جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m2020
    عضو عادی
    • May 2014
    • 293

پاسخ : جــــو بــــازار

هیچکی از پول بدش نمیاد. اینجا بهتر از هر جای دیگه میشه پول دراورد ............پس هیچکی از اینجا بیرون نمیره . شاید رنگشون رو عوض کنن اما میمونن.- طـرف خالی و خطری کار " خــروج مـافیای مالی حکومتی ، گــروهی کـه نتیجه مذاکرات خـوشایندشان نبوده و از تـحریم و قاچاق رانـت داشتند....

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35710

[QUOTE=رهـــا;625259]
      در اصل توسط memr پست شده است View Post
      کی فکر میکرد؟ نه واقعا کی فکر میکرد بعد از ۱۲ سال گفتگو ما به توافق برسیم امروز و بعد از اینهمه مدت که به همچین پیروزی بزرگی رسیدم بورسمون معلوم نیست دقیقا رو چه حساب کتابی منفی بخوره دولت روحانی نمیخواد پولشو بده دست منو شما اقا جان...

ظــاهـرا اکـثـرآ بـه یـک یـاس فـلسفی رســیدیم !!. هـیچـکس فـکر نـمیکرد این بازار بعد از مذکرات را ....
      دلــم میسوزه سالها دنبال چــی بـودیم ؟. حـیف از عــمری که برای بـازار خوانی گـذاشتـم...
      بازار غــیـر مـنتظـره امروز بنظـر من 2 دلیل متضاد میتونه داشته باشه
      1- طــرف پــر لیوان . هماهنگی حــقـوقیها بــرای خــرید تــومنفی پــول جـدیدالـورد ی که برای بعد از مـذاکـرات آمـاده کـردنند . ( حجم معاملات روز امیدوارکنندهاست )
      2- طـرف خالی و خطری کار " خــروج مـافیای مالی حکومتی ، گــروهی کـه نتیجه مذاکرات خـوشایندشان نبوده و از تـحریم و قاچاق رانـت داشتند....

مـتاسفانه مدیران اقتصـادی مـا نشان دادنند هم آنقدر حـــروم لقمه هستند که مورد اول را اجرا کنند
      وهم آنـقدر فــساد سیاسی و اقتصادی دارنند که بــرای عـقده های حــزبی ، شـادی مـردم را زهـــر کنند .
      دیروز در جلسه ای که چند تا از مدیران صندوق ها و مشاوران سرمایه گذاری حضور داشتن، آخر جلسه یک رای گیری شد برای امروز که استراتژی شما برای فردا با درنظر گرفتن همه شرایط چیست؟

گزینه ها : خرید-فروش-تماشا

نتیجه رای گیری : 7 تا خرید ! 2 تا فروش ! 1 تماشا

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
        دوست من
        کنگره چه رای مثت بده و چه رای نده (میتونن حتی رای ندن)...چه رای منفی، این توافق رو رئیس جمهور بعدی آمریکا نمیتونه به خطر بندازه....
        رای مثبت و رای ندادن به منزله ی پذیرششه......
        رای منفی رو هم باید 51 عضو از اعضای سنا باید رای بدن که نخواهند داد!....و بر فرض بیان رای منفی بدن....رئیس جمهور وتو خواهد کرد....بر فرض که دو سوم رای منفی بدن.....باز باید بره گنگره و اونوقت دو سوم از 435 نماینده باید رای بدن تا وتوی رئیس جمهور بی اثر بشه....و اینطور نخواهد شد!
        رئیس جمهور بعدی آمریکا ولو جمهوری خواه باشه،هیچ مخاطره ای برای توافق نیست.....
        اینها که میبینین الان این مسئله رو مطرح میکنن صرفا جنبه ی تبلیغاتی قضیه رو در نظر دارن....منظورم کاندیداهاست...
        خودشون هم خوب میدونن....
        متاسفانه یک عده بی سواد در تلویزیون های ماهواره ای و داخلی یه چیزی میگن......و مردم هم به نگرانی میندازن
        سلام @};-
        خوبید؟
        ===========
        فکر کنم مهم یکی اروپا باشد و یکی هم شورای امنیت.
        ===========
        البته فکر کنم مهم تر از اینها دید طیب نیا باشد به ما (و الا با صد تا توافق و عدم توافق هم هیچ تغییری در بورس به وجود نخواهد آمد.)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• TAJ2014
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 1027

از دولت روحانی که توانست پشت 6 غول اقتصادی دنیا و همچنین غول اقتصادی ایران(بازار سرمایه)
          را شکسته و به زمین بزند تقدیر وتشکر میگردد
          اینو میگن دولت مقتدر با سیاست با برنامه X-(

نظر

• نیکا
            ستاره‌دار (۲)
            • Nov 2011
            • 2117

[QUOTE=رهـــا;625259]
            در اصل توسط memr پست شده است View Post
            کی فکر میکرد؟ نه واقعا کی فکر میکرد بعد از ۱۲ سال گفتگو ما به توافق برسیم امروز و بعد از اینهمه مدت که به همچین پیروزی بزرگی رسیدم بورسمون معلوم نیست دقیقا رو چه حساب کتابی منفی بخوره دولت روحانی نمیخواد پولشو بده دست منو شما اقا جان...

ظــاهـرا اکـثـرآ بـه یـک یـاس فـلسفی رســیدیم !!. هـیچـکس فـکر نـمیکرد این بازار بعد از مذکرات را ....
            دلــم میسوزه سالها دنبال چــی بـودیم ؟. حـیف از عــمری که برای بـازار خوانی گـذاشتـم...
            بازار غــیـر مـنتظـره امروز بنظـر من 2 دلیل متضاد میتونه داشته باشه
            1- طــرف پــر لیوان . هماهنگی حــقـوقیها بــرای خــرید تــومنفی پــول جـدیدالـورد ی که برای بعد از مـذاکـرات آمـاده کـردنند . ( حجم معاملات روز امیدوارکنندهاست )
            2- طـرف خالی و خطری کار " خــروج مـافیای مالی حکومتی ، گــروهی کـه نتیجه مذاکرات خـوشایندشان نبوده و از تـحریم و قاچاق رانـت داشتند....

مـتاسفانه مدیران اقتصـادی مـا نشان دادنند هم آنقدر حـــروم لقمه هستند که مورد اول را اجرا کنند
            وهم آنـقدر فــساد سیاسی و اقتصادی دارنند که بــرای عـقده های حــزبی ، شـادی مـردم را زهـــر کنند .
            سلام بند 2 صحیح است ولی حجم معاملات پاسخ انان بود ما باید تامل کنیم و بازی نخوریم در 1ساعت اخر ته صف برای چی ؟

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

ما خواستار استعفای وزیر اقتصاد هستیم.
              خدایی به قیافه مظلومش که نگاه می کنم می گویم از این آقای طیب نیا پاک تر در دنیا وجود ندارد.
              نمی دانم چرا این بازی ها را دارند در می آورند.
              یک حرف می زنند یک جور دیگر رفتار می کنند.
              من فکر کنم از آن زمان که اولین قول حمایت الکی را دادند بیشتر از 5000 میلیارد از بازار خارج کرده باشند. خوب مرد حسابی مگر مجبورت کرده بودند که قول حمایت دروغین بدهی؟
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• m2020
                عضو عادی
                • May 2014
                • 293

صفهای صوری داره جمع میشه

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

دیروز پیش بینی کردم که امروز بازار واکنش منفی داره به نظرم دلایل زیادی برای این واکنش وجود داره زیرا بازار میدونه که توافق واقعی نیست و ساختگی هست تا کنگره و سازمان ملل تصویب نکنند هیچ اتفاقی نخواهد افتاد از طرفی بازار به اندازه کافی صعود کرده و چند روز باید اصلاح کنه ضمنا این را هم بگویم که این دولت دولت کنترل هست نه صعودهای آنچنانی بنابراین منتظر قیمتهای نجومی نباشید حداکثر بین 60 تا 70 نوسان شاخص داریم
                  دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

جای دکتر مهندس استاد بهزاد بهزادی با آن تئوری های بی نقص و حرفه ایشان خیلی خیلی خالی میباشد.!!! قدیمی ها بهتر میدونند چی میگم

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10179

با اینکه درصدی از سود ما امروز آب شد ولی باز هم من نگران نیستم.
                      بازار هفته بعد (از دوشنبه به بعد )بهتره از اینه.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                        جای دکتر مهندس استاد بهزاد بهزادی با آن تئوری های بی نقص و حرفه ایشان خیلی خیلی خالی میباشد.!!! قدیمی ها بهتر میدونند چی میگم
                        خدا بگویم چه کارش کند،

یا خیلی کم تجربه است یا خیلی سفته باز.

هر وقت گفت چیزی صعودی است نزولی شد.

در همان سایت خودش هم اجازه نقد به کسی نمی دهد، اگر بخواهی بگویی حرفش اشتباه بوده سریع صدای مخالفان را ،با مسدود کردن نام های کاربری، قطع می کند.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• فدایی
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 710

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          خدایی به قیافه مظلومش که نگاه می کنم می گویم از این آقای طیب نیا پاک تر در دنیا وجود ندارد.
                          نمی دانم چرا این بازی ها را دارند در می آورند.
                          یک حرف می زنند یک جور دیگر رفتار می کنند.
                          من فکر کنم از آن زمان که اولین قول حمایت الکی را دادند بیشتر از 5000 میلیارد از بازار خارج کرده باشند. خوب مرد حسابی مگر مجبورت کرده بودند که قول حمایت دروغین بدهی؟
                          احتمالا دارند میکشن پایین (منظورم p/e بازاره) تا سرمایه گذار خارجی با اشتیاق سوار شه /:.ohno-smiley.:/
                          همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• RAMIN PEDRAM
                            عضو عادی
                            • Aug 2014
                            • 199

((آخرین پست))

با سلام؛ با جمع بندی مهم ترین نکات حرفهام از حضور شما مرخص میشم. در یک بازار پر طلاتم و پر هیجان ؛ پر از امواجی که گاهی به سونامی شبیه میشه.

برای موفقیت مستمرو با دوام(نه شانسی و تصادفی) چاره ایی جزء پناه بردن به یک چار چوب و اصول معاملاتی نداریم. من و دوستانی مانند من که تعدادی

ازشون عضو این فروم هم هستند.این چارچوب رو قواعد و الگوهای تکنیکال یافتیم. و هرگاه در جنگهای گاوان و خرسان به این قواعد و الگوها پایبند بودیم

کشتی ترید خود را از امواج ناموافق حفظ کردیم در غیر این صورت گرفتار شدیم.
                            .
                            چون دارای چارچوب بودیم هرگز با افراد و حقوقی و وزیر و دبیر کاری نداشتیم و نداریم.تمام تلاشمون این بوده که هرچه بهتر چارت ها رو بخونیم

و به زبان بازار گوش بدیم و هشدارها رو جدی بگیریم. حال در وضعیتی قرار داریم که اکثر سهمها یا مقاومتهایی رو شکستند و در حال پولبک احتمالی به اون هستند.

ویا به اهداف تکنیکی قیمتی محتمل رسیدندو در حال اصلاح هستند.

ازجمله خود شاخص کل (پولبک).من نوعی 70درصد سرمایم رو وارد خپارس کردم. که تا دیروز 45درصد بازدهی داشت. با دو حالت خطی و لگاریتمی با اون روبرو شدم.در

لگاریتمی مورد خاصی برای خروج ندیدم.ولی در حالت خطی فیبوی 127با حجم معاملات بالا من رو در نگه داری آن با تردید رویر کرد. که درنهایت در 121.5خارج شدم.

وحال منتظر اصلاح اون تا110یا 102و97هستم.

هیچ تعصب و پیشداوری هم ندارم از هرکدوم از این سطوح که عزم بازگشت کرد وارد میشم.نه نگرانم؛ نه عصبی و نه خشمگین فقط منتظر شکارم

که به نقطه مناسب نسبی برسه.

این یک مثال بود .خودم هم باور اولیه ام حرکات کولاکی خپارس بود.ولی ذهنیت خودم رو به رفتار بازار در جلو چشمهام ترجیح ندادم.

یادآوری کنم که این رفتار رو بعد از سالها ضررو بد بختی و سردر گمی بهش رسیدم.و تازه اول راهم و هیچ ادعایی هم ندارم

چه ضررها که از نادیده انگاشتن این چارچوبها و قوانین بهم رسیده. دیروز خواستم در این مورد خاص گوش زد کنم ولی ترسیدم بهم حمله کنند

و بگند بابا کمتر سیگنال منفی بده. از صمیم قلب برای همه شما آرزوی تن درستی؛ شادی و سودهای منظم و تدریجی رو آرزومندم. روزگار به کام @};-
                            فایل های ضمیمه شده
                            [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              سلام @};-
                              خوبید؟
                              ===========
                              فکر کنم مهم یکی اروپا باشد و یکی هم شورای امنیت.
                              ===========
                              البته فکر کنم مهم تر از اینها دید طیب نیا باشد به ما (و الا با صد تا توافق و عدم توافق هم هیچ تغییری در بورس به وجود نخواهد آمد.)
                              سلام
                              خیلی ممنون
                              ایشالا شما هم خوب باشید
                              .....
                              یک پار پاسخ دادم و اینترنت همون لحظه قطع شد.....لاجرم از نو می نویسم :)
                              ...............
                              اروپا که به هیچ وجه خودش رو وارد جر و بحث جمهوری خواه ها هم نخواهد کرد و این توافق واسش یه سر سودِ...
                              قطعنامه ی شورای امنیت هم که کار رو یکسره میکنه...
                              ......
                              اما طیب نیا؛
                              بارها خدمتتون عرض کردم که طیب نیا مشکل ما نیست....
                              خانه از پایبست ویران است...
                              وگرنه فردا،قنبر نیا و شلغم نیا و چقندر نیا هم میان و وضع همینه....
                              بنده به شخصه خواستار استعفای اختلاس،رشوه،دزدی و شارلاتانیزم در مملکت هستم تا اینکه طیب نیا بره یا الباقی آقایون...
                              برای مثلال به مدت یکی دوماه یه حقوقی مثل آستان قدس را در نظر بگیرین......ببینین اینا چیکار با بورس میکنن!و چه بلایی که به سر مملکت نمیارن!
                              نه مالیات میدن و کسی بهشون کاری نداره!
                              خب من چطور بگم طیب نیا مشکلِ اقتصادِ کشورِ یا نمیتونه وقتی یه همچین چیزایی رو میبینم.....
                              درد که یکی دوتا نیست...
                              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• هامد
                                ستاره دار(7)
                                • Aug 2012
                                • 2611

فقط میتونم بگم "وااااااات ده فااک" !! /:.zzzzzz.:/
                                از هفته ی پیش تو نمودار سهام مرتبط در این مقاطع میدیدم اصلاح رو که تنها دلیلش رو میتونستم تمدید مذاکرات ببینم از طرفی جو مذاکرات رو مثبت میدیدم گفتم حتما اشتباهی هست مقاومت ها شکسته میشن با توافق و وضعیت موجی مورد نظر فیل خواهد شد و باقی موندیم!
                                تنهااااا چیزی که اصلا بهش فکر نمیکردم اینکه توافقی بشه و بعدش وضعیت به این شکل باشه! بد رکبی خوردیم خیلی بد!/:.hmmsmiley.:/
                                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

در حال کار...
                                X