جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1589

پاسخ : جــــو بــــازار

آقایون داداشا من متوجه اشتباه خودم شدم
    دامنه نوسان، چه متقارن چه نامتقارن بده
    با روح بازار در تضاده
    اصل نقد شوندگی رو زیر سوال میره
    کلا کار غلطیه

کلا هر قانونی که محدود کننده آزادی بشر باشه بده!
    مثلاً شما یه ماشین خریدی میتونه تا ۲۰۰ کیلومتر سرعت بره
    محدودیت سرعت چرا؟؟!!

شاید یکی کار داره
    یکی دوست داره ماشینش رو تست کنه
    یکی دلش میخواد اصلا سرعت بره
    چرا باید محدودش کنیم براش دامنه بذاریم

اصلاً چرا بیاد تو جاده ها محدودیت داشته باشیم
    ماشینی که میتونه ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت سرعت بره چرا باید دامنه سرعت‌ش به ۸۰ ۹۰ کیلومتر محدود شه

شاید یکی اصلاً شاش داره!!
    تکلیفش چیه؟
    به اون چه مربوط که بقیه چکار میکنن
    محدودیت بر خلاف روح آزادی‌خواه انسانه
    فردا میریم با هر محدودیتی مقابله میکنیم
    محدودیت سرعت
    محدودیت حمل سلاح
    محدودیت دامنه نوسان
    تو بورس یه عده احمق ( مثل من) میگن اگه دامنه نوسان رو بردارند گرگا بقیه رو میخورن!!
    خب بخورن
    چشمشون کور نیان
    برن پولاشون رو بدن یونیت صندوق‌‌هایی رو بخرن که همون گرگا مدیرشن!
    تو جاده یه مشت احمق میگن حداکثر سرعت باید ۸۰ تا باشه
    غلط میکنن
    ناراحتن نیان تو جاده
    من دلم میخواد ۲۰۰ تا برم

@sarmayegozzari

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1190

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
      یکبار دیگه بخوانید ! من می گم در یک بازار متعادل که سهام بصورت عادی داره معامله می شوند گذاشتن همچین قانونی ! چند تا مزیت دارد :
      1- جلوی نوسانات شدید بازار را می گیرد
      2- دامنه نوسان منفی 10 تا مثبت 10 میشه 20 درصد و این دامنه برای کوتاه مدتیها کم نیست!
      3- فرضا اگر در محدود سهامی ، با صف مواجه شدیم و خریدار یا فروشنده ای نبود این موضوع را به ساده گی می توان با یک گره معاملاتی حل کرد .بعد از گره معاملاتی و به تعادل رسیدن سهم دامنه 10 درصدی برای معاملات کفایت می کند .
      البته این نظر من است و فکر می کنم اگر چنین می بود بازار سهامی می داشتیم که
      با شیب ملایم صعود و یا با شیب ملایم اصلاح می کرد .
      به نظر شما این شیب ملایم در حالت ایده آل حدودا چقدر باید باشه؟ 0.01%، 0.1%، 1%، 2%، 5% یا ....
      لطفا یه عدد حدودی بگید که مثلا اگر شیب تغییرات حدودا انقدر باشه، بازار خوبی خواهیم داشت.

نظر

• azad.
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 962

مجبورن تا قبل انتخابات بازار رو تا حدودی درست کنن...وگرنه صداب اعتراضات بلندتر خواهد شد...

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

در اصل توسط zess پست شده است View Post
          به نظر میرسه قیمت فعلی ارز، قیمت ارز در اقتصاد بدون نفت هست.

احتمالا با ورود ارز حاصل از فروش نفت به صورت مستقیم به بازار، کاهش جو روانی تحریم در پی آن پمپاژ سایر کامودیتی ها به بازار، شاید قیمت ارز بتواند اعدادی بین 18- 20 هزار تومان را ببیند.
          مجموع صادرات نفت خام، فراورده های نفتی و گاز بیش از یک میلیون و هفت صد هزار بشکه در روز است!
          اقتصاد ما نفتی است و قیمت ارز هم فعلا نفتی است!
          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• محمدرض
            عضو فعال
            • May 2019
            • 394

دوست عزيز جماعت بورسي اعتراض نخواهد كرد وهيچ كس از اعتراض نميترسهكه بازاررا درست كنه مگه اينكه دولت صندوق انتخابات را بخواد كه در اين صورت اميدي به بورس هست
            در اصل توسط azad. پست شده است View Post
            مجبورن تا قبل انتخابات بازار رو تا حدودی درست کنن...وگرنه صداب اعتراضات بلندتر خواهد شد...

نظر

• بورس باز قهار
              عضو فعال
              • May 2020
              • 1979

در اصل توسط zess پست شده است View Post
              به نظر میرسه قیمت فعلی ارز، قیمت ارز در اقتصاد بدون نفت هست.

احتمالا با ورود ارز حاصل از فروش نفت به صورت مستقیم به بازار، کاهش جو روانی تحریم در پی آن پمپاژ سایر کامودیتی ها به بازار، شاید قیمت ارز بتواند اعدادی بین 18- 20 هزار تومان را ببیند.
              درود
              دقیقا درست میفرمایید و با فروش نفت و شرایط رو به رشد اقتصادی کشور دلار میتونه حداقل ثابت بشه مدتها
              الیته شاید یه مدتی بیاد در محدوده ۲۰ ولی در محدوده ۲۴ به نطرم ثابت نگه دارند
              در بدترین حال اقتصاد و شرایط کشور دلار ۳۰ تومن شد حالا فرض بگیریم برگردیم به حالت قبل چه شود

زیاد به برخی از این اقتصادانان بی سواد و عاشق تحریم توجه نکنیم

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11252

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                درود
                دقیقا درست میفرمایید و با فروش نفت و شرایط رو به رشد اقتصادی کشور دلار میتونه حداقل ثابت بشه مدتها
                الیته شاید یه مدتی بیاد در محدوده ۲۰ ولی در محدوده ۲۴ به نطرم ثابت نگه دارند
                در بدترین حال اقتصاد و شرایط کشور دلار ۳۰ تومن شد حالا فرض بگیریم برگردیم به حالت قبل چه شود

زیاد به برخی از این اقتصادانان بی سواد و عاشق تحریم توجه نکنیم
                درود از دلار 30تومانی بیش از 6ماه زمان گذشته .. فقط رشد نقدینگی را طی این مدت در نظر بگیرید تا ببینید با شرایط فعلی دلار به چه سمتی میره!.... فقط صدها هزارمیلیارد اواخر اسفند اوراق 22-25درصدی سالانه فروختند!... البته قبلا عرض شد کوتاه مدت تا اواخر خرداد .‌‌... به واسطه سنت همیشگی و جو مذاکره ای که درپیش هست پایین های موقتی را خواهیم دید... اما با گذر زمان وبه خصوص نیمه دوم سال جاری... مجددا جهش بعدی اتفاق میفته با شیب ملایم....

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

در راستای فرمایشات و رهنمودهای مقام معظم رهبری و شعار سال ۱۴۰۰ تولید، پشتیبانی، مانع‌زدایی برای داشتن اقتصادی شکوفا در راستای تولید و اشتغال، خواستار مطالبه عمومی برای کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی با هدف کمک به بازار سرمایه که قطب مولد اقتصاد و تولید کشور است هستیم.
                  به کمپین کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی می‌پیوندم. انتهای پیام /

انتشار : ۱۳:۱۵ , ۱۴۰۰ فروردین ۱۶

کمک به بازار سرمایه با کاهش نرخ سود بانکی

فارس من | کمک به بازار سرمایه با کاهش نرخ سود بانکی
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• دیباج
                    ستاره‌دار (۹)
                    • Aug 2018
                    • 855

دوستان و اساتید محترم .... درسته همه ضرر کردن ولی با همه این احوال بازار هنوز هم سودهای خوب میده و بجای گرفتن کاسه چه کنم بهتره نوع نگاهمون رو عوض کنیم کاری از دست هیچ کس ساخته نیست و پول هم در بازار تزریق نمیشه و فرار پول کاملا مشهود است پس بهترین راه تغییر استراتژی است ... بنده بدون هیچ چشم داشتی برای برو بچه های این قرون بورسی خروجی نرم افزاری رو میگذارم که خیلی ارزشمند است لطفاً برای خرید برای اینکه حداقل متضرر نشید به: Black Block Trader سر بزنید و ببینید که نقطه ورودتان حداقل در اون محدوده باشه تشکر هم نکردید نکردید این زکات علم ناچیز بنده است بخدا قسم میانگین ماهی بیش از 20درصد میده البته یکمی باید تابلو خوانی هم بدونید مثلا سراغ سهم‌های پیرمردی نرید و.... این صفحه برای نوسان گیری و جبران ضرر دوستان است چیزی از کسی کم نمیشه به کسی توهین نمیشه همه استاد بنده هستید ولی برای جبران زیان خودتون هم که شده غرور رو کنار بگذارید .... موفق باشید
                    روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• Elcid
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 1239

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
                      دوستان و اساتید محترم .... درسته همه ضرر کردن ولی با همه این احوال بازار هنوز هم سودهای خوب میده و بجای گرفتن کاسه چه کنم بهتره نوع نگاهمون رو عوض کنیم کاری از دست هیچ کس ساخته نیست و پول هم در بازار تزریق نمیشه و فرار پول کاملا مشهود است پس بهترین راه تغییر استراتژی است ... بنده بدون هیچ چشم داشتی برای برو بچه های این قرون بورسی خروجی نرم افزاری رو میگذارم که خیلی ارزشمند است لطفاً برای خرید برای اینکه حداقل متضرر نشید به: Black Block Trader سر بزنید و ببینید که نقطه ورودتان حداقل در اون محدوده باشه تشکر هم نکردید نکردید این زکات علم ناچیز بنده است
                      بخدا قسم میانگین ماهی بیش از 20درصد میده البته یکمی باید تابلو خوانی هم بدونید مثلا سراغ سهم‌های پیرمردی نرید و.... این صفحه برای نوسان گیری و جبران ضرر دوستان است چیزی از کسی کم نمیشه به کسی توهین نمیشه همه استاد بنده هستید ولی برای جبران زیان خودتون هم که شده غرور رو کنار بگذارید .... موفق باشید

با چه میزان سرمایه ماهی 20 درصد ؟
                      /.:biggrinsmiley.:/

آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/04/06, 17:04.

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2440

درخواست وزیر صمت از رئیس جمهور؛

مابقی سهام ایران خودرو واگذار شود + سند

?وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای به رئیس جمهور، واگذاری باقیمانده سهام دولتی ایران خودرو را خواستار شد.

شایددراین مدت 100بارعرض کردم سهام خودرویی بالای نداردومیخواهندمفت واگذارکنندبازارراهم باهمین گروه که مفت بخرندبه گروگان گرفتن
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

اولین واکنش ۲۵۳۵۰
                          سهامتون را با دلار ۱۵ تومن بفروشید، از انتظارات کاهشی تورمی جا نمونید،

نظر

• دیباج
                            ستاره‌دار (۹)
                            • Aug 2018
                            • 855

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post

با چه میزان سرمایه ماهی 20 درصد ؟
                            /.:biggrinsmiley.:/

بسته به میزان سرمایه گذاری خودتون داره پرتوی بنده دو قسمت هست بلند مدت و کوتاه مدت ... سرمایه کوتاه مدت خود رو 4 یا5 قسمت کنید و هر سهم رو در سه پله بخرید مثلا برای بنده هم که قبلاً گفتم هرچند سهم و هر سهم به مبلغ 700 میلیون تومان و همان 700 میلیون هم پله اول 100 میلیون و پله دوم 200 میلیون و پله سوم 400 میلیون و روی 4 سهم به بالا ... نکته بعضی مواقع اتفاق نیفته سهم از پله های اول یا دوم بر میگرده و چون استراتژی من ثابته فقط همان پله خرید میشه ... ضمنا درصد سرمایه فرق ندارد یکی با 50 میلیون یکی با 5 میلیارد ... هر که بامش بیش برفش. بیشتر و قدرت ریسک پذیری بالاتر /:.wubsmiley.://:.wubsmiley.:/
                            روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• منیب
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 2440

[ Photo ]
                              اولیانوف: نشست برجام موفقیت آمیز بود

میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین:

?نشست موفقیت آمیز بود. دو گروه در سطح کارشناسی موظف شدند که اقدامات مشخصی را در راستای لغو تحریم ها و موضوعات هسته ای كه باید توسط واشنگتن و تهران برای احیای كامل برجام انجام شوند، شناسایی كنند.

?گروه ها بلافاصله شروع به کار کردند.
                              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• Elcid
                                Banned
                                • Sep 2020
                                • 1239

بسته به میزان سرمایه گذاری خودتون داره پرتوی بنده دو قسمت هست بلند مدت و کوتاه مدت ... سرمایه کوتاه مدت خود رو 4 یا5 قسمت کنید و هر سهم رو در سه پله بخرید مثلا برای بنده هم که قبلاً گفتم هرچند سهم و هر سهم به مبلغ 700 میلیون تومان و همان 700 میلیون هم پله اول 100 میلیون و پله دوم 200 میلیون و پله سوم 400 میلیون و روی 4 سهم به بالا ... نکته بعضی مواقع اتفاق نیفته سهم از پله های اول یا دوم بر میگرده و چون استراتژی من ثابته فقط همان پله خرید میشه ... ضمنا درصد سرمایه فرق ندارد یکی با 50 میلیون یکی با 5 میلیارد ... هر که بامش بیش برفش. بیشتر و قدرت ریسک پذیری بالاتر /:.wubsmiley.://:.wubsmiley.:/
                                با احترام به شما 20 درصد ماهیانه مداوم در این بازارها غیر ممکنه و تا به حال در دنیا اتفاق نیوفتاده شاید شما استثنا هستید !

به هر حال میزان سرمایه کاملا در میزان سوددهی تاثیر داره هر چه سرمایه بالاتر به غیر ممکن نزدیک تر

این حرف من نیست حرف علم و عدد و ارقام و تجربه و گذشته این بازارها است

موفق باشید

نظر

در حال کار...
                                X