افزایش میده . چند روز پیش اروپا با یونان به توافق رسید . ولی نفت یا افت داشته یا درجا

نظر

در حال کار...
                                X