جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4128

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
    گاها اظهاراتی میبینم بی نهایت متعجب میشم ، مثلا شخصی در پاسخ به نوشته من گفته به فرض محال که بورس حباب داره آیا مسکن و خودرو حباب نداره ؟ نمیدونم چه جوابی به ایشون
    چند روز قبل دیدم یکی دیگه از دوستان مینالید که فلان سهم رو با کلی بررسی خریده و مدعی بود سهم رشد آنچنانی نداشته و الان قیمتش برگشته رو شاخص 400هزار ، اما متعجب بود که چطور دو ماهه سهم قفل تو صف فروشه ، برادر من عزیز من این چه استدلالیه این واژه های جدید که فلان سهم اینقدر ریخته اونقدر ریخته قیمتش برگشته فلان موقع فلان شاخص،
    ملاک ارزنده گی سهام سودشه peپایین سود واقعی که قابلیت تقسیم شدن داشته باشه ، سودهای کاغذی همش باد هواست ، ولله حباب اینقدر عظیم بوده خیلی از حسابرسا رو مجبور کردن سودهای الکی شرکتها رو تایید کنن تا شماهارو فریب بدن ، اگه این سودهایی که بعضیا بهش اتکا میکنن واقعی بود مطمئن باشید وضع سهامشون اینجوری نمیشد

اگه آماتور هستید و تابلو خانی نوسانگیری بلد نیستید از دور و بر بورس رد نشید که بیچاره میشید
    حرفاتون بد نیست ولی یه نگاه از بالا به بقیه دارید
    قسمت بولد شده منظور به من بود . بله من بازم میگم سهمی خریدم که با شاخص 450 هزاری صف فروش شده و نباید اینطور باشد . نالیدنی هم در کار باشد درست است . به هر حال قمار این بازار به گونه ای است که بی بنیاد تر ها و به درد نخورهاش که شما مثال میزنی ، همه در یک سطح قیمتی و معاملاتی نیستند . شانسی تخیلی هم هست و ده ها عامل دیگر از حقوقی و بازیگر بگیر تا مسائل دیگر ، همه چیز هم در این بازار سود سازی نیست . چون نقیض این مورد را زیاد میبینیم . سود ساز هست که رو اعصابه و بی بنیادش هست که تو چشم معامله گرهاست . حکم برای کلیت بازار نمیشه صادر کرد

اصلا خودم چندین بار گفتم ریزش زیاد سهم دلیل بر ارزندگی نیست . سهم خوب که نباید زیاد بریزه . اینو همین یه هفته پیش گفتم . دقیق یادم نیست فکر میکنم در مورد سهام خودروئی بود یا موردی دیگر . حالا دقیقا همینائی که خودمون بهش باور داریم و گفتیم ، شما چماق میکنی میزنی تو سرمون ؟ /:.rolleyessmileyani

جالبم هست که خوب باریک میشی به این اینکه کی چی میگه که البته مشکلی هم نیست خیلی هم خوب. ولی من بیشتر از شما اینها را میدونم و بارها هم در همین سایت گفتم
    اتفاقا بارها گفتم مقایسه و ترازو گذاشتن بین بورس با خودرو و ملک و دلار و ... مقایسه غلطی است
    بارها گفته شده ملک و خو.درو ملزومات زندگی هستند . مواد غذائی اگر گران هم شوند درد شکم هستند و غیر قابل حذف ، ولی سهام مورد نیاز زندگی و ملزومی برای زندگی نیست
    از سایت قبلی که در ان فعال بودم و حدود خرداد و تیر هم هشدار میدادم و همواره خاکستری بودم . هیچ وقت هم احدالناسی را ترغیب به خرید سهمی نکردم برای مقاصد شخصی و منفعتی . هیچ وقت چنین نکردم
    بارها گفتم بورس ایران یه دوره شکوفائی داره و بعد کش تمبانش در میره برای مدتهای طولانی . ده ها کامنت در همین سایت دارم در این زمینه

همین دو روز پیش گفتم افت و خیز دلار ارتباطی با بورس ندارد . همینائی که شما میگی . مثال سالهای 92 تا 96 را زدم که دلار بطور نسبی با 5% اختلاف ثابت بود ولی بورس ریخت و ریخت
    به پروپاگاندای تبلیغاتی و عوامل این ماجرائی که شرح دادید ، از اون زن صدا نازکه و هم دست جیب برهای دولتی بگیر تا همتی و دژ پسند و دولت هم انتقاد داشتم و دارم . اگر کل کامنتها را دقیق مطالعه کنی دیدی که از همین جنس حرفهای شما به گونه و شمایلی دیگر هم زیاد زدم .دوستان دیگر هم گفتند هر کسی به شکل و شیوه ای ، اینطوری هام نیست که شما فکر میکنید و یکی یکی دوستان را زیر سوال میبرید

همین دو روز پیش باز گفتم اگر بورس حالش جا نیامد ممکنه بخش زیادی از سرمایه را خارج کنم .

دوست محترمی که گفت دلار 150 تومن اومد پائین و بورس باید مطابق با ان هماهنگ میشد ... یه خروار مطلب دیگر هم دارد که ارزنده هستند و از جنسی دیگر هستند . یا بقیه دوستان ... چرا زوم کنیم رو یه مورد که کی چی گفته؟
    مطالب درست یا غلط را باید طوری بیان کرد تا شنونده را دل زده نکنید . با گفتار به نحوی که از بالا به پائین به دیگران بنگریم و با حالتی طلبکارانه و نیش و کنایه فایده نداره
    زوری که نمیشه مطلبی ره به بقیه هقنه کرد
    در ضمن نمیشه کل دوستان از بورس بد بگویند و نا امید باشند و همه دست از خرید فروش بکشند و خارج شوند و کلا نا امید از کلیت بازار سرمایه . اگر اینطور باشد که سنگ روی سنگ بند نمیشه . این سایت هم باید درش را ببندیم و بریم پی کارمون
    اصلا فردا صبح هیچ اوردری برای خرید نباید در سیستم معاملاتی سازمان وارد شود . اخه میشه اینطور؟
    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/04/05, 21:38.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

فردا بازار سبز خواهد بود
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

۲۱:۵۵ ۱۴۰۰-۱-۱۶

آمریکا: برای بازگشت به برجام چارچوب زمانی مدنظر نداریم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری شامگاه دوشنبه گفت که کشورش برای بازگشت به برجام چارچوب زمانی مدنظر نخواهد داشت.
        به گزارش گروه مانیتورینگ بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ند پرایس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری شامگاه دوشنبه مدعی شد که واشنگتن چارچوب زمانی خاصی برای بازگشت به برجام مد نظر ندارد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا امیدوار است بازگشت به برجام ظرف دو ماه محقق شود گفت که نمی‌تواند برای این موضوع چارچوب زمانی تعیین کند.

او همچنین در پاسخ به اینکه آیا ممکن است واشنگتن تحریم‌های غیرهسته‌ای علیه ایران را رفع کند گفت چیزی که می‌تواند بگوید این است که آمریکا هیچ اقدام یکجانبه‌ای برای «قرار دادن ایران در وضعیتی بهتر» انجام نخواهد داد.

او همچنین تأیید کرد «رابرت مالی»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران ریاست هیئت مذاکره‌کننده آمریکا را در مذاکرات وین در خصوص برجام به عهده خواهد داشت.

ند پرایس در بخش دیگری از این کنفرانس خبری تصریح کرد انتظار گفت‌وگوی مستقیم با ایران در مذاکرات وین را ندارد، اگرچه پذیرای آن است.

در حال تکمیل...
        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

مطلبی خوندم گفتم شاید بد نباشد این جا به اشتراک بگذارم.
          اگر نقد و نظری دارید بد نیست در همین تاپیک صحبت کنید.

بازار سهام در نخستین هفته کاری آخرین سال قرن، سنت رونق نوروزی در ۶ سال گذشته را شکست تا با ثبت ارزش معاملات خرد روزانه در محدوده کمتر از ۵ هزار میلیارد تومان و افت یک درصدی شاخص، بهار خود را با رکود نسبی آغاز کند. در همین حال، با تداوم اجرای سیاست دامنه نوسان نامتقارن، کمابیش نیمی از نمادهای معاملاتی در هر روز با صف‌های فروش و عدم‌تحرک معاملاتی دست و پنجه نرم می‌کنند. به‌رغم آشکار شدن آثار منفی ادامه این سیاست بر نقدشوندگی بازار و کاهش انگیزه خریداران به دلیل هراس از افتادن در تله صف‌های فروش، هنوز نهاد ناظر زمان مشخصی در خصوص نحوه تغییر محدودیت‌ها اعلام نکرده است. این در حالی است که در آخرین جلسه شورای عالی بورس در هفته پایانی اسفند، اختیارات لازم به سازمان جهت تعدیل محدوده نوسان بر اساس ملاحظه شرایط اعطا شد. در سمت متغیرهای بنیادی نیز در دو هفته گذشته در بازارهای جهانی روند منفی نسبتا ملایم در نرخ نفت و فلزات اساسی رقم خورد. در سمت نرخ برابری دلار اما با وجود ثبات نرخ نیمایی در محدوده کمتر از ۲۳ هزار تومان، قیمت‌ها در بازار آزاد به کانال ۲۵ هزار تومانی وارد شد. به‌زعم تحلیلگران نموداری، دلار آزاد در بازه ۲۶ هزار تا ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومانی با مقاومت نسبی روبه‌‌روست. علاوه بر این، خبر رشد فروش نفت ایران به چین به محدوده چشمگیر یک میلیون بشکه در روز در ماه مارس امکان مدیریت تقاضا و تثبیت نسبی ارز در کوتاه‌مدت را تقویت می‌کند.تصویر بزرگ از علت تداوم رکود بورس

درحالی‌که مطالعه وضعیت خرد شرکت‌های بورسی به‌ویژه در گروه‌های بزرگ کالایی و صادر کننده حاکی از تداوم وضعیت مطلوب تولید و فروش این بنگاه‌هاست، قیمت این سهام در نگاه اول دچار نوعی کم واکنشی نسبت به تحولات بنیادی به نظر می‌رسند. بر این اساس، به‌رغم انتظار ثبت رکود سودآوری شرکت‌ها در فصل زمستان در محدوده ۱۰۰ هزار میلیارد تومان و کاهش نسبت قیمت بر درآمد متوسط بازار بر اساس پیش‌بینی سود ۱۴۰۰ شرکت‌ها به کمتر از ۱۰ واحد، هنوز هم نشانه متقنی از حضور پررنگ تقاضا به چشم نمی‌خورد. برای درک این تناقض، نگاهی از منظر کلان می‌تواند راهگشا باشد. واقعیت این است که به‌رغم عملکرد مطلوب شرکت‌های بورسی، هنوز نسبت‌های کلان ارزش‌گذاری بازار سرمایه ایران در سطوح بالایی هستند. در همین راستا، قرار داشتن کل ارزش بازار سهام بورسی و فرابورسی در سطحی معادل دو برابر تولید ناخالص داخلی و نیز دو برابر نقدینگی، بر اساس میانگین بازارهای در حال توسعه و حتی کشورهای پیشرفته، ارزش‌گذاری بالایی محسوب می‌شود. از منظر بازدهی هم، به‌رغم همه فراز و فرودها، باید به خاطر داشت که بورس تهران پس از جبران کامل آثار افت ارزش ریال در نرخ سهام تا پایان ۹۸، در سال ۹۹ مجددا بیش از ۵۰ درصد بازدهی دلاری (بر اساس متوسط رشد شاخص) را نصیب سرمایه‌گذاران خود کرد که هماهنگی لازم با شرایط کلان اقتصادی و همگرایی بازدهی با سایر بازارها در موج تورمی نداشت. علاوه بر اینها، چشم‌انداز پیش روی بورس در سال ۱۴۰۰ به لحاظ تداوم رشد درآمد فروش شرکت‌ها (هم به دلیل تثبیت نرخ‌های جهانی و هم از منظر قیمت ارز)، با شرایط متفاوتی نسبت به فضای تورم افسارگسیخته در سال گذشته مواجه است. به این ترتیب می‌توان گفت هر چند متغیرهای تحلیلی در سطح خرد کماکان علائم مساعدی از وضعیت عملکرد شرکت‌ها نشان می‌دهند اما از منظر نسبت‌های کلان، می‌توان به تصویر شفاف‌تری در زمینه دلایل رکود بورس رسید.عقب‌نشینی چین از بازار کالایی

برخی منابع تحلیلی که وضعیت اقتصاد چین را رصد می‌کنند پیش‌تر نسبت به امکان کند شدن تقاضای مواد خام این کشور پس از تخفیف بحران کرونا هشدار داده بودند. در آخرین نمونه، نشریه وال‌استریت ژورنال در هفته گذشته در یک گزارش مفصل به تغییر مدل رشد اقتصادی چین و فاصله گرفتن از تمرکز بر تقاضای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها و تولید صنعتی پس از فروکش کردن شیوع کرونا پرداخته است. بر این اساس، اقداماتی که سیاست‌گذاران این کشور در مواجهه با شیوع بیماری در سال ۲۰۲۰ اتخاذ کردند عمدتا به‌ صورت ‌سیاست‌های تحریک عرضه یعنی کمک به تولیدکنندگان در بخش صنعتی و مسکن اجرا شده که حالا بر مشکل عمیق بدهی‌های فزاینده نسبت به تولید ناخالص داخلی و نیز تداوم سرمایه‌گذاری‌های غیر‌مولد افزوده است. علاوه بر این، خرید حجم عظیمی از مواد اولیه و فلزات توسط تجار این کشور در مواردی به صورت موجودی‌های انبار بزرگ در بنادر و داخل خاک چین در آمده است. وال‌استریت ژورنال انتظار دارد که روند تقاضا در ماه‌های پیش رو به‌ویژه در بخش فلزات صنعتی (نظیر مس) از سوی چین تضعیف شود. خبرگزاری رویترز نیز به پر شدن مخازن ذخیره‌سازی نفت در بنادر چین و احتمال افت تقاضا در کوتاه‌مدت اشاره کرده است. همه اینها در کنار زمانبر شدن تصویب بودجه سرمایه‌گذاری عمرانی در ایالات متحده موجب شده تا در کوتاه‌مدت، چشم‌انداز قیمت مواد خام و فلزات به قوت ماه‌های اخیر نباشد؛ چشم‌اندازی که البته به دلیل ارتباط درآمدی بیش از نیمی از شرکت‌های بورس تهران (به لحاظ درآمدی) با قیمت‌های جهانی کالا برای سرمایه‌گذاران ایرانی نیز شایان توجه است.پیام هشدار سیاست‌گذار پولی

‌به‌رغم فضای نیمه تعطیل ایام نوروز، فعالیت رئیس کل و روابط عمومی بانک مرکزی درباره تبیین شرایط دشوار تامین کسری بودجه و پیامدهای ناگوار پولی‌سازی آن ادامه یافته است. در همین راستا، رئیس کل بانک بخشی از تورم دو سال اخیر را به افزایش پایه پولی ناشی از دریافت ریال در ازای ارزهای مسدودی نسبت داده است. روابط عمومی بانک نیز به ناگزیر بودن تمکین بانک مرکزی نسبت به احکام قانونی در خصوص تامین ریال اشاره کرده است. اشاره به روش پرمخاطره تامین کسری بودجه از محل چاپ پول در حالی صورت می‌گیرد که دولت در سال گذشته طیف وسیعی از اقدامات نظیر فروش ۱۲۰هزار میلیارد تومان اوراق بدهی، بیش از ۳۰هزار میلیارد تومان سهام به صورت خرد و فروش حدود ۱۴هزار میلیارد تومان سهام به صورت نقدی به بانک‌ها را اجرا کرد که هر یک از آنها نقش بسزایی در عدم‌تعمیق رشد پایه پولی داشتند. حالا کشور در حالی وارد سال جدید شده که ارقام مصارف بودجه تا ۶۰ درصد نسبت به قانون سال گذشته بالا رفته و حتی اگر خوش‌بینانه فرض شود که منابع بودجه نیز همین میزان رشد کند، رقم کسری بودجه در همین ابعاد بزرگ می‌شود. با توجه به ظرفیت محدود فروش سهام، به نظر می‌رسد سیاست‌گذاران باید به دنبال روشی عاجل برای جلوگیری از بروز کسری‌های بزرگ و پیامدهای آن باشند؛ روشی که اگر از مسیری غیر از تقویت منابع (از محل فروش اوراق بدهی، افزایش مالیات و فروش نفت) تامین شود معنایی جز تهدید افتادن به ورطه تورم‌های بزرگ و تشدید بی‌ثباتی در سطح اقتصاد کلان ندارد. برای سرمایه‌گذاران بورس تهران نیز هرچند ممکن است تشدید فشارهای تورمی از محل چاپ پول در نگاه اول وسوسه‌انگیز به نظر برسد اما مطالعه نمونه‌های مشابه در سطح جهانی حاکی از آن است که ورود به فاز تورم‌های بزرگ و بی‌ثباتی ناشی از آن در نهایت نتیجه مثبتی از جنس کسب بازدهی واقعی (تورم زدایی شده) برای سهامداران به دنبال ندارد.
          سنت‌شکنی بورس در نوروز 1400

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

۲۱:۵۵ ۱۴۰۰-۱-۱۶

فرمول آمریکا در مورد رفع تحریم‌ها روشن شد

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری شامگاه دوشنبه گفت که کشورش برای بازگشت به برجام چارچوب زمانی مدنظر نخواهد داشت.
            به گزارش گروه مانیتورینگ بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ند پرایس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری شامگاه دوشنبه درباره ساز و کارهای مد نظر واشنگتن در خصوص رفع تحریم‌ها علیه ایران توضیحاتی ارائه کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا امیدوار است بازگشت به برجام ظرف دو ماه محقق شود گفت که نمی‌تواند برای این موضوع چارچوب زمانی تعیین کند.

او همچنین در پاسخ به اینکه آیا ممکن است واشنگتن تحریم‌های غیرهسته‌ای علیه ایران را رفع کند گفت چیزی که می‌تواند بگوید این است که آمریکا هیچ اقدام یکجانبه‌ای برای «قرار دادن ایران در وضعیتی بهتر» انجام نخواهد داد.

دولت «جو بایدن» گفته قصد دارد آمریکا را به توافق هسته‌ای برجام که «دونالد ترامپ» اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از آن خارج شد بازگرداند.

«محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران در مقاله‌ای که چندی پیش در مجله «فارن‌افرز» منتشر کرده بود شرط بازگشت آمریکا به برجام را رفع بی‌قید و شرط تمامی تحریم‌های اعمال‌شده (imposed)، بازاعمال‌شده (reimposed) یا دوباره برچسب‌گذاری‌شده (relabaled) اعلام کرده بود.

دولت ترامپ در ماه‌های پایانی حضور در کاخ سفید برای دشوار کردن بازگشت آمریکا به برجام برخی از اشخاص و شرکت‌هایی که به بهانه‌های هسته‌ای تحریم‌ شده بودند را با برچسب‌های جدید (برچسب‌ «تروریسم» و «سلاح‌های کشتار جمعی») در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

ند پرایس گفت: «چیزی که می‌توانم بگویم این است که ما هیچ حرکت یکجانبه‌ای برای قرار دادن ایران در وضعیتی بهتر یا ترغیب ایران انجام نخواهیم داد.»

وی اضافه کرد: «هدف ما از این گفت‌وگوها، فراهم کردن مقدمات برای پایبندی دوجانبه است. فرمول‌بندی اولیه هنوز هم صادق است که عبارت است از رفع محدود تحریم‌های هسته‌ای در ازای وضع محدودیت‌های دائمی و قابل راستی‌آزمایی علیه برنامه هسته‌ای ایران.»

ند پرایس در ادامه گفت که برجام هنوز پابرجا است و این فرمول‌بندی چیزی است که در توافق مشخص شده است. او سپس گفت: «بنابراین، من فکر می‌کنم هنگامی که ما بخواهیم گامهای مورد نیاز را برداریم، برجام را سرلوحه کارمان قرار می‌دهیم.»

او همچنین تأیید کرد «رابرت مالی»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران ریاست هیئت مذاکره‌کننده آمریکا را در مذاکرات وین در خصوص برجام به عهده خواهد داشت
            .

ند پرایس در بخش دیگری از این کنفرانس خبری تصریح کرد انتظار گفت‌وگوی مستقیم با ایران در مذاکرات وین را ندارد، اگرچه پذیرای آن است.

در حال تکمیل...
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• منیب
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 2440

نرخ تسعیر ارز ۱۱ هزار تومانی بانک‌ فاقد وجاهت قانونی است
              شورای عالی مالیاتی نرخ تسعیر ارز اعلامی بانک مرکزی را فاقد وجاهت قانونی دانسته است.
              سازمان امور مالیاتی اعلام کرده که نرخ ارز اعلامی هیچ‌گونه مبنای معاملاتی ندارد.
              براین اساس، بانک ها می‌بایستی دارایی‌های ارزی خود را براساس نرخ آزاد تسعیر کرده و براساس ارز آزاد مالیات تسعیر ارز بپردازند.
              این درحالی است که نرخ دلار در سال ۱۳۹۹ بیش از ۲۴ هزار تومان و نرخ دلار اعلامی بانک مرکزی ۱۱ هزار تومان بوده است.بورس نیوز
              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:

ما با ایران به دنبال رسیدن به تفاهمی بهتر درباره نحوه محقق شدن وضعیت مطلوب هستیم و آن عبارت است از «پایبندی در برابر پایبندی».

نظر

• نوروزی نیا
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 426

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                  سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:

ما با ایران به دنبال رسیدن به تفاهمی بهتر درباره نحوه محقق شدن وضعیت مطلوب هستیم و آن عبارت است از «پایبندی در برابر پایبندی».
                  بسیار عالی/:.yead.:/

نظر

• نوروزی نیا
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 426

بعضی ها هنوز تو فکر دوستی با امریکا و باز شدن سفارت امریکا تو تهران و دلار 8 تومنی هستن!!!!!!!

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4719

کسانی که دنبال نوسانگیری هستند فردا غگل و پتایر را زیر نظر داشته باشید!

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

سریال تلویزیونی در مورد انقلاب شون ساختن بعدش تو سریال فرمون پراید گذاشتن رو جیپ

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post

سریال تلویزیونی در مورد انقلاب شون ساختن بعدش تو سریال فرمون پراید گذاشتن رو جیپ
                          من بجز تصمیمات احمقانه که در بورس میگیرم..
                          و تصمیمات خیلی بدترش رو در کل زندگی!
                          این روزا یک تصمیم احمقانه دیگه هم گرفتم.. اونم اینکه بشینم گاندو2 رو ببینم!
                          عجب سریالی! شخصیت های نایس حزب اللهی و جوان! بقیه دنیایی که عوضی هستند و بی تربیت!

گاندو اوج کمدی پلیسی سیاسی تبلیغاتی! هست! که حتی به بیننده یاد میده چرا اف ای تی اف استعماریه و چین و روسیه رفیق شیش ندار و لوتی ملت ایران هستند!
                          فیلم اش گاندوهست ولی واقعیت اش چیزی که همه میبینند.
                          در واقعیت ما واکسن نداریم! و تا جایی که به عزیزان مربوطه؛ فقط مشکل اسم یکی از واکسن های داخلی حل شده. فخری..فخرا! فخری زاده واکسن! اسم دقیق اش رو نمیدونم...
                          ولی برادران همه جیمز باند سرخود! اصن یه وضعی

...

ببخشید غیر بورسی بود!
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• abdolhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 1589

امروز هم ظاهرا جلوی مجلس تجمعه.
                            امروز که باید توجه همه به گند کاری احتمالی دولت در خصوص برجام باشه برگزاری چنین تجمعی قطعا مشکوکه.
                            باز هم تاکید می کنم که اگر قرار بر گزاری تجمع و احقاق حق باشه فقط سه جا می تونه باشه:
                            1- سازمان بورس.
                            2- ساختمان پاستور
                            3- وزارت اقتصاد.

نظر

• abdolhossein
                              عضو فعال
                              • Feb 2019
                              • 1589

هنوز هم متاسفانه هستند اساتید و کارشناسان خوشبینی که معتقد به ذات بازار و نظریاتی از قبیل بازار کارا و .. هستند و معتقدند آقای بازار کار خودش را می کند.
                              هنوز هم چارت و نمودار می گذارند و صورت های مالی را بررسی می کنند و سعی در تحلیل بازار دارند.

اما این ذات بازار نیست. تقریبا دیگر همه می دانیم که این بازار دارد دستکاری می شود.
                              متاسفانه عده ای هستند که می گویند اگر کسی قادر به تحمل نوسانات بازار نیست باید دنبال کار دیگری باشد !
                              اینجا خانه و محل کسب و کار امثال بنده است.
                              اما از اواسط سال 98دولت با توجه به امکانات و قدرت و دست برترش صهیونیست وار اینجا را غصب و اشغال کرده و هر جنایتی که دوست دارد در حق بازار و فعالانش مرتکب می شود.
                              اینها جزو ذات بازار نیست.

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

اختصاصی «اقتصادنیوز»
                                الحاق نمایندگان بانک مرکزی و وزارت نفت به تیم مذاکراتی وین
                                کدخبر: 403420 ۱۴۰۰/۰۱/۱۶ - ۱۶:۴۲
                                اطلاعات رسیده به اقتصادنیوز حکایت از آن دارد که در مذاکرات روز سه‌شنبه در دقیقه نود کارشناسان اقتصادی نیز به تیم مذاکراه کننده اضافه‌شده اند. از قرار معلوم کارشناسان بانک مرکزی و وزارت نفت امروز به تیم سیاسی ملحق می‌شوند.
                                الحاق نمایندگان بانک مرکزی و وزارت نفت به تیم مذاکراتی وین

به گزارش اقتصادنیوز، فردا جلسه حضوری کمیسیون مشترک برجام در وین پایتخت اتریش برگزار می‌شود.در حالی که تمامی نگاه ها به حضور یا عدم حضور آمریکا در این مذاکرات است خبرها حکایت از آن دارد که تیم اقتصادی نیز در آخرین ساعات به تیم سیاسی ایران برای مذاکراه با طرف های غربی اضافه‌شده است.

اعضای تیم اقتصادی ایران را نمایندگانی از بانک مرکزی و وزارت نفت ایران تشکیل می دهند. پیش از این مذاکرات فقط با حضور کارشناسان وزارت خارجه و در سطح سیاسی انجام می شد.
                                پیوستن کارشناسان بانک مرکزی و وزارت نفت نشان می دهد ایران و غرب در کنار مذاکرات کلان سیاسی قرار است در خصوص دو مساله مهم یعنی صادرات نفت ایران و نحوه دسترسی آن به ارز حاصل آن و دارایی های بلوکه شده به طور جدی و مصداقی صحبت شود.

به همین دلیل تیم اقتصادی اضافه‌شده تا چارچوپ توافق را مشخص کند. بر اساس خبرهای اعلام شده، ایران و آمریکا با دو طرح متفاوت به وین می روند و در دو نشست مختلف هم شرکت خواهند کرد. گفته می‌شود آمریکا با عقب‌نشینی از سیاست بازگشت ایران به تعهدات هسته‌ای و سپس تعلیق تحریم‌ها، با طرح گام به گام پا به مذاکرات می گذارد.

ایران به‌جای اول تعلیق تحریم‌های آمریکا سپس بازگشت به تعهدات سال ٢٠١٥ با طرح یک گام یعنی احتمالاً یک گام هم‌زمان به وین رفته است. از طرح ایران در کمیسیون مشترک برجام مطرح رونمایی می‌شود و طرح ایالات‌متحده در نشست ۱+۵ به اشتراک گذاشته خواهد شد..

نظر

در حال کار...
                                X